Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
fujj, 1 mala. egyébként jah 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
miért, Athensen van? xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
ha bejutok, nyomunk 1 tradet? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

staff megy nincs is isro-ban

bowost el se éri a yeti,de ha ennyire be vagy xarva,akkor legyél blader,az mindent túlél...

WuFraZselic
elmondanád hogy egy spearesnek miért lenne több védelme, mint teszem azt bowosnak? hm, sõõt, ha speares leszel akkor azt jelenti hogy intes, azaz kevés a hp-d, vagyis rádmegy 2-3 yeti és elhullasz. bownak sincs nagy védelme, de legalább full str sok hp-val

Slipknot14
nah asszem pár vidi láttan, elment a kdvem az íllyászattól :S Egyedül késõb hogy állnék oda pl egy Yeti elé, fõleg ha 2-3man ugranak, rám :S😄 Sztem csinálok egy staff vagy spear-ost inkább😊

WuFraZselic
este 8tól 10ig focizom terembe, utána ha van erõm lehet lenézek városba 😊

Slipknot14
Miaz az European Edition, és errõl valaki pár szót pls 😊

WuFraZselic
váháhááháh .D:😄DDD

Slipknot14
ebbõl a mondatomból a fõ részt hagytam le: Jah télleg: SRY a hüe kérdésér XDXD

5-6 napos szerver... (uccsó 2 kép bárcsak ott lennbe 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kavácska
lol hüle német 😊

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

de csak azért hogy aztán te is így örülhessél neki😊
Kavácska
OFF: este egy sörözés???

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

WuFraZselic
nyugi pala, én sem voltam már fent vagy 1 hete, ugyhoogy... nem lenne ki leváltson mivel kb mi 2en alkotjuk a klánt 😄DD egyébként... fél 12kor 1sõre felengedett, beléptem kariválasztónál vagyok, és nézve hogy még mindig lvl 76 50.xx%on van a kari inkább nyomtam egy cancelt és mentem fifázni :S szal nem vonz mostanában ez a szar. de isyt megakarom ölni még ma ^^

Kavácska
de okosnak teccik lenni a bácsinak, és mien türelmes !!!! <#worship>

ok értem, bár téged soxyor elég nehéz 😄

Doomista
Ujraraktam a wÍnDÓWSsss-t...nemhogy megjavult volna az sro,hanem rosszabb lett 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Maala
rare itemek, SoS Seal of Star, SoM Seal of Moon, SoSun Seal of Sun.

de azért használhatod alul a keresés gombot, hidd el, még a "mi az a sos?" kérdésre is kidob vagy 2-3 választ... vagy nem. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
nyugi, nekem több türelmem van, mint Nomaknak, csak az igazán retardáltak szoktak kihozni a sodronyból, eg. doxadmin. 😊
de Nomak most megtalálta úgy is a mekkáját, szal õt elvesztettük, hehe. xD

Slipknot14
Ez lehet n0oB kérdés lesz, de mi az az SOS? 😄😄😄

Maala
http://www.silkroadbot.eu <- ez az eu, srobot aláírásában.

Slipknot14
😄 Jah télleg, a hüe kérdésér 😄 utólag vettem csak észre :S😊

Maala
sõt, azóta én is 20 feletti lettem, lassan meglépem a lvl 21et is. xD
én sem ittam, már vagy 1 hete!

és te rossz életû, mien herb-re gondolsz? a játékban csak piros, kék, meg lila van, de te a zöldre gondoltál, mi? xD

btw én nem indítottam el a sro_client.exet elég régóta, lassan be kell lépnem, mert levált a guildem a master postról. (15 nap, ugye) xD

Kavácska
mien eu??

Kavácska
de azt is megtanultujk azóta, h fórumon is lehet ezeket szerezni... azaz ez a fórum teljesen helyettesíti a SRO_Client.exe-t 😄

és nem ittam jóóó !!!

Maala
dobott sost, sima itemet, uni pillt, potikat\herbet, goldot... de akkor még nem botok voltak a 20 alattiak, és lehetett nagyokat dumálni hent közben, haverokat szerezni, ellenségeket... xD

Maala
huh, és ez csak az 1ik ok, a másik az, hogy a fire követ nem is lehet fegyverre tenni, csak éxerekre...

az object item, level of obj. item sorokat ajánlom figyelmedbe.
meg amúgy faq, bal felsõ sarka a bannernek.

Maala
az, hogy a lvl 8-10-13as bow már degree 2, nem degree 1. xD

Maala
fúúj duplapost. akkor most 2x olyan szép, és 2x messzebbre megy? xD

mi ez a .eu láz? uniós tagok lettünk, vagy mi? xD

Slipknot14
amúgy ezzel mi lehet a baj?:S Nem engedi az Alkímia kövemet rátenni az íjjamra:

Maala
a pics'ba, másodéves orvostanonc anatómia vizsgája révén ismeri az emberi test mind a 206 csontjának a latin nevét, amit az átlag ember nem, EZ MÁR FÜGGÕSÉG!!! orvoshoz kellene fordulnia. (jajj, de hisz õ is az lesz... akkor magába kéne fordulnia.)

Maala
megint ittál, mi, teee xD

Slipknot14
amúgy FAQ-ba olvasom hogy az Alchemy 'új' dolog, vagyis hogy nem a kezdetektõl van a játékba 😊 Elég unalmas lehetett nélküle lvl 20-ig, nekem legalábbis az a kedvencem 😊😊 Meg akkor még a lények dobtak goldot, meg nagy ritkán valami felvhetõ itemet oszt késZ?😊

THeArrow
szépvagy.. na takarodsz

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Kavácska
szebusz 😊

Maala
reggelt.

Szánalmas :x

Be legit!

Kavácska
hétvégén mindenhova nehéz😞

doxadmin
Zeus szerveren kevesen vannak viszonylag, bár fél 9 után már az is crowded. Arra azért még könnyû is bejutni már amikor . . .

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
nekem ma 45.re sikierült a belépés! <#vigyor> (huzogattam a vonalakat 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
Na erre elõbb is gondolhattál volna. Saját magadnak mondasz ellent a hozzászólásaidban. Értelmes témák? Magadhoz viszonyítasz mindenkit, mert azt várod el tõlük hogy az a téma tetszen nekik amit éppen te dobsz be. Szerintem ezzel a forummal nincs semmi, soka tagja van, csak elnyomják páran, és ezek miatt nem merik föltenni a kérdéseiket a kezdõk. Mintha te úgy születtél volna hogy mindent tudsz, mert ezt várod el a többiektõl is, hogy csak olyan pro, kitûnöen okos játékosok jöjjenek ide mint amilyen te vagy. Az hogy mennyit költesz silkre engem kicsit sem zavar, sõt nem is érdekel. Amúgy ezt a témát is te hoztad föl, na mindegy.

Csak ismételni tudom magam hogy ez egy nyilvános forum, mindenki beírhatja kérdését, képeket, stb- t linkelhet be, és te ezért nem baszhatod le õket azért mert neked épp nem tetszik amit írtak. Regisztrálj egy új sg forumot, és oda csak olyanok mennek akik olyan pron vágják a játékot mint te.

És akkor még rám mondod hogy fogyatékos, meg nem hiszed hogy 18-25 között vagyok. Hát ez rád is kíváloan igaz. Olvass már légyszi vissza és nézd meg hogymiket írtál. És ne mondd azt hogy nem érzed magad nagy arcnak. Ennyire kockának nem kell lenni hogy fejbõl nyomja minden fegyó, ruha, stb tuljadonságait. Hogyha már így állsza akkor idelye lenne orvoshoz fordulnod, mivel ezt függõségnek hívják. BÁr ez csakis a te döntésed, ebbe tényleg nem szól bele senki.

Téma lezárva, ha megkérhetlek, bár nem hiszem hogy fölfogod és megérted nekem, és az én kommentjeimet kérlek vedd figyelmen kívûl. Úgy mintha nem is ítam volna be. Köszönöm hogy beszélgethetem veled.

u.i.:

Nitramk
bakker már napok ota nem tudok belépni <#falbav> Nektek is volt ilyen?

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

na vazze'
Azért köszi szépen..Kisz mockosz szárgáknak annyi pénze van mint a tetû mégsincs elég szerver. Legközelebb nem csinálnak ilyen népszerû játékot<#vigyor1>

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Kavácska
ezt modnom 😄
ha egyenlõre csak emg aakrod nézni játékot, éjjel menj fel, akkor be lehet jutni ...talán vagy hétköznap este, ne pazarold most az idõd 😄 pár kósza próbát megér, mert van h szerencse van, de ritka 😊

THeArrow
hát aege, babel, athens... aege-n vannak a ''legrégebbi'' gamerek ott szivesen fogadnának sztem, a többit nemtom 😊

ELADÓ EGY lv69 PURE INT spear-es kari = majdnem full farmed, atomtáp cuccok ( a szinthez képest, minden str5/int5 hp max) akit érdekel privi ide ^^ ja és AEGE server na bb

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Kavácska
bármelyikre mehetsz, elvileg a (NEW) feliratû szervereken kevesebben vannak..
de ha sikerült felrakni játékot, arra számíts, h most hétvégén nem nagyon lehet bejutni a serverekre.. értem ezalatt, hogy több órát is kell próbálkozni akár a bejutással. Ez a probléma kb este 11-éjfél körül megoldódik , akkor elég 10-20 perc is 😄 hétköznap is szinte ugyanez a probléma, de akkor napközben azért valamivel könnyebb bejutni

hát Üdvözöllek a Silkroad világában 😊

Na mindenhol veszekednek?
Mind1...Ez a szemétláda miért nem enged föl 1 szerverre sem...beírom neki a kódot erre "disconnected from server"

dragon11
Nemérdekel!Mondja csak!De semmi érelme amit csinál,csak égeti magát!

Szevasztok most érkezem a Silkroad világába( még kell 80% update), Ha van akármilyen info hogy melyik szerverre érdemes menni vagy bármi azt szívesen veszem, köszíí