Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1997 töl jatszok netes gamnekkal ,nemi foglamam van erröl a témárol elhiheted ,lattam már ezt, azt,ki, hogy, és mivel bukott be ebben a témaban.Nekem fölösleges itt az észt osztanod.A regi fps gamek tobbsege pk2,pk3 tömöritésü filekkal dolgozott.Ennek atirogatasa müködött egy ideig amig be nem buktak vele,illetve az ellenörzö prg nem logoltak le ezt.Ennel a prg-nel nem tudom ez a vedelmi rendszer mennyire primitiv amit a joym. hasznal,de valoszinu tarol olyan infokat is amitöl te lehet hogy nyugottan jatszol a hackelt pk-s fileiddel,az ip-d meg a logod meg ott figyeg a kovetkezo aktualis banlistában.
En csak arra hivtam fel a figyelmet hogy nem eri meg hackelgetni föleg nem ilyen amatör modon mert elöbb utobb bebuksz vele.Tolem meg egyebkent azt csinaltok amit akartok,nem az en jatekidom veszik el vele.Ha 1 ember felfogta miröl van szo már megérte
Tiszta szegyen hogy ebben a forumban a hack a fö téma,annak ellenére hogy tiltva van.

Maala
igen, botolok, nabumm, legalább ismerem mind2 oldalát a játéknak. kettõnk közül én legalább tudom, mirõl beszélek, és nem csak agyatlanul beszólogatok, van valami alapom is rá, hogy azt mondom, amit...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
te mirõl beszélsz ember... fõbotter??? maala??? hát, szerintem ha összeadjuk 3 karid lvl-jét akkor sem jön ki az a szint, amit maala kézzel csinált... de jólvan, látom nagyon ismered az embereket, ebbõl látszik. majd ha 70+ig egy karit(ráadásul bladert) eltolsz kézzel akkor gyere oltani. addig is szia

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Doomista
most kezdted a gamet,nem tucc te semmit,akkor minek ugatsz ? nem tudod te még hogy hogy is van ez az egész -.-

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Slipknot14
hát szerintem meg: kuss :😛 aki pk2 hackol, úgyis bannt fog kapni, aki botter, az szintén valamikor. Szal ennyit errõl...

itt a föbotter is,te mar csak tudod

Maala
mellesleg ha neked 14 éves korodban még csak pelyhedzett a pöcsödön a szõr, akkor a te hormonaiddal volt a baj, nem kell általánosítani...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
uhh, ember, te aztán nagyon tudsz...

szal aki elkezdi "piszkalni" a fájlokat, az bant kap... nos, mitõl is? ha a fájlok mérete nem egyezik bit-re pontosan az eredetiével, akkor el sem indul a game. ha meg elindul, akkor, ha csak nem kiáltod a GM orra elõtt nagybetûkkel koreaiul, hogy "Némmá, meztelen GM!", akkor qrvára nem fog leesni nekik a gépedrõl küldött packetekbõl, hogy a te kliensed módosítva van. egyedül a bot által küldött packeteken lehet lebukni, vagyis a mobkeresõ algoritmuson, skillhasználaton, potiiváson...

és ennek az egész fentinek nagyon nincs köze az általános értelmi szinthez, úgy mint netrõl letöltött dolgok átkutatása keyloggerek után, stb...

és igen, az enJoyHax megérdemli a fikázást mert qrvára nem törõdik az egész iSROval, ahonnan a legtöbb bevételük van.

mondja ezt a pejhedzö pöcsü 14éves

jatekra visszatérve:elkezded a nyomorult kis karidat beletolsz x orát ,aztan elkezdesz botolni piszkalod a fileket,aztan kapsz 1 bant ,aztan jössz a forumra sirni hogy kibanoltak. Persze ezt is ugy adod elö hogy feltörtek a karid,feltörtek mert a az innen onnan letöltött bot es hack programokrol kiderult hogy szep kis loggerek voltak ami szepen elküdte a loginod
Aztan persze rahagyod a jatekot meg szidod a yojmaxot es idejossz fikazni a forumba.
Pedig mar az elejen felhivtak a figyelmed arra mekkora fasz is voltal
ennyit rolatok ,nem kivanok a temaval tovabb foglalkozni

WuFraZselic
ja és még valami: aki általad végigbotolta a kariját, nyugodtan oktathat, mert klasszisokkal többet tud a játékról (de mégis hogy lehet ez, ha õ botol és nem is játszik egy percet se, igy uj ismeretekre sem tehet szert??? :S érdekes, mi? =])

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
már bocs, de te 10ed annyit nem grindeltél kézzel mint mi, az általad high lvl bottereknek kikiáltott személyek...majd ha kézzel végigszenveded legalább 70ig, akkor kezdj el bárkit is megitélni... nem olvastam nagyon végig mint ment a feszültség nomak meg közted meg még nemtom ki közt, de tényleg baszott idegesitõ mikor idejön egy uj gyerek, és elsõ kérdése hogy mi az az SP, meg hogy kell tradelni, meg mi az a sos, meg melyik a jó build... google ismerõs, hm? ja és ráadásul mikor ottvan az a kib*szott FAQ EKKKORA BETÛKKEL, eléggé láthatóan, bár lehet az angol tudás nem éri el azt a szintet hogy a FAQ mozaikszó jelentését leforditsák ugymond! akkor az életben is ilyen, a szerzõdést el sem olvassa cask aláirja, és utána kérdezget? tök jó hogy valaki elkezd vmit játszani, csak épp foggggalma sincs a dologról, és ahelyett hogy használná a baszott keresõt vagy googlet vagy official site(gyengébbek kedvéért hivatalos oldal) vagy ESETLEG a tök hülyeség FAQ-ot ugyebár akkor nem lenne napi 50 post arról hogy az intesnek spear v glavie kell kb...

Maala
amíg több szintet grindeltem kézzel, mint te, addig akkor nem szólsz be? akkor csöndben maradhatsz még jó ideig... majd 71nél szólj, kedvezménnyel.

de várj, akkor most az fog jönni, hogy neked nincs annyi idõd, és ami van, azt másra vered el. te bajod, de ne sírj utána.

Slipknot: a PK2 átírás azoknak van, akik a) unják már, hogy X ideje ugyanazt a játékot nézik, b) van vér a pucájukban... folytassam? ha módosítod az eredeti fájlokat, botolsz, lefexel a szomszéd kislánnyal, minddel kockáztatod, hogy bannolnak, vagy szarba kerülsz. ha nem akarod, ne csináld, ennyi. ha más meg meri tenni, azért nem kell lehordani, mint ahogy magukat 30-35 évesnek kiadó, másokat "óvodásnak" kikiáltó, egyébkéne tizenéves intelligenciát mutató emberkék teszik...

doxadmin
Az kicsit sem érdekel hogy high levelek vagytok, de nekem olyan ne oktasson ki aki végigbotolja a karit.

1, én nem szítom a feszültséget, csak elmondom a véleményeket. Sajnálom ha valakinek nem tetszik, de nem birom elviselni a nagypofájú öntelt faszokat a környezetemben. És nem csak a forumon van ez hanem mindenhol.
Nem mindenki milliomos mint ti, és tud órákat elõtte ülni hogy 3 hét alatt high level legyen. Tudom menjek simsezni. . . .

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

ksroban félévig játszott mindeki hackelt pk2 vel ... (átállítottuk angolra)
1ébként tényleg ban jár érte
arrak kell figyelni h a méret ne változzon

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Slipknot14
=)

Doomista
végre egy gyerek aki ismét bunko prszt 😊 egyébként ez mindent elárul rolad az adatlapodon: Teljes név: 1emberakiöl
ebböl láccik hogy elmebaj, fiam 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

végre 1 épeszü

Doomista
jah igen...mért mit gondoltál,mindenki látni fogja a hacket ? gondolkozz már... és egyébként nálam simán megy hex editorral,söt nem hex editorral csinálom én okos,hanem hex workshoppal,ugymár minden más.azért mikor valaki elöidézte azt a bikát,ami ugye eltapos mindent,megkell mondani nemvolt semmi,youtuben fentvan,mindenki csak nézett...

leszrm,én akkoris hackelem tovább 😊 mert jo moka. nahmeg ugysincs jo karakterem,szal simán ellehez huzni 30ig -.-

Slipknot14
jah, utána jártam, ez az egész egy baromság. Alapból: sima hex editorokkal nem lehet átírni a pk2-t, az olyan mintha egy zip-et akarnál átírni😉 kell egy úgy nevezett pk2 Modifier, amivel elemeire bonthatod a pk2(tömörített) fájlt, és amik abba vannak azokkal lehet jáccani a hex editorral. Valójában nem lesz extra cuccod, meg semmi, csak gondolom láttatok vidiket hogy unique-ket idéznek, azok eccerû farkasok... Átírják a kinézetét, oszt cs. Attól nem lesznek erõsebbek. Mivel a szerver úgyis a reaális játékmentet foglya neked küldeni és nem azt amit látsz. Ezek csak a magad becsapására jók, semmi másra...
Jah igen és a fõnyereményegy szép nagy BANN....

Doomista
mivan ? milyen ban ? nah figyelj:
A pk2 hack,egy kliens hack.Ez arra utal,hogy okosan kell átirnod,szar ha télleg szarul irod át,elkurhatod,de vissza lehet állitani.Másrészt ezért nem kapsz bant,mivel ha meghackeled a pk2 filet,akkor azt csak te látod ! Szal a többiek ugyanugy látnak az sroban,mintha nem történt volna semmi,ezt csak én látom igy,szal ezért ban sem jár,csak hülyülni lehet vele,ésis azt teszem,egész jo moka...Szal ne oszd itt az észt,ha nem vágod a dolgot. És befog engedni a game,igen,ugyanolyan nehezen,ezért kell reggel,vagyis most probálkozni.De ha jol meghackelted,akkor megéri !

ez 1 forum nyomika

irogassad csak a pk2 filet aztan meg csodalkozol ha kapod a bant

egyebkent hiaba irogatod a pk2 filet nem fog beengedni a game ,fake az egesz
szánalom

Rolly
téged kérdezett valaki? nemhinném

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

persze persze,a kezed meg a biliben log
ovoda

Rolly
megmondanád melyik fájlt kell és mivel és hogyan meghackelni? ha elmondod akkor megadom az msn címem és megbeszéljük

Doomista
ahoz sajnos MÉG nem értek,szal az már nehezebb,és pl a silket átirni még nehezebb...ezzel is sokat tököltem,de uton vagyok,most töröm a fejem hogy hogyan tudnánk egy sosunt elcsipni 😉

Doomista
hex editor,hex workshop 😉

Rolly
nem tudnál nekem hackelni pár sosun cuccot? 😄

Slipknot14
a pk2-t mivel nyitod meg? mer nekem nem akarja semmi :S Googlevel nem találtam semmi használhatót :S😊

Slipknot14
hahh a kis haxos 😄 ilyet én is akarok 😄 minyárt meg lesem a fájlt.

Doomista
és ugye bicheon skill +ba 😊

Doomista
meghackeltem a pk2 filet,és hát elértem hogy spear+shield legyen egyszerre ^^ a karit kölcsönkaptam egyik havertol,hogy megtegyem ezt.de lehet olyat is hogy az én 30 lvsl kis karimra rámenjen egy 62+ fegyo,meg egyéb,szal lehet csomo mindent.

Morphin
Ebben van vmi 8)
de nem akarok beleszólni...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

HencStein
Doxa szitya a feszültséget nem tetszik neki hogy mi high lvl pro playak vagyunk ö meg csak 1 low karit birtokol amit mindig megaláznak a törökök...

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Kavácska
haggyátok már abba !!! tökre beizgultam ettõl a feszültségtõl ami köztetek van !!! <#law>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

doxadmin
álmodj szépeket. tudom hogy erre vágysz, de rám ne számíts. Rád is az vontakozik mint nomakra. Ha nem tudod mire értem olvass vissza. Thx

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Slipknot14
Maala
hallgass* ^^

Maala
ezzel arra akartam utalni (mivel láthatóan bajban vagy a mögöttes tartalmak értelmezésével), hogy mondd el, mire gondolsz, vagy halgass mindörökre.

lizmak
Nomak, az új barátod pk2 editing-el született meg?😛 azzal szoktak ilyesmit csinálni, bár nem nagyon értek az efféléhez, javíts ki ha tévedek😊

Maala
ahaha, mien buzis. xD
szal ha tovább beszélek akkor mögémosonsz mosakodás közben? 😊

Maala
1.098nál

Kavácska
jaja, pedig azt mondtad elmécc fürdeni báz

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
mindeképp kell force, bármien karit csinûálsz 😄
mana elég lesz nyugi 😊

Kavácska
na akkor mikor tudod meg lemész e? mert én amúgy nem mennék le, de egy sörét bármit fõleg ha 2..3.

Slipknot14
hát habelegondolok van benne igazság 😄
kössz a kedv csinálást, így már legalább holnap örömmel fogom fejleszteni az archer palántám =)
de csak azon csodálkozok: Full STR, az tudásom szerint az hogy az str-t kell 1000-el fejelszteni, na de valmien Force nélkül elég gyengusz az íllyás, amihez meg kell a mana, mer nagyon zabálja a fire :S😄

Doomista
hallom, gyúrsz otthon

THeArrow
baze ... :S mien izom szagvan

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

doxadmin
bekaphatod, én retaldált. Most meg te kezded. addíg hagyd abba míg finom vagyon és nõies jó. Nem szeretén veled is elõlrõl kezdeni, de ha nem hagysz más utat viseld következményeket. És ezt még véletlenül se vedd fenyegetésnek.

doxadmin
bocs de ne keverjük az orvost meg a másniákus játékost. Nem ölsz meg senkit és nem okoz fájdalmat ha nem tudod egy skill nevét mintha nem tudnás hogy mi az a medencecsont. Bár kétlem hogy téged zavarna hogy lábtörés esetén a nyakadat gipszelnék be. . . .

Csak tudnám hogy mért írták át a Ravine-t Earth Ghost Canyon-ra....értelme? aor már Taoist Canyon....

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-