Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
hm hát lol, ~8 óra próbálkozás után beengedett, spawnol isy látom, elindulok, spider forestbe rátalálok, 1 64-65 körüli glavies csapja, mondom meglesz a 20. isy-killem, erre buffolok fel elsõ nukeom után dc-t kapok... no comment. gondolom este 11 elõttig nem jutok vissza. szval bazdmeg joymax a premium ticketed

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Slipknot14
hmm, nekem ien órás problémáim sosincsenek Persia-n, 'NEW' szeró, és legalább 10. próbálkozásr bejutok, de soxor du. elsõre beenged, mint pl tegnap ami természetesen Hétvége... 😄 Szóal aki kezdõ szerintem ide jöjjön.
Amikor még én keztem 4-5 napja akkkor meg nekem Posseidon-t ajánlották, ahova 1x beengedett, azóta se tok bemmeni, vagyis nem is próbálok mer már a Persián 2 karakterem is az ottanitól jóval feljebb jár =)

datango
egyiket se válassza mindegyik szerver ilyen ... 😊

Maala
pm házigazda.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Doomista
greece is durva :S vagyis 2 ora után sikerült bejutnom szerencsésen...de volt máár rosszab is.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

WuFraZselic
kezdem elkönyvelni, hogyha normális életet élek akkor nem lehet sro-zni 😄 fél 11 óta próbálok bejutni nem tul sok sikerrel. hm, nem csoda hogy több mint 1 hete nem voltam fent. szal aki kezdõ az athenst ne válassza, mert egy agyrém

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ja cask az azért van ott SZERINTEM hogy lásd, kb ugyanakkora a phy meg mag. attackja mint a sosun+11 52esnek 😛

a 2. fegyó nem nagy szám....enyém is olyasmi csak +6 meg 52-es ja meg glavie

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

doxadmin
nem merek <#banplz><#vigyor>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
Most nem kötöszködésbõl de a faq-t is nem ártana néha néha frissíteni. Az ellen meg semmit sem tehetsz hogy olvassák már el a faq-t legfeljebb magadat idegesíted föl hogy olyan kérdést föltesznek ami már volt. Senki sem fog végigolvasni 38466 hozzászólást azért mert van egy kérdése még hozzá hogy mi az az sp. . . . Ezen kár is csodálkozni.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

http://gportal.hu/portal/game1/image/gallery/1180623466.jpg

http://gportal.hu/portal/game1/image/gallery/1180623693.jpg

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

WuFraZselic
athens is beenged 6+ óra próbálkozás után 😄 eddig 5.5nél tartok 😊

eldorado is beenged max 4-5 probalkozás után

doxadmin ezekszerint mostmár bátran kérdezhetsz, mostmár nem küldenek el <#mf1>

Poseidon már reggel fullos de 2. szorra beengedd

HencStein
A goldminer karikat kihagytad amikor 20+db megy 1 más után

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

WuFraZselic
de érted, ha csak lejebbgörgetne az oldalon, akkor is látná, hogy 5 posttal alatta ottvan a kérdésére a válasz.ez az ami idegesitõ tud lenni, mikor naponta más-más emberektõl látom ugyanazt a kérdést, és inkább megkérdezni, minthogy lejebbgörgetne kettõvel és hopp megvan. egyébként nem tudom mikor kérdeztél a botról, lehet mikor még nem botolt innen se jópár ember azért küldtek el! kben meg 2 30as karihoz nem kell annyi grindelés meg XP mint egy 70eshez 😊 najó, ez már csak kötözködés.ja és még annyi hogy a szerver nem a botok miatt laggzik elsõsorban, hanem a stallkarik miatt és az olyan botterek miatt akik egyszerre kliens nélkül 5-6 karit futtatnak! egy "normál" botter pont ugyanannyi laggot okoz mint te aki kézzel játszik. szal van bõven különbség botter és botter közt

doxadmin
jó félreértés ne essék, én nem várom el senkitõl hogy mellémálljon csak a véleményemet mondom el. tetszik vagy sem én így állok a dologhoz.

doxadmin
Ebben teljesen igazat adok neked. Pl ugyan ez volt a romeon is. silk + fizetõs bot és 2hét alatt mire léptem én 3 szintet õ kb 15szintel volt felettem. . . Ez van.

Doomista
izé én magamat képviselem,nem pedig téged és a többieket.inkább szavazzatok rám !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

doxadmin
Még annyit hogy engem úgy neveltek hogy kérdezni mindíg szabad, ebbõl bajod nem eshet. Látom ezen a forumon nem így van.

doxadmin
Úgyni védjétek egymás hátát, de akkor 2 hónap múlva ne az legyen a téma hogy baszott botok miatt lagzik a szerver vagy éppen ks-elnek minden mobot. oks. Vissszaolvasva volt már hogy ilyen szar a bot olyan szar a bot, mostmeg véditek egymás hátát ha botter ha nem. Én meg mikor megkérdeztem hogy honnan lehet venni elküldteket a picsába, hogy e forumon ez nem téma.
mi ez ha nem képmutatás. De hát ez ellen semmit sem tudok tenni úgy mint a botozás ellen sem.

hát szerintem a 10dét már túlhaladtam mivel 2*30as karit kivittek kézzel úgyhogy erre varjál gombot lehetne mondani. Én akkor sem tûröm el egy bottertõl hogy pattogjon nekem hogy ilyen meg olyan erõs karija van, közben pedíg napi 24órából 2 percre ránéz hogy jé léptem megint 3 szintet, na holnap megyek lenyírom a kicsiket.

Amúgy jól is néznénk ki ha õ kérdezné meg 70+os hogy mi az az sp. Többet miért nem tudhatna? Kb 2 2és fél éve játszik a játékkal én meg kb 1. És akkor mi van??? váljon örömére

FAQ-ról meg csak ennyit hogy nem várhato el mindenkitõl hogy azzal kezdje hogy na ezen az oldalon van faq és elolvasom. Egyszerûbb megkérdezni. tapasztalom én is a klánomban hogy megkérdezi mi az a farm meg mi az az sp, de ezért nem ugatom le a fejét meg vágom ki a klánból. kezdõk mindíg is leszenk akiknek újabb kérdéseik lesznek, amit meg is fognak kérdezni. Ha nem tetszik nem kell rá válaszolni, vagy el sem kell olvasni. És meg van oldva az a hatalmas nagy probléma.

Doomista
Ezt neem hiszem el !!!!!! 6 perce gyilkoljuk egymást pvpben egyik gyerekel,de még senki nem halt meg,oylan izgi,és erre disconnect server,gráárárgá,de elötte valamit még irt,szrnm nagyon nyomogattam minden skillt,vagyis annaka bil. gombját,és nem birta a game 😄 de nem igaz 😄 egyébként nem tudnám legyözni,ö 34 lvl,énmeg 30,hiába erölködöm ^^

datango
troy reggel 5 kor már crowded😄

Slipknot14
ritka szép kép 😄 Reggel 7-kor😊

WuFraZselic
=DDDDD te lol 😄
na szal pl bplz is ien globalokat szokott eltolni. meg multkor amit belinkelt _G_, "Eagle_of_War: WTF im still not banned?" meg iesmik athenson 😊
ja és nálunk is van pár gazdag srác, mikor beirja globalba hogy #2315 exp party 2/4 meg hasonló

Doomista
én nevem kicsit feltünö volt lehet 😄
bár én meg ismertem pár embert akit fizetös bottal nyomták el a fenébe,de ez van ^^

Maala
majdnem megkérdeztem, hogy ma kedd van-e. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic

A feltörésre gondoltam én is vagy hogy a klánon belül adják oda egymásnak. Én se tartanám magamnál azt biztos 😄

WuFraZselic
"a kivétel erõsiti a ..." 😊 deee aki fizetõs bottal játszik nem láttam még athens-os banlisten ezidáig. akinek meg asdoqwr neve van, tökmind1 mivel nyomja, bannolják, mert azért az tul feltûnõ lenne hogy benthagyják 😛

HencStein
Amenyi "botot" kibanoltak edig abbolt össz-viszz kb 99.9999999% volt goldminer a többi meg a "neves playak"

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

...

elvannak (RoadKiller az megkérdezte h mi legyne a kutya neve globalba =\)
sok a zséjük

Öregap(ny ?)ó +szleng ??

legerõsebb guild Poseidonon

WuFraZselic
hát, nem hiszem hogy oda-vissza el-el adogatják ezt a glaviet szal vagy mindig feltörik akinél van =D, vagy valami atombiztos haverjának adogatja kölcsön a tag. vagy nem csak 1 sun+9 8deg glavie van nálatok 😄

Doomista
csak sajnos néha a fizetöseket bannolják,elvégre fizetös bot ment a karakteremre,nem pedig crackelt,meg tört,ezeket énis szidjam,de ez van 😊

WuFraZselic
személyes VÉLEMÉNY ALAPJÁN* - bocs ez lemaradt a végérõl

WuFraZselic
ha meg most kezdted, akkor nem tudod, amit mi már igen: a joymax olyan szinten szarik a botokra hogy az már szép. takla makanba ha látsz 1, azaz egy, vagyis egy olyan embert aki kézzel játszana akkor... szal ilyen nincs! vagyis athensen tuti. az, hogy bannolnak 21asf12 nevû goldminer botokat mit ér? semmit. a fõembereket, akiknek nevük van a szerveren, botter-ccf-er-hacker-scammer egyedeket ugysem fogod a banlisten látni, mégha nyiltan globalozza hogy botol éppen most az xy koordinátánál (márpedig erre van/volt példa, yoto csinálta athenson...) szóval ha silket veszel és még fizetõs bottal is játszol joymax jobb életet biztosit neked mintha kézzel legálisan silk nélkül játszanál - eddigi tapasztalat, személyes

Doomista
bocs,csak felidegesitettél kicsit 😛

Télleg ez felse tünt. Azt tudom hogy a glavie-nak mindig más a gazdája.

Slipknot14
igen, valóban EZT a gamet most keztem.
De az ien kemény beszólásokkal (nem tucc te semmit,akkor minek ugatsz ) csak azt mutatod meg az újjonan jött embereknek, hogy mekkora egy bunkó vagy... a hsz-eidbõl kinézek vagy 11-12 éves kiskölyköt, akinek van ideje éjjel nappal a gép elõtt ülnie...
Én csak arra céloztam elõtte, hogy haggyátok már abba az egymás szídását, úgyis megszívja így,vagy úgy az illetõ ha vami nem legált tesz.... Õ baja, akkor meg mit kell itt szidní? Szabad országban élünk.(Éltünk:S..)
Amúgy is, ha ienekrõl akarsz beszélgetni tudok ajánli pm-be pár oldalt, forumot... Nyiss 1 témát ott, mivel ez tudtommal a Silkroad egyik leglátogatottab Magyar foruma, ahol a játékról van szó és nem arról hogyan csesszünk ki játékostársainkal, különféle hax-okkal...

WuFraZselic
hm, látom 1 klánon belül van... kicsit sem õõ... érdekes?! 😊))

Ezt nem tudtam, most ég a pofám 😞 😄

Maala
no ja, te (közvetve, és általában) botról és silk accountokról írtál, amik egy +9es fegyóhoz kellenek. x-p

biztos nem ccf :=(

Maala
pont ez a lényege, hogy vannak akik már több hónapja csinálták, és varázslatos módon még nem bannolták õket. sok minden miatt bannolhatnak valakit, és ez nem volt még köztük.

höhö szánik vagytok már bocsi
Nav: bot nem szép de ez van ^.^ Joymax szarik a gémre nagyívben (banol 1.5k botot húúúúúúúú 3 nap múlva már 20+ ok ...)

lvl64+9 SUN Spear
lvl64+9 SUN Glavie

Már több 64-es SUN fegyvert láttam mint SOS-t.
Bocsánat hogy nem a botokról meg a hack-ekrõl írtam 😄<#bee1>

WuFraZselic
miért fõ téma? azért mert 1 srác beirta hogy õ igy meg ugy pk2 hackezett? nice

gratulalok neked is a kezimunkahoz,legkozelebb gyereket csinaljatok az jobb dolog

HencStein
Istenem lazán lehet hackelni a pk2 mert mert mobozni nem lehet vele mert kikur ??? hibával .... csak ara jo hogy megnézd hogy hogynéznek ki a 9.degre cucok meg 1-2 marhaság .....
Malla mint föbotter ? LOL szegény ember napi 5 strapa palackot elnyomot hogy 1 ÉV alat meglegyen a 71 es karija amit KÉZZEL cCSINÁLT , MEG WUFRA IS CSINÁLT 70 es karit KÉZZEL meg én is , szál stu te idiota ....