Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"
---
10 méteres a transzfer és 3 mobra megy rá 😊 szinteden jól jön már a transzfer mikor 3 hal meg egyszerre 😊 valamit giant ölés közbe berzéker kor jön még a plusz pont miokor jön rád a többi mob és halnak meg körülötted 😊
véleményem szerint közepes de gyors a lighting skill ág ... jól lehet vele harcolni 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
volt veszekedésne kívül vmi?
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
csak érdeklõdés képp..$$$$$$ XD
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Vennék pure int,Eldorado serverre,karaktert!Jelszó megváltoztató szükséges.Akinek van pmr-ám és msn-en megegyezünk😊
ON:
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
tanulj meg angolul. sot, meg azt sem kell szinte. ha meg nem cigizel menjel ki es fuss egy kort a haz korul, majd lenyugszol. hazatok azert van?
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
....
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Be legit!
Nem azt mondtam hogy ritka szar a kinézéte meg ocsmány a szöveg hanem csak annyit hogy frissíteni kellene. Pl.: ha jól tudom 80 a legnagyobb level, és csak 70ig vannak leírva a küldik. Hogy megint bele tudj kötni valamibe.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
itt fikázza a FAQot, de õ meg sem szólalt! hát lol.
nem foglalkozom weblapkészítéssel, így nem is fikázom õket. nem mintha bárki másnak bármi joga lenne szerintem más munkáját fikázni, de ez más rétes.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
2, nem használom a te módszereidet hogy lemásolok weboldalakat.
Thug life nem dohányzom <#vigyor4>#vigyor4>
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Egyébként a trade része a játéknak elég jó lenne, de fura hogy tápolással több pénz jön, és alacsony szinten elég frusztráló hogy a 30-40 szinttel magasabbak vitézkednek az ember ellen még 1*-nál is.
cold: kisebb sebzés, lassan ölöd a mobokat, kevesebb HP poti fogy, de több skill kell 1 killhez, ha körülvesznek elveszik a szörnylassítás képesség, beszívod és ugyanott vagy, mintha fire imbue-d lenne, csak kisebb sebzéssel. PVPben pedig keveset sebzel, és nagyobb szinten kivétel nélkül szinte mindenki immunis a coldra.
fire: nagyobb sebzés, gyorsabban ölsz mobokat, kevesebb skillbõl, kevesebb mana poti fogy, mivel a nagyobb sebzés miatt gyorsan hal a mob ugyanúgy nem ér oda hozzád, ha körülvesznek, gyorsan leaprítod az ellent. PVPben jobban sebzel, mint colddal, egy kis extra sebzés a burntõl, ami csak nagyon elfajzott minden status attackre immunis arcok ellen hatástalan. \o
light: passz, ha 1x rászánom magam, hogy tényleg elkezdjek farmolni 80on gap9ben, akkor meglesz. de figyelembe kell venni, hogy 3m-es transfer range-e van, tehát magadra húzod a mobokat, és a közepes sebzés miatt lassabban haladsz 1 kicsivel.
de Kryon is ugyanezt mondta, a többi csak rizsa és logikus gondolkodás...
vááá, az ökörállatja, ekkora...
Yarkan meg...,hát meglátod ha odaérsz (80as is csúnyán rá tud halni 😄D )
úgy válhatsz azzá,ha szintlépésekkor INT-et nyomsz,és spear vagy sword a fegyvered +fejleszted mag. támadó skilleket (nuke) force masterikben
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
Hát akiket ismerek azok fire imbue-val tolják.
Mégpedig a cold az csak a mobok ellen jó viszont pvpben magasabb szinten eléggé fog számítani a sebzéskülönbség (vagyis a jég és tûz között elég sok lesz). Meg pvpben fagyasztani sem fogsz vele mert nagyobb szinten szinte mindeki immunis rá.
Egyébként szerintem csináld úgy a karid ahogyan neked tetszik. Én is rájöttem már hogy nem nagyon érdekel hogy kit verek el vagy ki ver el engem mert ez csak egy szar játék 😊.
Összegezve
Fire :Nagyobb sebzés pvpben is jobban jársz vele
Light: Max mobok ellen de pvpben elég gagyi sebzése van
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
Full Str, Bowman karim van.
Pacheon | Cold | Lightning | Fire
A fenti masteryk fullra farmoltak a szintemhez képest. Na már most cold imbuet használva alig érnek el még a narancs mobok is. Azonban látványosan kevesebbet sebzem, mint anno a Fire imbue-val. Kb 150+al ami azért számíthat imbue lévén.
A kérdésem is ehhez kötõdik, melyik imbue volna a legcélszerûbb a karimnak:
- Cold imbue: Mint már mondtam, alig érnek el a narancs mobok, van akkor fizikai sebzésem, de ezt kicsinek találom még így is. Azonban Freeze állapotban az ellenfelem még potizni sem bír, hasnolóan amikor engem bestunnolnak.
- Fire imbue: Persze ad tûz sebzést körönként, erõsebbet üt, de számomra nem elég hatásos.
- Lightning imbue: Úgy tudom a lightning imbue által kapott sebzés csökkenti a védelmedet és nagyobb sebzéseket kapsz. Ez egy elég pozitív dolog is lehetne.
Ki, hogy látja a fent levázolt helyzetet? Kérem csak azok válaszoljanak akiknek foggalmuk is van a dolgokról.
Köszönöm
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Amúgy láttam valahol egy listát, bár nem tudom hogy valós adatokat közöl e, a szervereken lévõ játékosokról, vagyis azoknak a számáról. A rome, athens szervereken 5000felhasználó, míg az újakon 500-1000et ír. Bár kétlem hogy ilyen kevesen lennénk az új szervereken.