Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

datango
"light: passz, ha 1x rászánom magam, hogy tényleg elkezdjek farmolni 80on gap9ben, akkor meglesz. de figyelembe kell venni, hogy 3m-es transfer range-e van, tehát magadra húzod a mobokat, és a közepes sebzés miatt lassabban haladsz 1 kicsivel.
"
---

10 méteres a transzfer és 3 mobra megy rá 😊 szinteden jól jön már a transzfer mikor 3 hal meg egyszerre 😊 valamit giant ölés közbe berzéker kor jön még a plusz pont miokor jön rád a többi mob és halnak meg körülötted 😊

véleményem szerint közepes de gyors a lighting skill ág ... jól lehet vele harcolni 😊

datango
rákell jönöd, hogy kivan egyensúlyozva a játék... tehát tök mind1 hogy melyik el vagy és milyik a szkill ágad...és hogy hogyan adtad a stat pontokat :S jó cucc kel és kész annal erõsebb egy kari minnel jobb cuccai vannak 😊

Maala
és fire sebzésnövelõ passzív és buff nincs is?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

hozzátartozik, hogy yeti nem tudott megütni 😊)

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

hmm le lehet szólni de én colddal tolom, glavieval😊) lehet, sõt biztos hogy gyengébb pvp-ben de kisebb a möltségvetés(xDD), meg szintemen levõ nukernek így sincs esélye...ötbõl 5-ször vertem oda armorost 😊)

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Kavácska
de krva lusta vagyok végigolvasni minent :S

volt veszekedésne kívül vmi?

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

dragon11
Õ nem igazi pénz..Hanem cserélném😊.

monnyuk pl. egy 32es kariért mennyit adnál?,
csak érdeklõdés képp..$$$$$$ XD

az a 7thsign OASIS-ról ment át, itt már van egy verhetetlen klánjuk! felbotoltak csomó 80as karit. felöltöztették õket full sosunba + mindegyik kezébe sosun fegyó! legalább most máshol botolnak 😊

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

dragon11
Hi all!(Ne ordítsd le a fejem plz,volt már annyi off,hogy ez az utsó hsz már mind1..)
Vennék pure int,Eldorado serverre,karaktert!Jelszó megváltoztató szükséges.Akinek van pmr-ám és msn-en megegyezünk😊
ON:

Doomista
Ez a vir4u minden orában kiirja hogy ugye ennyiért vehets goldot stb...egyik gyerek biztos berágot rá éshát ugye...😊 lol

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

beatz
sro.mmosite.com -> quests
tanulj meg angolul. sot, meg azt sem kell szinte. ha meg nem cigizel menjel ki es fuss egy kort a haz korul, majd lenyugszol. hazatok azert van?

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

Hehe mondja aki bot progit reklamozott XDDDDDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

http://www.youtube.com/watch?v=UCFyQAPguV8&mode=user&search=

....

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

kíváncsi vok ki nyer, én a "hazai" játékosnak szurkolok... 😄D

szánalmas.hu <#taps>

Be legit!

elvagytok....

doxadmin
Én nem fikázom bocs, csak mondtam hogy ráférne frissítés. Meg kellene tanulni olvasni.

Nem azt mondtam hogy ritka szar a kinézéte meg ocsmány a szöveg hanem csak annyit hogy frissíteni kellene. Pl.: ha jól tudom 80 a legnagyobb level, és csak 70ig vannak leírva a küldik. Hogy megint bele tudj kötni valamibe.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

IfjuSkywalker
Hadd oltsak be énis valakit!!! Lécci-lécci<#whatever>

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Maala
áh erre már nincs szó...

itt fikázza a FAQot, de õ meg sem szólalt! hát lol.

nem foglalkozom weblapkészítéssel, így nem is fikázom õket. nem mintha bárki másnak bármi joga lenne szerintem más munkáját fikázni, de ez más rétes.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

doxadmin
1, minek csináljak jobbat ha engem nem zavar hogy állandóan megkérdezik mi az az sp

2, nem használom a te módszereidet hogy lemásolok weboldalakat.

Thug life nem dohányzom <#vigyor4>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

beatz
easy emberek. nyugi =) doxa szívj el egy cigit.

beatz

Maala
ha így állsz hozzá, akkor viszont semmi alapod sincs arra, hogy kritizáld a FAQot. az alap dolgok benne vannak, ha jobbat tudsz, csinálj jobbat, persze nem úgy, hogy lemásolod az eredetit.

doxadmin
Ehhez még csak annyit hogy ha csinálok egy weboldalt akkor az nem annyiból áll ho elkészítem hanem idõnként frissítem is, új tartalom, leírások képek stb. Bocs de a faq nem az én oldalam, más helyett meg nem csinálom meg csak ha fizetnek érte. . . .

doxadmin
Hagy már abba az oltogatásomat te faszfej. Kezdesz már baszottul idegesíteni. Véletlenül félrenéztem a hozzászólásodat, de elnézést kétrem, most meg mi a fasz bajod van te nyomorék. Mintha te soha a kúrva életedban nem hibáztál volna hülyegyerek. Te is rátérhetnél nomak választására, én személy szerint örülnék neki. . .

Bot témához annyit fûznék hozzá hogy más mmorpg-hez hasonlítva(tápolás, fejlõdés, questek) ez a legunalmasabb, monotonabb, lassabb amivel eddig találkoztam, szerintem kifejezetten botoknak lett írva. Nyílván a bevételek(hirdetés, silk) jelentõs részétõl elesne a cég ha a játékosok nagyobb részét bannolná. Szerintem nem lenne ennyi játékos ha az 1234 gombot sokmillárdszor nyomogatva kéne eljutni 80-90-ig, a legtöbben megunnák ezt a kihívást, változatosságot, szórakozást, vagy bármi jót nélkülözõ foglalatosságot 30 után(én már nagyon unom, max napi 1-2 órát bírom) A látszat kedvéért persze pár százalékot tényleg kitiltanak hogy kicsit lenyugodjanak a kedéjek és a legpofátlanabbak kicsit meghúzzák magukat.
Egyébként a trade része a játéknak elég jó lenne, de fura hogy tápolással több pénz jön, és alacsony szinten elég frusztráló hogy a 30-40 szinttel magasabbak vitézkednek az ember ellen még 1*-nál is.

Maala
pedig ennél jobb választ nem fogsz kapni...
cold: kisebb sebzés, lassan ölöd a mobokat, kevesebb HP poti fogy, de több skill kell 1 killhez, ha körülvesznek elveszik a szörnylassítás képesség, beszívod és ugyanott vagy, mintha fire imbue-d lenne, csak kisebb sebzéssel. PVPben pedig keveset sebzel, és nagyobb szinten kivétel nélkül szinte mindenki immunis a coldra.

fire: nagyobb sebzés, gyorsabban ölsz mobokat, kevesebb skillbõl, kevesebb mana poti fogy, mivel a nagyobb sebzés miatt gyorsan hal a mob ugyanúgy nem ér oda hozzád, ha körülvesznek, gyorsan leaprítod az ellent. PVPben jobban sebzel, mint colddal, egy kis extra sebzés a burntõl, ami csak nagyon elfajzott minden status attackre immunis arcok ellen hatástalan. \o

light: passz, ha 1x rászánom magam, hogy tényleg elkezdjek farmolni 80on gap9ben, akkor meglesz. de figyelembe kell venni, hogy 3m-es transfer range-e van, tehát magadra húzod a mobokat, és a közepes sebzés miatt lassabban haladsz 1 kicsivel.

de Kryon is ugyanezt mondta, a többi csak rizsa és logikus gondolkodás...

Maala
istenem te majom, gameplus (a házigazda) csinálta a bannert, és a FAQot is, ha valami problémád van a FAQ-al, küldd el neki a hibát, és valami javaslatot, hogy szerinted hogy lenne jó a dolog...

vááá, az ökörállatja, ekkora...

amúgy örülj,hogy válaszoltam,legközelebb nem fogok...<#mf2>

van egy 73mas karim,megfelel?

Ez nem válasz ne haragudj. Ennyit magamtól is tudok, valaki akinek már volt 60-70 körüli karija kérem az segítsen.

mindenképp fire,pvp-ben statokra könnyû immunisnak lenni,így csak sebzés számít,az meg tûznek a leg nagyobb

a mobok sebzése,és sebessége is más,pl. ong gyorsabb

Yarkan meg...,hát meglátod ha odaérsz (80as is csúnyán rá tud halni 😄D )

FAQ olvasgatása meg minden kezdõnek ajánlott,az alapján már el tudja kezdeni a gammát,utána belép 1 magyar guildba,ott pedig úgyis megtanítják mindenre,tehát abszolut fölösleges mindent fórumon megkérdezni...

SRO-ban is van "mage",de itt nuker-nek hívják

úgy válhatsz azzá,ha szintlépésekkor INT-et nyomsz,és spear vagy sword a fegyvered +fejleszted mag. támadó skilleket (nuke) force masterikben

doxadmin
na igen a játék tutira meg van csinálva. A 29es heyong üt belém 300at vagy a fölött a 34-35ös ong, blood ong meg csak 250 kötülit. Ja és kb dupla xp-jár érte, és csak most vagyok 29es full str es. Mi lesz késõbb, 70en már mehetek yarkanra xD

Ja és ez csak egy magánvélemény volt.

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

Hi!
Hát akiket ismerek azok fire imbue-val tolják.
Mégpedig a cold az csak a mobok ellen jó viszont pvpben magasabb szinten eléggé fog számítani a sebzéskülönbség (vagyis a jég és tûz között elég sok lesz). Meg pvpben fagyasztani sem fogsz vele mert nagyobb szinten szinte mindeki immunis rá.
Egyébként szerintem csináld úgy a karid ahogyan neked tetszik. Én is rájöttem már hogy nem nagyon érdekel hogy kit verek el vagy ki ver el engem mert ez csak egy szar játék 😊.

Összegezve
Fire :Nagyobb sebzés pvpben is jobban jársz vele
Light: Max mobok ellen de pvpben elég gagyi sebzése van

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

Volna egy kérdésem, ami már egy ideje nem hagy nyugodni és elég gyorsan azon a szinten leszek, hogy ezen már nem tudok majd egy könnyen változtatni.

Full Str, Bowman karim van.
Pacheon | Cold | Lightning | Fire

A fenti masteryk fullra farmoltak a szintemhez képest. Na már most cold imbuet használva alig érnek el még a narancs mobok is. Azonban látványosan kevesebbet sebzem, mint anno a Fire imbue-val. Kb 150+al ami azért számíthat imbue lévén.

A kérdésem is ehhez kötõdik, melyik imbue volna a legcélszerûbb a karimnak:

- Cold imbue: Mint már mondtam, alig érnek el a narancs mobok, van akkor fizikai sebzésem, de ezt kicsinek találom még így is. Azonban Freeze állapotban az ellenfelem még potizni sem bír, hasnolóan amikor engem bestunnolnak.

- Fire imbue: Persze ad tûz sebzést körönként, erõsebbet üt, de számomra nem elég hatásos.

- Lightning imbue: Úgy tudom a lightning imbue által kapott sebzés csökkenti a védelmedet és nagyobb sebzéseket kapsz. Ez egy elég pozitív dolog is lehetne.

Ki, hogy látja a fent levázolt helyzetet? Kérem csak azok válaszoljanak akiknek foggalmuk is van a dolgokról.

Köszönöm

Bot és bot között is van különbség. Ha Softmod-al toltad ne csodálkozz, hogy bannt kaptál.

Rome-ra se gyerekjáték bemenni...

Slipknot14
hmm sima SRO-ba vannak mage-k? És ha igen hogyan tok azzá válni?😛😊 Vagy csak kSRO-ba ?:S De pls valaki legalább egy ige, vagy nem-el sz*r*on le, vagyis szánjon meg😛😄

WuFraZselic
neem, épp hogy nincs premium ticketem. csak azok a hirek keringenek hogy a premium tiketes ugyebár betud lépni bármikor, DE ha tele a szerver akkor vkit kibasz a premium ticket használóért "cserébe". szóval ha nincs premiumod számithatsz a semmibõl jövõ dc-re, mert épp egy premiumos akar belépni.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

doxadmin
ha így van akkor bocs. Kiidegeltek a játékban a fasz buzi thiefek. . . :@

WuFraZselic
hülye, arra utal hogy pm-eld a házigazdát a faq-kal kapcsolatban hogy frissitse, mert már régi.(mert ugyebár a 36368as hsz-edre válaszolt...) eléggé beégtél most vagy mi 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

doxadmin
látod ennyit a 20$os premium ticketrõl. Egy csomó pénz és mégi szar, nemhogy elsõre beengedi. Lehetne menni reklamálni hogy errõl nem volt szó. Bár kétleném hogy valamit is tennének ezügyben. Kiadnak egy újabb verziót ami megínt vírusos lesz mindenkinek xD

doxadmin
Zeus szerver is ilyen, ma kb fél 10 fele crowded-et ír, mégis elsõre beengedett. Bár ez csak a mai napról mondható el, mert tegnap fél 11tõl fél 12ig próbálkoztam mire beengedett.

Amúgy láttam valahol egy listát, bár nem tudom hogy valós adatokat közöl e, a szervereken lévõ játékosokról, vagyis azoknak a számáról. A rome, athens szervereken 5000felhasználó, míg az újakon 500-1000et ír. Bár kétlem hogy ilyen kevesen lennénk az új szervereken.

doxadmin
menj sirni anyucinak. . . . Ez pont hozzád méltó. mit csinálhat a házigazda? Kibannol. . he he <#idiota><#banplz><#lama><#lama>

Doomista
premium ticketes vagy,és igysem enged be elsöre ???

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.