Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hinném azonban, hogy a te feladatod lenne a boterek elítélése. Rossz szemmel természetesen nézhetsz rájuk, de az bezzeg jólesne, ha a 70-80ra botolt guild leadered, hetente 2-3x elvinne egy 5*os trade-re, nem?
A bot programok, azok közül is a fizetõsek valamilyen kapcsolatban állnak a Joymax-al ezt már régóta sejteni lehet. Mind a 3 nagyobb bot progi támogatott státusznak is mondható, hiszen alig kaptak eddig bannt azon progik használói. Elõszeretettel blockolnak azonban nem fizetõs, crackelt probikat vagy a Softmod felhasználóit.
Szerintem mindenki érdeke, h a bottereket kifogják a Sro-ból-- ha jófej ha nem.. Ha ezmûködne rendesen nem lenne 1*os tradnél ien gondod..
Ma is láttam 38as moboknál full 6d-s ruciban bootoló embereket.. Igen érdekes.
és azt tartom furának ha a játékkészítõk érdeke is az, h kivédjék ezeket a senkiket, akkor mér vették ki a szörnyet, amit az alchemisnél lehetett kapni és ha rátámadtá akkor felrobbant és megölt.(nem tudom pontosan megnevezni sry.) ha jóltudom pont botterek ellen volt benn, ha láttál egyet ráereszted alapon.
Ja és ha fejlõdni akarsz vegyél silket.. Az azért van.. Remélem legközelebbi bottszûrésnél jó sokan fennakadnak. ja és bottoljatok nyugodtan, hátha megfognak.. Biztos jóérzés látni a feltört karidat.. Bár úgyis vesz az ien új karihoz is progit... ez a szomorú..
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
Különben én full str galvie fire (picit farmed) karit viszek, pvp-be okozok is bosszúságot.. De mikor kint ölök és szintemen lévõ intes 3-4000et lõ meszzirõ akkor el szoktam gondolkodni hogy is van ez..
Szóval kiváncsi vok ki mire esküszik😊
Minden játékosnak ugyanolyan joga van ahhoz, hogy élvezhesse a játékot amivel játszik. Természetesen vannak azok akiknek ez nem elég, kicsi fütykössel jöttek a világra és mások felett kényszerbõl uralkodoni akarnak egy játékban vagy akárhol. Ezek, a looserek.
Amikor már odaáig fajulnak a dolgok, hogy nem tudsz úgy bevinni egy kurva 1*os tradet, hogy 3 egyiptomi, török, német ne ugrana rád a sosun cuccukkal, akkor már ne is haragudj de valaki vagy dönt a között, hogy befejezi a játékot, vagy pedig eldobja az szociális életét és bekockul hogy utólérje õket. A másik lehetõség, hogy õ is bothoz folyamodik a fejlõdés érdekében.
Már ne is haragudjál, de nem minden botter egyforma. Nem egyforma az, aki szépen ks-t kikapcsolva botol, a világ végén, illetve az aki ks-el, zerkel, faszt ver, meg 1 lábon ugrálva, 8 szinttel alacsonyabb moboknál üt még mindig. Ne általánosítsunk már! Tudnék neked olyan bottereket mutatni, akik éjt-nappallá téve a gép mellett õrzik a botot, beszélnek az emberekhez, normálisan játszanak.
Ezt kellene felfogni, addig nem fog mûködni az összhang.
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
amugy érdekes lenne ez a fórum
amugy érdekes lenne ez a fórum
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Béke veletek.
<#law>#law>
Be legit!
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
(amúgy én jól szórakoztam az elmúlt néhány napban, és bocs, ha a majom, idióta, hülyegyerek szónál durvábbal illettem volna vkit -1vkit-, de nem nagyon hiszem, hogy ez megtörtént. jah meg ökörállat.)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
nyugi, csak viccelek, take care. 😊
DE! eddig 1 db degree 6os lucky stone-ról hallottam, és degree7et láttam saját szememmel, amikor bejött alkémia meg már deg7et tapostam, szal nem tudom hogy megy az alsóbb degree-ken.
ingyenreklám silkroadbotnak: kthx! (mmint biztos örül, ha elolvassa. 😊)
ON:
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
fórumszabályok: aki nem látná fent..
1. Ne tegyél fel olyan kérdéseket, amelyeket a FAQ már tartalmaz
2. Csak Silkroad-dal kapcsolatos témákról szabad beszélni
3. Ne kérdezz Botprogramokról, az ilyen kommentek úgyis törölve lesznek!
4. Max képméret 800x600, egyéb esetben linkeljétek!
Ne sértegess másokat!
bár a kettes pont az én kedvencem, és sosem szegem me persze de Dragon11 után szabadon én is felhívnám figyelmeteket az 5ik pontra, nem kell mindenre reagálni, az életben is így mûködik, aki dolgozik az már tudja, h nem kell midnent elsõ hévbõl megoldani, mert abból nem mindig jön ki jól az ember..aki még nem dolgozik az meg örüljön 😊
Szóval mindenkinek jó gammát, és próbáljuk kicsit visszaterelni a jó hangulat felé a Fórumunkat!
azt hogy az oldal nevében megtalálható egy bizonyos betûpár:
.hu
Üdvözöllek, ez itt Magyarország...
5.Szabályzat:,,Ne sértegess másokat"-ebbe beletartozik a veszekedés is,mert szép szavakkal iletitek egymást!
Igaz nem vagyok admin,de az ész szerû forumozást kéne tenni...Ne haragudj Dox,de itt ha már megvan egy társaság akkor neked kell igazodni hozzá.
Bye majd visszanézek 1 hó múlva, kíváncs vagyok lesz e forum, vagy ki lesz az a szerencsétlen akit kifog magának a társaság és cseszegethet tovább.
Remélem lesz örömöm annyi hogy a fél társaságot kivágják, akkor legalább röhöghetek rajtuk. . .
na bye, lehet szídni továbbvra is. Bár ugye ez bunkóság de nálatok ez már nem számít.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
2 azért mert csak 2007.02.04. Vasárnap 17:04 csatlakoztam senkinek sincs joga baszogatni meg lenézni jóvan.
Ne gyere ezzel hogy shut up, mert csak ezzel is fölbaszod az agyamat. Elég ezt a sok faszlámának az ökörségét hallgatni nem kellesz még te is.
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Friss Hús
Elküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 4:59 pm Hozzászólás témája:
--------------------------------------------------------------------------------
2000ft szinte semmi a botért, 2000Ftért veszel 200óra játékidõt, a 200órából 80ment eddíg le és neki köszönhetek kb per pillanat 9szintet. A gond csak az hogy éjjel nem tudom használni mert a gép hangos és nem tudok mellette aludni, de ha tudnék tuti menne egész éjjel is.
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Egy kérdés:
Az igaz, h kaphatok lucky stone-t olyan cuccokból amin van lucky, ha destroy rondót rányomok? 😊 Mert már szétszedtem vagy nemi stom hány ilyet de még egyszer se jött stone :/
asd
JA ÕKET NEM UGATOD LE MERT MÁR ELTÜNTEK A SEGGEDBEN. LÁTOM MIVÉ LETT A FORUM SOKA BUZITÓL, DE NEKEM IS RÖVID A TÛRÕKÉPESSÉGEM ÉS EGYSZER MEGUNOM A FASZKODÁSAITOKAT SOK BUZI BOTTER LÚZER.
asd
nEM FOGOM HANYNI MAGAM EGGYIK SEGNYALÓ KIS BUZI FASZFEJKEK SEM. ÉN CSAK VÁLASZOLOK, MÁR RÉH ABBAHAGYTAM VOLNA HA NEM SZÓLOGATNA BE VALAKI, DE TI FOGYATÉKOSOK VAGYTOK ÉS EZT NEM TUDJÁTOK FÖLFOGNI.
HA NEM TETSZIK BEKAPHATOD!
TOVÁBBI SZÉP NAPOT.
u.i.: Tudom nézzem meg a faq-ban. De ugyebár ez nincs benne.
H U Z D I N N E N A B E L E D E T!!
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
u.i.: Amúgy elõször el kéne olvasni minden hozzászólást és azutáél beleugatni. Akkor legalább értenéd is mibe szólsz bele.