Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem "Protector" volt annak a lebegõ bigyónak a neve. Sokan visszaéltek a vele és a kicsiknek beidézték Jangan környékén. A másik, hogy a GM-eknek is van botuk csak egy csöppet jobb. Map-hack, auto-log, hogy csak egy párat említsek. 😊

Nem hinném azonban, hogy a te feladatod lenne a boterek elítélése. Rossz szemmel természetesen nézhetsz rájuk, de az bezzeg jólesne, ha a 70-80ra botolt guild leadered, hetente 2-3x elvinne egy 5*os trade-re, nem?

A bot programok, azok közül is a fizetõsek valamilyen kapcsolatban állnak a Joymax-al ezt már régóta sejteni lehet. Mind a 3 nagyobb bot progi támogatott státusznak is mondható, hiszen alig kaptak eddig bannt azon progik használói. Elõszeretettel blockolnak azonban nem fizetõs, crackelt probikat vagy a Softmod felhasználóit.

Érdekes amit mondasz Curbuncle...
Szerintem mindenki érdeke, h a bottereket kifogják a Sro-ból-- ha jófej ha nem.. Ha ezmûködne rendesen nem lenne 1*os tradnél ien gondod..
Ma is láttam 38as moboknál full 6d-s ruciban bootoló embereket.. Igen érdekes.
és azt tartom furának ha a játékkészítõk érdeke is az, h kivédjék ezeket a senkiket, akkor mér vették ki a szörnyet, amit az alchemisnél lehetett kapni és ha rátámadtá akkor felrobbant és megölt.(nem tudom pontosan megnevezni sry.) ha jóltudom pont botterek ellen volt benn, ha láttál egyet ráereszted alapon.
Ja és ha fejlõdni akarsz vegyél silket.. Az azért van.. Remélem legközelebbi bottszûrésnél jó sokan fennakadnak. ja és bottoljatok nyugodtan, hátha megfognak.. Biztos jóérzés látni a feltört karidat.. Bár úgyis vesz az ien új karihoz is progit... ez a szomorú..

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

Értelek. hát igen ez bosszantó lehet..
Különben én full str galvie fire (picit farmed) karit viszek, pvp-be okozok is bosszúságot.. De mikor kint ölök és szintemen lévõ intes 3-4000et lõ meszzirõ akkor el szoktam gondolkodni hogy is van ez..
Szóval kiváncsi vok ki mire esküszik😊

A botter, mint gyûjtõnév nem jelenthet looser-t.

Minden játékosnak ugyanolyan joga van ahhoz, hogy élvezhesse a játékot amivel játszik. Természetesen vannak azok akiknek ez nem elég, kicsi fütykössel jöttek a világra és mások felett kényszerbõl uralkodoni akarnak egy játékban vagy akárhol. Ezek, a looserek.

Amikor már odaáig fajulnak a dolgok, hogy nem tudsz úgy bevinni egy kurva 1*os tradet, hogy 3 egyiptomi, török, német ne ugrana rád a sosun cuccukkal, akkor már ne is haragudj de valaki vagy dönt a között, hogy befejezi a játékot, vagy pedig eldobja az szociális életét és bekockul hogy utólérje õket. A másik lehetõség, hogy õ is bothoz folyamodik a fejlõdés érdekében.

Már ne is haragudjál, de nem minden botter egyforma. Nem egyforma az, aki szépen ks-t kikapcsolva botol, a világ végén, illetve az aki ks-el, zerkel, faszt ver, meg 1 lábon ugrálva, 8 szinttel alacsonyabb moboknál üt még mindig. Ne általánosítsunk már! Tudnék neked olyan bottereket mutatni, akik éjt-nappallá téve a gép mellett õrzik a botot, beszélnek az emberekhez, normálisan játszanak.

Ezt kellene felfogni, addig nem fog mûködni az összhang.

HencStein
Malla+wufra+Nomak+stb mi is megvoltunk de azért néha kellet 1 kis oltogatás mert ha nálunk elindult még régen a handrind....akkkor cska anyi volt a guid chatbe hogy drop1 drop 2 ... És nálunk is baráti jött össze 😄 Nah és nem azt mondtam hogy "S Jaj tudom, új vok, minek pofázok, el lehet innen húzni.." nem csak néha 1 es emberek anyi fáradságot se vesznek hogy keresenek vagy csak 1-2 oldalt vissza olvassanak ... Erre példa hogy van 1 bizonyos ip cim amit a hostba kell beirni ha valami gebasz van .. na gyerek feljött megkérdezte malla beirta megköszönte , pár ora mulva 1 másik gyerek jön ehte ugyanaz a kérdés .... de anyi esze nem volt hogy ott volt a megoldás 5-10 hsz el az övé alat.. csak erre mondtam a faqot meg a keresöt

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Maala
pedig van 85 +13as bowról is kép valahol a nyeten...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

bocsi dupláztam O_o véletlen volt..

Háát értelek.. Csak kicsit fura, h amíg mi klánunkba tök jól megvunk, és mondhatni egy baráti 50fõs társaság, ott az elsõ szabály az, h nincs káromkodás és egymás oltogatása. hirtelen nemértettem h itt vadidegen emberek hogy jönnek ehhez. nálunk klántárs repülne.. De bizti ti tudjátok.
amugy érdekes lenne ez a fórum

Háát értelek.. Csak kicsit fura, h amíg mi klánunkba tök jól megvunk, és mondhatni egy baráti 50fõs társaság, ott az elsõ szabály az, h nincs káromkodás és egymás oltogatása. hirtelen nemértettem h itt vadidegen emberek hogy jönnek ehhez. nálunk klántárs repülne.. De bizti ti tudjátok.
amugy érdekes lenne ez a fórum

Köszi h kiszûrted mondandóm lényegi információtartalmát... Ez volt a leglényegtelenebb.. Azért télleg kezd egyre érdekesebb lenni ez a fórum..:S Jaj tudom, új vok, minek pofázok, el lehet innen húzni..

HencStein
Jah és nem szokot ilyen lenne csak amikor néhány doxához hasonlo pro simsezö idejönoltogatni, és a nagy "öregeket" (akik segiteni is szoktak a kezdökön "bár lásd faq és keresés"funkcio OFF) kezdi el b@aszogatni akkor kicsit mindenki bepipul

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

HencStein
Gyerekek számoljatokmá 1 picit plz .... 1-20ra kb 2nap 20-30 4 nap 30-40 5 nap 42-----50 1 nap / lvl 52- 64 3 nap / lvl 64+ 1hét / lvl és ezek 24/h

Hmm.. hát elég érdekes a hangvétel itt a fórumon.. Hozzám hasonlóan akik most találtak rá, nembiztos erre vágynak.. amúgy köszi Maala az infot a +11rõl, nem is tudtam lehetséges.. Troy szerveren tolom, 2.karival most vok 38 so télleg kis szint.. Nemláttam +11 fegyót.. A bootolásról annyi a véleményem h aki azt csinálja azt nem tom megérteni, mert elveszi a játék élvezetét.. Bár biztos arra izgul h 1nap alatt lépett 6 szintet.. hát egészségére.. Én érettségizek, ezért nincs sro mostanában. ien eccerû. és sztem akármien kifogás van, booter=looser. Nekem ennyi

HencStein
Kap 200k goldot az aki lvl 0 ra vissza Pk-za a doxát 😄DDD

HencStein
Doxa te kis anyaszomorito kis segdugasz , ne itt ugas érthetö?5 Napja csak a te rinyád olvasható 1.* elkezded a nomakot baszogatni , utána malla most meg már mindenkit hogy ki mit csinál .... Hát száni.hu vagy mondhatom.... JAAA és még hogy te dobálod a sarat a botosokra hogy igy meg ugy meg amugy amikor TE IS LELKES BOT USERVAGY ... HogY is mondják? Vizet prédikál bort iszik? ..... Igen Doxa #1 ... Ja és a kifogásod hogy vizsgaidöszak meg ez meg az huuuuuuuuuuuuuu meglehet oldani .... én azért botoltam... mert.... nincs kifogás igy döntötem és kész nem kell osztani az észt hogy igy iskola meg ugy iskal mindent meg lehet oldani ... NEM MUSZÁLY VELEL JÁTSZANI TUDOD ... Én se voltam már fen 2 honapja pedig a 76 os karim ottvan és nem érdekel... enyi most tanulok majd nyáron talán elöveszem a silket vagy nem ....

Kavácska
LOL 😄😄😄 húzzál már 😄😄😄

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Jaja konkrétan nem lett említve az oldalam, de mindíg büszkeséggel tölt el a tudat ha látom, hogy látogatják azért. <#worship>

Béke veletek.
<#law>

Be legit!

Zaylka
Szvsz bele lehetne biggyeszteni egy 6. pontot is, hogy konkrétan mindenféle bot témával kapcsolatos dolgot zárjunk ki. Úgyse érdekel senkit ki miért botol (szerintem), igy csak egy fölösleges vita tárgyától szabadulnánk meg...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Kavácska
azigen , bárcsak már a 20ik sörözésen lennénk túl mester...

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Maala
ON: Kezdõ Silkroad játékosokat várunk kérdéseikkel, akár SP farmolást is szívesen elmagyarázzuk, akár FAQ elolvasása nélkül is! Késõbbi fórumtopic-céltáblává válás esélyét fenntartjuk. Kthxbai.

(amúgy én jól szórakoztam az elmúlt néhány napban, és bocs, ha a majom, idióta, hülyegyerek szónál durvábbal illettem volna vkit -1vkit-, de nem nagyon hiszem, hogy ez megtörtént. jah meg ökörállat.)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
lol de szépen fogalmaztál a 2. összetett mondat utolsó tagmondatában 😄DDD teee 😄 ma megvolt a 20. isy killem. muha.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
hûha, akkor te nagyobb botter vagy, mint én, hisz én még 7 és fél szintet sem botoztam.
nyugi, csak viccelek, take care. 😊

Maala
stone-ok nem csak luckys, hanem sima cuccokból is jönnek. Athensen klánon belül nálunk nagy kedvenc a degree 8 blade, amibõl úgy potyognak a lucky stone-ok, mint a 15 éves bizonyos etnikai származású hölgyekból a kisbabák.
DE! eddig 1 db degree 6os lucky stone-ról hallottam, és degree7et láttam saját szememmel, amikor bejött alkémia meg már deg7et tapostam, szal nem tudom hogy megy az alsóbb degree-ken.

Maala
ez és az ezután következõ hsz:

ingyenreklám silkroadbotnak: kthx! (mmint biztos örül, ha elolvassa. 😊)

Maala
mivel a nagy goldminer cégek is lassan $6 dodó alatt árulják az arany 10 milláját, egy kis magánbiznisz keretében sokkal gyorsabban elkel az a 100 milla, csak 8 dolcsit veszít vele, de abból nem vág le senki.

Maala
amikor anno a FAQ készült, még nem voltak az emberek ennyire elszállva, és item mall sem volt... manapság van, aki csak azért felhúz 1 karit, hogy aztán rátöltsön 3-5000 !!! silket, amit aztán elkölt astralra és immortalra (ezzel könnyebb felvinni a cuccokat használható +5ös szintre), no de a lényeg, hogy akkor még álmukban sem gondolta volna az emberek nagy része, hogy valaha is lát élõben +11es fegyót... (már +5re is kb 25% az esély hogy felmegy 1 tárgy...

Maala
az imbue-ról beszéltem, nem a nukeról ^^ hihi sry.

WuFraZselic
OFF:te idióta, mostmár tényleg álljál le. nem tudom mire olyan nagy a melled, erõlevest ettél mostanában látom. te nagyon beteg, Maala 71ig kézzel vitte, utána kezdett botolni, ÉS MOST MEG lvl 78AS!! UGYHOGY A TE KIBASZOTT 10 LVL BOTOLÁSOD AKÁRHOGY SZÁMOLOM TÖBB SZINT MINT MAALA 7 SZINT BOTOLÁSA! ugyhoyg innentõl pofa lapos huzd meg magad. és képzeld ez a szánalmas kifogás sem érdekel hogy vizsgaidõszak blablabla, képzeld maala is, meg még sokan mások egyetemre/fõiskolára járnak, TANULNAK, nekik is ez az indokuk pl. a botolásra, de a te kifogásod lehet csak elfogadni, ugye??? itt anyázol, nem tudom mire föl, elkéne olvasni miket irsz, mindenkinek elege van már belõled, ezért olt mindenki, nem veszed észre? itt arcoskodsz, csak tudnánk, hogy mire, és itélsz el másokat, miközben fikarcnyival sem vagy jobb. a bot mindenkinek a SAJÁT dolga, ha meg Te is botolsz/botoltál akkor 1 kibaszott mocskos szavad nem lehet elitélni mást, ugyhogy tényleg vegyél vissza. nem nomaknak kéne lépnie innne...
ON:

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
lemaradt az ötös és a pont. 😊

hát ja, már nagyon átment a fórum anyázásba, és ez eddig nem volt így, ezután sem kéne...

Kavácska
és akkor ehhez is tartsa magát midnenki :

fórumszabályok: aki nem látná fent..

1. Ne tegyél fel olyan kérdéseket, amelyeket a FAQ már tartalmaz
2. Csak Silkroad-dal kapcsolatos témákról szabad beszélni
3. Ne kérdezz Botprogramokról, az ilyen kommentek úgyis törölve lesznek!
4. Max képméret 800x600, egyéb esetben linkeljétek!

Ne sértegess másokat!

bár a kettes pont az én kedvencem, és sosem szegem me persze de Dragon11 után szabadon én is felhívnám figyelmeteket az 5ik pontra, nem kell mindenre reagálni, az életben is így mûködik, aki dolgozik az már tudja, h nem kell midnent elsõ hévbõl megoldani, mert abból nem mindig jön ki jól az ember..aki még nem dolgozik az meg örüljön 😊

Szóval mindenkinek jó gammát, és próbáljuk kicsit visszaterelni a jó hangulat felé a Fórumunkat!

Kavácska
én nem is olvasom el mi a fene folyik itt , akik ismernek tudják emnniyt jártam ide a fórumra OFFolni meg hülyéskedni, deettõl már felfordul a gyomrom... aztán rájöttem megint mit csesztem el...
azt hogy az oldal nevében megtalálható egy bizonyos betûpár:
.hu

Üdvözöllek, ez itt Magyarország...

dragon11
Tipli van mindenkinek skcaok akinek nem tetszik...
5.Szabályzat:,,Ne sértegess másokat"-ebbe beletartozik a veszekedés is,mert szép szavakkal iletitek egymást!

Igaz nem vagyok admin,de az ész szerû forumozást kéne tenni...Ne haragudj Dox,de itt ha már megvan egy társaság akkor neked kell igazodni hozzá.

Kicsikiraly
dox, ha ennyire zavar itt mindenki AKKOR MIÉRT NEM MÉSZ EL?

DFTBA &#3232;_&#3232;

doxadmin
Ja, én is így voltam vele, de úgylátom a szokásokon illik változtatni. jobb dolgom is van mint a nyálas mocskolódásotokat hallgatni. tzudom én vagyok a szemét faszfej, de hát ha én ez vagyok akkor ti mik vagytok . . . .

Bye majd visszanézek 1 hó múlva, kíváncs vagyok lesz e forum, vagy ki lesz az a szerencsétlen akit kifog magának a társaság és cseszegethet tovább.
Remélem lesz örömöm annyi hogy a fél társaságot kivágják, akkor legalább röhöghetek rajtuk. . .

na bye, lehet szídni továbbvra is. Bár ugye ez bunkóság de nálatok ez már nem számít.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

lizmak
Álljatok már le légyszíves, régebben szerettem ide járni, de mstmár másról sem szól a topic mint h. ki a legnagyobb májer, és ki tud jobban beszólni a másiknak..Ha jól látom Lord Nomak-ot is szépen elûztétek, ez nagy kár...nem fogok ide járni az elkövetkezendõ 1 hónapban..^^😞 további jó viszálykodást, pofázást, ha nektek ez kell hajrá 😉😞

doxadmin
hazudozni meg nem kell mert nem 1 hozzászólásom van, számolni meg kellene tanulni. akkot jobban menne. Tudom nehéz de ez van.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
És akkor mi a fasz van hogy használtam. Most már nem használom azt kész. Akkor sem lv 80ig botoztam hanem csak 10 szintet. Bocs hogy 8as gapban vizsgaidõszakban nem volt idõm visszaolvasni. ja és már azt is bánom mert föltörték a karimat miatta bocs 46ost amibõl 10 szintet botoztam elveszett. Én kérek elnézést.

2 azért mert csak 2007.02.04. Vasárnap 17:04 csatlakoztam senkinek sincs joga baszogatni meg lenézni jóvan.

Ne gyere ezzel hogy shut up, mert csak ezzel is fölbaszod az agyamat. Elég ezt a sok faszlámának az ökörségét hallgatni nem kellesz még te is.

szal shut up dox...

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

doxadmin
Friss Hús

Elküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 4:59 pm Hozzászólás témája:

--------------------------------------------------------------------------------

2000ft szinte semmi a botért, 2000Ftért veszel 200óra játékidõt, a 200órából 80ment eddíg le és neki köszönhetek kb per pillanat 9szintet. A gond csak az hogy éjjel nem tudom használni mert a gép hangos és nem tudok mellette aludni, de ha tudnék tuti menne egész éjjel is.

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

dox, sztem ne gyere ezzel botos dumával....láttam az egyik botvásárlós oldal fórumán, hogy dicsérted a botot....szal ccc

Többet se olvasok vissza ennyit a semmiért xD
Egy kérdés:
Az igaz, h kaphatok lucky stone-t olyan cuccokból amin van lucky, ha destroy rondót rányomok? 😊 Mert már szétszedtem vagy nemi stom hány ilyet de még egyszer se jött stone :/

asd

doxadmin
AKKOR MALÁT MEG A TÖBBI FASZFEJT IS UGASD LE AKIK ENGEM BASZOGATNAK NAGYOKOS KÖCSÖG!

JA ÕKET NEM UGATOD LE MERT MÁR ELTÜNTEK A SEGGEDBEN. LÁTOM MIVÉ LETT A FORUM SOKA BUZITÓL, DE NEKEM IS RÖVID A TÛRÕKÉPESSÉGEM ÉS EGYSZER MEGUNOM A FASZKODÁSAITOKAT SOK BUZI BOTTER LÚZER.

lol xD

asd

doxadmin
TE MEG FOGY BE A POFÁDAT ÉS KUSSOLJ! VÉDD A FASZ BOTOS HAVERJAIDAT. NEM ÉN KEZDTEM BAZDMEG NEM VISELEM EL SEMILYIK FASTZTÓL LEGYEN AKÁRHÁNYAS HOGY BESZÓLJON!!!!!!!!!!!!
nEM FOGOM HANYNI MAGAM EGGYIK SEGNYALÓ KIS BUZI FASZFEJKEK SEM. ÉN CSAK VÁLASZOLOK, MÁR RÉH ABBAHAGYTAM VOLNA HA NEM SZÓLOGATNA BE VALAKI, DE TI FOGYATÉKOSOK VAGYTOK ÉS EZT NEM TUDJÁTOK FÖLFOGNI.

HA NEM TETSZIK BEKAPHATOD!

TOVÁBBI SZÉP NAPOT.

doxadmin
Ezek a vir4u meg társai hogy tudják megoldani hogy 100millió goldot adnak 52$-ért? Érdekelne a trükkjük hogy ennyit össze tudnak szedni. Vagy esetlek törik õk is a játékosokat vagy hackelnek orba szájba kit csak meglátnak?? Az új szervereken még monstar scrollt sem lehet látni, sõt egyátalán nincs, úgyhogy az sem jöhet szóba hogy lenyírnak több 1000scrollt én onnan van ennyi pénzük.

u.i.: Tudom nézzem meg a faq-ban. De ugyebár ez nincs benne.

HE DOX, NA MOST MÁR TÉLLEG LELEHETNE ÁLNI! VAN A FASZOMNAK KEDVE HA FELJOVOK IDE A TE RINYALASOD/OLTASI KISÉRLETED ÉS MÉG SOROLHATNAM BALFASZKODÁSOD OLVASNI! TIPLI VAN HA NEMTECCIK VMI VAGY SZEREZZ BARATNÕT ÉS BOLDOGITSD ÕT... SZOVAAAL

H U Z D I N N E N A B E L E D E T!!

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

doxadmin
ja még ennyi hogy nem vagyok vevõ arra a nagy humorodra. Kérlek had ne kezdjem veled elölrõl. . . thx (remélem tudod mit jelent)

u.i.: Amúgy elõször el kéne olvasni minden hozzászólást és azutáél beleugatni. Akkor legalább értenéd is mibe szólsz bele.

sziasztok! tennap reggeltem és olvastam itt érdekes dolgokat.. Pl linkek sun+11 fegyókról, ami kizárva, lásd FAQ. szóval jó sok mindent összehordanak az emberek.. a +11 az egy unatkozó fotoshopos lehet.. Vagy én vok lemaradva???!!!

doxadmin
köcsög azért vagy?