Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meliyk a leglagtalanabb szerver?..én a zeussal próbálkoztam...hát az vmi iszonyat..

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

bottal

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maala
hangos ujjongást minden egye pokémonnévnél! 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
banlista 4 szerverrõl, köztük Pacific is, nyami. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

HencStein
Wts lvl 76 hibrid int male kari pm me irányár 100k Huf

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

datango
hehe asszem egy 80 as kari elég idõt játszott ahoz hogy 1 sos dropja se essen !! :d vagy nme úgy gondolod ???😄

és ez alchemyre is vonatkozik

mák, de valszeg karakterfüggõ is, valamér vannak alapból mákos, és peches karik is droprátában, nemtom ez hogy müxik, de hogy így van az tuti....

Doomista
sok jáccás ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

datango
valaki azt mondja meg hogy lehet jo sos dropot kapni ? 😄DD mia trukk ? 😄

Kavácska
nekem ez miért nem mûködik még midnig??? 😞

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Fura ez lol, most néztem én is guidokat... eddig nem is hallottam róla ^^
De ez igaz úgy változtatja, h csak te látod annak és közbe nem is az? xD És rajtad kívül más nem látja... 😊

asd

Lord Nomak
Ha van valaki aki ért itt valamennyire pk2 edithez az elmondaná nekem, hogy ha 9D cuccokra váltom 7D cuccaimat ( armort csak ) akkor miért csak az sos chestem váltja át és a többit nem ? Tutorialokat néztem több helyen is mindenhol egyeznek, azt csináltam etc. De nem váltja el a cuccom a chest kivételével, swordom már 9D és shield is. Pofás lesz sos-ben. 😊
Elõre is thx ha valaki tud valamit, 3 fórumon nem tudtak segíteni eddig mert nem találkoztak ilyen anomáliával. 😄

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Zaylka
Eszerint ha 0-assal megyek olyan 77k körül szednék össze, ami ugye a mostani sp tekivel csak még több lesz...Akkor 1 havi tekis farmolás pont elég lesz sztem...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

http://sro.mmosite.com/x/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

sztem meg azt csináld h felhuzod magad 52+ - ra és penonoknál vissza vezsed 9es gapra v 7-8ra és ott farmolsz...ott is rengeteg a mob és ott a drop is jobb 😊 vagyis értékesebb sokkal

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Én ugy próbáltam ki számolni hogy 16tól 70ig kell ugye 710K xp azt el osztod ugye 2 vel mivel 0 gap -> 2x annyi xp ez ugye lesz 355K ezt el osztom 200 al az 100k de ez igen hülyeség mert 100k sp az sztem eléggé sok :S hát nem tudom de azért sorry h irtam XDD

Zaylka
Az bizti, hogy 200k-t én ott össze nem fogok szedni, mert nem azért kezdtem újra, hogy megunjam a játékot+életemet lol. Másik meg nem az volt a kérdés, hogy mennyit szedjek össze, hanem, hogy 16-tól 0-as farmban sp takivel 80-ig kb mennyit lehet összeszedni! Na ezt mondja meg nekem vki...<#worship>

Pont az a poén ^^ ez nem az eredeti David Blaine 😊

asd

IfjuSkywalker
100k sp kell 3 ághoz lvl 70ig. De mire végeznél a farmmal, addigra jön a 90es cap. 90es capon meg a lvl 70 az még negyon nagyon nagy távolság. Ezért javallom a 200k sp-t

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

IfjuSkywalker
Szerintem ha farmolsz, akkor ne a 80as capbe gondolkodj, hanem a 90esbe.
Én azt mondanám,h a cél már legyen 200k sp. Azzal már el leszel 90ig.
Eddig ugyebár 100k sp az durván egy hónap farmmal el lehetett érni, ergo sp ticket+premium az ezt megdplázza. Sztem másfél hónap alatt igy össze lehet szedni 200k sp-t.

Zaylka
Nekem még mindig hátra van a szigom, de most ez nagyon kemény téma, szal sztem most Csütörtökön bepróbálom még az irásbelit, aztán ha max vmi véletlen folytán átmennék, akkor szóbelit szépen hagyom augusztusra, vhogy nyárom mindig jobban megy a tanulás, mint vizsgaidõszakban! De nyugodtség van, attól még simán mehetünk minden nap sörözni!<#pias>

Ui: A farmolós kérdésemre még mindig várnám a választ, köszike!<#wave>

Slipknot14
teccik a vidi, de az egész meg van rendezve...

Doomista
Hát még mindig jobb a te helyzeted 😉 Én nekem meg a 30+ karimon maradt 93 k xD a több mint 1 millábol...bár még a kutyát elkéne adnom 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lord Nomak
Hát mivel inaktívkodom itt ezért. Ezt is csak azért linkeltem be mert értékelhetõ drop, de ezzel se megyek semmire kb. Rátettem int4et és mag balanceom még mindig 118% csak, 4 cuccomon van int4 a többin mind int5 de képtelen vagyok feltornázni 120%ra, kockáztatni meg nem akarom a 4eseket mert a végén lemegy a % nem pedig fel.

Doomista
hogy elbujtál már,észre nem vettelek mostanáig,hogy tevagy nomak :S

Yosimicu
OFF
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez rohatt NAGY!!! ha valaki ismeri David Blaine-t akkor tuti fetrendeni fog a röhögéstõl<#nevetes1><#nevetes2>

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Lord Nomak
az 😞

kaki XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

áh 42 n uncsi a gém (bár fel tudnám venni bunwangos questet 😄)O

Lord Nomak

Amúgy meg már nem ksro-zol? vagy mivan? ^^

asd

😄DDDD
Esetleg ha bannolnak xD

asd

Ez ottvan a szeren ^^

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

circa
OFF
ez nagyon beteg link
<#vigyor>

Kavácska
ööööö, amikor ezt kitaláltuk sörözés közben én nem épp brunyálni mentem??? <#pias>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

nem jössz Poseidonra ? 😛

IfjuSkywalker
Birom én, ygertek csak! 😄

Maala
pedig épp mindenki mûhelyében készültek a szidó hsz-ek. 😊

IfjuSkywalker
*sarcasm off*

IfjuSkywalker
Bot? ugyanmár, kicsibe nyomjátok! Én a haverommal (kavácska) CCFelünk, utána feltörjük a Joymaxot és duplázunk magunknak 10milliárd goldot! Utána azt eladjuk a Tehpowerlevelnek bagóért. Következõleg feltörjük a a Pentagon rendszerét, majd atomtáûmadást imitálunk a közép-szibériai olajmezõk ellen. Ezután felhijuk az alkaidás haverokat, hogy dobjanak pár ideggázbombát Nyugat-Európára. Törökországban felbéreljük az iszlám fundamentalista állatokat (akik mellesleg napi 24 órában a netcafékban SROznak) hogy öldössék le az örmény és a kurd kisebbségieket. Aztán iránba urándúsító berendezéseket küldünk. Kinában pedig segítjük elõkészíteni a kiberháborúra felkészülõ postkommunista rezsimet. Soroljam még?

circa
Hát kkor hajrá 😊)
Nekem meg még elvileg 2 vizsgám van a héten, aztán ha kikinlódok belõlük valami 1estõl külömbözõ jegyet, akkor jövõhéttõl leszek játékban normálisan<#vigyor>

Zaylka
Volt de vmiért mindig abbahagytam, de most komolyan nekikezdek, még egy esetleges szintbõvités se tántorithat el! 😊

circa
Bowos kart akarsz csinálni? Nem volt már egy kiskarid 24es szinten, vagy az még csak terv volt?

Zaylka
Szerintetek pure str bowernek érdemes ilyet, mint a fire shield king kihúzása vagy nem sok hasznát veszi? Pár napja be volt linkelve egy fejlesztési tanács, én is az alapján akarom csinálni a karimat és az lenne a kérdésem, hogy ha 16-on csinálok egy olyan 70-80k spt, akkor utánna 0-as farmban szintén sp tekivel kijön annyi amennyi kell mire megnövök vagy még valahol kell farmolnom? Vagy inkább menjek 0-ás helyet 2-3-asban, hogy biztosan kijöjjön a kellõ sp? Bár ezt nem nagyon engedhetem meg mivel nincs sok magas szintû az uniban és gyorsan meg kéne nõnöm....

Doomista

Kavácska
mi afenét nehéz megérteni n00bok, h hagyjátok már abba??? olyan kibaszott nehéz?

Hehe, thanks ^^ Akkor lehet hiába próbálkozok itt 5 degreen xD Azért folytatom 😊

asd

Háát igen a Gm-ek kicsit más kategória. Õk nem arra használják..
Ja az 5*os tradre visszatérve, elvisz a gulid leaderem 5*os tradre mondjuk egy klán war után uniótradbe... és nem kell hozzá agyon bootolnia magát senkinek.
Én igen, rossz szemmel nézek rájuk, mert gyûlölöm ahogy magyaráz mikor visszaül a géphez és olvassa amit ráírtam.. utána meg 10szinttel felettem feléáll a mobomnak és nem hagy fejlõdni.. bezzeg ha szintemen lenne és kihívnám pvp-be megnézném mit csinálna, mikor még ahhoz is kevés h a mobokat magától ölje.. zóval nekem maradnak looserek. de természetesen ez magánvélemény. ha magadra vetted az sem lehet véletlen. ha nem, akkor pedig gondold át ezt, mert mint látod minden indokra h így jó a bot meg úgy nem lehet nélküle tudok észérvet hozni.. kontra már nemhiszem tudnak a booterek. Na számomra ennyi a téma..

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD