Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
De ez igaz úgy változtatja, h csak te látod annak és közbe nem is az? xD És rajtad kívül más nem látja... 😊
asd
Elõre is thx ha valaki tud valamit, 3 fórumon nem tudtak segíteni eddig mert nem találkoztak ilyen anomáliával. 😄
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
asd
asd
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Én azt mondanám,h a cél már legyen 200k sp. Azzal már el leszel 90ig.
Eddig ugyebár 100k sp az durván egy hónap farmmal el lehetett érni, ergo sp ticket+premium az ezt megdplázza. Sztem másfél hónap alatt igy össze lehet szedni 200k sp-t.
Ui: A farmolós kérdésemre még mindig várnám a választ, köszike!<#wave>#wave>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez rohatt NAGY!!! ha valaki ismeri David Blaine-t akkor tuti fetrendeni fog a röhögéstõl<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
asd
Esetleg ha bannolnak xD
asd
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Nekem meg még elvileg 2 vizsgám van a héten, aztán ha kikinlódok belõlük valami 1estõl külömbözõ jegyet, akkor jövõhéttõl leszek játékban normálisan<#vigyor>#vigyor>
asd
Ja az 5*os tradre visszatérve, elvisz a gulid leaderem 5*os tradre mondjuk egy klán war után uniótradbe... és nem kell hozzá agyon bootolnia magát senkinek.
Én igen, rossz szemmel nézek rájuk, mert gyûlölöm ahogy magyaráz mikor visszaül a géphez és olvassa amit ráírtam.. utána meg 10szinttel felettem feléáll a mobomnak és nem hagy fejlõdni.. bezzeg ha szintemen lenne és kihívnám pvp-be megnézném mit csinálna, mikor még ahhoz is kevés h a mobokat magától ölje.. zóval nekem maradnak looserek. de természetesen ez magánvélemény. ha magadra vetted az sem lehet véletlen. ha nem, akkor pedig gondold át ezt, mert mint látod minden indokra h így jó a bot meg úgy nem lehet nélküle tudok észérvet hozni.. kontra már nemhiszem tudnak a booterek. Na számomra ennyi a téma..
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD