Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
/inaktív/
Meg azis hülyeség, h ha mondjuk bizonyos szintel nagyobb vagy és úgy ölöd akkor már nem dob semmit, viszont fordítva meg nincs így, szal 60as megöli Isy-t ugyanúgy nem biztos h lesz dropja xD
Aege-n emlékszem 59es ölte egyszer Isy-t és semmit nem kapott :S
asd
Mondjuk már nekem is tököm kivan, h sosincs senki fent :S Régen pedig milyen zsír volt a klán :'(
asd
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
/inaktív/
olyan is kéne a gamebe,hogy nemcsak hozzáadni lehet dolgokat a fegyohaz,meg egyéb dologhoz,hanem levenni is 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
meg ki az a noob +5ös fegyókkal te buzi?😄
/inaktív/
Te se jössz már vissza rohadjáááá meg, mi? xD
asd
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
nem Bayu vagy ? XD
<#worship>#worship>
Aegen lvl 24 farm kb 15 k sp
Ok😊üdv a silkroad világában 😊<#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1>
sztem elég szép guildwar a pacific serverrõl aki jártas arra az értékelni fogja meg az is aki nem😄
mellesleg én is ott feszítek😊 a bal szélen😊
/inaktív/
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
/inaktív/
elvileg a son felsõjét akarták 50 ért megvenni 😊
Zizou2: http://www.xfire.com/profile/maala/
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mi a multkor 52-es Som+5 glévit láttunk 50-ért...Szegény...
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
degree 7 SoM talisman (male) 6 milláért. megérte, vagy qrvára megérte? vagy csak elírta?
(jójó, kuss, tudom, én 42es som speart adtam 25millában, de jó a káröröm néha.)
Klánból senki nincs szerencsére 😊 Viszont van jópár ismert név 😄
asd