Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem egyébként ellenféltõl függ, meik kari erõsebb pl.:

INT vs INT --> full int talán esélyesebb

INT vs STR --> hybrid int, és full str

STR vs STR --> hybrid str (a nagyobb sebzés miatt)

vslami hasonlóak lehetnek most erõviszonyok talán, de ez csak magánvélemény

tehát a lényeg: minden kari jó, mert igazából körbeverik egymást

dragon11
Heh már végképp nem tudom mi legyek..Lehet str blader-rel kéne lenni csak a nukek-et imádom...Valaki segítsen már aki érti ezt...

dragon11
Aham..Akkor szerintem leszek én spear maradok ennél..Mind1,ígyis úgyis megöl az str..😄

a speares pureintnek kevesebb a mag védelme😄 ezt megsugom de ne mond el senkinek😄

/inaktív/

ha blader vagy, akkor full str

pvp-ben mag. védelem miatt sztem speares pure int esélyesebb swordos ellen,de str kari mindíg megöli,íjászt pl. pure int speares ritkán lát közelrõl 😄D

sroforumon kérdezd meg ds t

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dragon11
Értem,bocsi akkor,de új vagyok még itt..És az str hatásosabb blader-rel mint az int?

ilyet ne kérdez sokmindenen múlik hogy ki nyer😊 játéktudás szuerencse cuccok pl megölöd 1 lövésbõl de ha blockol akkor õ nyer...

/inaktív/

dragon11
Okés,értem.Amúgy eddig spear-ral nyomtam ehhez volt kedvem...De amúgy pvp-ben egy szintû pure int-ek harcolánnak egy sword+shield vs spear lv64.Melyikük nyerne szerinted???Mert ha nem muszály akkor maradnék spear de ha jobb a sword+shield akkor át megyek arra...

nem jól mondod én 64ig spearral nyomtam csak pvpben használtam shieldet a block miatt de nagyobb szinten meg nagy lagban jobban jön mob irtáshoz is😊 a swordskillek meg kellenek a az ironwal shield és a kd miatt feltétlenül😊

/inaktív/

dragon11
Aham,értem.És amúgy spear-ral erõsebb lenne a nuke mint sword+shield,vagy hülyeséget mondok?

Doomista
OH igen,amitöl ma is féltem...Disconnect server.Egy premiumos kilökött.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

vlknek host file? :S
már megint történt ez enyémel vlm

botforum.co.cc :p

én pure int vagyok sword shield a heuksal passiveból jön még 1000HP plusz a cuccaimból is 1000 nekem így bejön😊

/inaktív/

dragon11
Sziasztok!Nem laggos szerveren pure int-nek(nuker)melyik a jobb fegyver és erõsebb,spear vagy sword+shield?Köszi elõre a választ.

Doomista
ja :SS
én perpill egyáltalán nem veszek semmi silket,mert nincs bankártyám,de egykét dolgot szivesen vennénk 😛

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Demila
9 degrees tabikhoz mi kell ??? str-hez , int-hez staminához fõleg ??? nem 8-ashoz , 9-eshez !!!

X-bow Apollo

grrr erre is költenem kell akkor:S

/inaktív/

Doomista
nyilt ugye a poseidon,de az elötem 1 napal vettem észre,meg nemis akartam uj serverre menni,jo itt nekem 😊

Doomista
igaz 😊 😉 vegyél midnig silket,és nem fognak bannolni,mivel fizecc nekik.

van 1 kérdésem az igaz hogya veszel silket akkor nem bannolnak? vagy csak kisebb % ban? vmi okos ember válaszoljon légyszi😊

/inaktív/

értem😊 hát sok sikert akkor😊én úgy voltam vele hogyha banolnak akkor avárok h nyíljon 1 új szerver és ott elsõ naptól kezdve 0-24😊

/inaktív/

hát csak így összetradeltem 5-6 misit😄 lv 4 es trader már megvagy? én csak lv2 62% de kurva unalmas😄

/inaktív/

Doomista
ugyan ott 😊) greece,otvan sok ismerösöm,és nem idegesit ha nehéz bejutni,belehet jutni,és most is cask 30+ percbe mulott a belépés,közben meg még forumoztam is 😊 csak akarni kell...ezt eltolom nemtom meddig,de közben csomo más mmorpg játékot is kiprobálok 😊

WuFraZselic
nem, sehol sem 😊 párszor lenyirtam isyt, összetradeltem 5-6m-et, 1x yarkant leszedtem és kb ennyi

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

😊 melyik szerveren kezdtél újjat?

/inaktív/

Doomista
uj karim van 😛
csak szégyenlem kiirni az aláirásban,olyan kicsike még 😛 ❤️0 lvl>

kabutovirusal?😄 mert ha a bannolt kariddal betudsz lépni akkor <#banplz><#banplz>

/inaktív/

2 éve nem grindeltem Taklában sem Caveben kikérem magamnak :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
beengedett<#mf1>

3 hete nem grindelt taklában csak cavben kikéri magának😄

/inaktív/

WuFraZselic
khm... 3 hete nem voltam grindelni taklában, kb 1 hónap alatt 5%ot fejlõdtem 😛 ugyhogy... kikérem magamnak... 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

yhaa sztem banlist is lesz😊

/inaktív/

Doomista
updateeee

Doomista
ez durva,easy mindenhol,és benem jutok XD ezt lekell videoznom xD

és ti mégis csak játszotok játszotok játszotok és nem bírjátok abbahagyni...

dragon11
Már Easy,és lehetetlen bejutni....Bénák...

WuFraZselic
ezek a köcsögök állandóan elbasznak valamit? populated minden szerver és nem lehet bejutni? hát lol

Doomista
jaja,koreai,nah,mindig eltévesztem,elnézést 😛

korean 😊 1ébként van szótár neten is elég jó csak nem lehet kiszedni szöveget

Morphin
nem japán...Ksro...K mint korea baszod...de lehet én nemtudom jol...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Doomista
hehe,jah 😄😄
veszel egy magyar japán szotárt,ha van olyan egyáltalán XD megéri

háhááháháháh mekkora poén 😄
kr rõl angolra mi ? 😛

Doomista
pedig jo lenne,te biztos letudnád forditani

eu rész még nincs lefordítva, ha angol lenne nem lehetne belépni sajna a kr betûk miatt

Doomista
nincs olyan hogy az egész ksro angol ?

ksro n bezzeg 😄 bár igaz h ott is csak low lvl en

Doomista
Giantoknál is megöltem vagy 4 giantot,oszt semmi drop,csak hp poti,mp poti,nahmeg pénz 😞 Pedig egy droppot megérdemelne aki kinyir egy giantot 😊

milyen jo ez a game....
reggel 7.12 óta próbálkozom populated mind de nem birna felengedni ez a szar

Venice : Noobsz (lvl 66)és egyre nagyobb Venice : Nobbyka (lvl 66) (farkas)