Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
passz... már 4 hónapja nincs majmom/ticketem, azaz silkem, ugyhogy ilyen tömegnyomoros eseményeknél sosem kapok semmit 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

cép 😄

dobott valamit?

WuFraZselic
12:51kor 😊))

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kSRO a "legjobb", de idegbajt kapsz mire bejutsz, olyan bonyolult... 😛

grat a killhez, mikor volt? 😊

..."Szerencsére a Joymax komolyan veszi ezen felhasználók jelenlétét (mivel tönkreteszik a játékot), és az accountjukat kitiltással „jutalmazza”"....ez a nap vicce.. <#nyes><#nyes><#vigyor2>

dragon11
Am melyik a legjobb sro:kSRO,iSRO,jSRO,tSRO???Meg a honlapját is mondjátok már el.Köszönöm szépen.

hát ahogy én hallottam, 3an nekimentek a guildnek, aztán szétszóródtak 😄

motec, konix, messor 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Doomista
jaja,sajnos legyözni nem tudta senki 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Cikk
vége: "A bot olyan "játékost" jelent, amelyet egy illegális program irányít, és a gazdája távollétében is úgy játszik, mint egy ember, a gép által felhúzott karaktert aztán a tulajdonosa eladja igazi pénzért. Õket úgy ismerhetjük fel, hogy nincsenek guildben, nem válaszolnak semmire, és ha Str-esek, akkor nem használnak semmiféle varázslatot, ha pedig nukerek, akkor még mindig kiszûrhetjük bolondos, logikátlan mozgásukról. Sajnos a nuker botok közelében képtelenség fejlõdni, mivel az összes áldozatunkat levadásszák másodpercek alatt. Szerencsére a Joymax komolyan veszi ezen felhasználók jelenlétét (mivel tönkreteszik a játékot), és az accountjukat kitiltással „jutalmazza” "thnx Deino

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

WuFraZselic
na, épp zerket gyüjtök temple-nél, LY appeared on takla makan erre kb rámesett (csoda hogy nem lehet meghalni attól ha rádesik, összenyom vagy vmi...😊 ) 😛 br 19 shield, ironwall meg zerk és megvolt a 6. yarkan kill 😛

btw.. kabuto.
hallottam a hétvégén Kuwait gyalázás volt? 😄

lehet kinézek west asiaba megint.. csak kicsit eletveszelyes 😊

Doomista
greece reggel is full teli hétvégén 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

reggel van =)

Doomista
elsõre beengedett xD wtf,omg,omgf xD

én igen 😄 magyarokat, meg néha egy 20 fõbõl álló uni tradet 😊

dragon11
Tiger Girl volt az😄.Csak becézem aki nem értené....

dragon11
Szerkesztés:Tiger_Woman 😄Már írni se took.

dragon11
Lv10esen😄

dragon11
Lol jSRO-ba véletlenül betévedtem bandita városba és megölt white tiger..ez loooooooollllllllllllll

Doomista
😞
akkor étkell térni másikra...ami angol nyelv.oszt megvan oldva a probléma...gondolom a vietnámin,meg egyéb sro verzsönben is sok magyar van,bár mégse xD

én 1t...😄
elefánttal(silkért lehet lekérni..)
meg még1t...haveromat😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

nem lenne az hidd el😊 én tapasztaltam😄 amikor kb 10 ember van 1 városban az nem oylan vicces😄 tradert nem is láttam ksron😄

/inaktív/

de ... nem foglalkoznak vele

Kavácska
hát igen fazsa lenne ien kihaltság nálunk is 😊

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Doomista
legalább nem a isro a leggyengébb sro 😄

dragon11
Meg a tSRO az milyen,olyan,mint az angol sro?

dragon11
Õ hát nem olyan rossz a jSRO sztem:S.tSRO honlapját megadnád?Köszi.

jó képek

ksro mindíg ilyen kihalt?

jo kis képek darkspelltõl 😄

botforum.co.cc :p

én még egyik karimmal sem csináltam meg mert leszartaM😄 1ik legszarabb küldi sztem... meg nem nagy show... fogod és van oylan oldal ahol az is le van írva h pl a 3. szövegre kat aztán a 4. stbstb...

/inaktív/

én sem csináltam meg, sõõõõõt nagyon sokan nem csinátlák meg ksro sok közül (mondjuk mikor lehetett angolosítani sokan megcsinátlák gondolom)

Hát én már csak arra vok kiváncsi hogy fogod te, v. akárki megcsinálni jSRO-n vagy tSRO-n pl. az "asas grumble" küldit. amikor (kb lvl 36 körül) Le kell itatni azt az alkeszt janganba. Mert hogy ott olvasni is tudni kell angolul hogy megtudd csinálni.. Remélem már tanulgatsz japánul😄😄

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

jah, lenne rajta 500 ember 😄 azok is veszekednének ... 😄

Doomista
de gondolom a legjobb a ksro 😊) kéne egy magyar sro😛

van vietnam, taiwan, japan, korean, international 😊 én ezekrõl tudok

Doomista
nah jolvan,most meg van már tsro...kezdek megõrülni <#wow3><#zavart2>

de szrntm dsro a legjobb...

jSRO sztem xar lehet ... ksro van legelõrébb
tsro ban viszont van faxa sox ami naon brutál bár ksro ban meg 62 n lehet sos weped igaz csak 5 szor javítható 😄

Doomista
olyan is van ? 😄😄😄:
linket

jSRO= JoymaxSilkroad

dragon11
Amúgy én jSRO-zok,erre ráuntam,hogy soha sem tudok beloginolni....Valaki itt jSRO-zik????Amúgy pure int spear lettem,ma kezdtem lv10vagyok.

Doomista
dejóK

datango
en gyujtom mindet , storage ba egy sorba 6 megy a 7 edikbõl a felsõ sorba van 8 as element a következõ oldalon fojtatodik igy nincs gáz ha bármelyik tabit is kövé kell varázsolnom... mutkor is csinaltam jopar kövecskét 😄 bár nics már annyira nagy piaci értéke / keresete ezért inkabb magamra tettem õket 😊)) ami még valami az int és az str tabletta 8d str tabi az 3M ér elviszik rögtön... :S

dragon11
Köszi,nagyon sokat segítettél!Még meggondolom mi leszek!Köszi mégegyszer.

Maala
hát nemtom, sztem azért érdemes beszerezni olyan 20-20k 9es, 7es, 5ös, 3as elementet... vagy többet. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ok de nem fogalmaztál érthetõen^^

/inaktív/

datango
így van , aki nem hiszi az nem érti a gamest 😄 kivan ez egyensúlyozva, ja és amit szoktam mondani , nincs elbaxott kari csak nemnormális karaktergazdi 😄 pl: egyik ismerosom 6 uj karit kezdett 😄 asszem 4x ig vitte a karikat , de minek ujrakezdeni "elrontottam a karim" ... 😊))))

---
ja és fõ lényeg az hogy milyen cucok vannak rajtad , ... ennyi cucc gyõz 😄

datango
9 es minek neked??? 8 ig van a gamma 😄 majd ráérünk csipegetni 9 es elementet ha bejön majd :S :X :| ami azt mongyák hogy év vége kor jön be , habár lehetne egy csak egy + degree update , mer akkor nem lenne az hogy 72 es fegyóval járkálnak a 80 asok :S rotfl

ha felrakja magic védelmi buffját (nem jut eszembe neve) ami heuksalnál van,akkor 15 másodpercig intes nem veri le, az fix...

az alap védelme pajzs miatt persze swordosnek nagyobb,de nem errõl beszéltem