Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja, meg 7k-t 80as nukerra, még hybridre is legfeljebb sosunal nukolsz...

hát nemtom, legyen igazad, kiskarim úgyis pure int... XD

de, azért továbbra is úgy gondolom, hogy kínai karikat hybridnek találták ki eredetileg, vegyes sebzés miatt pl., és valszeg marad az a tendencia mint eddig, hogy glavies és hybrid int erõsödik tovább mint mindíg +feljön mellé íjász.

80asokat figyelve egyébként elég kevés lehet a pure int, mert többségük akkora ütést kibír amennyi hp-ja full intesnek akkor sem lehet, ha minden cuccán max str+hp van, és hybrid str is szép számban akad, sõt egyre több, balanced speares pl. elég szopatós fajta....

már látszik a ksro hatása is, mert látványosan szaporodnak az íjászok és pure intesek újak között, ami azért vicces, mert leírva az sehol nincs, hogy új skillekkel intesek pl. milyen brutálisak lesznek stb. csak 2-3 video van youtuben, amibe mindenki azt lát bele amit akar...

egyébként abban igazad van, hogy cucc gyõz, akinek jobb, az marad állva ennyi...

és már fent is vagyok^^

/inaktív/

egyébként pont most dobott ki😄 ez van a hangot meg kepcsold ki😊

/inaktív/

ennél hülyébb kérdést fel sem tehettél volna^^ szted ki ne akarna elsõre belépni? =>mindenki egyetért oO

/inaktív/

Aj annyira unalmas hogy nincs hely sztem. a játék tervezõinek nem új serverek nyitására kellene gondoniuk hanem a már meglévõk bõõõõõõõõõõõõõõõõvítésére. Mert ez így nagyon idegesítõ és az a hang is annyira fel tud húzni ding-ding annyira idegesítõ. Ki ért velem egyet???<#kuss>
dragon11
Sziasztok!Mikor populated a serverek(nem inspection után mondom).Troy serverre mikor a legkönnyebb bejutni?Köszi a választ.

köfi a válaszokat nem vagyok gyenge most sem... csak zavar h guildwarban mindíg engem szednek le elsõnek tudom h ez így van h elõször a nukereket kell leszeni😊 a gyõzelem kulcsa de nem bírok csak 2 ütést... és gyors halál😄

maala a cuccaim nem olyan rosszak😊 +55int meg +950HP bár strel lehet h kicsit gondban vagyok😄D

köszi mindenkinek😊

/inaktív/

No comment, öcsém vedd fel az okulárét és nézd meg még egy párszor azt a képet amirõl beszéltem. Mellesleg gyúrjál még egy kicsit, esetleg utána dumálhatsz...mondjuk egy 30+ szintet a mostanidhoz.

Lord Nomak
Ja meg még annyi, hogy nekem jelen szintemen kis hp plusszal cuccokon van 4.4k hp. Hibridnek mennyi lehet ezen a szinten ? 4.8k ? max 5k ? Ha kapok 2 critet egymás után és egy stuntot ha glaviest veszem, meghalok, viszont a hibrid is, tehát a hibrid ezért rossz, és még a sebzése is kissebb. Az a kb 1-1.5k hp ingadozás nem valami sok. Ahogy Maala is említette régebben ez a játék nem arról szól, hogy 1v1 mert ritka az olyan, hanem sok lúd disznót gyõz effekt. Ha meg errõl van szó akkor egy durva mag balance sok hp-t leszed ha sokan jönnek rám, tuti meghalok, de jobban sebzek mint egy hibrid. Tehát a hibridet egyáltalán nem pártolom, ennyi a véleményem.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Mióta kell ebben a játékban npc cuccokban rohangálni ? Elmondanád ? Egyébként meg a +3as cuccok int4el str nélkül nem tudom mióta számít elit felszerelésnek. Ez az egész arról szól, hogy kinek milyen cucca van. A karakter felépítés egy idõ után azonos. Egy 70es kifarmolt intes 3 force masteryvel 1 weapon masteryvel ugyanaz mint a másik intes ugyanezekkel. Az egész azon múlik milyen a felszerelésed. Bármelyik karaktert nézem. Egyébként meg a mag balance azért fontos és fontosabb a cuccoknál mivel ha valaki kap tõlem 10k hp-ra 7k nukeot aztán egy liont meghal. Viszont ha rossz a mag balance akkor odaér az ellenfél és meghalok. Tehát a mag balance szintén ugyan úgy fontos mint a cuccok.

téged a cuccok miatt nem tudnak legyakni, cucc többet számít mint balance, "átlagos" cuccban lennél, bizony sûrûn halnál...

azér az vicces lesz, ha bejön 90 , az új skillek meg nem...

a köztes hybrid pedig nem rossz, full hybridhez képest pl. -400hp , de legalább +5% balance.

egy 30 str-es hybrid esetén pl. sebzéskülönbség 90re majdnem eltûnik pure inthez képest , de hp az lényegesen több lesz, én így tom legalábbis...

számításba kell venni, hogy a nuke szórása elég nagy 5-6 % különbség már nem tûnik fel...

de, aki eddig pure int az meg maradjon az.

Maala
én úgy hallottam, ez egyfajta botok elleni védelem lenni, a gombok lenyomogatása soxor-gyorsan-egymásután aktiválja... csak nyugisan harcolj.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

dragon11
Valaki megadná a tSRO hivatalos honlapját?(Taiwan Silkroad)Vagy inkább jöjjek ide vissza,érdemes még?Köszönöm szépen a választ.

Lord Nomak
Pure intnek iszonyatos a mag balance, nem érdemes hibridet csinálni, semmilyen szinten sem. 65ös hibridet garmentben 61en +5 swordel és shieldel folyamatosan megölöm. Tehát értelmetlen..

Még valaki nem tudna segíteni hogy mi lehet a bajn és hogy hogyan lehetne orvosolni?
Maala
és különben is, elment az eszed, hogy hybrid akarsz lenni? nem a kari rossz, csak a cuccaid, azon meg segíthetsz...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

HencStein
Nehogy 70 felet kezd el pakolni str-re elég nagy hülyeség lenne mert 10 szintnyi + str az 0 ha hibrid akkartál volna lenni akkor min 45-50 kürül kellet volna elkezdened str-re pakolni 😄 szál maradj csak full int ...

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Zaylka
Maradj pure...Sztem ne a mostani erõviszonyokra tervezz hanem a késõbbiekre, ami azt jelenti, hogy már 90 bejövetelével lényegesen gyengülnek a hybridek, az uj skillek a pure-eket részesitik elõnyben. Ráadásul hozzáteszem ha most kezdenél el pakolni str-re is nem is lennél igazi hybrid csak vmi köztes csálé fajta, szal maradj csak pure, késõbb jobban fogod majd birni és sokkal több hp-d is lesz...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

dragon11
Szerintem azért,mert megszakad a neted egy pillanatra,de ez csak az én véleménymem nem biztos.

Hmm.. legalább már nem vok egyedül. de nekem mindig akkor írja ki amikor legjobbat harcolok vmi thief ellen huntiként... már megõrülök tõle én is.. de nemtom mi az oka

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

van egy problémám remélem valaki tud segíteni!miért szojta kiírni a játék amikor harcolok több ellenség ellen vagy giantokkal akkor kiszokta ezt írni: Disconnected because of network insecurity?ha valaki meg tudja oldani ezt a problémát akkor az kérem válaszoljon!
sztem 70ig eljutottál pure intként akkor maradj is az...

miker?😄

/inaktív/

grrrr téker XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kérdés törölve^^

/inaktív/

köszi<#vigyor4>

/inaktív/

nehéz döntés elöt állok zsela szted maradja pure int msot 6184 hpval vagy legyek hybrid?

/inaktív/

grat

yeeeha lv 70^^

/inaktív/

WuFraZselic
1069 heuk passive + 1050 cuccokból + 11 str van csak rajtam 😛 80ra 15k hp a cél ha sikerül 50+ str-t magamra tolnom

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jhó ez hülye kérdés volt^^ mert +1000 a heuksal pasiveból meg +1200 a cuccokból meg esetleg ha minden cuccod televan +4-5 strel arra a végeredményre jutottam h 5jegyü😄Dasdasdas

/inaktív/

oO
te hybridvagy Oo

/inaktív/

WuFraZselic
elárulom, hogy ötjegyû 😊. na jó. 10,636k 😛 500as scrollal. de anélkül is ötjegyû 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LOL

belépek, erre --> szerverleállás 1 perc múlva, lépjek ki...

shit...

WuFraZselic
belépek, gm már irja is hogy inspection...dejóóó 😊

ááá "wufy" xD muti a hpdat^^

/inaktív/

WuFraZselic
ezekszerint nem cask engem baszott ki 5 perce a game 😛 mármint... most inspection van szal...

Most amúgy mivan? 😄 Easy az összes szerver, már itt vigyorgok, de nem lehet felmenni ^^

asd

Hát én biztos valami lehúzós cikket írtam volna, negatív oldalt kiemelve 😄D

asd

Kavácska
Válasz 'Cat 02' üzenetére (#38768)

LOL😊

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Morphin
Hopp akkor ezt visszavontam...ugy látszik én nem vok jó megfigyelõ...az elõzõ képre gondoltam... XD

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Nem giant...és nem 27es a csávó...látom a megfigyelõképesség befigyelt..

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Kavácska
mekkora baromságokat írt..1 éve jácik arc lol

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

lol, a képek egyikén 27-es glavies üti a giant spidert. 😄
Kb egy köpésre elég a kis csávó.

nem vagyok most fenn, próbáltam belépni, de feladás lett a vége 😛

WuFraZselic
jah, elképzelhetõ 😄 de elég lenne egy sun sword, azzal hullana mindenki, nem lenne idejük megsebezni sem 😄

egyébként... fentvagy athenson? kb 1 órája dc-ztem, vártam isyt, azóta nem spawnolt véletlen?^^ duplázni akarok ma

lol, már lehet full sosunban lehetnél 😄D

WuFraZselic
mármint a majmom hiánya miatt nem kapok semmit 😛 ill. nem kaptam.