Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Ha megvan a 3 force mastery és a bicheon mastery senki nem fog megölni. A 90 phy def cold álltal és az iron wall bárki vagy bármi ellen durva. Intesek alapból keveset sebeznek mivel pure int, str-es meg az említett kombinációval elmehet a levesbe. 😊
Vicc: 64es hibrid int nuker +4 spearrel rámnyom nukeot 3.7k sebzés. Én 60+5 swordel rányomok nuke-ot 6.8k sebzés. Hibrid intes kiakadt 😊 Jó persze megöl mert megöl.. Mert az új degree kissé sokat dob rajta, de szegény bekattant, hogy 63as megöli 1 nukeal amikor õ spearrel 64es szinten nem tud megölni 1 nukeal 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

zsela mennyiért adta?

/inaktív/

a blaidesek nem tudnak beölni😊 ez így van a glaviesekel nem tudom h bírnék e mert most 8as gap oO majd kiderül 1 hónap múlva😊

/inaktív/

Lord Nomak
Annak a homonak esett 64es sun glavie vagy mi ?

Lord Nomak
63as szinten 60+5 swordel full farmed állapotban 76osra hibrid intre.. nukeoltam 2.3k-t. Elgondolkodtató, hogy egy 72+5 vagy +7 sword mekkorát fog rányomni. 7k lehet nem lesz meg, viszont nekem már most elég annyi bizonyíték, hogy tegnap 65ös pure str blader +5 shieldel és bladdel nem tudott megölni. 4 nukeot kapott az 5ik megfektette. 67es hibrid int speares 1 nuketól elfekszik. 64es glavies megölt persze.. de 1 kd hiányzott hogy megöljem.
Egy szónak is száz a vége, nekem ennyi bizonyíték elég volt a pure intes karaktert figyelembe vévve. 😊

add meg nekem 😄
majd én hack izé húzóm xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

lol nyuszi szedd össze magad😄

/inaktív/

LOL xD

Nem jól céloznak biztos 😄DD

asd

1 kérdés

glévis hogy a nyavajába éli túl, mikor 3 72+ nuker üti zerkben?!?!?! <#confused>

😄DDD
Lehet az lesz amúgy xD

asd

hát igen, nukernak sokat számít az a +1.5k hp, akkor jöttem rá mennyire, mikor cuccváltáskor -400 hp, és bár védelem nagyobb, de most mégis képes lecsapni olyan, akit azelõtt kiröhögtem..., pedig csak 400hp a különbség...

Zaylka
Igen nekem se volt soha hybrid karim áááá dehogy...^^

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

nyufi hát akkor nincs mit tenni😄 idekell adnod minden cuccod😛

/inaktív/

np😊

/inaktív/

hehe ;D Hidd el már mindenhogy próbáltam ^^ nem csak a könyvtárból de mindenhonnan leszedtem mindent (mondom biztos érzékeli vagy valami xD) de sehogy nem akar elindulni :'((((

asd

IfjuSkywalker
bocs, -1 lvl, én kérek elnézést....

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

-egy 80s😄DD

/inaktív/

skywalker neked sem volt még 80as fullrafarmolt 80as karid <#wave>

/inaktív/

"ÓÓÓ kérdem én melyikõtöknek volt eddig full farmolt 80as hybrid karija jó cuccban?"

sztem fullra farmolt, jó cuccban minden kari jó...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ha má az adogatásnál tartunk van 1 sos melvéd garment nõi 21-es
1 sos férfi protector melvéd 21-es ha érdekel
jah és akki nek kelle az az bow (kék) az eldoraldon vook és 140 k ért viheted !!!!!! csak vedd meg ha érdekel ako adok skype vagy msn címet
nem értek má semmit 1 szer stalozom a wepon elixiremet 180K ért meg veszeik a pénzböl nem kapok semit most megg vetem egy íjat 160 K ért 220 hejett 29 én 28 na mind 1 és nem vettem észre hogy a storage ban má van egy ilyen szar vook adnám el egy magyarnak de ki se írja hogy diszkonected from szerver vagy mi csak kidob de atol még jáccok vele
nyúl amikor letörlöd az sro-t a könyvtárát is töröld ki fulra meg az olyan progikat is amik nem kellenek(xD)

/inaktív/

Még sose volt pure karim ^^ mondjuk high lvl se, de az más tészta xDD

asd

IfjuSkywalker
Srácok, nemtom mirõl beszéltek! Ez az "nem éri meg hybridnek lenni, mert szar" téma eléggé elcsépelt! Kérdem én, ÓÓÓ kérdem én melyikõtöknek volt eddig full farmolt 80as hybrid karija jó cuccban? Mi alapján ítélkeztek olyanrol, amirõl nincs tapasztalatotok?
Nekem van saját tapasztalatom és totálisan meg vagyok elégedve a buildemmel (70 phy bal 97 mag bal, 11000 HP 79en) Normális szetben, nem totál-über-királyban simán lenyomok egy nem szarráCCF-elt full str glévist, nincs vele gondom, még a critet is túlélem. Ami a sebzést illeti: egy full int maxos speares 8-10k-t lõ egy glévisbe, én beleküldök 7-8k-t. Igenám, de míg õ sebez 5000et egy soullal én adok a glévisnek szintén 7000et, ghostmarssal 8k-t ha crit, akkor 9 is lehet. Jobwarban sokkal tovább élek, mint bármelyik full int (kivéve a sosun szeteseket).
All in all, tessék abbahagyni a hybrid karik gyalázását, mert abszolut nem csak a pure buildekrõl szól a játék, csak merni kell kipróbálni a dolgokat. Ha ujat kezdenék tuti fix, hogy ismét hybrid karit csinálnék.

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

jah off.
De amúgy se az a baj, régen is volt már nekem ilyen, de akkor felraktam másik helyre és már ment is, de most sehogy nem akar :SS

asd

tûzfal off ?

Tegnap újraraktam sro-t, de az van, hogy mikor indítanám mindig azt írja, h silkroad.exe hibát észlelt ezért leáll stb. stb
Megnéztem hiv oldalon mit írnak, ott az volt szedjem le újra klienst és telepítsem másik könyvtárba újra, na én már vagy 10 különbözõ helyre felraktam de sehogy se jó, egyszerûen nem indítja el...
Valaki tud valami megoldást?

asd

OFF
Hát ez kész, meghaltam rajta 😄DLINK
Kobe bryent-es a legjobb 😄
ON

asd

WuFraZselic
malamalamalalmalamlama lécci adj leaderséget, inspi után lépj be ennek az erejéig pls 😊 mostanában baszott sok a jobwar, jóljönne merc, mindenki használ ellenünk, akkor mi is fogunk 😛 szal pls. (egyébként Sonic eladta a sun glavieját a szerver legujabb férgének (dmx26), inkább tartotta volna meg 😄) na peace este re

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kéne sosun sword+shield, nem elég, hogy brutál cucc, ráadásul qva jól néz ki xDDDDD

na, ilyenkor kell belépni, aztán maradni míg ki nem dob 😊

Maala
jah, X%al.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ha csak a mastery-t tolom feljebb pl.: a fire-t akkor annak nö a sebzése nem?
nem voltam bent az elmult pár órában de ahogy nézem nincs servr valaki megtudná mondani mikor indul ujra?
Ha nem csinálják meg gyorsan akkor viszont 13-án Cabal online open béta xDDD

asd

Oké köszi ^^

Egyébként dragon nekem is az a mikrohullámú net van és nekem se megy a gém állandóan inspectiont ír, pedig délután még toltam :'(
Régen is volt már ilyen gond, pont akkor kezdtem el újra de sajna megint abba kellett hagyanom a gémet 😄

asd

ha 1* ot visztek, akkor a thief csalizni szokott (thief oldaláról ez jó buli, traderérõl nem annyira 😄D ).

ez azt jelenti, hogy nálad nagyobb játékos, rádjelenteti saját pl. 64+ npc thiefjét, ami megöli lovad/tevéd, és téged is ha nem futsz el...

1:1 hybrid, de inkább balancednek mondják ezt a fajtát, bowot vagy speart szokott használni, mindkettõ elég fájó tud lenni 😊

azt a versenyt egyébként hybrid int swordos nuker nyerte...

VANN

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

haverom játssza épp most is a faszába

Most nekem se megy, hivatalos oldalon még semmi nics :S

asd

nincs start gomb pedig épp nyírni akartam MOBOT!!!
fuck silkroad
pedig jó játék

Hát pl mikor volt az a verseny már nem tom mi volt ott mondjuk 1:1 int str hybridek voltak mindenkinek adva, ha jól emlékszem 😊
Na most egy 1:1 hybrid milyen fegyót használ? ^^

asd

HencStein
Hasznos ki program a Silkroad Online nevû MMORPG –hez! Funkciója hogy írja, hányan vannak éppen a szervereken!

KÓD
link: http://d.turboupload.com/de/1866080/nghzrc9ywh.html

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

lizmak
Hy all!
Hétvégén mentem klántársammal tradelni, csak 1* vittünk, nyugis útra számítottunk..De nem az lett belõle..Furcsa volt, mert havert állandóan PC thief-ek hentelték, pedig csak 1*-os árut vitt..Hogyan tudták mégis megtámadni? Lehetséges ez egyáltalán?

dragon11
Ez lol....A host fájlomba ugyanaz van,mint a szomszédnak neki megy nekem nem...Neki ADSL van nekem mikrohullámú net..Érzem itt net gond lesz,mint multkor..Akkor pár hétig no sro...

ksroban kb 1 évig nem voltak ...

Zaylka
Hát ha nem lesznek uj skillek akkor a hybrid csak még gyengébb lesz...

És tény, nem rossz a köztes hybrid, mert Demi olyan és látom mennyit bir. Mig engem gyorsan bedarál egy erõs glévis, vele azért nehezebben bir. Az egyetlen bajom az ilyen karakterrel, hogy egy idõ után az ég világon senkit nem tud lecsapni, mármint a szinten levõket. Ott van Demi, sok hp, sok def, jo cuccok, jol birja az ütéseket, de nem tudnék olyan szinten levõ embert mondani akit pikpakk kivégez, de erre õ csak legyintene és azt mondaná, arra ott vannak a mercsik! ^^

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc