Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vicc: 64es hibrid int nuker +4 spearrel rámnyom nukeot 3.7k sebzés. Én 60+5 swordel rányomok nuke-ot 6.8k sebzés. Hibrid intes kiakadt 😊 Jó persze megöl mert megöl.. Mert az új degree kissé sokat dob rajta, de szegény bekattant, hogy 63as megöli 1 nukeal amikor õ spearrel 64es szinten nem tud megölni 1 nukeal 😊
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
/inaktív/
/inaktív/
Egy szónak is száz a vége, nekem ennyi bizonyíték elég volt a pure intes karaktert figyelembe vévve. 😊
majd én hack izé húzóm xP
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
/inaktív/
asd
glévis hogy a nyavajába éli túl, mikor 3 72+ nuker üti zerkben?!?!?! <#confused>#confused>
Lehet az lesz amúgy xD
asd
/inaktív/
/inaktív/
asd
/inaktív/
/inaktív/
sztem fullra farmolt, jó cuccban minden kari jó...
1 sos férfi protector melvéd 21-es ha érdekel
/inaktív/
asd
Nekem van saját tapasztalatom és totálisan meg vagyok elégedve a buildemmel (70 phy bal 97 mag bal, 11000 HP 79en) Normális szetben, nem totál-über-királyban simán lenyomok egy nem szarráCCF-elt full str glévist, nincs vele gondom, még a critet is túlélem. Ami a sebzést illeti: egy full int maxos speares 8-10k-t lõ egy glévisbe, én beleküldök 7-8k-t. Igenám, de míg õ sebez 5000et egy soullal én adok a glévisnek szintén 7000et, ghostmarssal 8k-t ha crit, akkor 9 is lehet. Jobwarban sokkal tovább élek, mint bármelyik full int (kivéve a sosun szeteseket).
All in all, tessék abbahagyni a hybrid karik gyalázását, mert abszolut nem csak a pure buildekrõl szól a játék, csak merni kell kipróbálni a dolgokat. Ha ujat kezdenék tuti fix, hogy ismét hybrid karit csinálnék.
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
De amúgy se az a baj, régen is volt már nekem ilyen, de akkor felraktam másik helyre és már ment is, de most sehogy nem akar :SS
asd
Megnéztem hiv oldalon mit írnak, ott az volt szedjem le újra klienst és telepítsem másik könyvtárba újra, na én már vagy 10 különbözõ helyre felraktam de sehogy se jó, egyszerûen nem indítja el...
Valaki tud valami megoldást?
asd
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
asd
Egyébként dragon nekem is az a mikrohullámú net van és nekem se megy a gém állandóan inspectiont ír, pedig délután még toltam :'(
Régen is volt már ilyen gond, pont akkor kezdtem el újra de sajna megint abba kellett hagyanom a gémet 😄
asd
ez azt jelenti, hogy nálad nagyobb játékos, rádjelenteti saját pl. 64+ npc thiefjét, ami megöli lovad/tevéd, és téged is ha nem futsz el...
azt a versenyt egyébként hybrid int swordos nuker nyerte...
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
asd
fuck silkroad
pedig jó játék
Na most egy 1:1 hybrid milyen fegyót használ? ^^
asd
KÓD
link: http://d.turboupload.com/de/1866080/nghzrc9ywh.html
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Hétvégén mentem klántársammal tradelni, csak 1* vittünk, nyugis útra számítottunk..De nem az lett belõle..Furcsa volt, mert havert állandóan PC thief-ek hentelték, pedig csak 1*-os árut vitt..Hogyan tudták mégis megtámadni? Lehetséges ez egyáltalán?
És tény, nem rossz a köztes hybrid, mert Demi olyan és látom mennyit bir. Mig engem gyorsan bedarál egy erõs glévis, vele azért nehezebben bir. Az egyetlen bajom az ilyen karakterrel, hogy egy idõ után az ég világon senkit nem tud lecsapni, mármint a szinten levõket. Ott van Demi, sok hp, sok def, jo cuccok, jol birja az ütéseket, de nem tudnék olyan szinten levõ embert mondani akit pikpakk kivégez, de erre õ csak legyintene és azt mondaná, arra ott vannak a mercsik! ^^
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc