Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
/inaktív/
/inaktív/
/inaktív/
/inaktív/
"A lap nem jeleníthetõ meg."
<#szomoru1>#szomoru1><#buck>#buck><#vigyor3>#vigyor3>
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
lehet h ez vmi bitefight harapás volt a ban elött😄
/inaktív/
/inaktív/
az a ropi az nagyon fini imádom , lemegyünk DA sokk a szent oázis bázis helyre aztan vesszük a ropit nagoyn jol esik a hideg sör mellé ^^
nyáron gyere miskolcra ! (kötelezõõõ)
Nem kell hozzá bot, legit klienssel is mûködik.
SilkMod
További kellemes játékot!
Be legit!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Na küldtem nekik reportot 😄DD
Multkor is küldtem nekik kb 20 reportot, 2 héten keresztül 😄 Nem csinálták meg aztán küldem nekik egy nem túl szép üzenetet xDD Aztán 1 hónapra rá jó lett kb ^^ :S
asd
/inaktív/
Amúgy meg már elindul az a szar telepítõ nem volt jó, most találtam egy õsrégi klienst és azt raktam fel szal most megy, de most meg állandóan azt írja, h inspection van 😄DD szal fasza ^^
Ha valaki megemlíti a hosts fájlt leölöm 😄
asd
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
/inaktív/
W
lol 😄 Te csak Last Chaos-ozzál xD
asd
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
úgyhogy várom már, hogy 80 legyen (valszeg beelõz 😄 ), aztán majd megnézem pvpnél 😊
/inaktív/
Kryon mekkora tééék xD
elvben, ha nem 2:1 vagy hasonló hybrid a kari, hanem pl. 20-30 str van csak rajta, és cuccai tele vannak int-el, akkor kb. akkorát sebez mint pure int, nem igazán látszik különbség...
pl. mikor jobb cuccok voltak rajtam, mindenki azt hitte nukeról, hogy pure int vok, aztán nagyot néztek mikor közöltem, hogy hybrid 😄D
karid viszont elég zúzós lehet, ha akkorát ütsz nálad nagyobbra 😄
akkor hát csak 8 premiumos van,ez mindent elárul !!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
/inaktív/
az ice helyett a bicheon
/inaktív/
az ice helyett a bicheon
/inaktív/
az ice helyett a bicheon
/inaktív/
/inaktív/