Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HELP: Elindítom a játékot és pár perc múlva jön egy error hibaüzenet, de reset error néven....Hogy lehetne eztkiiktatni?....HELP pls ^^

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

http://www.youtube.com/watch?v=1UaJWzw79GI és vannak akik így örülnek a sos dropnak😊

/inaktív/

ezt már láttam csak azt nem tudtam h az zselé😄

/inaktív/

TE rohadék!!!! Nézd meg szegény kicsi Wufra hogy megijedt tõle <#vigyor1>
nyúl összejött az amivel már jóideje baszakodunk csak összejött a lucky stone^^ 8d-s😄 király vagyok^^

/inaktív/

the sounds help^^ gondlkoztam h felvegyme e a fülesemet😄 de még jó h nem tettem^^

/inaktív/

datango
valóban idõigényes dolog mert

"A lap nem jeleníthetõ meg."

<#szomoru1><#buck><#vigyor3>

:d IGEN EZ JÓ KIS JÁTÉK:d MÁR JÁTSZOTTAM VELE KORÁBBAN, ÍGY NEM VOLT NEHÉZ KIAKASZTANI. DE ÍGY SOKADIK NEKIFUTÁSRA IS IMÁDOM:p

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

Kavácska

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

HencStein
Hát a kurá anád ittam közbe majdnem kivertem a fogam vazzee.....

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

van ennél jobb is ^^mikor labirintusba kell menni XD 1ébként alap5let faxa

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

olyan idõigényes h probléma az oldal betöltésénél😄
lehet h ez vmi bitefight harapás volt a ban elött😄

/inaktív/

KATT meg kell néznetek oltári 😊 csak kicsit idõ igényes de kafa

?

/inaktív/

meg a kibaszott pk miatt
faszom a sok kis szintû intes gecikbe miatuk basztam el a karim
datango
hehehehehehehe ! pwned !^^^

az a ropi az nagyon fini imádom , lemegyünk DA sokk a szent oázis bázis helyre aztan vesszük a ropit nagoyn jol esik a hideg sör mellé ^^

nyáron gyere miskolcra ! (kötelezõõõ)

Szerver statisztikára (és még sok másra is) jó a következõ pici program.
Nem kell hozzá bot, legit klienssel is mûködik.

SilkMod

További kellemes játékot!

Be legit!

Maala
lol?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jagi
SOSDROP

megyek nézõnek, sõt akkor már lehet be is szállok 😄D

wááá, az durva lenne, aztán gyors rágyógyítani.. <#nyes>

lol 😄
Na küldtem nekik reportot 😄DD
Multkor is küldtem nekik kb 20 reportot, 2 héten keresztül 😄 Nem csinálták meg aztán küldem nekik egy nem túl szép üzenetet xDD Aztán 1 hónapra rá jó lett kb ^^ :S

asd

a hostot néd meg😄 wháháh engem nem tudsz megölni😄D

/inaktív/

Azon vagyok xD
Amúgy meg már elindul az a szar telepítõ nem volt jó, most találtam egy õsrégi klienst és azt raktam fel szal most megy, de most meg állandóan azt írja, h inspection van 😄DD szal fasza ^^
Ha valaki megemlíti a hosts fájlt leölöm 😄

asd

datango
szerintem meg mégis legrosszabb átok a zombie ^^ force ba kellene olyan hogy pvp be másikra ratudom rakni ^^

dragon11
Hát jah...De nem ez volt a kérdésem....

Lord Nomak
Nem szar, de pure int jobb. 😊 Kb 1, max másfél hó és megvan 75 utána kipróbáljuk. 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

vegyél 1 kompet új gépet😄 lehet h megoldás😄😛

/inaktív/

Inkább sro szedje már össze magát azt induljon 😄 😞

W
lol 😄 Te csak Last Chaos-ozzál xD

asd

WuFraZselic
"ugyhogy nem szar a hybrid DMG-e..."* ez kimaradt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hm hm hát ez érdekes. mindig ez a téma van toppon. 76on hybridként vasárnap ugy gyaktam le yarkant hogy igaz rámspawnolt, de 77es pure int elkezdte szedni, tul is élte, de végül enyém lett. 1-2k-val maradt el a dmg-em, ugyhoyg nem szar a hybrid. ja, és a srácot 1 nuke + ghost marsal leszedem bõven, 109%os a mag balancea. 10.1k hp-mra rálõ 6.5-6.9et shieldel, röhögve tulélem 3-4 nukeját poti ugyis visszatölti. és nemtom hogy mindig noobokat fogtok ki, de nincs nuker a szintemen és alatta aki megtudna ölni, sõõõt ha armor + speares nuker akkor 78ig leszedem szintén. tény, ha spearrel vagyok akkor 74es nuker is leszed enegem, mert persze a shield az jó sok defet ad, de ha sword/shield van fent, lõhetnek 1 darabig, 70 %os auto pottal, large hp-val... ha x-large bentlenne, spearrel is darálnék

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

én, mint full str glévisek csóró szenvedõ alanya mondom neked, glaviessel maradj full str....

mér akarsz te glévissel nukolni?, lol 😄DDDD

34 en elkezdeni csak intre rakni ? te beteg vagy XD

dragon11
Sziasztok!Megint lenne egy kérdésem!Most van egy lv34es karim full str glavier.Érdemes lenne mostantól csak int-re tenni,hogy a nuke azért erõs legyen?És az hanyas szintõl lenne eléggé erõs?Vagy high levelen az str a nyerõ?Köszi a választ.

remélem pure int is marad, mert kíváncsi vok már rá mit tud pure intes 80on, akirõl legalább biztosan tudni hogy az, mert sok hybrid annak mondja magát, ezért nehéz biztosat tudni 😛

úgyhogy várom már, hogy 80 legyen (valszeg beelõz 😄 ), aztán majd megnézem pvpnél 😊

vhehe a balancen mulik minden és nomak is elvan látva rendesen +inteL😄 több van neki mint nekem😄

/inaktív/

több van ^^csak annyival van több
Kryon mekkora tééék xD

az valami elég durván hybrid lehet, ha akkorát nukol rád
elvben, ha nem 2:1 vagy hasonló hybrid a kari, hanem pl. 20-30 str van csak rajta, és cuccai tele vannak int-el, akkor kb. akkorát sebez mint pure int, nem igazán látszik különbség...
pl. mikor jobb cuccok voltak rajtam, mindenki azt hitte nukeról, hogy pure int vok, aztán nagyot néztek mikor közöltem, hogy hybrid 😄D

karid viszont elég zúzós lehet, ha akkorát ütsz nálad nagyobbra 😄

Doomista
hehe XDD
akkor hát csak 8 premiumos van,ez mindent elárul !!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

3000 férõhelyes az ember de ugye prenium ...

Doomista
ezt vajon hogy...gondolom még +8t ráraktak,hogy 8cal több legyen akkormán ne is 1000rel több inkább cask 8 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Aege 3008 / 3000 XD

faszom bocsi csak a netem baszakodott:S imádom amikor ezt csinálja bocsi még1szer

/inaktív/

2 force és bicheon+ heuksalal nyomulok
az ice helyett a bicheon

/inaktív/

az ice helyett a bicheon

/inaktív/

az ice helyett a bicheon

/inaktív/

lol ez a statisztika^^

/inaktív/