Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
( ja és nincs 80as ien karim de lesz és akkor mennézzük.😊)) viszont klánunkban van és hát nem tudnak vele 1vs 1 mitkezdeni..)
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
Szál Eladnám a 76 os hibrid int karim jopézé pm me
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
9dragons-t tolom 😄
asd
/inaktív/
botforum.co.cc :p
hehe vettem 72+5ös shieldet 11 misibe +100crt van rajta😊 igaz a br csak 12 de azt amjd javítom emg 72ig esik még majd egy csomó aggility tabi😊
/inaktív/
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
( Jó persze cuccokkal is szarban vagyok azért halok meg, nem találtam armor kezest csak prot kezest, nincs 64es gyürûm, 55ös armor fejes van rajtam, ezeket lecserélném javulna az esély dehát így herevakarás. )
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
/inaktív/
pure int: balance cuccokkal legyen 110%+
na ez megint hulység volt ugy értem melyek azok a skillek melyek hatásosbbak egy ilyen tipus kari számára?
már csak a balance ra kéne valami tuti tipp
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
én a sword/shield kombinációt jobban szeretem, utálom ha kd-zva vagyok, mert spearrel semmi védelmem nincs azalatt. sword/shielddel meg ad1 én is tok kd-zni, ad2 ott a shield (nekem jelenesetben br 19, elég mókás mikor 4 block egymás után^^) szóval az jobb. viszont ha spearrel vagy hybrid akkor a cold mastery meg kell a +phy def miatt.ha meg sword/shield és még cold mastery is az már komoly védelem ^^de spearesnek jobban kell az ice szentem
szóóvóal. hybrid int spearrel, heuksal cold light és fire mastery fullra farmolva. a cold csak a +phy def buff miatt és a passziv skillje miatt, a többi mastery tudod miért kell szerintem 😛
a sword/shield meg light fire és bicheon mastery ágak legyenek fullra farmolva ^^
sword/shieldnél meg bicheon fire light fully farmed 😛
ha jol értem szrtinted a legjobb választás a h. int +spear vagy sword/shiel +ice imbue??
VAgy a a másik a a sword/ shield+ice ??
1. számu versenyzö Pure int +spear
2. számu versenyzö Pure int + sword/shield
3. számu versenyzö Hybrid int +spear
vagy az utolsó Hybrid int +sword /shield
ez a 4 közül egyáltanlán nem tudok választani de lassan kéne és aszerint folytatni tovább
1 kérdéssel fordulnék hozzátok ami a következõképp hangzik:
egyik haveromnak van 1 bizonyos patche silkhez ami annyit tesz hogy a login-nál nem vághat ki DC-vel szal kicsit olyan mint amilyen régen volt a loginolás(csak kattintgatni kell a connectre és elõbb-utóbb beenged)Nos a kérdésem az nene hogy használja ezt itt valaki? Mennyire ban veszélyes ez a kis "trükközés"?
blader vs pure int --> devil cut + petal crit --> nuker nyekk xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
most jön a sword ha egyáltalán megéri ..... nem tom...
108% int balance lehet nem jön össze hybridnek, de ha ruha nélkül, alap balanszod 85-90% az már jó, de maradj csak nyugodtan pure int, közelharcot meg kerüld, ennyi..
2 fegyót fejleszteni nem a legjobb ötlet, mert egyiket, majd úgyis
vissza kell venni..
ja, és bladerrel ne harcolj, általában csak potipazarlás mindkét fél részérõl 😊
maala aggyá guildleaderséget <3
Nem sok olyan volt ahol nyert az intes kari .... Kicsit elszomrodtam 😞
a hybrid intes sword-ossal mar kicsit mas a helyzet de annak sem volt túl fényes a karierje valamivel tovább birta ... meg az már nyer is párat de a full str blader +ice/fire imbue ellen senki neem tudott nyerni .... Nos ehez az észrevételemhez kapcsolodnának a kérdéseim.
1. Az full intes karik tényleg ennyire nyeguszok?
2. Én a videokat látva kicsit megijedtem és elkodlokoztam azon hogy akkor amig még tehetem átmegyek hybrid int be csak nem tom milyen balance % ok mellet érdemes én pl .: olyanra fondoltam hogy az int balance marad 108% föllöt a többit str re .
3. Ez így megálja a helyét vagy hülyeséget csinalok?
4. Arra gondoltam hogy ha szintezek egy spear-t veszek a kezembe és azzal daráok ezért van lvl 30 heuksal mastery-m van még mellé 32 es lightining mastery-m és szintén 32 es fire mastery-m most léptem LvL 39 re és a mastery-k nek +2 tervezek adni de a sword skilleket még egyáltalán nem kezdtem el (ugye még nem lesz késõ ugy lvl 50 körül?)
eddig pure int vagyok .... Szóval az érdekelne hogy vajon hosszu távon jó-e az az út amin járok vagy valami gebasz van benne?