Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaj azt kihagytam, ha beüt egy stun, kiváncsi vok mikor lõsz rá vkire 15mp. alatt 3 nuke-ot..

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

Érdekes amit írkáltok😊 azért kíváncsi lennék rá lvl80on egy full farmed full str glav. karit meik lvl80 full int kari fog letolni, ha feltesszük, h mindkettõnek azonos kategóriájú cuccai vannak. lehet h iron shield skill de én meg felteszem a bloody snake storm-ot ami szintén 15másodperc.. és akkor jöhet a nuke.. so ha egyszer odaérek mellé lövöldözhet 20k körüli hp-ra... Vagy vmit kihagytam??
( ja és nincs 80as ien karim de lesz és akkor mennézzük.😊)) viszont klánunkban van és hát nem tudnak vele 1vs 1 mitkezdeni..)

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

HencStein
Fuuu fölmentem ma silkzeni és arra jutottam hogy soha többet 😄 .....
Szál Eladnám a 76 os hibrid int karim jopézé pm me

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

lol gratz 😄
9dragons-t tolom 😄

asd

most mi van pacifickel még mindíg check vagy banoltak?😄

/inaktív/

én meg láttam 10misibe br16os 72+5 shieldet, int4 el talán, pofátlanul még alkudtam is rajta 😄, szal 9misibe vettem ^^

botforum.co.cc :p

én a shield es intre esküszöm +heuksal passivval

hehe vettem 72+5ös shieldet 11 misibe +100crt van rajta😊 igaz a br csak 12 de azt amjd javítom emg 72ig esik még majd egy csomó aggility tabi😊

/inaktív/

Lehet hogy ti az INT spearre esküsztök a passivja miatt de a sword+shiel nek BR je ami eléggé meg erõsíti a nukert és még ott a cuccokra a HP és ha annyira nuker vagy akkor elõ kapod nuke elött a speart hogy nagyobbat üss de igazából nagyon kis szinten mindenkép sword+shield kell vagy sokszor halsz >.< (ez a kis szint 60 ig van értve 😊 én végülis 60 ig napi 3-4 szer haltam, át váltottam sword+shieldre és 1x max 2x ha sok MOB volt rajtam szóval jó az az int de csak csinjával mert nagyon könnyen hal!!!)

a sword +int az jó??????
Lord Nomak
Ja és persze kötelezõ a frost reduce is. Tetves nyomorult glaviesek csak úgy ölnek meg folyamatosan. Iron rajtam van critben is max 600at csap rám a 4.9k hp-ra. Ha nincs rajtam akkor meg felborítom nukeolom etc. Viszont a tetvek rájöttek ha rajtam az iron fagyasztani kell, így meg szar mert folyamatos fagyással nem tudok se kd-zni se nukeolni se teleportolni tehát nyelem mint azt a bizonyosat.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Pontosabban kellene. Mivel ha stuntot vagy kd-t kap nem igazán tud nukeolni. Utána meg ha lerepült az iron wall lehet próbálkozni felcsapni nehogy critet kapjon. Ez a szar nálam is most, 64en ha nem tudom lerendezni a 64-67es playert amíg iron rajtam van tuti meghalok. Kivévve akkor ha 2 kd bejön egymás után és aztán tudok egy nukeot nyomni rá. De ritka, block meg csak kicsivel tart tovább életben. Tehát 3 force masteryt és egy wep masteryt is kénytelen vagyok maxolni amíg nincsenek új skillek stb.

( Jó persze cuccokkal is szarban vagyok azért halok meg, nem találtam armor kezest csak prot kezest, nincs 64es gyürûm, 55ös armor fejes van rajtam, ezeket lecserélném javulna az esély dehát így herevakarás. )

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

datango
sosun szetnél nincs erõsebb ^^ nameg ha valakinél vannak komoly cumók , lehet az akár str akár int 😄 esne egy sosun bow én még azzal is nukeolnék ^^

WuFraZselic
egyébként egyik legerõsebb kari Athenson egy 80as hybrid str glavies. jó, persze a sosunos kategóriát kivéve az 1ik legerõsebb. 80as, kb 15-16k hp, de viszont kurvajó mag balance, ergo nukerek nem sebeznek nagyon rá, és az összes cuccán 40%(100%) parry van, 400 feletti a parryje, rohadt nagyot sebez, és rohadt nehéz ráütni nagyot 😊 ha lenne sosunja is akkor muhaha lenne ^^de a sosun nélküliek kategóriájába ott van a top3 legjobb karik közt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
De ehhez minek is a crack?

nemtom, de ha rájössz, mondd el nekem is 😊

Csá tudom hogy semmi köze a Silkroadhoz de nem tudja valamejikõtök hogy honnan lehet crackeket letölteni????? Elõre is köszönöm a segítséget<#nemtudom><#worship>
megkarcol de kiröhögöd^^ azalatt kell ellõnöd rá 3 nukeot😊 és utána kd kd és kd^^

/inaktív/

és ironwall shieldet mindenképp fejleszd ki, míg rajtad van a buff, str meg se tud karcolni 😊

jaja

kd= knock down????
a többi tapasztal játékosnak mi a véleménye erröl a hozzászolásról? nem mintha valami bajom lenne vele mert nincs csak szeretnék több véleményt is megghaégatni. Amugy nagyon szépen köszönöm mindenki segitségét
kd+leszúrás+kombó a leghatásosabb

hybriddel ruha nélkül legyen 85%+ balanszod, cuccokkal 100%+

pure int: balance cuccokkal legyen 110%+

és amugy a sword/shield skillek közül melyek azok amelyekhez egyáltalnán ne nyuljak mer használhatalanok
na ez megint hulység volt ugy értem melyek azok a skillek melyek hatásosbbak egy ilyen tipus kari számára?
valószin hogy a karimat sword/shield +light+fire be inditom tovább

már csak a balance ra kéne valami tuti tipp
WuFraZselic
hát a sword/shield kombinációban a shield helyettesiti az ice-ot és az onnan szerzett ~90-95 physical defence-t, igy azt nem kell huzni. persze lehet, de nem tudom megéri e.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

itt hülyeséget irtam
WuFraZselic
nekem ruhával van 93% mag balance, ruci nélkül õõõ.. hm... 80 körül kb mag balanceom ha mindenemen 4-5 int lenne feltudnám 95-97%ig tolni. akkor már mókás lenne, nagy dmg, és kurvasok hp, pvp-l elég simák lennének 😛
én a sword/shield kombinációt jobban szeretem, utálom ha kd-zva vagyok, mert spearrel semmi védelmem nincs azalatt. sword/shielddel meg ad1 én is tok kd-zni, ad2 ott a shield (nekem jelenesetben br 19, elég mókás mikor 4 block egymás után^^) szóval az jobb. viszont ha spearrel vagy hybrid akkor a cold mastery meg kell a +phy def miatt.ha meg sword/shield és még cold mastery is az már komoly védelem ^^de spearesnek jobban kell az ice szentem

lol az egyik hez 4 ágat kell hoznom a másikhoz elég csak 3 mat?
igen én is a másodikra gondoltam inkább egyenlöre arra hejez jobban a karim. és te ruha nélküli hybrid intes balancerol mit gondolsz?
WuFraZselic
na tisztázzuk, elég érdekesen irtam le 😄
szóóvóal. hybrid int spearrel, heuksal cold light és fire mastery fullra farmolva. a cold csak a +phy def buff miatt és a passziv skillje miatt, a többi mastery tudod miért kell szerintem 😛
a sword/shield meg light fire és bicheon mastery ágak legyenek fullra farmolva ^^

mondjuk a kettö végülis ugyan az csak az egyikben nincs spear
WuFraZselic
hm elbasztam. mármint hy bint spear heuksal light fire cold fully farmed*
sword/shieldnél meg bicheon fire light fully farmed 😛

Na ebböl egy kukkot sem értettem... 😄 az az mégis valamennyit
ha jol értem szrtinted a legjobb választás a h. int +spear vagy sword/shiel +ice imbue??

VAgy a a másik a a sword/ shield+ice ??
Maala a balance al kapcsolaban a te véleményed is érdekelne szám szerinti adatokba.
most a balance om 94-55 az int javára ehez mit szolsz?

WuFraZselic
hyb int spear heuksal bicheon light cold fully farmed. vagy ugyanez sword/shieldbe cold és heuksal nélkül, persze bicheonnal

na de még is ha egyet kéne váasztanotok meik lenne az én a hybrid int +sword /shield re tippelek de nagyon halványan mert tényleg tanácstalan vagyok
elsõ felejtõs, a másik 3 jó

ok értem de ettöl még ugyan ugy fent áll a problémám ami a következö : melyik int alapu karakter form lehet a legjobb pvp ben
1. számu versenyzö Pure int +spear
2. számu versenyzö Pure int + sword/shield
3. számu versenyzö Hybrid int +spear
vagy az utolsó Hybrid int +sword /shield

ez a 4 közül egyáltanlán nem tudok választani de lassan kéne és aszerint folytatni tovább

disorder14
Sziasztok
1 kérdéssel fordulnék hozzátok ami a következõképp hangzik:
egyik haveromnak van 1 bizonyos patche silkhez ami annyit tesz hogy a login-nál nem vághat ki DC-vel szal kicsit olyan mint amilyen régen volt a loginolás(csak kattintgatni kell a connectre és elõbb-utóbb beenged)Nos a kérdésem az nene hogy használja ezt itt valaki? Mennyire ban veszélyes ez a kis "trükközés"?

monnyuk igaz, pure int eddigi legcsúnyább halála amit láttam:

blader vs pure int --> devil cut + petal crit --> nuker nyekk xD

Maala
pure intest nem egyedül kell nézni, ez egy MMORPG, nem egyedül fogod játszani, hanem csoportosan, és ha összehozol 8 full intest 1 ptyba, akkor isten óvja a királylányt.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nem akarok 2 fegyot fejleszteni a heuksal-t csak 30 ig huztam
most jön a sword ha egyáltalán megéri ..... nem tom...
pure int, nem gyenge, de legkönnyebben hal, blader is lazán levágja, ez van...

108% int balance lehet nem jön össze hybridnek, de ha ruha nélkül, alap balanszod 85-90% az már jó, de maradj csak nyugodtan pure int, közelharcot meg kerüld, ennyi..

2 fegyót fejleszteni nem a legjobb ötlet, mert egyiket, majd úgyis
vissza kell venni..

ja, és bladerrel ne harcolj, általában csak potipazarlás mindkét fél részérõl 😊

sok sok kitartással 😄DDD

WuFraZselic
te féreg 😄 egyébként miért nem lehet startra rámenni, mit basztak el a hülye koreaiak már megint? fakk.
maala aggyá guildleaderséget <3

nincsa valami tipetek hogy lehet bejutni?
....ja de végülis swordos-nak tervezem a karit.
Kicsit meglepödve nézegettem pár pvp video-t és a reakciom finoman szolva : A PURE INTES ENNYIRE GYENGE ????? füügetlenül attól hogy spear-es vagy sword/shildes??????
Nem sok olyan volt ahol nyert az intes kari .... Kicsit elszomrodtam 😞
a hybrid intes sword-ossal mar kicsit mas a helyzet de annak sem volt túl fényes a karierje valamivel tovább birta ... meg az már nyer is párat de a full str blader +ice/fire imbue ellen senki neem tudott nyerni .... Nos ehez az észrevételemhez kapcsolodnának a kérdéseim.

1. Az full intes karik tényleg ennyire nyeguszok?
2. Én a videokat látva kicsit megijedtem és elkodlokoztam azon hogy akkor amig még tehetem átmegyek hybrid int be csak nem tom milyen balance % ok mellet érdemes én pl .: olyanra fondoltam hogy az int balance marad 108% föllöt a többit str re .
3. Ez így megálja a helyét vagy hülyeséget csinalok?
4. Arra gondoltam hogy ha szintezek egy spear-t veszek a kezembe és azzal daráok ezért van lvl 30 heuksal mastery-m van még mellé 32 es lightining mastery-m és szintén 32 es fire mastery-m most léptem LvL 39 re és a mastery-k nek +2 tervezek adni de a sword skilleket még egyáltalán nem kezdtem el (ugye még nem lesz késõ ugy lvl 50 körül?)
eddig pure int vagyok .... Szóval az érdekelne hogy vajon hosszu távon jó-e az az út amin járok vagy valami gebasz van benne?