Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
lvl75 pure str (BOW) ellen egy lvl75 pure intes (Sword)

http://www.youtube.com/watch?v=kzxam0qTcQ0

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

byzhouse
[url=http://www.youtube.com/watch?v=kzxam0qTcQ0[/url]

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

akkor nem szóltam 😄 ds mondta még ksron mert +18 int re jól felment a balance😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

rosszul tudod😊

/inaktív/

Nem azokkal mehet 100% fölé balance?..
De mindegy hagyjuk... ^^

asd

lehet én tom rosszul de ruhára rakott int/str nem befolyásolja a balancet

Lord Nomak
Jó hát lol =D Majd 72-77 szettet megéri +5ös ultrabrutál garmra lecserélni, de addig nem éri meg szerintem =D
Egyébként ez az extreme wall tényleg hasznos cucc szerinted ? Múltkor már volt róla szó de most nem tudom mit kezdjek vele. 4k sp-t kellene elszórnom hogy meglegyen.. Viszont iron, extreme, cold phy jóég.. xD Ha olyan amilyennek elképzeleni gyilkos lesz nagyon. De potyára nem igazán akarom még feltolni.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Maala
mittomén, én garmos leszek. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
köbö, egyébként mit szólsz ha váltok proti szettre ? sok a sun speares mostanság..

Maala
de szivi, a 72-77es gearen neki is lesz STR, és az nem rontja a mag balance-t.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hehe én nem aztmondom, h ne rakj semmire, csak sztem felesleges vele foglalkozni. Lehet neked lesz 115% balance-od str nélkül, de a másiknak lesz 90% telepakolva + str-ekkel és ugyanannyit fog nuke-olni mint te...

asd

videó youtube rol van 😊
1ébként eu: rendes mmorpg 😄 kaszt rendszer megmindne
silkroad-eu.uw.hu itt van sokmindne

Lord Nomak
Neked is annyi közöd van a normális plusszolt kékezett cuccokhoz hogy sok. Ennyit errõl. Jah és bocs, Slaheldin szerveren sun glaviest szétüti +5ös sima spearrel. Pure intes szétszedi egyébként a glaviest ha tetszik ha nem. Ott volt lowu és van még Athenson pár ember aki intes és megborítja a glaviest. És már ne is haragudj de kd + iron + cold phy def kissé kurvaerõs együtt. Az ilyen stílusú kommenteket meg másnak lehet címezni.

Lord Nomak
Miért fontos a mag balance ? ez az én poénja ? =D Már nem azért de ha kb 90% a mag balance mert nem rakok semmire semmit akkor nukeolok egy 64es glaviesre 5k-t, 115% mag balanceal meg 7-7.4k-t ennyit arról hogy miért érdekel a mag balance. str meg azért nem érdekel egyelõre mivel ritka és drága és nem éri meg 72-77 alatti cuccokra elszórni.

WuFraZselic
miért érne többet ironwall? +685 magical def ugyanolyan jó str-esnek mint +685 phy def intesnek... egyébként 80as sosun+5 speares 9k dmg-et csinál 80as +4 garm setbe lévõ glavieson. igaz, a glaviesnak sun+7 glavieja van, de a ruhái sima +4esek, semmi seal of X. szóval a glavies jelenleg a legdurvább. Maalával tegnap fentvoltam, fuji(80as srác sosun+7 spearrel) 8k-t lõ rám, hát lol.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

nem tudtok valamit lesz fejlesztés??????
THeArrow
hate ien okos vagy és tapasztalt<#lama> küljd majd egy videót ahogy kinyírod a 80as glévist, mert a mostani helyzet szerint akinek nincsen sun-ja (nuker) annak ESÉLYE nincs a glévis ellen(80as cap-ra értem) p.int v p.str de azé csak okoskodj.. ide v oda a br20as shield. ha bekapsz egy mars critet akkor meg csak napozol 1et.. na puszi ^^

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Hát nem tom 😊
De miért fontos neked ennyire a balance? ^^ Plusz str-et nem is fogsz cuccokra rakni?
Mert ha van rajtad mondjuk 50 str meg 50 int cuccokon, akkor attól még mag attackod ugyanolyan erõs lesz mint ha csak 50 int lenne rajtad, nem? Vagy rosszúl tudom? 😊

asd

újra van tagfelvétel, lehet jelentkezni 😊
Szívesen várunk mindenkit!

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

HencStein
Eladó lvl 76 hibrid int kari athensen , bövebb info pm me .... (tudom a sec passt ^^)

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Lord Nomak
De akkor kb 62-63 szintig miért nem változott.. Ezt furcsálom, egyébként van logika abban amit írsz. Lehet, hogy csak egy X szint elérése után kezdi éreztetni magát a folyamatos 4:1 pakolási arány szintlépésnél.

Lord Nomak
Saytan

Nagyon durva ez a szám nem tudok róla lekattani PLS help !!!!!! elöado szám cím ?
ja nem tegnap inditoott Andrej a topicot (Doma).... hmm régi szépidök ...
A követ kezö pár kérdés ViktorVektor nak szól elsö sorba de aki tudja a választ az is irhat bátran.

Szóval van a magyar www.silkroad.uw.hu honlap ahol van egy helyzetjelentés és abba van egy link (ITT) szóra és azon bellül pár film intro vagy ahogy tetszik. Szóval a Lord Yarkan címû video allat megy a mortal Kombatos zene de a felénél jön valami más valami Rock és én nagyon régotam vadászom ezt a számot meg egyáltalán ezt a bandát és az érdeklen hogy mi a szám íme és az elöadója.
Ugyan ez a kérdesem a Saytan címû videoval kapcsoltaban is .

Más.... Mi az a Saytan egyáltalán?
Alatta van egy EU címû video na az megint mi??? Új silk vagy csak valami új pálya ? Új texturával? Új karik ? új szõrnyek ? új lehetõségek?
áh W 39000. hsz 😄DD

asd

hehe ^^

asd

Jókérdés, ksroban 3 as trader vok és vannak 2 es hunterek is de nem tom h kaptunk-e vmit 😄
ott az a jó h tréder elad cuccost és van ptben vele hunti , huntu kap hunti xpt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

és 1 str 4 int aránnyal romlik a balance sztem... vagyis ilyen magas balance biztos

asd

Gondolom azért megy lefele mert 1 str-et alapból rárak zsintlépésnél

asd

Szóval a balance kérdésre viiszatérve ki mit javasol egy hybrid int es kari balance-ra cuccokal és cuccok nélkül.

Minél több tippet , javaslatot várok !

Segítségetek köszönöm.
Lord Nomak
Nekem arra adhatna valaki magyarázatot, hogy mi a k*rva isten f*száért nem képes tartani ez a rohadék a mag balanceot. 62õn volt 118% prémiummal és flaggel. 64en van 115% és még +2 int van rajtam így is. Tehát a tököm tele. 80ra örülök ha 110% megmarad.

Lord Nomak
Elvileg hunter meg thief pedig nagyobb sebzés. Bár csak állítólag.. Én nem tapasztaltam egyszer sem hogy nagyobbat csapnék.

Valami interjúban olvastam régebben, h lesz majd job update és akkor valami bónuszokat fognak kapni szintenként mind3 szakma... De nemtom már mik ezek 😊

asd

Betört 😛 ^^

asd

kereskedõnél asszem szinteként eladásko +5 % , hunternél nem tom , max a respect 😛

+0 lett v betört ? 😄

Helló!
Valaki világosítson már fel légyszives: miért jó az nekem, ha lvl 2-es hunter vagyok, nem lvl 1?
Kereskedõnél ugyanez: nagyobb lesz az árrés?
Elõre is köszi!

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

Lord Nomak
Egy kommentel lentebb említett felszereléssel elég 2 nuke is. És ha már valaki pofátlan akkor feltolja mountain shildet is br20as shield mellé, akkor meg viszlát stunt. jahm és 20k hp ellen egy 110%+ mag balance hihi csúnya ám 😊

Lord Nomak
Iron wall kb 30szor többet ér mint a storm. Egyébként meg 80on pure str glavies +5 garmentben int5 str5 max statos cuccokkal, és ugyanez csak armorban az intesnek hát.. Intes biztos megöli glaviest. 72+7 glavies vs 72+7 sword + 72+7 shield br20al.. cöcöcö.. Glavies esélytelen.

Amire vagy 3 millát költöttem xD

asd

váá xD Kira thx El is mentem õket 😄
Szép +5ös br 10es pajzsom 😄DD

asd

80as shoppos cucc sosun +9 glavie 1 sosun +9 spear +swordos nuker ellen?hát nem is tudom^^ 17-18K kat oda baxik 1 nukevel az tuti ...

Nem indul ez a szar :S
Majd ha menni fog, meg pénzem is lesz akkor lehet visszajövök xD

asd

ehhez a témához nem lehet méár mit hozzáfûzni teljesen ki vn vesézve
ha nuker akarsz lenne akkor shield a block miatt de olvasd vissza az ez elötti hsz-eket is

/inaktív/

Maala
zselé ment pm-ben a gm. xD

Maala
én arra lennék kíváncsi, hogy egy partinyi full intes, és egy partinyi full str glavies közül ki bírná tovább. 😊
1v1re nem érdemes építeni, ritkán jön össze...

dragon11
Sziasztok!Most regeltem új accot,mert a régimet hacelték.Meg is van az accom(Eldorado server).Mindenképpen Int szeretnék lenni,de segítséget szeretnék kérni,hogy Pure int(Nuker szeretnék lenni)spear,vagy sword+shield,vagy Hibrid int spear vagy sword?(Megismétlem,nuker-hez).Nagyon megköszönöm a választ.

és akkor már visszasem jösz? oO

/inaktív/