Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=kzxam0qTcQ0
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
/inaktív/
De mindegy hagyjuk... ^^
asd
Egyébként ez az extreme wall tényleg hasznos cucc szerinted ? Múltkor már volt róla szó de most nem tudom mit kezdjek vele. 4k sp-t kellene elszórnom hogy meglegyen.. Viszont iron, extreme, cold phy jóég.. xD Ha olyan amilyennek elképzeleni gyilkos lesz nagyon. De potyára nem igazán akarom még feltolni.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
asd
1ébként eu: rendes mmorpg 😄 kaszt rendszer megmindne
silkroad-eu.uw.hu itt van sokmindne
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
De miért fontos neked ennyire a balance? ^^ Plusz str-et nem is fogsz cuccokra rakni?
Mert ha van rajtad mondjuk 50 str meg 50 int cuccokon, akkor attól még mag attackod ugyanolyan erõs lesz mint ha csak 50 int lenne rajtad, nem? Vagy rosszúl tudom? 😊
asd
Szívesen várunk mindenkit!
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Szóval van a magyar www.silkroad.uw.hu honlap ahol van egy helyzetjelentés és abba van egy link (ITT) szóra és azon bellül pár film intro vagy ahogy tetszik. Szóval a Lord Yarkan címû video allat megy a mortal Kombatos zene de a felénél jön valami más valami Rock és én nagyon régotam vadászom ezt a számot meg egyáltalán ezt a bandát és az érdeklen hogy mi a szám íme és az elöadója.
Ugyan ez a kérdesem a Saytan címû videoval kapcsoltaban is .
Más.... Mi az a Saytan egyáltalán?
Alatta van egy EU címû video na az megint mi??? Új silk vagy csak valami új pálya ? Új texturával? Új karik ? új szõrnyek ? új lehetõségek?
asd
asd
ott az a jó h tréder elad cuccost és van ptben vele hunti , huntu kap hunti xpt 😄
asd
asd
Minél több tippet , javaslatot várok !
Segítségetek köszönöm.
asd
asd
Valaki világosítson már fel légyszives: miért jó az nekem, ha lvl 2-es hunter vagyok, nem lvl 1?
Kereskedõnél ugyanez: nagyobb lesz az árrés?
Elõre is köszi!
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
asd
Szép +5ös br 10es pajzsom 😄DD
asd
http://users.atw.hu/sro-hunheroes/kepek/gal1.jpg
http://users.atw.hu/sro-hunheroes/kepek/gal3.jpg
Majd ha menni fog, meg pénzem is lesz akkor lehet visszajövök xD
asd
ha nuker akarsz lenne akkor shield a block miatt de olvasd vissza az ez elötti hsz-eket is
/inaktív/
1v1re nem érdemes építeni, ritkán jön össze...
/inaktív/