Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
/inaktív/
egyik játékkal sem tudják elõre hogy mennyien fognak jéátszani😊 számold meg hogy hány silkroados szerver van és szorozd be õket 3000 férõhellyel ami általában televan nah ennyien játszanak vele... sõt még kitudja hányszor ennyien😊 akik nem férnek fel
kicsit rosszul TUDOD a dolgokat nem tudom hogy hallottál-e arról hogy ez 1 béta verzió volt... és elvileg fizetõs lenne de egyszerüen bõven emgéri így is a silkbevételek miat meg a botból is... ez a játék NEM uingyenes és ha ezt nem tudod felfogni akkor részvétem😊 cabal online 4 eva^^
ez a farmolásos ügyet hangoztatod meg az atomkockaságot😊 gratulálok a 77es karakteredhez ;-) nem lehetsz akkor kuocka egyáltalán😊
/inaktív/
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
ez nem mmrorpg ez egy nagyon mély gondolat és úgy hülyeség ahogy van😄 <#taps>#taps>
nem kell high lvlnek lenned ahhoz hogy értsd hogy miért ingyenes csak egy kicsit szélesebb látókör kéne<#taps>#taps>
ha azért játszol 1 játékkal mert tetszik 1 skil... akkor gratulálok hozzá hánysz az egésztõl de ha lõsz eggyet akkor elélvezel <#wave>#wave>
/inaktív/
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
tudom hogy osveteran vagy, es megszakerted hogy mihogyvan de azse bánt.
szavakat meg nemkell kiforgatni.
ebben nagyon profi vagy mar eszrevettem...vagy csak rosszul gondolkozol.
nemhiszem hogy 1 mondat alapjan kene alapozni .
"nem allja meg sajat helyet". olj meg 6 millio bogarat, majd a yeti szoret hozd el , de abbol is 8milliot. h and s.
mmorpg szintet else éri. nemtudom mirol beszelsz.bar mi azaz mmoprg szint? wow? eq2? gw? (nem a legtutibb pelda).
ez 1 teljesen mas mufaj ami ebben a jatekban folyik. a botokrol meg minden masrol nemis beszelve. lehet latni botokat fizetos jatekokba ,de nem ugy hogy a "joymax csinalta" a botot+ha sirsz 1 kicsit telefonon unbannoljak az accod O.O.....1szomint szaz. en jatszomgatom ezt a jatekot. többé kevésbé hányok attol hogy a szintfejlodes megy , mégis lekot mert nukeok baromira bejonnek , miutan ez az elso kairm ami 30at elérte..
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
bár az elõbbi megnyílvánulásod alapján gondolom minden egyes F2P (Free2Play-nem havidíjas) netes játék azért ingyenes, mert nem állná meg a helyét a saját kategóriájában... lásd Shattered Galaxy, TrackMania Nations. Micsoda szar játékok.
(már beírtam egy fél oldalas HSZ-t, de kitöröltem, hadd pörögjenek a fogaskerekek)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
L2: gondolom törtön toltad ^^ arról meg no comment
GW meg pvp re alapul ha jól tom
asd
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
/inaktív/
/inaktív/
játszál a wow-al EREDETI szerveren ha gazdag környezetre és rengeteg cucra vágysz
mi sem kritizálunk olyan dolgokat amikbe nincsen teljes betekintésünk pl te nem ismered, nem ismerheted a játék egészét mert elég low lvl lehetsz/lehettél tehát mi sem mondunk véleményt a rendszeres nemi életedrõl vagy a korodról
/inaktív/
régebben ilyenkor rég gameltem
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
pl. szoktam nézni a phy. és mag. attackot ami elég érdekesen alakul, nem annyi mint kéne...
azt, hogy mennyi bónuszt ad hozzá a gamma pl nem tom mibõl következik, de ismerek speciel hybrid strt, akinek mag attackja nagyobb mint nekem intesként, pedig mikor néztük szintem alatt volt...
szóval LOL
gondoltam már rá, hogy összbalance % adja meg valahogy a bónuszt, de úgy sem igazán jön ki...<#ticking>#ticking>
swordos nuker lazán ki tudja végezni glaviest (fõképp hogy sok armoros van köztük 😄 ) ha az nincs sosunban, csak ott kezdõdik a baj, hogy glévisek közt elég sok sunos szaladgál és 1 ilyenbe nukernak belefutni bizony ronda ügy...
ha nemteccik játszál mást ahol nem érzed magad atom kocka szarnak.. De ne izgulj ien hozzászólással ugysem feltételezünk mást rólad..
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
asd
csak ennyit akartam mondani remelem tetszet mindenkinek es elolvasnam errol a velemenyeteket is 😊
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
botforum.co.cc :p
botforum.co.cc :p