Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
a nehéz bejutás, és a lagg, elsõsorban a goldminerek és stallozók miatt van, a "normál" botterek többsége akkora kocka, hogy ha nem lenne lehetõség botolni, valszeg egyébként is nyomná...
csak hát ugye úgy lett a jelen helyzet, hogy sokan akartak pénzt keresni sro gamereken legális vagy illegális formában, így lett bot, goldvásárlás, ilyen tickett olyan tickett etc...
és mivel legitek már nem tudtak érvényesülni ebben a helyzetben, de sro-t megy nem akarják otthagyni, ezért beálltak a sorba, vagy átmentek ksro-ra, én így látom...
ha játékosokról nem akartak volna annyi bõrt lehúzni mint azt teszik, akkor az egész jelen helyzet nem lenne, és mindenki örömmel nyomná a gammát bot nélkül, de hát nem ez lett...
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Te sem gondolod komolyan...
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Jah, mellesleg szerinted a 3-4 éve mûködõ kso-ban miért elég 6-7 server? Pedig ott is vannak botok? Ott nem "megismerték az sro-t, jó kis free 2 play gammát"? Mégis simán elsõre be lehet jutni, szinte semmi lag...
De nézd... csinálj amit akarsz, ha Téged nem zavar a 20+ perc login, ám legyen, ha nem zavarnak a botok, ám legyen... Csak azt szeretném tudni, hogy Neked ebben mi a játék?
egyébként olyan elképzelhetetlen, hogy 1.5 év alatt az emberek elkezdjenek sro-zni mi? tudod aki botolni kezd, az is hallott már a játékról, és elkezdett vele játszani. onnantól kezdve lényegtelen hogy kézzel játszik e vagy sem, igy is ugy is foglalná a helyet a szerveren. de igen,. csak a botok miatt van tele a szerver, nem azért véletlenül sem mert az emberek megismerték az sro-t, jó kis free 2 play gammát... aha
És mellesleg mivel rontom el a koreaiak játékát, amikor a server 95%a 80+?
Mikor volt ban utoljára mondjuk Greece-n? 2 hete? Még annyi sem? Aztán sûrûn fel lehet lépni, jah...
Szóval azt mondod, hogy nem a botok miatt van fullon az összes server?
Tudod mikor anno kezdõdött sro, botok nélkül 3 server bõven elég volt hogy menjen a game... Azt sem tudtuk mi az a lag, vagy hogy nem enged be elsõre. És nem hiszem, hogy azóta annyival több a legit, hogy 10+ server se legyen elég.
Mellesleg nem hinném, hogy nem akarok minden egyes alkalommal 20+ percig csak a belogolással szórakozni, türelmetlenség... Ha Neked csak erre ennyi idõd van, akkor én kérek elnézést.
isro-ksro-jsro... tökmind1, ugyanaz a játék, attól, hogy vki türelmetlen, és átmegy elbaszni más játékát (jéé, fura, mintha ezt mondanák a botokról is), attól még ugyanaz a játék marad.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
annyiban igazatadok hogy meddõ vita hadjátok/hadjuk abba sro topic ne legyne több off
/inaktív/
Mondjuk amikor 3an nekimentek egy VIETE unitrédnek, és szarrá gyakjátok õket??
erb
múlt év vége óta "játszol" sro-t, és a mostani karid uccsó 35 szintjét végigbotoltad. Grat! Látom játszod a játékot elég rendesen.
Amúgy nemtom észrevettétek-e, de kezd elég szánalmassá válni a vita a "melyik a jobb játék" témakörben... és csak annyit tudok hozzátenni, hogy mondjuk a WoW-ot vagy akár Cabalt kSRO-hoz hasonlítsátok!
És szerintem azonnal meglenne a gyõztes, de nem a wow és nem a cabal lenne az...
Mert iSRO összes szerverén a 3000-es limit az erb féle botok miatt van mindig megtelve. Ha õk nem lennének, nem kellene premium, sokkal könnyebb lenne a fejlõdés.. estébé, estébé. De ugye meddõ vita, mert gondolom botolni jó, meg kell, meg ilyenek.
Pá.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Turf Battles meg hááát ronda 😄
WoW meg bonyi 😄 pl.: 2 armorral al többet ad a köpeny de nem illik a ruhához :S na ilyenkor mit tegyek ? 😞
off.: suliban 46k óra hiányzás volt összesen ami 40 tanévet tesz ki =)))
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Bár 9Draons bejön ^^ meg Turf Battles is bejött régen de utóbbi az inkább GW stílus, bár sztem jobb 😄
asd
Mintegy mellekesen meghivtak CABAL Closed BETA-t testelni.
Zarache hozzaszolasaira valaszolva,
Az SRO-nak jelenleg nincs eletkepes alternativaja.
Kerestuk, hidd el. Az egesz klan. Miota a botert is fizetni kell (Ugye nincs tobbe free SM) es bannoltak a klan felet elgondolkodtunk rajta, hogy mivel is eri meg jatszani. Kiprobaltam, a CABLT-t. Roviden es tomoren? Egy darab szar. Ossze sem lehet hasonlitani a Silkroad-dal.
Annyi koze van az elvezheto MMO-hoz, mint romai pápának a szexhez.
SRO-ban az a legjobb, hogy nem kell erte fizetned. Ha nincs ticketed akkor is fel tudsz jutni. Igaz, hogy vagy tizszer kell probalkoznod, de feljutsz.
Jelenleg egy LVL 70 full int gazdaja vagyok a RedSea serveren (ami überel minen str-t a szintjen), es elegedett vagyok vele. Valo igaz, tickettel vagyok, es vagy a 35. szint ota nem jatszottam kezzel,de ha ez az ára a fejlodesnek, am legyen.
Megegyszer megismetlem: A Silkroad Online-nak jelenleg nincs alternativaja az MMO-k kozott, legyen az fizetos vagy ingyenes.
A legjobbakat.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
wowot azert hagytam ra mert nemvoltam hajlando fizetni.
srot azert kezdtem el mert free..ugyanugy nemfogok semmire se penzt kolteni ittsem.
tehat elkell viseljem a hanyiger kerulgeto szintezest.de az egesz elso hozza szolasomnak koze nemvolt ezekhez.
m1 . gl hf.
te is most mondtad, hogy elsõ karaktered, ami elérte a 30as szintet, eddig hány volt 30 alatt? 3-4? és miért nem hagytad abba? és ha ezen túl sem fogod abbahagyni, és fejlõdni akarsz? és érzed, hogy egyre nehezebb, akkor mihez fogsz folyamodni? az Item Mallhoz? és ha onnan veszed, akkor havi 2-3ezret ráköltesz a gyorsabb fejlõdésre... és ha ez megvan, akkor az már olyan, mintha havidíjas lenne... Free 2 Play, Free to Pay. ez egy ilyen játék.
leegyszerûsítve: alacsony szinten rászoktat, magasabb szinten ha tartani akarod az alacsony szinten megszokott gyors fejlõdést, akkor fizetsz. és ennyi, a pénz onnan jön be, hogy folyamatosan nyitnak a világ felé, elõbb német, olasz, török, brazil, portugál, és most majd egyiptomi játékosok felé közvetlen silkvételi lehetõséggel. (PayPal, Visa is van, természetesen)
a kezdetek kezdetétõl ez volt a cél, és bejön, mert a játék maga tényleg INGYENES, hogy játsz, és ameddig bírod, addig az áramon/neten kívül nem fizetsz semmiért, és nem is muszáj. ha be akarsz jutni, amikor akarsz, gyorsabban akarsz fejlõdni, stbstb, akkor fizetsz. de nem KÖTELEZÕ!!!
WoWban van kitûnõ support, elvileg egyenlõ esélyek, és havidíj. õk ezt a modellt követik.
GW: gyakori, ámde SZÜKSÉGES kiegészítesek, a GW2-ben meglévõ majdani "örökségeket" (bónuszokat), havidíj nélkül. ez az õ üzletük.
2Moons, 9Dragons: reklámok a játékban, amik kikapcsolásával lassabban fejlõdsz, bármely Acclaim játékban felhasználható pontok, egyébként havidíj nélküli játék... ugyanaz, mint SRO, csak a reklámokkal még rátesznek 1 lapáttal.
a nemlegális dolgok, amik mindegyik MMOban (GW nem MMO!!!) megvannak, most nem érdekelnek. (bot, e-bay, stb)
nem értem, mit kell ezen kiakadni... és igenis személy szerint az SRO-féle megoldás nekem jobban bejön, már ne haragudj Zarache, de én 9 hónap alatt elértem a 70es szintet (akkori level cap 70 volt), mindez WoWban sikerülne 1-2 hónap alatt, BÁRKINEK. (most kockákról beszélek, akik napi soksok órát játszanak, nem kocajátékosokról)
ha te a könnyû sikert szereted, hát ez van, én nem.
és SRO sem a farmolásról szól, azalatt a 9 hónap alatt 1 grammot nem farmoltam, mégis nagyon jól megvoltam. 70-71 es szintlépés ugyanúgy megvolt 4 nap alatt, mint máskor.
az, hogy a fejlesztõk okosabbak voltak, mint mások, miért lenne baj? kijött a WoW, EQ-t kinyírta OTT, AHOL VOLT, egyszerûen földbe döngölte, SW:Galaxiest is megfingatta, maradt még az Eve, ami megint egy másfajta üzleti modellt alkalmaz, persze az is havidíjas, de csak ha elég hülye vagy ahhoz, hogy ne keresd meg játékon belül a pénzt rá... szal a havidíjas játékoknak nincs nagy jövõjük a WoW mellett, hát õk ezt találták ki, és www.xfire.com a tanúja rá, hogy nekik volt igazuk. szóval ha egyszerûen féltékeny vagy, hogy nem neked jutott eszedbe ez a remek ötlet, attól még ne szidd a játékot.
a seggemrõl meg annyit, hogy nagyon bejön a csajoknak, nem olyan, mintha forró homokon ültem volna 9hónapig. egyedül a hasamon látszik meg, hogy napi pár sör fölött lement majdnem 1 évig. 😊 nem mintha ez egy "nemkocka" diszkópatkánynál, vagy épp koncertre/házibuliba járó embernek ne alakulhatna ki ilyen, mert ilyen csak a kockáknak van, természetesen. 😊 (sarcasm off) (szókiforgatás (c) Sugam off)
szajkarate. ámágád. hat te szoltal be nekem. mit varsz?
arrol meg vegkep nemtehetek hogy nemtudod elolvasni a mondatokat.
kedvedert ekezettel fogok irni , hatha ugy erted majd.
reszemrol oFF.
/inaktív/
/inaktív/
nincs összefüggés az egyes mondataid között légyszíves írj piszkozatot vagy legalább gondold át amit írsz nem nehéz csak egykis idõt kéne ráfordítani szájkarate off okosabb vagy királyabb és kisebb a segged is csak ne szédülnél a betonon na csöcs
/inaktív/
/inaktív/
/inaktív/
azonkivul hogy beszoltal es nincs kedve, oldalakon vitatkozni, ertelme nincs a hszednek..
mirol beszelsz? MIROL beszelsz?.
kurvara nemvagoyk kivancsi a helyibasszájbák okoskodására.
(fokepp nem azokéra akik mar manualba 80ra grindeltek magukat. meg 60ok. kia faszt erdekel.. , nagy is a segge ezekszerint.)
ezaz elélvezel 1et mondatod meg rendkivul alatamasztja a szandekod.