Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na úgylátom ma se volt más csak szánalmas vitatkozás..(tisztelet az értelmes kissebbségnek..) az egyik azé jön ide fel h ugasson arról h mien szar ez a játék, erre a másik leoltja, de az meg nem is tud már játszani mert fél éve botol, erre a harmadik, hogy akkor játszatok mással! de ebbe ugye a negyedik beleköt h meik játék a legjobb.. nem veszitek észre h szánalom amit csináltok?? ma is a szaré olvastam végig másfél oldal vitatkozást.. rá kéne már jönni nem errõl szól ez a fórum.. szeretnék végre olyat látni h vki sun-t droppol és a másik 3 gratulál neki.. vagy épp egyetértésbe, vagy ha nem is, de nem egymást paraszt módon leoltva elmafgyaráztok vkinek vmit amit nemért.. ugylátom idáig már nemterjed sokmindenki.. de hát igen, gyerünk, most üvöltsetek le engem szánalmas kötöszködõk vagy botter faszfejek!

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

tevedes srot sokan ismerik csak altalaban mindenhol lehuzzak es szidjak es csak akik jatsznaka vele azok dicserek es valjuk be abbol van a kevesebb en pl magam talaltam meg a jatekot szoltam is egybol 5 havernak jatszottunk vele lv 28-32-ig es azt mondtuk hogy gyatra 0 a game mert rossza ka questek rossz a pvp nem valtozatos a game mindene egy ido utan sablonos lesz az egyetlen ami tetszet nekunk benne a a trade azt kifujt de az keves ahhoz hogy elusd az idodet vele es igy lett egy gyors uninstal es utalat a jatekal szemben 😊

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

sokkal többen játszanák sztem, ha több szerver=több hely lenne, és ismertebb lenne, de többség nem is hallott sroról, így nyilván nem játszik vele, wowot sem játszanák annyian, ha ismertsége sro szintjén lenne..

na megint botnap úgy látom 😄D

a nehéz bejutás, és a lagg, elsõsorban a goldminerek és stallozók miatt van, a "normál" botterek többsége akkora kocka, hogy ha nem lenne lehetõség botolni, valszeg egyébként is nyomná...

csak hát ugye úgy lett a jelen helyzet, hogy sokan akartak pénzt keresni sro gamereken legális vagy illegális formában, így lett bot, goldvásárlás, ilyen tickett olyan tickett etc...

és mivel legitek már nem tudtak érvényesülni ebben a helyzetben, de sro-t megy nem akarják otthagyni, ezért beálltak a sorba, vagy átmentek ksro-ra, én így látom...

ha játékosokról nem akartak volna annyi bõrt lehúzni mint azt teszik, akkor az egész jelen helyzet nem lenne, és mindenki örömmel nyomná a gammát bot nélkül, de hát nem ez lett...

sroval biztos nem jatszik 5.9 milliard ember mert akko top game lenne xD szoval errol ennyit itt istenited es ilyen hulyesget irsz le 😄 nc 😊

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

WuFraZselic
egyébként persze, hogy zavar hogy órákig nem lehet bejutni, de mit lehet tenni? premiumot nem fogok venni, elég pénzt költöttem én már silkroadra, többtízezres nagyságrendbe, és semmit nem kaptam "cserébe", ugyhoy tûrök és várok. de azt sem hiszem, hogy ha nem lenne 1 botter sem akkor nem töltenék fel a szervert a legit játékosok

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
figy, szerinted hány legit ember sir hogy nem tud bejutni? ha nem lennének a botok, megtöltenék a szervert a legitek szerintem. de a bot helyét ugyanugy feltöltené egy nem bot, ugyhogy nem lenne nagyobb a változás. persze nemtudom. akárcsak a kSRO-t sem tudom... ott biztos más minden, de ha belegondolsz ott 1 országnyi játékost kezel 6-7 szerver, mig az iSRO-s tizen mittoménmennyi szerver meg az egész világot, kb 5.9 milliárd emberre.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

És õszintén, ha nem lenne bot, szerinted mind a 20 server maxon lenne?
Te sem gondolod komolyan...

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Tényleg ugyanaz. Fõleg amikor 3 különbözõ serveren egyszerre botol egy ember. Marhára nincs különbség... Meg amikor elkezd egy új karit egy új serveren és mivel nincs lóvé "áhh, kellene 1-2 goldminer". Igen, majdnem annyi helyet foglal, mint 1 db legit.

Jah, mellesleg szerinted a 3-4 éve mûködõ kso-ban miért elég 6-7 server? Pedig ott is vannak botok? Ott nem "megismerték az sro-t, jó kis free 2 play gammát"? Mégis simán elsõre be lehet jutni, szinte semmi lag...

De nézd... csinálj amit akarsz, ha Téged nem zavar a 20+ perc login, ám legyen, ha nem zavarnak a botok, ám legyen... Csak azt szeretném tudni, hogy Neked ebben mi a játék?

WuFraZselic
lol, igy legyen 5ösöm a lotton 😄

egyébként olyan elképzelhetetlen, hogy 1.5 év alatt az emberek elkezdjenek sro-zni mi? tudod aki botolni kezd, az is hallott már a játékról, és elkezdett vele játszani. onnantól kezdve lényegtelen hogy kézzel játszik e vagy sem, igy is ugy is foglalná a helyet a szerveren. de igen,. csak a botok miatt van tele a szerver, nem azért véletlenül sem mert az emberek megismerték az sro-t, jó kis free 2 play gammát... aha

Nos, marhára nem ugyanaz.
És mellesleg mivel rontom el a koreaiak játékát, amikor a server 95%a 80+?
Mikor volt ban utoljára mondjuk Greece-n? 2 hete? Még annyi sem? Aztán sûrûn fel lehet lépni, jah...
Szóval azt mondod, hogy nem a botok miatt van fullon az összes server?

Tudod mikor anno kezdõdött sro, botok nélkül 3 server bõven elég volt hogy menjen a game... Azt sem tudtuk mi az a lag, vagy hogy nem enged be elsõre. És nem hiszem, hogy azóta annyival több a legit, hogy 10+ server se legyen elég.

Mellesleg nem hinném, hogy nem akarok minden egyes alkalommal 20+ percig csak a belogolással szórakozni, türelmetlenség... Ha Neked csak erre ennyi idõd van, akkor én kérek elnézést.

WuFraZselic
hagyd mala, mindjárt jön a komment "az tök más" meg hasonlók. pontosan ahogy irtad, más szemében a szálkát... na mind1

Maala
igazad van, látható volt minden egyes "masszív" "botwaros" szerverenkénti ban után, hogy "alig lehetett fellépni" az adott szerverre. (értsd: fel lehetett lépni 1bõl, mert populated volt, és nem az "erb féle botok"-at bannolták nagy többségben.

isro-ksro-jsro... tökmind1, ugyanaz a játék, attól, hogy vki türelmetlen, és átmegy elbaszni más játékát (jéé, fura, mintha ezt mondanák a botokról is), attól még ugyanaz a játék marad.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

77-es karit hamar elertem ugy hogy nemjatszottam sokat vele 😊 szal nem kellet hozza nagy kockulas amugy meg a videobol csak a derul ki hogy melyiknek jobb a grafja meg nemtom mi koze lenne silkrodnak egy mmorpghez ez egy normal hack @ slash mig cabalban normalis questek vannak es kepzeld el junius 27-tol lesz ingyenes resze is 😊 imtem shop meg minden na mind1 ilyeneket nem irok mert offolas de nemsok mmorpgvel jatszhattatok meg mert telleg szar game sro ezt csak olyanok mondjak akik minimum 8 mmorpgvel jatszottak 😊 es a videobol azt lehet csak leszurni hogy valami sros csinalta mivel tobb idot szentelt neki es nagyobb betukel irta ki a nevet 😛

úgyanúgy kell mint ez a hsz nagyon hasznosvolt köszönnyük szépen elöbre vitted a dolgot na pá

annyiban igazatadok hogy meddõ vita hadjátok/hadjuk abba sro topic ne legyne több off

/inaktív/

Mi a jó SROban?
Mondjuk amikor 3an nekimentek egy VIETE unitrédnek, és szarrá gyakjátok õket??

erb

múlt év vége óta "játszol" sro-t, és a mostani karid uccsó 35 szintjét végigbotoltad. Grat! Látom játszod a játékot elég rendesen.

Amúgy nemtom észrevettétek-e, de kezd elég szánalmassá válni a vita a "melyik a jobb játék" témakörben... és csak annyit tudok hozzátenni, hogy mondjuk a WoW-ot vagy akár Cabalt kSRO-hoz hasonlítsátok!
És szerintem azonnal meglenne a gyõztes, de nem a wow és nem a cabal lenne az...
Mert iSRO összes szerverén a 3000-es limit az erb féle botok miatt van mindig megtelve. Ha õk nem lennének, nem kellene premium, sokkal könnyebb lenne a fejlõdés.. estébé, estébé. De ugye meddõ vita, mert gondolom botolni jó, meg kell, meg ilyenek.

Pá.

mindenki döntse el 😊
pl ebben a vidibenm 1értelmû XD
http://www.youtube.com/watch?v=d4sr9EyMa9g

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Doomista
inkabb hogy te alázod e magad vagy nem .

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

dragon11
Jah igen,sehova nem tette a t-t pedig valahova kellett volna.😄

Maala
Cabalt alázza SRO, vagy Cabal alázza SROt? :-s

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Cabal alázza sro 😄
Turf Battles meg hááát ronda 😄
WoW meg bonyi 😄 pl.: 2 armorral al többet ad a köpeny de nem illik a ruhához :S na ilyenkor mit tegyek ? 😞

off.: suliban 46k óra hiányzás volt összesen ami 40 tanévet tesz ki =)))

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

WuFraZselic
cold fire light ne legyen 70en, ha bicheont is akar. 90es capnél szivni fog. light bicheon és fire VAGY cold... fire-t javallom.

dragon11
Köszi,remek tanácsot adtál.Mégegyszer köszi.Így teszek.

Lord Nomak
Én nem vagyok profi, de azt tanácsolom, hogy 30ig legalább told fel, utána ha megvan 70ig a fire, cold, light elkezded visszahúzni és közben pakolszt bicheonra hogy kd meg leszúrás meglegyen. 70en már van elég plusszos hp-s cuccod hogy elkezd leszedni heuksal passzívot.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

dragon11
Köszi.Akkor sword+shield leszek...Jelengleg az új karakteremmel lv10-es vagyok,spear skilljei megvannak(addolva van),majd visszahúzzam vagy hagyjam azt a 2spear skillt úgy ahogy van?(Mert kell a +élet-hez).Én szerintem nem számít az az 50skill pont kb,de érdekel a ,,Profik"véleménye.Köszi.

Jah ez így van én is kipróbáltam rengeteget, de egy se volt olyan mint sro...
Bár 9Draons bejön ^^ meg Turf Battles is bejött régen de utóbbi az inkább GW stílus, bár sztem jobb 😄

asd

Foleg magasabb szinten a jobolas kimondottan elvezetes. En pl. tegnap ota wanted vagyok 😊 A pvp rendszer egyedul a CABAL-hoz tudom hasonlitani, es azt kell, hogy mondjam meg mindig tizszer jobb.
Mintegy mellekesen meghivtak CABAL Closed BETA-t testelni.

Mult ev vege ota jatszom SRO-t, ez a 3. karakterem. Az elso ketto hibrid volt.

Zarache hozzaszolasaira valaszolva,
Az SRO-nak jelenleg nincs eletkepes alternativaja.
Kerestuk, hidd el. Az egesz klan. Miota a botert is fizetni kell (Ugye nincs tobbe free SM) es bannoltak a klan felet elgondolkodtunk rajta, hogy mivel is eri meg jatszani. Kiprobaltam, a CABLT-t. Roviden es tomoren? Egy darab szar. Ossze sem lehet hasonlitani a Silkroad-dal.
Annyi koze van az elvezheto MMO-hoz, mint romai pápának a szexhez.

SRO-ban az a legjobb, hogy nem kell erte fizetned. Ha nincs ticketed akkor is fel tudsz jutni. Igaz, hogy vagy tizszer kell probalkoznod, de feljutsz.

Jelenleg egy LVL 70 full int gazdaja vagyok a RedSea serveren (ami überel minen str-t a szintjen), es elegedett vagyok vele. Valo igaz, tickettel vagyok, es vagy a 35. szint ota nem jatszottam kezzel,de ha ez az ára a fejlodesnek, am legyen.

Megegyszer megismetlem: A Silkroad Online-nak jelenleg nincs alternativaja az MMO-k kozott, legyen az fizetos vagy ingyenes.

A legjobbakat.

byzhouse
???? akkor lettem lvl34 mos tleszek 48%mulva 35 <#buck>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Doomista
lvl 2 mi ? 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

WuFraZselic
lol, játszottál már wowwal? láttad azt a pvp rendszert és a harc megjelenitését ember? az 1 vicc. ellenben sro-ba a pvp ami a legnormálisabb dolog a job mellett. sok silkroad pvp-t láthattál már mondhatom

byzhouse
az a fury hogy a giantot is megölöm ha 1edül van berzi nélkül és soha nem droppolnak<#nemtudom>

Maala
a black robber follower is dobja azt az ékszert... az 35ös, a híd feletti részen az ongoknál.

Maala
de Sugam, mondj egy IGAZI (élõ) mmoRGP-t... wowban is csak ha olyan szerverre mész, akkor nem h&s... az összes ilyen játéknak mmorpg a neve EQ óta...

byzhouse
csinálom azt aküldit mikor 200ékszert kel vissza szerweznem lvl 34 vok de lvl38 black robbert öltem véletlen és 2támadot rám és meghaltam 😞 mert az 1 -ik giant volt<#banplz>

byzhouse
valami más témát mert én miattam veszekedtek😄<#wilting>

Sugam
ok , tema letisztazva.ezt eddig is tudtam.
wowot azert hagytam ra mert nemvoltam hajlando fizetni.
srot azert kezdtem el mert free..ugyanugy nemfogok semmire se penzt kolteni ittsem.
tehat elkell viseljem a hanyiger kerulgeto szintezest.de az egesz elso hozza szolasomnak koze nemvolt ezekhez.
m1 . gl hf.

Maala
ez nem azon múlik, hogy valaki alacsony szintû-e, vagy sem.
te is most mondtad, hogy elsõ karaktered, ami elérte a 30as szintet, eddig hány volt 30 alatt? 3-4? és miért nem hagytad abba? és ha ezen túl sem fogod abbahagyni, és fejlõdni akarsz? és érzed, hogy egyre nehezebb, akkor mihez fogsz folyamodni? az Item Mallhoz? és ha onnan veszed, akkor havi 2-3ezret ráköltesz a gyorsabb fejlõdésre... és ha ez megvan, akkor az már olyan, mintha havidíjas lenne... Free 2 Play, Free to Pay. ez egy ilyen játék.
leegyszerûsítve: alacsony szinten rászoktat, magasabb szinten ha tartani akarod az alacsony szinten megszokott gyors fejlõdést, akkor fizetsz. és ennyi, a pénz onnan jön be, hogy folyamatosan nyitnak a világ felé, elõbb német, olasz, török, brazil, portugál, és most majd egyiptomi játékosok felé közvetlen silkvételi lehetõséggel. (PayPal, Visa is van, természetesen)
a kezdetek kezdetétõl ez volt a cél, és bejön, mert a játék maga tényleg INGYENES, hogy játsz, és ameddig bírod, addig az áramon/neten kívül nem fizetsz semmiért, és nem is muszáj. ha be akarsz jutni, amikor akarsz, gyorsabban akarsz fejlõdni, stbstb, akkor fizetsz. de nem KÖTELEZÕ!!!

WoWban van kitûnõ support, elvileg egyenlõ esélyek, és havidíj. õk ezt a modellt követik.

GW: gyakori, ámde SZÜKSÉGES kiegészítesek, a GW2-ben meglévõ majdani "örökségeket" (bónuszokat), havidíj nélkül. ez az õ üzletük.

2Moons, 9Dragons: reklámok a játékban, amik kikapcsolásával lassabban fejlõdsz, bármely Acclaim játékban felhasználható pontok, egyébként havidíj nélküli játék... ugyanaz, mint SRO, csak a reklámokkal még rátesznek 1 lapáttal.

a nemlegális dolgok, amik mindegyik MMOban (GW nem MMO!!!) megvannak, most nem érdekelnek. (bot, e-bay, stb)

nem értem, mit kell ezen kiakadni... és igenis személy szerint az SRO-féle megoldás nekem jobban bejön, már ne haragudj Zarache, de én 9 hónap alatt elértem a 70es szintet (akkori level cap 70 volt), mindez WoWban sikerülne 1-2 hónap alatt, BÁRKINEK. (most kockákról beszélek, akik napi soksok órát játszanak, nem kocajátékosokról)
ha te a könnyû sikert szereted, hát ez van, én nem.

és SRO sem a farmolásról szól, azalatt a 9 hónap alatt 1 grammot nem farmoltam, mégis nagyon jól megvoltam. 70-71 es szintlépés ugyanúgy megvolt 4 nap alatt, mint máskor.

az, hogy a fejlesztõk okosabbak voltak, mint mások, miért lenne baj? kijött a WoW, EQ-t kinyírta OTT, AHOL VOLT, egyszerûen földbe döngölte, SW:Galaxiest is megfingatta, maradt még az Eve, ami megint egy másfajta üzleti modellt alkalmaz, persze az is havidíjas, de csak ha elég hülye vagy ahhoz, hogy ne keresd meg játékon belül a pénzt rá... szal a havidíjas játékoknak nincs nagy jövõjük a WoW mellett, hát õk ezt találták ki, és www.xfire.com a tanúja rá, hogy nekik volt igazuk. szóval ha egyszerûen féltékeny vagy, hogy nem neked jutott eszedbe ez a remek ötlet, attól még ne szidd a játékot.

a seggemrõl meg annyit, hogy nagyon bejön a csajoknak, nem olyan, mintha forró homokon ültem volna 9hónapig. egyedül a hasamon látszik meg, hogy napi pár sör fölött lement majdnem 1 évig. 😊 nem mintha ez egy "nemkocka" diszkópatkánynál, vagy épp koncertre/házibuliba járó embernek ne alakulhatna ki ilyen, mert ilyen csak a kockáknak van, természetesen. 😊 (sarcasm off) (szókiforgatás (c) Sugam off)

btw sro mmorpg.com mmo hack 'n' slash nek van besorolva asszenm XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

van -.-

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sugam
kértelek hogy ne akarjal megszakerteni semmit nekem max ha kérem.
szajkarate. ámágád. hat te szoltal be nekem. mit varsz?
arrol meg vegkep nemtehetek hogy nemtudod elolvasni a mondatokat.
kedvedert ekezettel fogok irni , hatha ugy erted majd.
reszemrol oFF.

jha van az egyiknél 5 a másiknál 122 hszhát nemtudom a népszerüségi verseny ...😄

/inaktív/

van az sg-n cabal online topic?😄

/inaktív/

figyelj azt levettem hogy az iodõsebb korosztályba tartozol DE AKKORA CSÕPARASZTVAGY HOGY ILYET MÉG A VILÁGON NEM LÁTTAM
nincs összefüggés az egyes mondataid között légyszíves írj piszkozatot vagy legalább gondold át amit írsz nem nehéz csak egykis idõt kéne ráfordítani szájkarate off okosabb vagy királyabb és kisebb a segged is csak ne szédülnél a betonon na csöcs

/inaktív/

Maala
más szemében a szálkát is, sajátban a gerendát sem. 😊

kérlek használd az ékezeteket!

/inaktív/

tudom h nem ott 77es de bármilyen játékban azért idõt kell fordítani a 77es szintre jah mondjuk annyi h haverom cabalozik... egy hét alatt 36os szal lahet hogy neki azért tetszik mert amíg itt 1 nap alatt kevesebbet fejlõddik addig ott 1hét alatt lép 5 szintet oO ezért nem tûnik monotonnak amikor szerintem ugyan oylan annyi a külömbség hogy azért fizetsz hogy elindítod a játéklot itt meg azért fizetsz hogy elérj valamit...

/inaktív/

Sugam
felrenyomtal 1 gombot.

Sugam
te elolvastad amit irtam, vagy only write es minel jobban a szarba dongoljuk bele hamar egy paran emgtamadtak uzemmodba vagy?...
azonkivul hogy beszoltal es nincs kedve, oldalakon vitatkozni, ertelme nincs a hszednek..
mirol beszelsz? MIROL beszelsz?.
kurvara nemvagoyk kivancsi a helyibasszájbák okoskodására.
(fokepp nem azokéra akik mar manualba 80ra grindeltek magukat. meg 60ok. kia faszt erdekel.. , nagy is a segge ezekszerint.)
ezaz elélvezel 1et mondatod meg rendkivul alatamasztja a szandekod.