Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem egyszerûen nincs rá akkora igény, hogy megérje csinálni
nyilván aki üzemeltetné, legalább a saját költségét szeretné visszanyerni, és ha érdekelne pl. 1 magyar sro szerver 50, max 100 embert, ez elég nehéz lenne

Andr0
Morph-nak igaza van kb az sro emulátort egy széfben õrzik aminek a bérleti díját a Premiumokból fizetik... Sro-t nehéz koppizni és ha esetleg talán sikerült vmi épkézlábat összehozni akkor szervergép vmi 0-24 GM szolgálat meg hasonlók...

Armin & Ayu fan

dehát a wow-ot is le tudták koppintani..

Morphin
bárcsak olyan könnyû lenne csinálni magán szervert, ahogy te azt elképzeled<#szomoru1>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

minden szar mmonak van már magyar szervere is...
sro-nak miért nincsen? pedig olyan bevétel lenne belõle hogy csak pislogna mindenki. és nem feltétlen kell hogy full magyar legyen.
persze törököket meg a nagy pingeseket nem beengedni...

Eladó kari Lv93mas Hibryd INT Spear,Full Farmed mindenbõl ami kell,maradt neki még 65k sp-je,még van jelenleg 8nap premium,és 8napig él még cica is...95 milla van rajta,de vagy még ugyanennyi stalloznivaló is van..Venice szerver,név: SuP3RsTaRz.Érdeklõdni: [email protected] sziasztok
Logikok
Akkor akkora a laggod hogy nem hozza ki más tippem nincs.Max mert valaki kitörölte.

Ne olvasd el mert nem szabad!

Maala
Túl gyors a kezed.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

-.-" nem kézzel próbálkozok és mégsincs ott kari
doxadmin
Talán mert kiakasztod az entert és úgy lépsz be?!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

Srácok én valamit nem értek... Miért van az hogyha beenged a kurva sro, akkor nincs ott a karim? de ez úgy mindig így van már szinte tegnaptól. :@
700... ennyi még nem volt lol
1 szerverrõl is kevés lenne ez a 700 XD

Andr0
azért ez már nagy pofátlanság... pff 700 bots na ez tükrözi a hozzáállásukat....

Armin & Ayu fan

doxadmin
Vagy nincs is új bot észlelõ rendszer?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

THeArrow
na ennyit a nagy bot detect, bot punishment dologról.. :D 700bots banned... ×) mondjuk lehet ez a vihar elõtti csend!

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Nehogy elkezd, akkor inkább a WoW olcsóbb is, jobb is minden tekintetben, ott olyan support van kinyalják a seggedet nincs az hogy be sem tudsz lépni. xD Most meg ráadásul ingyen kirposzálható elsõ 10 nap free.

Logikok
Azt még jó hogy csak én linkelek^^

dragon11
Hogyne lehetne.. még jobb is lehet.. hidd el.;-)

Dox:Jaja.:D

az durca :D

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

http://www.rev6.com/player/Athens/Doremii.html

Ez már bug xD

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

WuFraZselic
ez hülyeség... az én POP sun swordom +8 és tudtam rá venni astralt és immortalt is (az viszont nekem is kb ~150millámba került hogy elõször +5re tegyem). rossz degreet vettél hozzá v vmi ilyesmi :S

azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy ha nincs rajta immmo , miért próbálsz +6ot , pláne sunon? =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

doxadmin
Törökök kitartanak mellette :)

kíváncsi vagyok hogy mennyi bot lesz bannolva holnapra :)

foxpal
Ha nemtalál ki valamit gyorsan biztos kevesebben lesznek majd ^^
IDS amúgy a játékban ennire sem tudott irni apor <#vigyor4>

A tört sosem lesz olyan jó mint az eredeti... akárhogy próbálkoznak az eredeti emulátorát úgy írták meg, hogy minimális igénybevétel mellett sok embert el bírjon.Elméletileg :D bár van kivétel... pl.: lineage 2-ben az oroszok elég jó szervert csináltak ami már-már olyan jó mint az eredeti... lehet reménykedni de szerintem el jön az az idõ amikor a free mmo télleg free lesz és nem az lesz hogy free to download pay to connect...

dragon11
Ne félj.. lassan csak jön vlmi értelmes emulátor és GAYmax hátha tönkremegy..:D

Tipikus beszéljünk a semmirõl topic lesz lassan :D

Csak, hogy legyen min eltûnõdni. pop card 90-es sun bow. 95+5-re szenvedések árán fel ment. / Nem az enyém, én már nem sro-zok. / Astral-t Imortal-t nem lehet rá rakni... próba +6 DESTROY!
Szóval óvatosan plusszolgassátok...!!!
Még jó, hogy kb 2-3 hónapja már nem játszok, mert agyvérzést kaptam volna ha velem esik meg. / Mondjuk a bow a páromé, így sem sokkal jobb a helyzet /
De ez azért felháborító. Ezt gondolom semmi másért nem csinálják csak hogy vegyed megint a pop-cardot és próbálgasd a szerencséd. Ez a játék olyan mint a szivacs... Csak szívja ki a sok pénzt a zsebedbõl. Free? Röhögnöm kell...

Köszi a válaszokat. Még filózok hogy akkor mi legyen:))

gameplusz
Legközelebb figyelj arra, hogy ne duplázz, próbáld meg összeszedni 1 postba!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Messi6502
Örülök, hogy egyetértesz velem. :D

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Owned :D

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Messi6502
Kivéve után nincs pont, de nagybetûvel folytattál; lessz --> lesz; jáccani --> játszani;

Alulról a 3. sor, nem tudom, hogy vagy vele, de az ez:
Tilos bármilyen, a játék szabályzatába ütközõ anyagot linkelni, vagy megosztani! Ezekért büntetõpont járhat!

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Logikok
és ha a linkre gondolsz akkor igazad van de de akkor beiratlak a 4. osztályba azt ott majd megtanítanak számolni^^

Logikok
nem tudom mi a bajod szentem nem írtam helytelenül .és szentem nem sértettem meg ·· Tilos pontatlan, valótlan, mások megtévesztésére alkalmas adatot közölni. Ha úgy gondolod, hogy a téma olvasói számára érdekes anyaggal van dolgod, akkor mindig jelöld meg, ha az anyag tartalma és hitelessége megkérdõjelezhetõ!^^ cuccost azért mert 3-6 ezerig terjed az nem pontatlan mert van aki 4Kért van aki 5Kért árulja szal no komment^^

Messi6502
Adjak egy helyesírási szótárt?<#vigyor1>
Illetve a topicszabályzatot olvasd át, fõleg az alulról a 3. sort.<#gonosz1>

Logikok
horitazi szentem a játékkal nincs semmi baj "kivéve" Nehezen lehet bejutni nem tudsz fejlõdni mert mindenhol taxiztatnak , ha taxira akarsz menni drága és nem lessz semmi másra pénzed .Ha nem fizetsz prémit + havonta 100millt akárkinél (az kb 3-6Kig terjed)akkor nem tudsz jáccani.
+ha elkezdessz jáccani ez lessz az életed és nem fogod tudni abbahgyni.

Logikok
© Majestic01 + még töltsd le a loadert mert nem dob ki 2 percenként adok linket http://rev6.nihplod.com/index.php/Loader és itt a kép allat a legfrissebb ferzió van fenn és csak másild be na cs

Logikok
xD a jó cél érdekébe mi? amugy hányas vagy most?

dragon11
ott a pont.<#eljen>

foxpal
Akkor játszon törtön azon legalább tudna szórakozni:P

köszi^^

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Doomista
NEEEE nee NEEE ne próbáld ki ezt a játékot !!! HIDD EL nem ér annyit !!!

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Messi6502
Off:
Na az faxa, majd beszéljük meg, melyik szerón nyomjuk.

On:

Horitazi szép leírást adott, bár a 7es pontot lehetne még cifrázni, egész sros pályafutásod meghatározó "pillanatai" lesznek, ahogy haver mondja: Az a játékélmény h bejutsz, nem hogy fejlõdsz.

gameplusz
Szervusz, ha nem csak kommentelsz, hanem olvasol is, hamar rá fogsz jönni a válaszra.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Ne tedd..ha mégis..
www.joymax.com/silkroad
1. Account regisztrálás
2. kliens letöltés
3. kliens telepítés
4. kliens update
5. click "Start"
6. id pw beírása amin regisztráltál az elején az oldalra
7. néhány kellemesen eltöltött órát azzal,hogy bejuss,jó szórakozást ;)

ui:
csak akkor játsz,ha van pénzed,prémium plus ticket és a bot nem olcsó minden hónapban ;)
Kézzel ölést,állandó kst,törököket hamar meg fogod unni,na és persze a login,ami eltarthat több órán át(rekordom fél nap..gl hf)

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Sziasztok.
Eddig a Lienage 2 játékkal játszottam, de most váltanék, és ezt a játékot többen is ajánlották. Ki is szeretném próbálni. Kérdésem az lenne, hogy hol tudnám a játékot letölteni, és hol tudok játszani.
Köszi elõre is a segítséget!

hali

foxpal
Azért voltál csak annyin mert IDS-l bevettük õket partiba majd kiléptünk ^^ és csak midnen kedden voltakmegint és igyekeztünk betenni õket partiba :D

Logikok
az durva xD

Andr0
ja és persze ha benne vagy a szerencsés 1000-be a kari választótól tovább nem enged:D

Armin & Ayu fan

Andr0
hmm azért néha csodálkozok hogy ezért még pénz is kérnek... Mars 3000 és 2000 között ingadozik minden 5. mp-ben ledob 1000 embert és aztán újra felenged 1000-et

Armin & Ayu fan