82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Messi6502
    Oldalon betudsz lépni akármikor, akár benn van játékban, akár nincs.
    Amúgy sima ügy..ha fenn van friendlistben vagy guildben akkor látod ha dc-zik, gyors restart. Ha nincs, akkor pm-elgetsz rá..
    És, kitudja mit felejtettem még el :)
    Rev6-nak is van valami online-figyelője, nem tudom, hogy működik.
    Lényeg, aki akarja, az végig viszi.
  • doxadmin
    nem kap semmit, kipróbáltam saját accon. Simán átválthatom bármikor.
  • Rabbit20
    jah de gondolom 24/7 online, szal várd ki mikor dc-zik plusz juss fel mielőtt észre venné h nem műxik pass-a :D kb képtelenség hacsak nincs premije
  • Messi6502
    Arra jó az egész, hogy mikor megcsinálod, lepakolod acc-ot és kész..
    Utána azzal a karival játszani életveszély..
    Hülyeségnek tartom ezt most.
    Nem hinném, hogy kapna.
  • doxadmin
    Az a bug hogy elszedték az e-mailt a id + sec pass hármasból. Bár lehet nem bug, hanem direkt csinálták, hogy ne adják vegyék egymás karijait, inkább öljenek pár 1000 siket mindegyikbe.
  • Rabbit20
    hmm most nézem vissza tudom így szerezni régi karim... most egy töröké asszem :D
    kap vajon értesítést emailben új jelszóról?

#78975 hja azis igaz őis át tudja váltani újra -.-
  • Messi6502
    Bug? Őszintén, mi abban a bug, hogy megjelenik egy olyan opció amivel megváltoztathatod a pw-t, csak az id+s.a.-val?
    Eddig, ha eladtad a karid/vettél egyet, lehetett utána 100% biztonsággal használni, mert kellett a pw jelszócseréhez...már nem..
    Most, akkor nyúlod vissza eladott karid amikor akarod illetve ő megint vissza veszi és ez így megy tovább... Aki tudja id+s.a.-t az azt csinál, amit akar.
    E-mail cím is kéne, hogy ne lehessen lenyúlni karikat..
  • doxadmin
    De mint hallom ez egy új "bug" és már pár 100as ff karit behúztak ezzel.
  • Rabbit20
    hmm jah igaz
  • Messi6502
    Félreérted...#78967-ben írja, van egy olyan opció, hogy elfelejtett id/pw és ott nem kell megadni pw-t, elég csak id+ secret answer.
    Ezért mondtam, hogy eléggé sebezhető ez így.
  • Rabbit20
    hát úgy kell venni karit, h tudj jelszót váltani... ha régi tulaj nemtudja új pw-d akk nemtudja utána megváltoztatni... hiába tudja titkos választ vagy van e-mail verification akármije

vagy már nemértem :D
  • doxadmin
    az hogy veszek egy karit, az eredeti tulaj tudja az im-m + titkos kérdése és az arra való jelszót. Ha netán túladja, mert miért ne tenné, akkor bárki lepakolhatja a karimat.

Elég csak véletlenül elszólnia magát, és már fel is hackeltek.
  • Rabbit20
    de kell hozzá jelszavad is h váltani tudj... ha azt nemtudják akk mi a gond?
  • doxadmin
    Röviden elég az id + titkos jelszó és már lehet is váltani jelszót. tudtommal régebben az e-mailt is meg kellett adni 3. adatként, ami bonyolította, hogyha csak erre a célra készített az ember 1et.
  • doxadmin
    Igen, és ezek után fölmennek a joymax.com/silkroad oldalra ott lap tetején loging, majd " Forgot Your Account ID or Password?" Beírja az id m + sec passom és változtathat jelszót.

Na ez az én gondom. Ez ellen nem lehet mit tenni. Jútubon is egy videó erről, elején nem értettem, most már kezdem érteni.
  • Messi6502
    Szerintem ez így eléggé sebezhető, de mind1, nincs karim már iSRO-n, tehát nem izgat :D
  • horitazi
    ui: Egy mákom van,nem tudja senki a secret answerem(még én sem).Nálam ezért vált be ez,mert nem tudnak feltörni secret question/answer útján.
  • horitazi
    Na lépésről lépésre:
    1.joymax.com/portal
    2. belépsz
    3. jobb felső sarokban email vertification,ezt megcsinálod
    4. e-mailbe katt ahova jelzi+kapott kódot bemásolni a feljövő ablakba,majd confirm.
    5.manage account
    6.account password modification
    7.Itt van egy olyan fül az secret question and answer mellett,hogy: E-mail (only the verified e-mails at the subscription are valid)
    8.Erre katt
    9. Végig menni az utasításokon(hasonló lesz mint a 4-es pont.)
    10. ha minden fasza akkor kéri a jelenlegi jelszót,meg az új jelszót 2x.
    11. confirm
    12. ha minden okés akkor sikerült jelszót váltani;)
  • doxadmin
    Ezt én végképp nem értem. Hiába írom át az e-mailt, illetve újítom meg a jelszót, ha id+sec answerrel módosítható a változtatott jelszó is. E-mail verification is van az accon, de nincs beleszólása ebbe.

Na szóval ha vennék karit, és átváltom a jelszót + az e-mailt, és ha az eredeti tulaj elmondja valakinek az id m + sec passom akkor simán feltörhetnek nyugodt szívvel, nem áll az útjukba semmi. Jól mondom? vagy esetleg valamit kihagytam?
  • Cat 02 #78962
    Olyankor ha jól tudom kéri a mail címed, felh. név helyett, és utána jön a titkos kérdés.
  • horitazi
    Azzal,hogy lehet email alapján is pw-t váltani grat joymaxnak.
    Sikerült jelszót váltsak a lvl90-es boweremen amit feltörtek még év elején.
  • gameplusz
    Trédelési táblázat.
    Jangan - Downhang 232% a trade itemért
    Jangan - Samarkand 562% a trade itemért

Stb.
  • Doomista
    Jah értem, csak mivel az én hsz-mre irtad, azt hittem, nekem szántad ^^ sry.
  • Messi6502
    Circa kérdezte, nincs-e valami táblázat a sikeres-trade utáni szorzóról.
    Ez arra hivatott válaszolni. Amit viszel árut, mennyiszeres áron veszik meg a másik városban. Pölö: Janganból viszel 2milla értékű árut Donwhangbe, akkor a 232%át kapod meg a pénznek, mint amennyit belefektettél, ami 4,32kk. Persze csak ha sikeres a trade.
  • Doomista
    amúgy lehet n00bnak nézel, de nem értem ezt a táblázatot annyira, hogy semennyire :DD valami damage % ?
  • Messi6502
    Semmi =)

• Doomista
    bocs, csak megszoktam hogy IE-be kell raknom a békásokat, mert nem hozza be FF alatt :)
  • Messi6502
    Talán nyomj rá :)
  • Doomista
    Ebből semmit nem látok :DD Mármint a kép túl kicsi.
  • Messi6502
    Áhh ez már nagyon régi. :)

#78942 Pár hete linkelték, asszem ds.
  • Doomista
    hmmm értem, köszi a válaszokat.
    Amúgy ő lenne az a Death2All
    Régen nekem is volt karim, huh de nagyon régen, de nem jött össze a dolog...tiszteletem a játék iránt, mivel ez volt az első "online mmorpg" játékom, és totál belezúgtam, aztán kezdődött ez után ez mmo addict dolog :D
  • Rabbit20
    hja :D
  • THeArrow
    no sro no life? wtf xd
  • kn00bis
    Regarding inspection period related patch Sep 01, 2009
    Hello. This is Silkroad Online.

Currently we have experienced temporary patch related matter while inspection.

Inspection period will be extended to 19:30 Silkroad time.

We will fix this problem as soon as possible.

We apologize for any inconvenience caused.
  • horitazi
    Történhetne már valami..nem hiszem el,hogy ennyi ideig tart csinálni bármit is drága gaymaxnak..
  • kn00bis
    Azt nem tom hogy mennyi idő után, de szerintem azoknak a nagyja a régebben bannolt accok lesznek.
  • Andr0
    1 hét után silkkel 2 hét ^^
  • DonCol
    Sept 1st, 2009 13:00~18:30 Silkroad Standard Time (4 hours 30 min duration)

nálam ez 5 óra 30 perc... no comment
  • Rabbit20
    - non active account would be terminated

no ez most vajon mitjelent? mennyi idő után törlik?
  • circa
    Hehe AM/PM-et nem is néztem

Amúgy nem tud valaki egy olyan táblázatszerűséget vagy leírást, hogy melyik városból hova, melyik cuccot éri meg a legjobban vinni tréderként?