82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Rabbit20
    rá nememlékszem, mondjuk későn kezdtem mercury-n, bár 80asokat már ismertem mikor annyi volt a cap.

Milán:
    kár jah, de ezvan... mondjuk úgyse megyek már vissza gamelni szal nekem édesmindegy =)

kn00bis:
    03:20 PM az délután 3:20
    szal majd ha 05:30at ír akk lesz vége :D
  • kn00bis
    Hali most meddig tart majd az inspi, csak mert:

Game Inspection Period : Sept 1st, 2009 13:00~17:30 Silkroad Standard Time (4 hours 30 min duration)

A silkroad standard time nálam 03:20 o.O
  • Messi6502
    Természetesen én voltam! Erkölcsileg nem venné jól ki magát, ha leírnám az "érdemeimet". Born volt a második. :D
    Hát én amúgy egyértelműen _Gallipoli_-t mondanám, mert sun xbow-val nekünk is több unique killünk lenne. De van jó pár erős kari. (YK? :D)

Azért kár, hogy felbomlott, de sajnos érezhető volt..
    Arra mondjuk emlékeztem, hogy egy darabig mentetek Medura, párszor csináltunk közös partyt is, de aztán mindenki megunta :)
  • Doomista
    Mert én csak arra emléxem, mikor még Death2All volt a legerősebb játékos a Mercury szerveren :D
  • Rabbit20
    legerősebb énvoltam :D
    am nemtom ^^ leghíresebb az mondjuk StrykeR, meg van egy török rugó/lock nemjut eszembe neve, de ő alázta warikat is elégszépen.

Milán:
    Hát igazából akk még ment klán, jártunk medura stb. aztán effe abbahagyta, énis már szinte csak cl-be botoltam, de már akkoris néztem csetet volt h egésznap 2 sor volt guild csetbe azis azér mer rossz helyre írta :D szal már csak botolt mindenki, akimeg eljárt trédelni, meduzni szépen otthagyták klánt... mentek aktívabba, mostanra meg szétszóródott mindenki, de már mikor ezvolt énse játszottam.
    am jah télleg szép +9 :D
    update után felmentem, vagy 20 töröknek adtam be h ez seal of mars meg pluto stb :D
  • Doomista
    Ki a legerősebb játékos a Mercury serveren ?
  • Messi6502
    Ott hagyom a klánt és felbomlik? xD
    Am viccet félretéve, mi történt?
    +9 glaive? Viccelsz? Legszebb :D
  • Rabbit20
    okés átadom =)
    hát nemtom mert SoG feloszlott :D enyémmel nemjárok fel, sayával is csak azért léptem be h megnézzem +9 glaive h néz ki :D aztán most kicsit feljárkálok napi 1-2 órát... de klánba akik maradtak mindenki inaktív
  • Messi6502
    Most nézem, Saya 85-ös, gratulálj már neki a nevemben!
    És mi ez az új logo? :)
  • realsign
    köszi holborn! ma új gép remélem elfut rajta 3 klient <3
  • Rabbit20
    hja ha tudná megölne :P :D
  • Holborn
    silkroadonlyne.net-en belogolsz a botirtásos szart becsukod és 3-as gomb. igen elvvileg ha megvan a megfelelő mennyiségű coupon akkor viheted a cuccot. :D
  • Messi6502
    Szegény Saya-kutyája :'(
    Te meg ilyeneknek teszed ki?
  • realsign
    hátha :D
  • Rabbit20
    nemhiszem, h megtudták volna ölni :D
  • realsign
    hagytad volna megöletni a kutyát ^^ adtam volna goldot újraéleszteni
  • Rabbit20
    néha felnézek egyik barátnőm karijával seal-eket gyűjteni, na most már goldbotok is elkezdték ölni seal-eket, csak még nem tökéletes a beállítás :D ütik kutyámat is ^^

• realsign
    close gombra katt !
  • valkoadam
    miylen bot list bezárásol ebszélsz
    ezt nem rétem modn el részletesebben:D
  • realsign
    Holborn !

Ha megvan a megfelelő pont a megfelőle a cucchoz és rákattintok akkor meg is lesz? Vagy megint sorsolnak mit sz Ali babánál? -.-
  • WuFraZselic
    athenson még mindig WTS FF 100 nuker sun karddal, olcsón (30-35k) :D pm
  • Holborn
    amúgy van egy 3. event is csak egy kicsit elbújt...
    belogolsz a joymax oldalán katt a sro-ra és miután bezártad a botbann cuccost lesznek ott számok katt a 3-asra és a naptáron a megfelelő napra. és ezt minden nap meg kell csinálni és lehet nyerni sp-t nintendo játékkonzolt, nikon fényképezőt... de minden nap kell logolni mert ha 1X elfelejtesz előröl kezdődik... de ott minden le van írva... sok sikert mindenkinek!

sry a dupla postért
  • Holborn
    azt nem tudod leadni, gyüjts össze minél többet mert az event végén abból sorsolják majd ki a SOx-eket... :D
  • valkoadam
    haljátok skacok.... van az a alibaba seal vagy mi... azt hová kell le adni hogy nyerhesek is vele valamit?
  • Holborn
    jaja nem rossz
  • Messi6502
    Jó a spawn-rate :D
  • Mikk0

Ez mi???
    GM rakta oda vagy mi ez? :D
  • Holborn
    a.a 39+1 kell és azért kapsz alibaba sealt és majd kisorsolják a SOx-ot :D nem azért kapod sajna...
  • dragonbaby
    igen azt tom az dobja az alibaba seal-t és én azt olvastam hogy 15db kell és kapsz sox-t
  • Holborn
    amugy menj az ventes csajhoz. :D

sry a dupla postért
  • Holborn
    39 db kell +1 guardian seal :D
  • dragonbaby
    ha megvan a 15db alibaba seal mit kell vele csinálni?
  • Cat 02 #78909
    Extra-s oldal mail küldője is kifog néha érdekes dolgokat :D

"
    from: sro*ss
    email: ****
  • gameplusz
    Akinek nem inge.
  • Messi6502
    Kábé ja.
  • at16
    ? és mi volt abba flém hogy azt mondtam pénzes a csávó ? LOL XD
  • gameplusz
    Flémet offot kerülendő - mivel jó passzban vagyok - nincs elakadásjelző. Most, még.
  • Rabbit20
    hát ha jóltudom 120ig nemnagyon lesz eu-nak új támadó skillje, azaz még úgy 2-3-4 évig
  • at16
    az eusoknak nem akarnak vmi új skillt betenni? mert már kurva unalmas a warrior :S
  • Messi6502
    Hát elméletileg Szeptember 2.-án kiderül.