Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Jó a zene alatta, egyik fav music xDDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

foxpal
<#gonosz1><#eljen>

Maala
5*. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ongnál nem lehet valamelyik falba bebugolni ?:S minden safe helyes farmolós hely teli van wizardal :S

Logikok
xD mire rá nem érsz Milán.

Ne olvasd el mert nem szabad!

Messi6502

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Logikok
De tuti nem a gép miatt valami más az oka mert guildba is többen panaszkodtak.

hát nekem olyan régen volt már. amióta vettem új gépet azóta nincs "???"

Logikok
De nem hiszem el, teleportálok aztán ??-es dct kapok hás is igy van evvel?

90 felett sec perc alatt. alatta nemtudom.
De gondolom clericnek a legtöbb partiban örülnek. Bard meg ha FF egyensen nyerõ.. Órákkal meghosszabítja a kintlétet, ami az új caveben igencsak hatékony, hiszen bazi nagy a távolság jg-b4 között.
egy ff bard-cleric mennyire könnyen / nehezen talál partyt magának?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Kicsit unom ezeket a plusz szerver leállásokat...

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Logikok
Most figyeltem csak meg hogy mit fogdos az a vigyorgó alak xD az fel se tûnt eddig, kicsit nagy a képzelõ erõd. <#action>

dragon11
wtf😄

foxpal
LOL<#idiota>
De szerintem ennyi már elég volt 😄

😄
nem túl profi tudom, de jó lett sztem 😄

H all

Vissza olvasgattam 4-5 hetet meg játszogattam kicsit és közben dumáltam xianon régi ismerõsökkel... én még 2006 elején reggeltem SROban.
Közel 9-10 éve tolok MMORPGket, általában egyszerre 3at-4et... van olyan amivel már vagy 6éve játszok <#nyes> és szerintem az SRO mára már elérte sajna a KnightOnline színvonalát ami nagyon úgy fest, hogy így is fog maradni. <#sir>
A GMek már nem foglalkoznak a játékkal... csak arra figyelnek, hogy amíg van bevétele a játéknak addig fent tartsanak egy minimum színvonalat.
A FreeMMORPG-k 80-90%ának mindig ez a vége... egy idõ eltelte után már egyszerûen nem éri meg a fejlesztés, így beállítják a gamet egy szintre majd mellé ültetnek 3-4 fenntartót / karbantartót és egyszerûen magára hagyják az egészet.

Amúgy elindult az SRO hasonmásának a BETAverziója.
Elég sokkminden átvett az SROból (kb. 40-50%), de van rengeteg újdonság is.
http://dragonsky.aeriagames.com/
Bocsi a reklám miatt, de ez valóban majdnem SRO... így nem is annyira reklám <#nyes>

Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

foxpal
Tört szervereknek biztos kelleni fog😊

Nem lesz rá szükségük szerintem😄

foxpal
Megkapják az sro-t az oroszok az lesz az elsõ hogy megfogják hackelni😄

Messi6502
Akkor mirõl szóljon 1 quest? Ez egy MMO, szvsz nem igazán tudsz mást kitalálni, mint "ölj mobot" "ölj mobot ami dob xyz-t" "menj el Jancsihoz és add ezt neki".

sry duplapostért.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Messi6502
Chargebacket, nem emlékszem pontosan, de vagy az utolsó 1 hónapban, vagy az utolsó 3 hónapban vett silkre lehet nyomni. Ezért van, hogy inkább áron alul eladják karit, csak, hogy valamennyi pénz visszajöjjön abból, amit ráköltöttél.

#78135 Lenne, de egy normális "bot detect progival" igazán kiszûrhetnének szerónként 1-2ezret és még lehetne játszani is.

#78132 Szerintem 2 út van:
1, Már van akkora pénzbevétel, ami lehetõvé tegye számukra (tehát megelégszenek egy kisebb bevétel-kieséstõl) , hogy kicsit a játékkal is foglalkozzanak, tehát tényleg f2p legyen.
2, Tényleg ijesztgetés, bár nem tudom ezzel mit nyernének?

#78123 Ez nekem is tetszik, na nem azért, mert tervezem, hogy megyek rá, de minél több ilyen hivatalos országos szerver lesz, annál jobban fogyatkoznak iSRO-ról, illetve kitudja mikor lesz hSRO 😛
(Nem mellékes, hogy az adott országban élõk tudnak normálisan játszani..)

#78126 Ha fegyót váltasz igen, de ha megtámadnak és húzod a bard passive skilljeibõl ezeket: Prism; Sreen Dance, akkor ahány resistet nyersz belõle, annyi ütést bír ki.
Prism a Music Pleasure sorhoz ad resistet.
Screen Dance pedig a Dancing Concert sorhoz adja a resistet.

Logikok
de ha qvestel jobban lehetne fejlõdni és ha a qvest se arrol szolna h 999999 mobot leölsz és akkor kész vagy!

foxpal
Akkoris lenne botter mert már nagyon senkisem szereti a handgrindet..

dehát már minden épeszû ember vett silket a karira ...
megnézem majd gaymax arcát ha 50k ember nyom egy chargeback-ot 😄

Logikok
ha elsõre be lehetne jutni szerintem nem lenne annyi botter + ha nem ennyibõl állna a játék hogy ölsz ölsz ölsz azt van egy Lv upp .

hát ha bannolni akarnának eddig is megtehették volna szó nélkül, nem kell ahhoz bot detect akármi, ez csak ijesztgetés sztem, bár majd meglátjuk ^^

asd

Andr0
persze hát süketelnek össze-vissza(de ha jövõhét kedden lebannolnak 60k acc-ot akkor nem szóltam)

Armin & Ayu fan

Ja az új bot detecting kamu system 😄

foxpal

Olyan hülye feje van 😄

Andr0
kérdõjel nélkül tökéletes a mondat..

Armin & Ayu fan

Andr0
ezaz erre vártam új sro(hiv) ráadásul van pár orosz sro-s ismerõsöm is. kész megvan a guild. bb isro.

elsõ közepesen jó hír kb 2 hét alatt^^ ja meg az új bot detect system

Armin & Ayu fan

A tambourok eltünnek ha átváltunk más wepre?És ha megtámadják a usert aki a tambourt kreálja?
Szerintem jó ötlet 😊 lehet nem játszanak majd annyian , meg ilyesmi de szerintem jó ha egy országnak saját sro ja van kibannolhatják a botokat tehetnek valamivel többet a játék ért isro is jó lenne csak le van szarva money maker azt kész.

pontosan mi is ez? nem erõsségem az angol meg az orosz se.

amugy melyik gaymax? a jobboldali szemüveges kínai ?😄😄

gyerekek a jm megint alkotott egy jó nagyot:
sro

Just the reggae,ska,dreadlock!

gameplusz
Miért menne le? Asszim csak a %-okra vonatkozik.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

én úgy tudom hogyha valami plusszolva van onantól nem tudod a %ot változtatni. vagyis nekem nem engedte, pedig jó kõvet tettem be neki

Messi6502
kövekkel nem tudod leszedni a +t.

dragon11
Igaz ecsron játszom, de megkérdem attól..

adott egy 76+7spear, szép statokkal.. viszont a mag dmg csak +41%, szal nem annyira elég.. ha phy. stoneval resetelem és nem sikerül.. 0%ra lemegy a mag attack %, de a +is lemegy vele 1ütt.. v. az marad?

ty.

Messi6502
szvsz csak a jobb alsó néz ki jól.

Maala
Az a barna jobbágy(paraszt) ruha nagyon kemény. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ch trader ruha olyan mintha nemrég jött volna a rizsföldrõl a kínai XD

frzoz
Az Eu-s fasza de a kinai gagyi xD<#idiota>

| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |

Logikok
mi van most most teszik be az új bot irtós cuccost?

hát jobb mint az elõzõ 😄

Logikok
nagyon jól néznek ki

srácok ksron új trader és hunter rucik lesznek végülis el is mennek:

eh magyarul nincs kiírva (silkroadonline.net)