Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Ne olvasd el mert nem szabad!
De gondolom clericnek a legtöbb partiban örülnek. Bard meg ha FF egyensen nyerõ.. Órákkal meghosszabítja a kintlétet, ami az új caveben igencsak hatékony, hiszen bazi nagy a távolság jg-b4 között.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
😄
nem túl profi tudom, de jó lett sztem 😄
Vissza olvasgattam 4-5 hetet meg játszogattam kicsit és közben dumáltam xianon régi ismerõsökkel... én még 2006 elején reggeltem SROban.
Közel 9-10 éve tolok MMORPGket, általában egyszerre 3at-4et... van olyan amivel már vagy 6éve játszok <#nyes>#nyes> és szerintem az SRO mára már elérte sajna a KnightOnline színvonalát ami nagyon úgy fest, hogy így is fog maradni. <#sir>#sir>
A GMek már nem foglalkoznak a játékkal... csak arra figyelnek, hogy amíg van bevétele a játéknak addig fent tartsanak egy minimum színvonalat.
A FreeMMORPG-k 80-90%ának mindig ez a vége... egy idõ eltelte után már egyszerûen nem éri meg a fejlesztés, így beállítják a gamet egy szintre majd mellé ültetnek 3-4 fenntartót / karbantartót és egyszerûen magára hagyják az egészet.
Amúgy elindult az SRO hasonmásának a BETAverziója.
Elég sokkminden átvett az SROból (kb. 40-50%), de van rengeteg újdonság is.
http://dragonsky.aeriagames.com/
Bocsi a reklám miatt, de ez valóban majdnem SRO... így nem is annyira reklám <#nyes>#nyes>
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+
sry duplapostért.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
#78135 Lenne, de egy normális "bot detect progival" igazán kiszûrhetnének szerónként 1-2ezret és még lehetne játszani is.
#78132 Szerintem 2 út van:
1, Már van akkora pénzbevétel, ami lehetõvé tegye számukra (tehát megelégszenek egy kisebb bevétel-kieséstõl) , hogy kicsit a játékkal is foglalkozzanak, tehát tényleg f2p legyen.
2, Tényleg ijesztgetés, bár nem tudom ezzel mit nyernének?
#78123 Ez nekem is tetszik, na nem azért, mert tervezem, hogy megyek rá, de minél több ilyen hivatalos országos szerver lesz, annál jobban fogyatkoznak iSRO-ról, illetve kitudja mikor lesz hSRO 😛
(Nem mellékes, hogy az adott országban élõk tudnak normálisan játszani..)
#78126 Ha fegyót váltasz igen, de ha megtámadnak és húzod a bard passive skilljeibõl ezeket: Prism; Sreen Dance, akkor ahány resistet nyersz belõle, annyi ütést bír ki.
Prism a Music Pleasure sorhoz ad resistet.
Screen Dance pedig a Dancing Concert sorhoz adja a resistet.
megnézem majd gaymax arcát ha 50k ember nyom egy chargeback-ot 😄
asd
Armin & Ayu fan
elsõ közepesen jó hír kb 2 hét alatt^^ ja meg az új bot detect system
Armin & Ayu fan
amugy melyik gaymax? a jobboldali szemüveges kínai ?😄😄
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
adott egy 76+7spear, szép statokkal.. viszont a mag dmg csak +41%, szal nem annyira elég.. ha phy. stoneval resetelem és nem sikerül.. 0%ra lemegy a mag attack %, de a +is lemegy vele 1ütt.. v. az marad?
ty.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Just the reggae,ska,dreadlock!
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |