82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #79064
    Ja és a vicc az, hogy a 3-4 óra eddigi max. idő azon a délutánon is érvényes volt, amikor az update jött (akkor ugye azért nem telítődik meg olyan gyorsan egyik szerver sem). Ebből azért már lehetett sejteni, hogy nem olyan "fair" a beléptető rendszer és nem szabályos várakozási listáról van szó...
  • Atisz #79063
    Na ja, de érted: adsl-el, 24 óránkénti automata-lebontásnál, azért elég necces a több nap csatlakozás :D
  • Holborn
    de ez a hány nap alatt enged fel ez relatív... szerver függő, pl aege ott simán megtörténhet 1-2 nap de venusra engem általában 1-2-3 óra és felenged húzósabb napokon 4-5-6 óra MAX ennél több még sosem volt de inkább 1-2 óra. :)
  • Atisz #79061
    Próbálkozz tovább (előtte nem árt ha belövöd a silkroad honlapját, onnantól könnyebben csatlakozik - főleg update után). Érdemes még megnézni a szabad hely mennyiségét a winchesteren, az is gond lehet.

Így hirtelen ennyi.
    Ja és készülj fel arra, hogy akár 1 napig sem engedhet be (mint utólag kiderült), illetve egész egyszerűen ledob épp amikor sorra kerülnél. Joynax quality (hogy is szokták mondani? "we know this cannot be enough for you"... hát tényleg nem)

Merhaba.
  • Holborn
    paypal csinálsz egy ujat és pont :D
  • szeki87
    csak tájékosztatás céljábol de : a joymax már nem hitelesitett oldal ugyhogy nem ajánlom a z internetes vásárlást erröl az oldlarol simán lenyulhatják akártyádat (elötte hitelsítve volt )
  • Pupuci
    Sziasztok!
    Szerettem volna / szeretném kipróbálni a SRO-t de telepítés után ez fogad :

Nem mennek a szerverek vagy ilyenkor mi van?
    Köszönöm!
  • Messi6502
    Komoly.
  • Dobronski
    Cső DS!

Mi történt a forummal?
  • Atisz #79053
    Lol, ez komoly? Akkor ekkora szerencsém lett volna közel 1 héten át?
    Rohantam lottózni...
  • Messi6502
    15 óra? Az még elenyésző, ahhoz képest, hogy vannak olyanok akiknek 2 nap kell, hogy belépjenek..
    Kitartás :D
  • Atisz #79051
    Tényleg nem tudom mi van sro-val... eddig 3-4 óra alatt simán be tudott léptetni, most pedig több mint 15 (!) órája "várakozik". Tegnap este 7-kor lőttem be és még most is fut az auto-login. Pedig már pont megszerettem volna a rendszert, mert garantált (eddig legalábbis annak tűnt) a bejutás és nem kell próbálkozni.

Kutyából nem lesz szalonna...
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    A kitlinger familyát szeretném felkutatni esetleg edvan néven is ismert lehet egy Kitlinger Ádám nevezetű egynén aki a Sparta serverne jastik 100 as rougoval hcorE néven. Tőle vettem meg a karakterét de valószínüleg átvágott.

msn:[email protected]

Ha valaki ismeri ennek az embernek a telefonját igazi msn jét lakását akkor az írjon pls itt vagy msn en [email protected]

Elpőre is köszi,

Ja és a LAGG_LOVAGOK guidlban van

Másik karaktere xcorE
  • Messi6502
    Ennyit tudtam, pont amennyit mondtál ^^
    Meg van msnje, de lusta vagyok felmenni :D

Doomista: Valakinek ott is kell szerepelnie xD
  • Doomista
    Én is hires voltam azzal a régi glavie karimmal ^^ Hogy miért?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert az egyik nap, mikor botirtás volt, szerepeltem a block/ban listben :D
  • Rabbit20
    hehe :D

hát netőlem kérdezd :D asse tom enyémmel mivan, nemhogy máséval xD
    am asszem tomié (samufeng) most karid, cserélte vagy ilyesmi ^^ de am nemtom te mennyit tudsz :D
  • Messi6502
    Bőven a leghíresebb magyar karakter vagy. ( utánam :P)

Tééényleg mi van a karimmal? Valami infó? :D
  • Rabbit20
    :DD

híresnek azért nemmondanám :D normális magyarok azok már úgyis tudják h árulom, külföldinek meg nemadom, nincs kedvem bonyolítgatni h biztonságos legyen fizetés :P
  • Messi6502
    Érdekel, majd kereslek

Egy olyan híres karit szvsz simán elvihetnének, ha globáloznád ?!
  • Rabbit20
    30-35ezer ^^
    de úgyse lesz ez eladva :) 2 kezemen nemtom megszámolni, hány ember mondta azt h érdekli és majd keres :D
  • IstONE
    Nem kevés ideig gyakják...
  • Darkspell
    Egy sört adok értük. És csak mert jó kedvem van, legyen Stella Artois.

Más: van nékem egy ROC videjóm
  • YankeeS
    Sziasztok!!

Van 2 eladó karakterem a Sparta szervere.Egy lvl95 warrior és egy lvl97 bowos.Akit érdekel az vegyen fel msn-re.MSN: [email protected]
  • Messi6502
    Ez tetszett :D

#79035 Mennyit takar az a "kis plusz" ? :)
    Szupi lesz pénzem :F
  • Atisz #79037
    Hmm, belépés helyett miután sorra kerülnék egyből ledob. Mi ez, új autologout feature? :)
  • WuFraZselic
    ugyanez, csak Athenson, és hozzá vihető üresen egy 100as FF kari, Sun+5 sworddel :D
  • Rabbit20
    nekem meg gold eladó Mercury-n :D 1.4bill körül... mellé lehet vinni karimat is egy "kis" plusz pénzért :D
  • Cat 02 #79034
    Újra megnyitott a régi szar PHPBB, ratyi SRO-s fórum.

http://silkroadonline.hu/forum/

Igen, eléggé elavult, de hát evvan.
  • MilkesFlakon
    Eladó lv 96 os Nuker kari ( 1:5 ) [Irányár 85$]
    90 ig FF Light/Cold 96 ig Bicheon
    Server : Aege
    Itt a link a karihoz ( minden infó megvan / nem verifikált stb.)
    http://www.rev6.com/player/Aege/xX_skull_Xx.html

Érdeklődni: [email protected]
  • Holborn
    értem köszike :D
  • Rabbit20
    jah néztem kijavították... :)
    nemtom mikor volt utoljára rollback, nememlékszem akk mit írtak
  • Messi6502
    Kijavították, vagy ez csak egy tipp?

Hivataloshoz: Nem erre fogták legutoljára is?
  • Rabbit20
    hivatalosan:
    [Reason]
    Database server problem was caused by electrical provision-related problem on the machine.

nemhivatalosan: gondolom mert feltörtek millió karit, mivel pw váltáshoz nemkellett e-mail, ezt javították most
  • Holborn
    az a ddig tiszta de nem tudja valaki hogy miért is volt a rollback?
  • Messi6502
    1 napért így is egy hetes eventet kaptatok...Ne hogy már ez kevés legyen..
  • WuFraZselic
    én csak az ~1.4 bill goldomat akarom vissza, semmi több :D
  • doxadmin
    Isro szerverei. Ecsro patch meg ecsro oldalán van.
  • Darkspell
    most őszintén, mit vártál egy napos rollbackért?
  • MinimalBoy
    Sziasztok! Nem tudom, hogy milyen szerveren játszotok, de én már nagyon unok szinte mindent. Vannak ezek a 30x-os szerók (sj, sw, ...), és már nagyon unom, hogy vagy lagg van, vagy pedig nem lehet fejlődni rendesen, vagy péz nincs, vagy valami mindíg elrontja a játékélményt. Szval találtam én szervereket, amik csábítóak, de sajnos nem lehet tölteni a patch-et, csak az írja, hogy a clientet szedjem le, és aztán a patch-et. De honnan??????....segtsen valaki, ha tudja....és am milyen szerón játszotok?...thx