Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit olvasgattam elozo hozzaszolasaitokbol, es nekem tragikusnak hat a jatek?(de valoszinu csak egyszeru felreertes/megnemertes az alapja)
Lehet lopni egymastol? Ilyen nagy a torok populacio,hogy mindenhol ott vannak,nincs kevesbe "fertozott" szerver toluk?
mind1 masik kerdesem, ezek az uj europai classok uj szervereken jonnek vegytisztan, vagy a regi szervereken futnak majd parhuzamosan a kinai klassokkal?
Tegnap sikeresen megalkottam elso karimat vagy fel oranyi ki-be jelentkezes utan, tetves kepfelismeres,damn. aztan beallitgattam optionsbe a dolgaimat,szepen egyesevel, es minden confirm utan ujra indult kepfelismeros mokaval, szal 1 ora konnyed szivas utan meg a varosbol sem jutottam ki:/
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Azt szeretném kérdezni, hogy egy adott tárgyba több elixirt is bele lehet tenni? és csak így érhetjük a +3...+9-s szintet?
részemrõl ennyivel is beérem (1 kis nosztalgia Venice nyitásról):
1.
2.
3.
4.
5.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
(és érdekes ezzel az updattel majdnem ugyanoptt leszünk 😄)
ezt is megértem, anno 1.028nál csatlakoztam. xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem gondoltam hoyg vannak ilyen szemetek, akik így boldogulnak mások bõrén.
fel lesz sorolva pár menüpont és kész 😛 de így is jó lesz 😄 a fejemben minden megvan már 😄
Szándékosan akkor írta át az összeget, mikor megbeszéltük hogy nem helyes amit beírt. Változtatott, és csak miután reflexbõl klikkeltem, akkor vettem észre hoyg nem 800, hanem 80k-ért vette meg a glavie-m.
Ez lopás. Ha thiefként lop valaki az ok, benne van a játékban, de így kihasználta a hiszékenységem-figyelmetlenségem. Jót röhög a markába, de engem nagyon érzékenyen érintett a dolog, mivel enm rendeltem a pénzt.
1ébként én ds-t még nem nagyon láttam ott moderálni 😄 tudod a király csak ül és a moderátorok moderálnak 😛 néha tényleg eléggé túlbuzgók
F.A.Q.
nézd csak meg legelsõ hszt...
wtf?!
elnéztem 1 órával, vagy tényleg hosszabbítottak? 😞
ez van
én is kiraktam a 80millás 42 som spearem 25millért a stallba, a 42 sos spear helyett... most akkor arra legyek mérges, aki megvette, vagy a saját hülyeségemet okoljam?
Ugyanezt csinálta velem is 2 napja egy köcsög paraszt, akkor ezek szerint te különb lennél?
Én is írogatok neki, hátha visszaadja a pénzem, mert nem tudok mást csinálni. Ha szemtõl szembe találkozhatnék vele, az jobb lenne de ugye...
Hát a farmolás a farmerkészítést jelenti, csak kicsit rövidebb verzióban... 😄
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
go fürcsi.
DS: hogyan kell farmolni? 😊
a FAQot így 1 év távlatából megemlíteni, hát lol. mikor én idejöttem 2006 februárjában, már akkor is ez volt. xD
Békités képpen hozzáteszem, hogy fölösleges sirni, mert a job updatel több lesz a multi staros tréd is, csak ki kell figyelni és valahogy leszedni, ennyi...
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Aegen lvl 24 farm kb 15 k sp
Inkább csak olvasom, náha beírogatok valami megjegyzést, de a legutóbbit is töröltétek.
Tudod, szívesen segítek én bárkinek, amiben csak tudok. De valahol a 10 és 20 ezredik ilyen kérdés után az ember megunja, hogy mindig leírja ugyanazt a választ, és inkább ír egy FAQ-t. Tudod, Neked egyszerûbb azt olvasni, mint nekem azt (újra és újra és újra és újra) leírni.
Nem mellesleg ha jól látom, itt is az a FAQ olvasható... Hoppsz, minõ véletlen! Vagy mégsem?
Nemmellesleg annak a site-nak a neve Silkroad Fórum, és nem Silkroad Chat.
Lehet fikázni, ahhoz nem kell nagy kreativitás. Az a fórum anno még azért jött létre, hogy az a néhány silkroados, aki játszott, tapasztalatokat cserélhessen. Nem tetszenek a szabályok? Nagy ügy! Nem kell oda járni. Ilyen egyszerû 😉
Remélem sikerült minden aggályodat megválaszolnom!
Ezt még idegesítõbb olvasni mint a törököket.
/inaktív/
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-