Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pari
Udv ismet,

kicsit olvasgattam elozo hozzaszolasaitokbol, es nekem tragikusnak hat a jatek?(de valoszinu csak egyszeru felreertes/megnemertes az alapja)
Lehet lopni egymastol? Ilyen nagy a torok populacio,hogy mindenhol ott vannak,nincs kevesbe "fertozott" szerver toluk?
mind1 masik kerdesem, ezek az uj europai classok uj szervereken jonnek vegytisztan, vagy a regi szervereken futnak majd parhuzamosan a kinai klassokkal?
Tegnap sikeresen megalkottam elso karimat vagy fel oranyi ki-be jelentkezes utan, tetves kepfelismeres,damn. aztan beallitgattam optionsbe a dolgaimat,szepen egyesevel, es minden confirm utan ujra indult kepfelismeros mokaval, szal 1 ora konnyed szivas utan meg a varosbol sem jutottam ki:/

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Doomista
használtam minden esetben.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hasznalsz lucky powdert? Azzal gyerekjatek a +3. 4-re nekem egyszer sikerult felvinnem egy kardot. Akkor is csak azert mert 5 lucky volt rajta.

Astral es Immortal kovet csak az item mall-ban vehetsz. Valodi penzert. Ugyanugy hasznalhatod, mint barmely mas kovet.

Doomista
lol,nekem még soha a bds életbe nem sikerült +2nél tovább felnyomni xD mindig +3nál elszállt a + ....

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

és ezeket, hogy, és mivel tudom beletenni a tárgyba?
+5 felett eltörhet a fegyód (eltûnik) ez ellen van az immortal, illetve lehet h visaszmegy +0ra ez ellen van az astral (csak +4 re nmegy vissza)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LOL nincs is Hercules berakva XD

azok mik??? 😊
igen, de +9 hez nagy mázli kell 😊 meg immortal és astral

lol mér befejezték 😄

Hello mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy adott tárgyba több elixirt is bele lehet tenni? és csak így érhetjük a +3...+9-s szintet?

Maala
no de én lépek, haver kibocsátója van, nem leszek itt Hercules indulásánál... de már tudok egy kb 15 fõs magyar körrõl, akik átmennek oda, és megpróbálják lecsapni TGt. 😊

részemrõl ennyivel is beérem (1 kis nosztalgia Venice nyitásról):

1.
2.
3.
4.
5.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ha az ember dolgozik nappal, utána rendbeteszi a gyerekeit, örül ha éjszaka játszhat egy kicsit kikapcsolódásként. Nem magyunkból kell kiindulni... Mint írtam figyelmetlen voltam, ezt kihasználva loptak meg. Részemrõl a téma lezárva.

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

grt 😄 ksroban 6 nál járnak xD
(és érdekes ezzel az updattel majdnem ugyanoptt leszünk 😄)

Maala
omgomg v1.1!!!
ezt is megértem, anno 1.028nál csatlakoztam. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
már megbocsáss, de nem véletlenül van benne a játékban a Confirm után az Approve gomb is. és igen, legalább megtanultad, hogy még hajnali 3kor 6 lityó sör és fél lityó tescokörte után is figyelni kell, hogy adod el a cuccaid.

Most már figyelni fogok, csak kicsit drága volt a tandíj...
Nem gondoltam hoyg vannak ilyen szemetek, akik így boldogulnak mások bõrén.

tényleg 😄 az új sro oldalon olyan faxa FAQ lesz h nem is lesz FAQ 😊
fel lesz sorolva pár menüpont és kész 😛 de így is jó lesz 😄 a fejemben minden megvan már 😄

Félreértesz.
Szándékosan akkor írta át az összeget, mikor megbeszéltük hogy nem helyes amit beírt. Változtatott, és csak miután reflexbõl klikkeltem, akkor vettem észre hoyg nem 800, hanem 80k-ért vette meg a glavie-m.
Ez lopás. Ha thiefként lop valaki az ok, benne van a játékban, de így kihasználta a hiszékenységem-figyelmetlenségem. Jót röhög a markába, de engem nagyon érzékenyen érintett a dolog, mivel enm rendeltem a pénzt.

tényleg sokáig tartana berakni egy besszõt, nagybetût 😄

1ébként én ds-t még nem nagyon láttam ott moderálni 😄 tudod a király csak ül és a moderátorok moderálnak 😛 néha tényleg eléggé túlbuzgók

Maala
ezt benézted Cat. tudod, én is regelve vagyok ott. (voltam, ha már töröltek. xD)

F.A.Q.

nézd csak meg legelsõ hszt...

még1 óra 😊

Figyu te voltál a hülye már bocs 😊 mindig oda kell figyelni

Maala
lol!, ja hogy 1,5 órás lesz az inspection!
wtf?!

elnéztem 1 órával, vagy tényleg hosszabbítottak? 😞

náluk nincs FAQ xP
ez van

Maala
a török volt hülye...

én is kiraktam a 80millás 42 som spearem 25millért a stallba, a 42 sos spear helyett... most akkor arra legyek mérges, aki megvette, vagy a saját hülyeségemet okoljam?

Maala
és nálatok volt frissítve, vagy még mindig ez a pontatlan, mára eléggé érvénytvesztett verzsün van? xD

Nem büszkélkednék a helyedben azzal hogy loptál mástól...
Ugyanezt csinálta velem is 2 napja egy köcsög paraszt, akkor ezek szerint te különb lennél?
Én is írogatok neki, hátha visszaadja a pénzem, mert nem tudok mást csinálni. Ha szemtõl szembe találkozhatnék vele, az jobb lenne de ugye...

errõl beugrott h Aegen-n egy guildtársam úgy lett lvl 2es thief h senkit sem ölt meg 😄 (ölés közben néha találta a földön, azt felvette és kész )

Pontosan 2006. január 12 óta van ez a FAQ.

Hát a farmolás a farmerkészítést jelenti, csak kicsit rövidebb verzióban... 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
oh, inspi^^
go fürcsi.

DS: hogyan kell farmolni? 😊

a FAQot így 1 év távlatából megemlíteni, hát lol. mikor én idejöttem 2006 februárjában, már akkor is ez volt. xD

Zaylka
Most lehet kicsit erõsen reagálok elõre is bocsi de rühellem a thief nemzedéket...Már nem azért, "ha hunter npc-k jönnek mivel fogunk thiefkedni"!!! Te jó ég!!! Annak, hogy a 64+os npc-iddel leszeded a kis 20as tréder 1 csilijét ami talán az összes vagyona mióta thiefkedés??? Inkább nevezném köcsögségnek és aljasságnak...Most legalább szivnak majd a thiefek és igy békén hagyják a kis trédereket had keressenek maguknak egy kis vagyont, hogy legyen mibõl felnõniük. Az az igazi thiefkedés amikor úgy mennek rá a trédre, hogy van legalább 5 full csili egy csomó hunterrel, na az az igazi lopás, de ha te emiatt sirsz hogy szegény low lvlt nem tudod leszedni akkor elég egyértelmû, hogy egy igazit még nem is loptál. Én örülök, hogy behozta ezt a joymax, nagyszerû ötlet volt. Tudom, hogy az lesz, hogy most majd a bunkó thiefek szereznek maguknak egy trédert és beállnak a hp körbe, de azt azért mégiscsak könnyebb a kicsinek kikerülni, mint ha követnek egy lóval. Sõt remélem azt is megoldják, hogy ilyet se tudjanak csinálni, hogy mondjuk 70+os npc ne tudjon teszem azt 60 alattit támadni, mint ahogy behozták azt is, hogy job nélküli embereket nem támad...Elég szomorú, hogy ilyen oldalról nézed a job dolgot, de mit várjon az ember egy thieftõl ugye?<#lookaround>

Békités képpen hozzáteszem, hogy fölösleges sirni, mert a job updatel több lesz a multi staros tréd is, csak ki kell figyelni és valahogy leszedni, ennyi...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

A Jó büdös ...... :S na mind1... tehát kicsit fura hogy csak aege check

Aegen lvl 24 farm kb 15 k sp

Én szeretem azt a fórumot, de keveset írok oda.
Inkább csak olvasom, náha beírogatok valami megjegyzést, de a legutóbbit is töröltétek.

Hogyan lehet farmolni?

Tudod, szívesen segítek én bárkinek, amiben csak tudok. De valahol a 10 és 20 ezredik ilyen kérdés után az ember megunja, hogy mindig leírja ugyanazt a választ, és inkább ír egy FAQ-t. Tudod, Neked egyszerûbb azt olvasni, mint nekem azt (újra és újra és újra és újra) leírni.
Nem mellesleg ha jól látom, itt is az a FAQ olvasható... Hoppsz, minõ véletlen! Vagy mégsem?

Nemmellesleg annak a site-nak a neve Silkroad Fórum, és nem Silkroad Chat.

Lehet fikázni, ahhoz nem kell nagy kreativitás. Az a fórum anno még azért jött létre, hogy az a néhány silkroados, aki játszott, tapasztalatokat cserélhessen. Nem tetszenek a szabályok? Nagy ügy! Nem kell oda járni. Ilyen egyszerû 😉

Remélem sikerült minden aggályodat megválaszolnom!

Én kérek elnézést, hogy szólni mertem az olvashatatlan hozzászólásod miatt 😉

és csak azért kérdezm, mert ott is van egy Darkspell.. és ha jól tudom aõ asszem ott nagykutya de még asszem õ nem kötött belém<#worship>
kb már 20 ember modta nekem hogy mien patkányok, barátságtalanok a moderátorok ott, belekõtnek mindebe, mint hiénák várnak hogy valaki 2 mondatot külön hsz-be ír, és már rögtön kapja a leszídást hogy ez nem chat stb,, hogy szerkesszék össze a mondatokat, 1 mondatot nem lehet írni ,csak írhatok ha sok közölni valóm van, mert hacsak 1 mondat van, akkor abba belekell szerkesztenem a következõ írásomat, nem számít hogy lecsuszik a hsz, meg amit ír az ember az "szemét". ja meg olvas faq-t ez a motto😄 mondom, rengeteg embertõl hallottam negatív visszajelzésa hivatalos st fórumal kapcsolatba..
ha a hivatalos sro fórum monderátora vagy vagy adminja nem is vártam más tõled XD
nincs idõm helyesen tökölve leírni amit írok, sorry
Központozááááááááááááááááááááás!!!!!!
Ezt még idegesítõbb olvasni mint a törököket.

thx ment a priv

HA valakinek kérdése lenne az európai részhez naggyábl mindent tudok róla az privizzen nekem nyugodtan 😉
Ez a legends 1. es egy "patch" régi klins röl iditod minden kariaid megmaradnak csak tudsz európást csinálni és a térkép nagyobb lessz meg még pár dolog.
Ez a legends 1 ez egy teljesen külön kliens lesz ?

1 global a nevével és oltja az egész szerver ennyit megér nekem h ne írjon többet😄

/inaktív/

de láma xDD

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-