Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTB wind 2
No ty, i have 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
7D STONÉKKAL szoktam kereskedni, de úgy mindet veszek bele tabi és element, de más stonoval is ,de inkább 7d str, kiírom hogy akarok venni, erre egy török írt, odamegyek, exhange és betesz 8 darab 7dé,st 7 darab 8dés str tabit, utánaa 8dés elveszi,, és maradnaka 7dések, és beírok 1,3 milliót, azt mondja no no, kilép az echangébõl, majd újra rám echgázik és beteszi 7 darab 8dést, és továbbra is 1,3 milliót írtam😄, erre elkezedi nono 13 mill, mert nálnuk 1 darab str tabi 2,2,5 mill, na jó mondja no no, és ugye én már confilmzotam, "én felõlem megtörténhetet a vásár" erre ez looser is ráconfilmezik és 1,3 millért 7 darab 8dés str tabit vettem, miközbe az 7x 2,5 mill lenne X meggondotla magát és biztos jó lett volna neki 1,3 misi a 8 darab 7dést, csa kroszatt tett oda, azota baszogat, anan sikkimezik, meg káromkodik 1000eé írom neke hogy nem tok törökül meg angoluls se de nem érti meg, azt sem tudha mi how much? tiszta beteg a figura:S minden ronda szót leírtam rá é s kussba maradt, írom neki faszszopó erre visszaírja nekem, mondom anyádXD
1ébként buziköcsögcsalizoslowrethiefek: ice (lvl 1 es imbui is akár) leütöd teve hpját 100 ra kb és megvárod a spawn -t :S
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
de csak eu területén 😄 1ébként nagyon megéri több csilit sázllítania majkd és abból ! (36 on 600k fért asszem be 😄)
--------------------------------------------------------------------------
- Az új trade rendszerben, ha thiefnek npc hunter terem, akkor mégis mi a fityfenével fogunk lopni? Rászólun ka traderekre, hogy "Drop your loots" vagy mi?
- Hallomásból azt hallottam, hogy az új npc-k skilleket is fognak használni. Ez mennyiben helytálló info? Mert én ide-ode szaladnék fel-alá a boldogságtól. Végre egy kis izgalom...lol bírnám, ha potizna, meg uni-pillt használna az npc. :p
Volt még valami, de elfelejtettem...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
kéne tg ^^
Curbuncle, te meg azt nem tudod, hogy egy 12, vagy 20 évessel állsz szemben, azért a 2 nem összehasonlítható, 1iknél még csak-csak
megbocsátható, másiknál az írásod hatványozottan érvényes.
szerintem
---------------------------
Nézz meg egy fórumot hogyan lehet letiltani, hogy a bios-ba ismét beírja magát a keylogger, a rendszer újrarakáskor.
alig 15 perc alatt meghalt...
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Majd akkor jössz rá, ha majd a bankkártya adataiddal fognak visszaélni a neten, a nem törõdömséged miatt. Tudom nem hatottam rád, írd be hetente hány és melyik karidat törték még fel, csakúgy mint a többiek.
és ha 1szer feltörnek fölösleg apaas váltás mert tudják az id-d ennyi erröl meek vissz a jó öreg gta-hoz meg silkroad europa
Meg hogy update lesz vagy lekel külön tölteni.Elöre is KösziXD
v te vagy Lkj_hun?
de viszont lehet kiprobálom az eu-s karit
anno úgy magyarázták nekem elite giantot, hogy 76+7 sun blades 10 percig ölte...
Számoljatok!
Alap mob x9 x10 élete van 😊 Nah, nemrossz, mi? 😄
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Mi újság a legend 1 el?
Mikortól lehet letölteni?
Vagy ha már le lehet honnan?
akko bocs Curbuncle elnéztem
de én is napi 500 silkrõl tudtam, havi limit 3k volt anno. (egy tag mesélte, aki a 64es glavieját akarta mániákusan +7ezni, csak nem ment neki... szegény napi 500 silknél nem tudott többet felvenni. xD)
ha elrontod a fizetést (pl. beszarik a böngészõ, elkezdesz más lapokat nézegetni), miután ráklikkeltél a charge silk gomba, és a paypal ablakra jutsz, akkor aznap már nem tölthetsz silket az accountra, silkroad idõ szerint... ez télen du. 4 óra volt, most tán du. 3 v 5 óra. xD