Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL lesznek csak azokrol nem volt kedvem pucér shotot csinálni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Omájgád(nintendószisztifór😊 megszûnnek a kínai férfi karik, jájájáj most mi lesz😄D
karigenerálásnál ilyen ablak LESZ

http://silkroad-eu.uw.hu/karik.html itt le lehet csekkolni milyenek lesznek a karik 😊

"Na most van egy pár dolog, ami felötlött bennem:
--------------------------------------------------------------------------

- Az új trade rendszerben, ha thiefnek npc hunter terem, akkor mégis mi a fityfenével fogunk lopni? Rászólun ka traderekre, hogy "Drop your loots" vagy mi?" -by te

szerintem nem mûködik😄
Hali. Ez az Eu dolog most hogy mûködik, mármint hol lehet a 13 új karakter közül válogatni? Új kliens kell vagy mi? :S

herkulsel mivan, új szerver és teli van? sima rendes szerver nem? nem eunak lett kitalálva..
Fejtsd ki bõvebben. Vagy csak a flame-re megy ez a topic?

WuFraZselic
nyugi G, ami késik nem mulik (aha, na gyere vissza játszani teee utolsó!!!), a delfin pet az a teleport helyettesitésére van, ht-dh, és dh-jg side közt a ferry helyett lehet igénybe venni.egyébként most hogy mondod, leeht én is elkezdenék lebegni 67 szint után 😄DD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

delfin ? 😮 paradicsommadár van csak xD

Hát jah, de sajnos delfin-pet még nincs és nem is lesz hacsak a 90+ területek közt nem lesz valami underwater😊
Ezt meg nemrég leltem, csak hogy erõsítsem a delfinporesz fan mivoltomat, wufra neked kötelezõ megnézni😄 (Figyelem OFF,18+,csak hanggal!!)
Amúgy meg maala azért váltottam le a zombiskint mert kajakra az ember bedilizik 60 szintnyi lebegés után, de frankón^^ meg hát ez még februárban történt😊) azért te oda szoktál figyelni a részletekre, nem is értem😊
Maala
miért, a függöny mögött nem lehetsz szaros? 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

takarodjvisszawowtopicba xP

bazze akkor mi a faxnak írsz be hülyeséget?:

Maala
én megelégszem az updatek lefordításával, a faq nekem már nem mondana újat. 😊 de nincs is nagy problémám a "mi az a farm" kérdéssel, már soxor leírtam ide.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hát hallod, ennél még a gimnazista portásunk is jobban tudott angolul. 😄

LOL a europe jol feldota itt az eletet. elso hely... 😄 azert is wowos maradok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Kedves, modortalan Zaylka!

Nem tudom kihez címezted az alábbi szövevényesre sikeredett mondókádat, de nem nekem az biztos. Elmesélem neked mi számomra a thiefkedés. 43as szinten vettem elõször, ráadásul másfél év silkezés után a thief rucit. Azóta nem thiefkedtem jangani oldalon. Példa erejével egyszer egy 26os szintûnek a kutyusát megölték a thiefjeim véletlenül...dw-ben találkoztam vele és megadtam neki az 50k-t a felélesztéséhez. 42 alattiakat már nem is támadok meg, hiszen csak dw-hotan között thiefkedem, hacsak nincs valaki a ferry-nél. Számomra za jelenti a thiefkedést, amikor én 52es szintemen, Eduval mellettem 37esként kiraboltunk átlag 45-49 körüli 3 5*-os tevés tradet a ravine-nál. Na az thiefkedés volt a javából számunkra. Azóta hunterként is nem egy ismertelne embernek segítettem tradelni, csak úgy-ból. Ne keverjél össze engem a sok kis csipával akik épphogy elmúlt 20asokat lopnak, zerkelnek le jangan körül, mert azé kurva ideges tudok lenni. Fõleg azért ha függöny mögül dobálod a szart másra (jelképesen soha nem láttál még thiefkedni).
Köszi

WuFraZselic
te néger, G 72es, már régóta nem 67es 😄D btw, G te utolsó, 80 silk... abból vehetnél delfineket

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

tudom, tudom 😊 írhatsz újat, ha gondolod 😛

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

ez beszarás😄

/inaktív/

Maala
oda a zombi görl skined? xD te utolsó xD

hát mivel valószínûleg sokan nem fogják látni hogy milyen is a skin change,(mivel 80 silket erre csak egy idióta költ^^) ezért megosztom veletek.
Amint látod a nem váltás csak akkor lehetséges, ha van elég hely az inventorydban ugyanis az összes régi(female) cuccodat leveszi ekkor.

OFF:
országimázzs nem vagyok egy nagy angolos de ez nagyon fájdalmas😄
Maala
és?

Maala
félreértés ne essék, anno tökéletesen megállta a helyét, csak mára vált kissé elavulttá. 😊

valóban van egy karakterváltoztató bigyó amit silkért lehet venni?
carakter skin change sroll, tulajodnképpen, kilehetcserélni bármien karatere, nõre, férfire bármilyenre? és ruhái em változnak nem? arra megint kéne venni nemváltoztatot
huzatást felejtsétek el mert itt nem úgy lesz mint ksro ban hanem büntetést kap a kari (xp ? pénz?)

btw: 66 000 férõhelyes sro (kb :S) és ha jól tudom több mint 1 milli regizet accoutn van :S

Lord Nomak
"the 2nd best boss hunter on Athens" x)

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

WuFraZselic
ezt vágom, de 3000 férõhelyes a szerver akkor is, hiába futtat egy ember 13 karit 1xerre. szal a mostani 3k ember eloszlik 4 nagy területre, ezentul 6-7re fog majd. vmivel csak jobb lesz. persze cask 1 ideig, ez tény

Lord Nomak
Amúgy is aki sm-t használ nem kell hogy kilépjen csájníz karival, azt berakja szokásos helyre grindelni aztán belép eu-ban és eljátszik õ vele. pk2 fájlból úgy kilehet szedni mindent hogy sro kliens kb 17 megát ír ki feladatkezelõben a 250 mega helyett, tehát.. Így vannak bent sm-el 5-6 karival is néhányan. Szóval minden marad a régi sõt még rosszabb is lesz.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

nálatok is árulnak játékosok lóvét?
100 m 40 $ ért meg ienek?
ÁÁÁÁÁ, ember... ezeket felejtsd el...
Elhúznak? Dehogy. Ott húzzák majd a kicsiket.
Kisebb lag? Mikor több kari lesz?
Több városban oszlanak el? Jah, 2 hétig, míg az EUsok fel nem érnek 40re. Onnantól Hotan ismét.

Sajnállak, de mindezek tetejébe még a Télapó sem létezik... 😄

lol, azt nem írják ki h szerver leállt csak azt majd h újraindult 😞

btw ez elvileg honlap biztonság szal ELVILEG nem kerülhet ki info 😊

értedd bazze nem Sorry log out, DC A SEMMIBÕL 😞

ksro ban minden bot goldminer nemdE? eu s kari meg nem annyira faxa goldmájnernek

ui.: dc geccccc

WuFraZselic
hát, eus karit ugysem kezdek. 2006 február 27 óta elvagyok én athenson, 1. és szerintem utolsó karim, majd 1.5éve tolom és csak ma-holnap lesz 77es. eu meg jobb, élvezetesebb lesz mint kinai kaszt, de én csak örülök hogy sokan elhuznak, csökkentik a laggot hoyg több városban oszlanak majd el

soha

Vígasztaljon a gondolat, hogy EUs karikhoz egyenlõre nincs bot (pedig ksro-ban már elég régóta van EU).

jó kérdés Zeusz 20 percet késett (lvl 7 vok jeee)
Zeuszon nincs +30 % máshol nem tom

Nem tudja esetleg valaki, hogy mikor léptette ki a GM a játékosokat, hány orakkor?
Nem lesznek bõvitve a szerverek, na az szép lesz!És végülis most bekerült az event?😮
futna, és örülne a fejének, int én😄nem majd szomorkodok, és megkeresem a gyereket, és mindenáron visszadom neki a tabikat nem?Mikor most ekzdtem újra, és nincs semmim, és ez msot jól jött végülis, dehát nem én voltam a láma<#bohoc><#whatever>
WuFraZselic
kösz hogy elrontottad a jókedvem T_T te utolsó...!

ennyi noob volt a gyerek és kész ha pl te csesznéd el bárki visszaadná? hát sztem 1értelmü a válasz ha cska nem ismerõs klántárs unio stbstb akkor sem 100% az eséj

/inaktív/

másik géprõl fut a bot nem félj ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

WuFraZselic
akkor mégjobban i <3 premium 😊 legalább a sok gyökér elhuz taklából uj karit kezdeni, és lesz hely 😊 muha

*írtam
Na áljon meg a gyászmenet, én nem loptam senkitõl...<#schmoll2>
Én 7ds tabikatszeretttem volna, és 1,3 millot írt, és 1.nek az volt bent, és megfogta, kivette és 8d tabikat tette be, ráconfilmozott, tehetek róla hogy ien láma? 8dés tabiról szem sem volt, és õ tette be, mért loptam meg?Hisz õ cseszte el:Stehet én arról, hogy elfogata az 1, millióra?Miközbe énj a 7dés tabikat vártam?
nem lehet, csak szegény már kába volt, igen törökök MINMDEHOL OTT VANNAK NEM IS KEVESEN 😞

eu a régi szerverekte megy 😊 de a szerverek ne mbõvítik szal itt bajok elsznek 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Welcome to the wonderful world of Silkroad 😊

Maala

Nem volt frissítve, mert kicsit elfoglalt vagyok 😊
De ahogy elnézem még így is volt olyan jó, hogy egyesek ellopják 😉