Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://silkroad-eu.uw.hu/karik.html itt le lehet csekkolni milyenek lesznek a karik 😊
--------------------------------------------------------------------------
- Az új trade rendszerben, ha thiefnek npc hunter terem, akkor mégis mi a fityfenével fogunk lopni? Rászólun ka traderekre, hogy "Drop your loots" vagy mi?" -by te
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ezt meg nemrég leltem, csak hogy erõsítsem a delfinporesz fan mivoltomat, wufra neked kötelezõ megnézni😄 (Figyelem OFF,18+,csak hanggal!!)
Amúgy meg maala azért váltottam le a zombiskint mert kajakra az ember bedilizik 60 szintnyi lebegés után, de frankón^^ meg hát ez még februárban történt😊) azért te oda szoktál figyelni a részletekre, nem is értem😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Nem tudom kihez címezted az alábbi szövevényesre sikeredett mondókádat, de nem nekem az biztos. Elmesélem neked mi számomra a thiefkedés. 43as szinten vettem elõször, ráadásul másfél év silkezés után a thief rucit. Azóta nem thiefkedtem jangani oldalon. Példa erejével egyszer egy 26os szintûnek a kutyusát megölték a thiefjeim véletlenül...dw-ben találkoztam vele és megadtam neki az 50k-t a felélesztéséhez. 42 alattiakat már nem is támadok meg, hiszen csak dw-hotan között thiefkedem, hacsak nincs valaki a ferry-nél. Számomra za jelenti a thiefkedést, amikor én 52es szintemen, Eduval mellettem 37esként kiraboltunk átlag 45-49 körüli 3 5*-os tevés tradet a ravine-nál. Na az thiefkedés volt a javából számunkra. Azóta hunterként is nem egy ismertelne embernek segítettem tradelni, csak úgy-ból. Ne keverjél össze engem a sok kis csipával akik épphogy elmúlt 20asokat lopnak, zerkelnek le jangan körül, mert azé kurva ideges tudok lenni. Fõleg azért ha függöny mögül dobálod a szart másra (jelképesen soha nem láttál még thiefkedni).
Köszi
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
/inaktív/
Amint látod a nem váltás csak akkor lehetséges, ha van elég hely az inventorydban ugyanis az összes régi(female) cuccodat leveszi ekkor.
OFF:
országimázzs nem vagyok egy nagy angolos de ez nagyon fájdalmas😄
carakter skin change sroll, tulajodnképpen, kilehetcserélni bármien karatere, nõre, férfire bármilyenre? és ruhái em változnak nem? arra megint kéne venni nemváltoztatot
btw: 66 000 férõhelyes sro (kb :S) és ha jól tudom több mint 1 milli regizet accoutn van :S
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
100 m 40 $ ért meg ienek?
Elhúznak? Dehogy. Ott húzzák majd a kicsiket.
Kisebb lag? Mikor több kari lesz?
Több városban oszlanak el? Jah, 2 hétig, míg az EUsok fel nem érnek 40re. Onnantól Hotan ismét.
Sajnállak, de mindezek tetejébe még a Télapó sem létezik... 😄
btw ez elvileg honlap biztonság szal ELVILEG nem kerülhet ki info 😊
ui.: dc geccccc
Zeuszon nincs +30 % máshol nem tom
/inaktív/
Én 7ds tabikatszeretttem volna, és 1,3 millot írt, és 1.nek az volt bent, és megfogta, kivette és 8d tabikat tette be, ráconfilmozott, tehetek róla hogy ien láma? 8dés tabiról szem sem volt, és õ tette be, mért loptam meg?Hisz õ cseszte el:Stehet én arról, hogy elfogata az 1, millióra?Miközbe énj a 7dés tabikat vártam?
eu a régi szerverekte megy 😊 de a szerverek ne mbõvítik szal itt bajok elsznek 😞
Maala
Nem volt frissítve, mert kicsit elfoglalt vagyok 😊
De ahogy elnézem még így is volt olyan jó, hogy egyesek ellopják 😉