Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

230 kilobájt/sec 50 perc

Just the reggae,ska,dreadlock!

200 kilobájt per sekundum gyorsul😄😄😄😄😄

Maala
Z, régebben kérdezted, mibõl kell spájzolni:

9es zõdikék
9es lilukák

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Morphin
nekem jön 120al simán 2 ora alatt lenntvan kb...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

LOL 44kbájt per sekundummal jön le LOL

Maala
leszeded a klienst, és majd valamikor (idõpont még nincs!!! xD), amikor berakják EU-t, az inspection alatt uninstall SRO, feltelepíted az újonnan leszedett klienst, és inspection után nyomod.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Morphin
Hmm akkor most addig ne rakjuk fel ha lejött amig nem mondják a Gaymaxosok??
Amugy lenne egy kérdésem a Persián lévõ "Harcosok"hoz...most akkor mivan a guilddal? Tudna nekem vki adni magyarázatot a multkori kis incidensre??Mert kb terjed a pletyka...és mindenki mást mond...találkoztam egy nem magyar csajjal aki nálatok van és mondta hogy Athensrõl ismer titeket meg minden, és kérdezzem meg miért lettem kibaszva...igaz már rég nem játszottam azzal a karival...de egy felvilágositást sztem megérdemlek...kösz

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Maala
használj mikro-torrentet, nekem fél óra alatt 10% lejött. de most inkább szünet, majd éjjel. 😊

Maala
Sky, nem vagy te így nyáron 1 kicsit túl homo? x)

Maala
no, lejött már? 😊

Én nem erre gondoltam,hanem hogy most egy teljesen uj kliens lesz és minden uj lesz és nem lehet át menni kinai mappokra vagy ez egybe lesz kinai mapokkal és átlehet oda emnni erre gondoltam .

Nah megoldottam... sikerült belépni most

Lord Nomak
Lassan mindenre fény derül ^^ Nem kell annyira felizgulni eu-ra szerintem, szedje le mindenki aztán kész, nem fogunk elõrébb jutni ha találgatunk vagy minden nap 300 kommentet írunk ezzel kapcsolatban. =) Csak jönnek majd az emberek akik sokat kihagytak etc. és kérdezgetni fogják hogy "ma lesz eu?"

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Amugy most akkor hogy lesz vadi uj kliens lesz és más térképpel... teljesen külön vagy csak hozzá lesz adva az eddigi mapokhoz. ?

Valaki eltudja küldeni uj kliens torrentjét légyszi,mert én sehogysem tom letölteni beiirom nevet jelszot és ujra dob az oldalra:S

Lord Nomak
torrent az eu kliens.. az a jó, 3k/sec remélem.

Lord Nomak
Ha arra gondolsz, hogy teleportnál vagy bárminél amikor visszamész városba megakad a kép aztán ennyi az nekem is van, 2 évig soha nem volt ilyen másfél hete szórakozik ezzel, és nem csak nálam tehát gaymax valamit elbaszott szerintem.

IfjuSkywalker
<#worship><#worship><#worship><#worship><#law>

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Maala
sztem meg JMhoz legalább 1 értelmes tuti került mostanság...

azzal, hogy elõre letölthetõvé teszik az új klienst, legalább egy kicsit csökkentik azt a rohadt nagy adatforgalmat, ami keletkezni fog az update-nél...

Rolly
legjobb van mit frissítsek rajta?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

driver?

Rolly
pls ha valakinek már volt ilyen baja az sro val hogy megakatt a kép írjon már nekem és írja le hogy mit csinált már mindent csináltam amit írtak egyedül még a windows install nem volt még meg de azt nem nagyon szeretném 1 játék miatt

Gondolom update meg nem ma lesz....

Hivatalos hír:

Silkroad Online Europe Client Available For Download

Date : 7/4/2007
inquiry : 1037

Hello. This is Silkroad Online.

Client of Silkroad Online Europe version is now available for download.

However, please note that this client can only be run after the update of Silkroad Online Europe. Thus users should not install this client at this moment.

This download is for users who wish to play Silkroad Online Europe as soon as it is updated.

We ask for our users interest for this upcoming update, Silkroad Online Europe.
----------------------
Csak tudnám hogy minek rakja fel elõre....

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Le lehet tölteni EU-t de csak az update után lehet játszani rajta.Én nem töltöm le minek töltögessek =/

bakker! télleg itt van eu??!! mert meg ujult sro oldala (bár már vagy fél éve nem néztem lil)

Rolly
tudom hogy már 1 szer leírtam a problémámat hogy megakad a kép és nem tölti be már írták hogy mit kell csinálnom (mala) azt szeretném megkérdezni hogy ilyen másnak nem volt e eddig és ha volt akkor hogy csinálta meg

EZ engem is érdekelne

Rolly
nem vagyok vmi jó angolból de mintha a szövegbõl azt venném ki hogy elõbb le kell tölteni az eut hogy a sima sro fel updatelje magát vki elmondaná akkor hogyisvanez?

ITT EUUUUUUUUUUU

vagy mikor beírja hogy gyere a partijába....meg megkérdezi hogy mi a jobb....de nem sro-val kapcsolatosan vazze xDD mit tom én NCIS vagy Dr. House és kiírja a végeredményt...de vagy 20 globalon keresztül......

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

az a leglobb mikor globalban anyázzák egymást 1 órán át 😄D

Tûz mindenképpen

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

Str+blade hez mien magiat ajánlotok bicheon mellé?

Maala
*írni*
csak a kezét, hogy halld, ahogy nyökörög... mmint könyörög.

dragon11
Hát jah,az egész sro-s élet nem az én napom a premiumo-sok napja...Nyár végén énis veszek(Mert nyár végig dolgom van..majd akkor lehetek a gép elõtt...)

Doomista
Ez nem a te napod ijfú padavan !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

dragon11
Hát lol check eldorado-n...most jutottam fel...nembaj mégkönnyebb bejutás😊

Zaylka
Hát komolyan azért milyen emberek vannak. Az oké, hogy az amcsik nem is nézik pénznek azt amit silkre költenek, de hogy a gyerek feljön reggel 8-kor és még este 9-kor is folyamatosan beszél global chatbe. És nem az, hogy vmi normális témáról, hanem teleirja sok baromsággal és ha az ember el akar vmit adni és nagy nehezen pénzt költ 1 db globalra, senki nem tudja elolvasni mert ez a kis köcsög telefloodolja az egészet. De komolyan egy percre nem birja befogni a pofáját, nem vagyok ideges tipus se agressziv, de az ilyet addig rugnám amig még bir beszélni....

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

lol, fele bot 1xrre dc-t kapott 😊

reális ár, gold/$ árfolyamban kb 1 milliárd sro gold....

most jut eszembe: playkiírta allba Romeon hogy 64-es sun swördöt venne 500USD-ért....néztem nagyot....90k FT :SSS elfelejtettem rákérdezni hogy "hülye vagy????!!!"

Harrrrr 😛

Be legit!

datango
nyalják ki a ***** hát milyen nevet adnak a játéknak .... már csak egy O kell a végére azt el lopják a nevemet ... <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

sztem eu bevezetését mass bann elõzi majd meg, ez a tippem...

Lord Nomak
Nyár is beleszól az tény, de az is hogy most nincs masszív ban. Azok után általában 5-6 felé is volt hogy populated volt a szerver..

WuFraZselic
a kis német nebulók 😄 mittomén. nem kell sajnálni a fritze... a németeket, õk meg szeptember közepe-végéig flesselnek otthon mert tanitás ugyis késõbb kezdõdik

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
és szted ki megy be órákra nyár közepén?

WuFraZselic
a németeknél asszem még van okítás jul közepéig ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
most nincs suliközben, nem csak itt, de máshol sem nagyon...