Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm, ennyire azért nem volt, és volt hogy mikor 3-kor hazaértam suliközbe, lazán populed volt a szerver, meg este is már rég populedek voltak a szerverek, de most nyáron katasztrofa:|
WuFraZselic
ez a durva 😄DD mondjuk az egész az 😄DD á ez kurvajó végig elkell olvasni 😄DD kötelezõ darab 😄DD

"BritneySpears14: I take off your pants, slowly, and massage your muscular physique.
eminemBNJA: Oh I like that Baby. I put on my robe and wizard hat.
BritneySpears14: What the f*ck, I told you not to message me again."

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lord Nomak
Szerinted mi megy itt már évek óta ? Nem újkeletû dolog amit írsz.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Omg végig is olvastam, beteg nagyon a srác. 😄

Elég szomorú, mint a mérgezett egerek több nép embere ott ül a gép elött és várja hogy megnyitják a szervereket, és rögtön betorlodnak... 10 perc alatt ellpeik az egészet<#shakehead>
Hm, ahoz képest hogy inspeci volt 10:45-kor néztem hogy mi a szitu, chek volt még minden... visszafeküdtem alkuálni... és most kb. másfélórája megállás nélkül probálok bejutni, és egyszerûen nem enged, ez rekord, ien még nem volt<#nevetes1>
Maala
off:
ez jó xD a legjobb a varázslós 1-2, meg a rinocéroszos. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
" bloodninja: I cast Lvl. 3 Eroticism. You turn into a real beautiful woman.
BritneySpears14: Hey...
bloodninja: I meditate to regain my mana, before casting Lvl. 8 Cock of the Infinite. "

=DDDDDDDDDDDD

WuFraZselic
ROFL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

lol 😄

botforum.co.cc :p

Maala
a pi-be

nem megy

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
nem megy

Valaki tudna linket adni ahol kiírja,hogy hányan vannak a szervereken?

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

WuFraZselic
szintén, én ma meglépek 78at, 79-80tól mehet a 9es farm. bár tök8, hiába jön be eu, én farmolgatok tovább, hiszen lvl capet ugysem emelik, addig én elleszek... 😊

EU ELÕRELÁTHATÓLAG MÉG NEM LESZ, NE TALÁLGASSATOK! AMúgy ízi az összes server

Just the reggae,ska,dreadlock!

FAQ😄

OMG összes szerver easy xDD

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Lord Nomak
off =DDDDDDDDDDDDDDD

Sziasztok!

Maala lehet pár kérdésem ?
1.) Miért check minden szerver ?
2.) Ma lesz EU ugye ?
3.) Mi az az alchemy ?
4.) Mi az a hosts file ?

Gondoltam gyorsan letudhatod a válaszokat 1 hsz-ben és a sok kicsi indián majd olvassa...
Vagy nem.

Be legit!

Nekem aztán holt mindegy, még 1 hét farm és mind a 3 masterym kilesz farmolva, és még marad is spm, ha bejönnek az uj skillek. Nem is beszélve hogy minél tovább húzzák annál tovább farmolhatok. ^^

Lord Nomak
Szerintem augusztusra eltolják EU-t kb. Eventet is sikerült kihúznik 1 hónappal késõbbre.. "eventet" szóval én nem izgulnék fel annyira erre.

Maala
12:30, de sztem mostanság inkább több idõt írnak, aztán ha hamarabb kész lesz, akkor örül a nép. nem úgy, mintha hosszíbbítani kéne, mert akkor inkább mérges a nép. szerintem.

Szerintem meg várjunk izgalomban... és csöndben

WuFraZselic
szerda v szombat*

Maala
házigazda*

WuFraZselic
mala, látom te bennfentes vagy JM-nél, ugyhogy ma megtudsz valami információt a NAGY UPDATErõl feltétlenül közöld kérlek nyomban! ti mit sejtetek? szerintem szerdra szombat délután rakják be eu-t. vajon igy lesz?

Én egy bunkó tapír vagyok elismerem de azért nem igaz hogy mindenki csesztetni kezd mert feltettem egy kérdést... Szóval ne csak én olvassam el mit írtam. <#szomoru1>
Maala
kérlek, idézd be a sértegetést.

és kérlek, mond el az értelmét annak, hogy minden nap megmondja valaki, hogy a haverjai szerint jön EU ma/holnap.

ott van banner alatt: "EU ELÕRELÁTHATÓLAG MÉG NEM LESZ, NE TALÁLGASSATOK!"
nagy betûvel, hogy ne legyen nehéz elolvasni. talán egy 38as betûméret jót tenne neki, ezek szerint...

és itt senki sem admin közülünk, csak 1 házigazan, aki csak olvas általában. 😊

Tudnál adni valami elérhetõséget, ha esetleg megtudnád mikor lesz az update? Én is adok, így könnyebb lesz küldened nekem egy email-t. <#worship>

dragon11
Aha láttam már,de te nem a kérdesemre válaszoltál,én azt kérdeztem,hogy meddig tart..Am meg tudom mi az inspection...^^

WuFraZselic
bazzeg, ez sro, itt nincs találgatás ilyennel kapcsolatban, ezek a koreai szerencsétlenek kb 3 héttel elötte kiraknak egy tájékoztatót hogy izgassák a népet hogy ha lenne vmi nagyobb update. DE NINCS KIIRVA SEMMI ILYEN. ergo mirõl találgatsz?! persze várhatsz rá, de ne a forumon irkáld be negyed óránként hogy eu igy meg ugy lesz e. ha lesz, kiirják, ennyi. ha nincs kiirva, ne várd

Nicsak ki beszél...

"Meddig lesz Inspection?(Ez a keddi inspection elolvastam).Mostmár check van,de meddig lesz?"

Mióta játszol a silk-el? Láttál már valaha inspection alatt más feliratot a server státuszon, mint a Check? Amíg inspection van, Check minden szerver.

dragon11
Meddig szokott lenni a keddi check?

Lord Nomak
Nekem se tiszta ez, szóval akkor ma lesz ugye ?

IfjuSkywalker
Most akkor ma lesz az update, Malla? <#mf1><#vigyor2>

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

dragon11
Nemgondolod kicsit,,közönséges"nemtudok igazából rád szavakat illetni...Olvasd el mit írtál és rájössz!Amúgy meg bye-bye.

Na jól van barmok örüljetek a fejeteknek akkor még az admin is. Milyen az hogy nem lehet beszélgetni arról amirõl akarunk hogyhogy ne találgassunk talán hurrikánok jönnek vagy mi a szösz. Szóval kezd elegem lenni az adminokból és az... De hoppá ne sértegess másokat (itt csak engem vesznek észre na csá)<#gun>
Na én ezt unom majd RE. Majd egyszer talán mejön lehget ez volt az értesítõ hogy majd 2008 Júliusában lesz😄 na bb

Maala
vazze, nem hiszem el.

NAGY UPDATE, te is mondtad, KB 150MBvel nagyobb új letölthetõ klienssel, de az ingame update is lesz vagy 20-40MBs. SZERINTED ezt nem írnák valahol azon a kibaszott honlapon, "csak" annyit, hogy 4,5 óra inspection, és hogy a compensation eventnek vége lesz? te komolyan ezt gondolod?

az update BE LESZ ELÕTTE 1-2 HÉTTEL JELENTVE, AKÁR lehet, hogy már ma is felkerül az oldalra, minden megtörténhet. DE ez még nem maga az update, csak az idõpont, hogy mikor LESZ az update. és még EZ a kib@szott idõpont sincs meg, akkor mégis mit vársz?
nincs mikulás, húsvéti nyuszi, jézuska, ezek mind a szüleid/rokonaid kitalációi. õket is hiába várod, csak aludj el, és reggelre meglesz az ajándék. és amíg nincs meg az idõpont, ami KI FOG KERÜLNI A BANNER ALÁ, mert addig baszogatom majd G+-t, amíg ki nem rakja, addig az update-t is hiába várod.

szuszaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dragon11
Meddig lesz Inspection?(Ez a keddi inspection elolvastam).Mostmár check van,de meddig lesz?:S.

WuFraZselic
na, ne csusztasd már a dolgokat. nem is 10 perc idejük van átmenni, hanem csak 7 :F

Én már azon gondolkodtamm hol van a kick-player-from-forum opció, az üzenetküldés mellett. Dehát ilyen még nincs. 😞

5000x levolt írva hogy ne találgassatok. Bár tudjátok mit? Nesztek:
Tegnap volt az update, már bent van európa. Teleport még nincsen a nooboknak, ezért lovagoljatok el taklába 10 szint után, az elsõ lóval már sima ügy lesz. Menjetek el az egyik cave tunnel-hez és várjatok ott 30 percet. Ekkor 10 percetek lesz arra, hogy átmenjetek. Ez azért jó, mert adott idõ alatt csak egy pár játékos jut ét és nem lesz lag európán.
Remélem tudtam sebíteni a kicsiknek, meg a hülyéknek.

Maala
oh értem, akkor nem csak az általam beírt 71-90es skilleket számolta, hanem lvl 1-90ig a 3 ágat. 😊

WuFraZselic
na re, jóreggelt igy 2 nap off után 😄

Csekk a server áá

Tényleg vajon ma lessz a nagy update?
Ja me nyitják meg az europat. Én azr nem tom hogy ma kapcsolják e a játékhoz?
Lord Nomak
Kiszámoltam pure bladert bicheon, fire, light 90, force 30as masteryvel minden fullos ami kell és akkor se több 730k sp-nél ami kell.

shinewalk
Ma lesz az EU megnyitása??
Mert nekem azt mondták a klánba...

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg