Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IfjuSkywalker
Elfelejtetted odarakni a kedvenc szmájliját:
<#law><#law><#law>

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Maala
tényleg lejött a cucc, kösz. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nekem felment 420-ra a letöltése sebességem, majd összeomlott a netem. De nem gáz ez idõ alatt lejött 67%... 😄D

Zaylka
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Maala
lol xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Már megy... Valamiért az kellett neki, hogy újraindítsam a microtorrentet...
Maala
esetleg a tûzfalad nem engedélyezi a .exe-nek a "kicsomagolódást"?
vagy próbáld meg mikrotorrentben az option/preferences-nél állítani a könyvtárakat.

Nah végree elindult megen az aaa szutyerájság....most egész jol jön

Hely van bõven...

Valamiért a .torrent file-t nem tudja elmenteni.
Nincs egy közvetlen torrentes link hozzá?
Maala
mennyi szabad helyed van a D meghajtón? amennyiben 900MBnél kevesebb, csinálj 1 kis helyet...

Segítsetek légyszives!
Le szeretném tölteni az EU klienst elõre, hogy majd, ha indul a játék ne akkor kelljen vacakolni vele.

De!
Letöltöttem a Silkroadonline.net-rõl a kliens letöltõt...
(SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1.110_Downloader.exe)
Ezt, ha elindítom akkor egy kicsi Silkroad ablak után elindul a microtorrent.
A következõ hibaüzenetet kapom:
.torrent nem menthetõ el ide: 'D:\....'
Ezért(?) nem is kezdi el letölteni...

Mit, hogyan tovább?

Köszi.
IfjuSkywalker
-> Malla, amaz ott csak a tiszteletem jele<#mf2>

-> Nomak, én a kis belinkelt képeden már meg sem lepõdöm, ez várható volt, de azért belinkelem official forumra, kiváncsi vagyok mit szolnak hozzá a rizszabálók😊

Ami meg D/L sebességet illeti, rohadjon meg, akinek lent van hipphopp. van kemény 20 seed per pillanat abbol egyre sem lehet cstlakozni, és vagy 4000 peer....sebességem kb a 2 kb és a 10 között ugrál, szal holnaputánra meg is lesz a cucc....fýck mýther, türk müsün!!!!<#gun><#violent>

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

😄 ez komoly 😄

Lord Nomak
Délután van, jó pár ezren hazaértek, elkezdték tölteni. Én meg úri módon letöröltem az eu klienst, nem figyeltem mi az a mappa csak nem láttam még nevét mert gyökér utorrent oda töltötte, aztán delete =D szóval majd hajnalra belövöm hogy kezdje el tölteni ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Ekkora mákot nekem lejött kb 17 % és áll és nem csatlakozik emberekre nem tom miért van:S pedig jöhetne máshonnan nem lehet leszedni torrentel ? vagyakármivel mert islkroad oldaláról nem igazan akar.

Lord Nomak
Én már válaszra se méltatlak, azt sem tudom mit keresel itt ha ilyen gyenge a felfogásod, az írástudatlanságodat csak ez übereli kb. Fogalmad sincs mirõl beszélsz, mit csinálsz, és mirõl van szó. Csak mondod a hülyeségeket, inkább belinkelem neked mariot vagy valamit hát ha az nem akaszt ki téged gondolkodásmódban.

Lord Nomak
giga lol bazz, minek készülsz kritikusnak ? =DD én életemben nem vettem volna észre

mert bazdmeg lehet hogy szarul töltöte le bazdmeg és csak kiváncsi lenék rá bazdmeg te meg ezt nem tod fell gogni meg nekem egyátalán nem azt irja ki hohy ofical geci hanem hogy pls waite és azt szeretem volna tudni hogy jo e vagy ujra tölthetem le na enyi.
Maala
xD

de már a másik magyar sro fórumba is beírta. xD

érdekes, hogy a kari ide-oda adogatja a cuccot, meg visszaveszi, de a nála lévõ arany mennyisége sosem változik. 😊

Lord Nomak
Mit akarsz te az új klienstõl ? Nem érted, hogy csak dísznek és helyfoglalásnak jó amíg nincs update ? Ennyire értetlen vagy ?
Én még ilyet nem láttam.. Meg mit írna ki ? Kiírja, hogy official lófax. Mit írjon ki ? omg..

Valaki meg tudná nekem nézni hogyha rámész az uj clientre mit ir ki? PLS
töltöm...😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

yó van na..😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Lord Nomak
Ezen már meg sem lepõdöm, igaz ez semmi, de gaymaxtól nem szedtem le semmmit már 1 éve amiben ne lett volna valami baki, ha ezt végigfuttatom xD

Lord Nomak
Ezért teszik fel most, hogy ne mindenki update napján vagy elötte 1 nappal kezdje el leszedni mert szétesik gaymax állománya.

tpisti24
én anynira nem várom az EU-t, habár végre csinálnak vmit, de..kicsit L2 beütéses a dolog..

Én majd leszedem amikor mát tudni fogom mikor jön az EU...

én elöször roszul szedtem le aztán most pls waite nél beál és szerintem ez igy a jo de nem tom hogy megint szarul szedte le vagy mindenkinek ilyen ?!😞 pls valaki mongya meg mert akor ujra leszedem 😞
Lord Nomak
Jahm, felment 120k-ra nemtom mennyi idõ alatt jött le, kb2 órára leléptem aztán mire visszajöttem lentvolt. 😊 de az elsõ pár percet 0.2-vel kezde =D

Bocs már sikerült
Lord Nomak
sry cl.. szal szarjátok már le.

Lord Nomak
"However, please note that this client can only be run after the update of Silkroad Online Europe. Thus users should not install this client at this moment."

NEM HASZNÁLJUK AMÍG NINCS MEG A NAGY UPDATE, NEM FOGLALKOZOL VELE, LETÖLTÖD, FÉLRETESZED, VÁRSZ

de nekem az uj klienst ell se lehet inditani mert társitani akarja😞
Maala
ahahaha...

sõt, be is idézem neked az egészet, hogy 1el többször legyen meg!
Tehát:
"leszeded a klienst, és majd valamikor (idõpont még nincs!!! xD), amikor berakják EU-t, az inspection alatt uninstall SRO, feltelepíted az újonnan leszedett klienst, és inspection után nyomod."

Nem lehet máshonnan is tölteni ez folyton belassul...

leszedtem a torentröl és nem lehet megnyitni az eropa instal ez mindenkinek ilyen vagy csak nekem ilyen szar?
Rolly
az a baj hogy nekem nem teleportkor hanem amikor belépek a játékba semmi valamit betölt amihez épp kedve van és kész egyszerûern nem tudsz mozogni meg semmi nemtudom mit csináljak

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

De jo nektek nekem 30 a döcög és vagy 10-12 ora😄 de nem baj ma még ugysem fog üzemeleni szerintem bar nem biztos inkabb nem mondok erröl semmit😄

dragon11
Lol..........

Maala
hmm koreai 2.0 és international 1.1 letölthetõ kliens közt van ~70 mega különbség... hmmhmm. 😊

Maala
minek a +5 24en a fegyvert meddig használod, MAX 2napig?

dragon11
Naon lol....felnyomtam +4re egynap próbáltam +5-re..durr levett mindent..megõröülük..valaki valami tippet +5-re feltuningulni egy high crites lv24es sword-ot?

Maala
"ráadásul az Olympus unioba van a yakuzákkal"
elõzõ hszem elsõ 2 szava: "Olympus unió"... 😊

Morphin
Jah még annyit hogy nemtom milyen tradekre gondolsz...az utolso az elég nagy cink volt...de amugy nem szoptunk be sokat max 3at...az utolso amin besokallt a RoBoT ott nemis olympusosok voltak azthiszem hanem yakuzák...nevezetesen a Tequila és bandája...jah és a Briza..nemtom itt és Athensen hogy hivják...õ ugye belépett Olympusba...szal akkor nemtom ki a kém és ki nem v hgoy van ez..ráadásul az Olympus unioba van a yakuzákkal...ennyit errõl...én amugy mgé az Olympusban kezdtem amikor a szerver alakult gondolom ezt a RoBoT nemis tudta...de nem vagyok kém!!! kb 2 napig voltam ott...de nem nagyon tetszett hgoy mindenki botol...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Hát nemtok erre mit mondani aki nálunk van gyerek akit megvádoltak egy abszolut kezdõ Alex_HUN...most lett állitolag feltörve a karija...figy semmi sem biztos ebben a játékban...de ilyen radikális döntést hozni...meg most érted én annyit nem érdemlek meg hogy te hallod kilettél baszva mer má nem bizunk senkiben...mellesleg amig játszottam nálatok is, semmi baj nem volt velem...sok tradet vittünk be...egyszer nem volt baj...ne ragozzuk mert nem akarok én ebbõl vitát...bye

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Hi valaki tudna mondani lehetõleg magyar oldalt ahnnan aranyat lehet rendelni a Silkroaadra?
Igy lesz az uj map és nem külön: http://kr.img.silkroad.yahoo.com/uScrShot/2006/09/07_%B8%CA%C0%FC%C3%BC.GIF
Maala
Olympus unió kémeket küldött guildbe/unióba, tradek mindig ki lettek pakolva, ezt megunta RoBoT, unió kick, nem ismerõsök guildbõl kick. Férgek ellen féregirtás. (akinek nem inge... 😊)

így gyorsabb lenne fejlõdni 1----80

Just the reggae,ska,dreadlock!

Maala
vigyázz, nehogy elérd a 10es sebességi fokozatot, mert akkor felgyorsulnak az evolúciós folyamataid. nagyon! 😊 (Star Trek: Voyager)