82377
Silkroad Online (iSRO)
-
tucsok63 #82133 Köszi szépen nagyon jól tetted h mégis leirtad mert 7kb/s el jön szoval hnap majd leszedem
Még egyszer köszönöm! -
Gam3r #82132 Gondolom mire ezt olvasod leszedted , vagy már majdnem kész a letöltés és fölös lesz , de azért leírom:
Én is soknak tartottam , mivel 3 hete leszedtem , de azóta újratettem a gépet , így tehát úgy döntöttem keresek torrentet , első letöltéssel megszívtam legend 8 volt , csak nem megfelelő verzió , még a hivatalos verzió se tudta patchelni , elindulni meg nem akart , ezért szedtem egy megfelelő verziójút , amit attól független még kell patchelni , most én is ezt használom , vírusirtó nem szűrt semmit (avast) úgy tűnik nem vírusos.
A link: SRO legend 8 (patchelni kell) -
tucsok63 #82131 haló! ma gondoltam leszedem a silkroadot megnézem változott e valami de olyan lassan szedi h a hajam kihullik mire lejön valaki tud megoldást ?peer to peer letöltést találtam csak -.- -
Gam3r #82130 Aha , most +4esek , hát akkor inkább marad , nem kockáztatok pár + defért. -
#82129 aha, köszi!:)
az axe egyébként elég gyors, jók a combói. -
#82128 Tapasztaltabb játékosok szerint a kétkezes warrior a legjobb, dual axe gagyi. Utóbbit alig láttam. -
#82127 +3 -ra viszonylag egyszerűen felmegy, utána nehezebb. +5 -től eltörhet a cucc, vagy csökkenhet a durability-je. Dura ellen rakjál rá Steady követ. Törés ellen rakj rá Item Mallból vehető Immortal követ, illetve kell mellé még Astral kő. A kettő csak együtt megy úgy tudom. Az Astral-lal csak +4-re esik vissza he nem sikerül az plusszolás.
Amúgy mit értesz sima SRO alatt? Az iSRO a hivatalos, nemzetközi szervereket jelenti. -
Gam3r #82126 Valaki választ pls nem akarom betörni a SOS cuccaim...
Amúgy ez az iSRO-nál valamennyivel gyorsabb fejlődés van a sima SRO-tól , ugye? -
#82125 cap 100-nál a warriornál melyik jobb..: Dual Axe v Two-hand sword ?
köszi. -
Gam3r #82124 Még annyit hozzátennék , én ezt sima SRO -ra hivatkozva kérdezném , mert így utólag most látom ez iSRO-s fórum:S -
Gam3r #82123 Üdvözletem!
Kérdeznék pár alap dolgot:
Valaki tud alchemyvel kapcsolatos dolgokat/oldalakat?
Pl hogy +hányra mennyi az esély hogy felmegy , illetve visszaesik , a másik kérdésem az lenne meddig esik vissza , és mettől törik már a fegyver? -
#82122 Üdv!
Eladó LvL 114 Wizz/Cleric karakter Pluto szerveren. Karakter név: Daidalos. Baron quest kész van, Count küldetéseknél az 50 unique-ot kell leölni. Inventory bővitö van.
Magic +5/+7 set, magic +5 ékszerek, magic +12 staff, magic +7 Shield.
Új pet Ancient Triabal Bear Lv 112, neve: Vackor, 69 napig még fellehet ülni rá.
Szedő pet nem rég lett élesztve, van storagebe devil.
4x1% ignore kék olyan amit most lehet venni
4x1% lucky pirate
4.2m Sp van a karim jelenleg, 1b gold, eventes scrollok, zerk töltök, account 3 kiskarakterén 3 guild, raktárnak használható.
Az account e-mail verifikációs és megvan hozzá minden információ.
További információ:
E-mail: [email protected]
Lehet irni a játékban is. (Pluto szerver)
Lehetőleg komoly érdeklődöket várok, tudok képet küldeni vagy játékban megmutatni az itemeket. 20ezer HUF-ért elvihető. -
#82121 Free silk, 500x rate, alchemy 3,5x,
s hidd el mindenki a TE szeródon fog játszani.;) -
Galaxyyy #82120 mér mennyi legyen ?
hadd kérdezzem már meg... -
#82119 d12 mellé 70x ratek? sok szerencsét. -
Galaxyyy #82118 Sziasztok !
Új private szerver (magyar) GalaxySro a neve
Exp: 70
Sp: 70
Drop:20
Gold:20
Sox :10
Régiók :EU-CH,Alexandria,Alex Temple,Roc,Jg-Dw Cave,Jupiter,Jupi Temple,Forgotten world
Eventek: Capture Flag, Battle Arena, Snow Flake
Auto unique spawn event: Reggel 9:30 és este 22:30 kor mindenből 5 jelenik meg a spawn helyükön.
Item mall tele van avatarral új grab petekkel.
Max Degree: D12 (100% fixálva)
Köszönöm a figyelmet. Aki akar jöjjön ! =)
Link : http://87.229.111.202:90/
Facebook: http://www.facebook.com/pages/GalaxySRO/250531178337986 -
Hay #82117 Csak hogy tisztán lássunk... ööö, kicsit sántít :-D
De ez nem vitatéma :-D -
#82116 És a kínai karik le vannak ejtve?
Marha jól lehet így játszani... -
Saxo17 #82115 Pont így működnek a bot partyk is, csak ott a warrior húzza mobokat és 4 wizard van, vagy 3 wizard 1 warlock -
surr3al #82114 Na akkor csak a tisztán látás kedvéért. Sanyx85-nek igaza van, ksron évek óta így toljuk/tolják és tényleg fel lehet menni 95+ra 1 hónap alatt. Ksron is, gyorsabb partyzni, mint botolni (már nincs bot, régebben botolt néhány koreai, de azokat folyton pkzták xD).
Annyi kiegészítésem lenne:
party felállás:
2 bard (1-ik tambour + mana töltés, másik dance + tambour)
1 warrior (buffolás)
1 str cleric (heal + tankolás)
1 mobszedő (ch str kari a legjobb rá, de nem ritka, hogy nuker)
3 wiz (dmg)
Egy ilyen partyval tényleg gyorsan lehet fejlődni. -
#82113 hát party-kba természetesen gyorsabb és még kaszttól is függ . -
Hay #82112 Igen, kézzel, nem 1 év volt :-D -
#82111 Lv89-ig bot nélkül toltad? Az igen! :) -
Hay #82110 Azért nem egészen 1 hónap (mint alább részletezem), de nyilvánvalóan fingja sincs a gaméről.
Csak példaként néhány info egy karimról:
2010.12.23. lv80 7,15%
2011.09.05. lv89 22,63%
Eddig bot nélkül..., innentől bot.
És lám:
2011.12.29. lv101 0,40%
Na ennyit a qrva xar bot-fejlődésről, kedves sanyx85.
Mellesleg, minden normális pt-ben wari a "mobszedő" :-D
Logikok, 99-ről 100-ra pt-ben (nem 7/24, mert én csak napi max. 15 órát vok bennt sro-ban), bottal:
2011.12.04. lv98 92,19%
2011.12.14. lv100 3%
DE
csak 7 nap voltam a jelzett időszakban sro-ban, tehát nem 10, hanem 7 nap volt 99-ről a 100.
-
#82109 omg hányas vagy ember? 30? hát kb 99ről 100ra 1 hónap nem ám 0-100ig -.- -
Hay #82108 Hát bocs, de Te konkrétan láttad már ezt a játékot személyesen?????
Óriási blama, amit írsz... mind a 2 része az írásodnak, különös tekintettel a 2. részre, a bot-lassú-fejlődéssel kapcsolatban... hihetetlen, komolyan... -
sanyx85 #82107 http://www.youtube.com/watch?v=54VHqbJIdZk
Nos jobbat nem talaltam, na meg a szereposztas is mas egy kicsit, en ugy tudtam hogy warrior nem mob szedo csak buffer, mint a bard, ez a ketto csak a buffra figyel ne esen le. a mobszedo meg kinai kari blader, glavies a legjobb.
1 warrior adja a buffjait a wizzardokra
2 bard tambour es dance
1 cleric
2 wizzard
2 mobszedo
Amugy a bottal nincs semmi gaz, jo az farmolni az ongokon kiskarit.
de fejlodni vele lassu.
ilyen partyval plusz 100% exp teki negy hasonlok es hamar megvan a 100. -
Hay #82106 Igen, Carmang kiválóan tapintott rá egy lényegi kérdésre, kedves sanyx85.
Ha itt leírod nekünk (1 hó/100 lv), I'sten bizony, Te leszel a mi sro-s I'stenünk! -
#82105 hehehehe háát.
ide ird azt a nagy titkot, 2006 januárban csináltam először karaktert, most vagyok 106 os talán :D , ja és botoltam, de mostanában nem. Mert lekaksilom a gémet. -
#82104 És miért nem írod ide azt a Nagy Titkot, hogyan fejlődjünk 1 hónap alatt 100-ra kézzel? -
sanyx85 #82103 Csalodnom kell a magyar tarsadalomban, isro-n mindenki csak botol.
Peddig ha tudnatok milyen gyorsan lehet fejlodni kezzel lehet nem is botolnatok vagy is a tobbsege nem.Silkroad R most leptem be egy guildba, inaktivak elvileg az emberek mert nem jo ibot. Nos gyertek a mi guildunkba es megmutatom hogyan fejlodj 1 honap alatt 100ra par oras jatekkal. Irjatok ram a jatekba: Sandor -
#82102 Üdv!
Eladó LvL 113 Wizz/Cleric karakter Pluto szerveren. Karakter név: Daidalos. Baron quest kész van, Count küldetéseknél az 50 unique-ot kell leölni. Inventory bővitö van.
Magic +5/+7 set, magic +5 ékszerek, magic +12 staff, magic +7 Shield.
Új pet Ancient Triabal Bear Lv 112, neve: Vackor, 69 napig még fellehet ülni rá.
Szedő pet nem rég lett élesztve, van storagebe devil.
4x1% ignore kék olyan amit most lehet venni
4x1% lucky pirate
4.2m Sp van a karim jelenleg, 1.4b gold, eventes scrollok, zerk töltök, account 3 kiskarakterén 3 guild, raktárnak használható.
Az account e-mail verifikációs és megvan hozzá minden információ.
További információ:
E-mail: [email protected]
Lehet irni a játékban is. (Pluto szerver)
Lehetőleg komoly érdeklődöket várok, tudok képet küldeni vagy játékban megmutatni az itemeket.
-
kaitkeresek #82101 BUÉK -
#82100 Ilyen ratek mellett senki nem fog ott játszani.. -
Galaxyyy #82099 Hy all
Egy új szerver jött létre neve Galaxysro.
EXP & SP Rate: 90x
PARTY EXP Rate: 92x
DROP Rate: 30x
GOLD DROP Rate: 30x
SOX DROP Rate: 30% nekem nagyon tetszik de még kevesen vagyunk, ezen az oldalon tudtok regisztrálni és letölteni http://87.229.111.202:90/
Facebookon is megtaláltok üdv GalaxySro -
#82098 Ezt a Silkroad R-t próbálta valaki ? -
istrip4free #82097 wts lv109 női kari a pluto-n, 3m+ sp-vel, stat és skill pontok szabadon kioszthatóak,
silk itemek: 4 avatar, 1 szedőpet, 1 devil spirit(halott)
több infóért:
xfire: pentekadam
e-mail [email protected] -
ZsiCu #82096 Kínai absolute dmg várható??? O_O Fel lesznek turbozva a kínai karik... -
aztech #82095 wtf az oldal újraélett :OO
www.infsro.tarhely.biz -
Hay #82094 Minden karinál megcsináltam úgy, ahogy leírtad.
Ezután 2-őt beenged, 3.-nál ezt írja:
"The maximum number of login attempts has been reached."
Mit rontok el?