Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én 65-66ig minden éjszaka a shakramokat-edimmukat ütöttem és úgy, hogy a pet nem szedi az "Other"-t, fullra tele lett droppokkal az inventory-ja.

nomak hanyas szintü vagy herculesen?

/inaktív/

Morphin
Nem találtam 51est de sebaj...2-3at még elbirok egyszerre...lesz ami lesz

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Sziasztok!
Nem vagyok járatos az internetes vásárlások terén, ezért kérném a tanácsotokat: mi a legjobb módszer (kártya) az Item Mall-ból vásárlásra?
Próbáltam utánanézni, de kicsit kínai a dolog... Elõre is kösz!

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

Morphin
Na átlagban 600akat kapok...47es NPC-s felsõvel...ez most belesz ujitva 51esre....két lövés egy sonar...max meghalok párszor de legalább rendesen jön exp és sp...

bazki ha regel 8 elõtt nem meeek fel akko egész nap nem enged fel :'(ez csal az eldoraldoval van így????????
valaki mongya meg miko próbálkozzak jah és 23 óra és 2 óra között sem enged fell
Lord Nomak
48as szettel miért ne bírnád, ha én azt mondom 52es szinten mentem oda, akkor csak egy 7D cucc van rajtam nem ? És én armorban voltam, tehát.. Jó azt hozzáteszem, nekem minden cuccom +4 volt és int4-5 =DD De ez nem volt benne a kérdésben. ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Morphin
De a kérdésem az hogy birom e most 48as szettel a Sonarokat...mind1 most már jo a szerver meyek megnézem mennyit ütnek rám...Garmenben vok amugy...

Lord Nomak
Emergency Server Inspection Notice

Date : 7/7/2007
inquiry : 1078

Hello. This is Silkroad Online.

Persia, Zeus, Poseidon, Hercules and Odin are currently undergoing emergency server inspection.

We apologize for the delay in our inspection. We will open service of Persia, Zeus, Poseidon, Hercules and Odin as soon as possible.

Lord Nomak
Jó, én általában 72+ról beszélek, 72 alatt semmihez sem érdemes nyúlni a fegyveren kívül mert pénzkidobás, már rájöttem én is pure int karimnál. Kell egy sos vagy +5 fegyver és kész. 72 felett kezdõdik az élet 😊

Lord Nomak
52+5 sword + shield és irány sonar, planar. Rám armorban sebeztek 300at max, amint azonos lett a szintem velük 30at. És jól droppolnak, sok xp-t sp-t adnak. Egyébként se az xp-t nézd hanem az sp-t mivel update után egy nukernek annyi sp kell majd hogy kiesik a szemed a helyérõl kb.

Dragon : 50

Nomak: tudom de nekem max lvl em 43 ahol még nem szoktak XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
Ezt nem értem, most ennek mi köze a pvp-hez ? 😄 Bower pvp-ben baromi jó kari ha normális az item lista és full farmed. Egyébként meg ice helyett fire, mivel a normális emberek immun all.. tehát fire kell a sebzés miatt, még ha státuszt nem is tesz rá. Mobozáshoz is jobb mivel 2 skillbõl lehet ownolni egy azonos szintû mobot +3 bowal. Ha coldot használ az ember lehet lassul a mob viszont még egy arrow combot rányom az ember..

dragon11
A Cave-ba hanyas leveltõl lehet bemenni???

Morphin
Egy kérdés...most lettem 51..47ota Hashadezek...namost nemsoká indul a ticket és geci kevés exp-et kapok ezeketõl a szar virágoktol...haverom mondta hogy akkor penon,de nincs kedvem visszaváltani armorra...sztetek bírnám a Sonarokat?? 52ön uj fegyo szett meg minden...addig kibirom vhogy nem??Full Int+sword-shield-es vagyok

nem tom sztem pure str bower még midnig 😄 pvp ben is elmegy ha ice al van meg mob ok ellen is 😊

Lord Nomak
Bower fejlõdik nuker után a második leggyorsabban, tehát szerintem te bicheonra gondoltál nem pacheonra. A kettõ nem mindegy és sokan összetévesztik 😊

Lord Nomak
Nem hülyeség, 64ig szarrá ownol mindenkit egy olyan build. Alapból bow messzire visz, utána nuke.. Mobozni úgy lehet vele mint atom, másfélszer olyan gyorsan halad mint ha spear vagy sword lenne nála, csak pvp-ben hullik el gyorsan, ezért lehet küldeni 64ig, mert addig úgy is felesleges a pvp. Egy 24/7 bot 64et pure int bowwal eléri kb 1 hónap alatt. ( prémium, sp ticket, pet segítségével )

hát te hülye vagy...aki ijász az full str...esetleg 2:1es híbrid..de nem full int úúúúúúúristen!

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Kavácska
LOL

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

dragon11
Látszik nem botolsz xD

Arra ebredtem, hogy lv75 vagyok ... es egy darab drop nem volt ejszaka.

lessz itt is 13as soul fire force?! 😛

botforum.co.cc :p

még nyérvog is 😄

botforum.co.cc :p

****** huzzak ezt a szar eu-t ...:S :|
nem

és a mana shield is lv70+-os skill?

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

ja
noob vagy XD

glavie>fire>force
pancheon egy szar olyan lassan fejlodok mint a
Pancheon->full int->fire+lighting->kurva atom 😛

Lord Nomak
cold, de csak akkor éri meg kifejeleszteni szerintem ha int hibrid, vagy pure int vagy, egy str-esnek kevés a mana, tehát a hitek után nincs nagyon mibõl levonni, vagyis lefogja szedni de necces lesz skillt használni ha 1-2k mp-d van a 2k manás skillre..

sztem ez a ki******** silkrod europe a jo de nem megy :@ 😄
a mana shield melyik ágbajn lesz???

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

szte am full int-es ijáász a jó 😛

-.-
gondolkoztunk h mi a jobb
pure int warrior vagy
pure str mage 😄

Hulyeseg, int cold+force blader.

nem rossz az se 😄

én kard+pajzsra esküszök,szerintem ez az egyik legjobb.

ok, átírtam.
köszi, akkor este próbálkozom.

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

Maala
FAQban rossz van:

c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
itt a host kiterjesztés nélküli fájlba beírni:
121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Legjobb netcafeban berakni szerver szobába egy gépet külön sro-nak, belõni botot aztán ennyi xDD jó net, jó gép, hûtött szoba, pwned! 😄

Lord Nomak
jahm xD volt arab osztálytársam még õ tanított meg pár dolgot hogy kell mondani, de írni hát az lola.. soha nem menne xD

Lord Nomak
Olyan nekem is kell -.-" de most weeee majd megint válthatok, mert scratrõl váltottam bugs bunnyra, most meg válthatok megint ha bejön.. De nekem kell kék madár az az egy biztos :o

Ja.Ez normalis persze hogy crowded mret ingyen mmorpg es rengetegen jatszak es nincs eleg szerver es mind1 ik televan szoval koran reggel vagy nagyon keso este erdemes probalkozni es akkor egesznap belogolva kell maradni az a praktikus de van amikor crowded kor is beenged viszont ahoz nyomni kell folyamatosan..:S ez ilyen. Ingyen van de ez az ára
hello

rászántam magam nemrég, hogy kipróbálom a sro-t.
mostanra eljutottam addig hogy megvan a kliens, van accom, el is indul, stb.
viszont amikor szerverre próbálnék csatlakozni, mindegyikre azt írja hogy "crowded", és nem enged be sehova. meg minden csatlakozási kísérletnél kiszûri hogy bot vagyok-e (azaz feldob egy ilyen betûkbõl meg számokból álló fekete képet.) ez normális?
aztán vagy valami "c9" hibával nem enged be, vagy a szerver telítettségére fogja. :S a faq-ban olvasott hibaorvoslást megcsináltam.
(Ha nem indulna a játék, akkor tegyétek a következõt:
c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
ide bemenni és a host fájlba beírni:
#Silkroad
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com)

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

aza tõrös amirol beszelsz az a rogue
en tuti double axe-os leszek regen a ksro ban is azzal voltam elek penge a tag
shinewalk
Szerintetek EU-ban az str-es karik közül melyik a legjobb a mobok ellen és pVp-ben?
Én eddig kétkezes kardra gondoltam ,de nemrossz a tõrös sem! Egész nap ezen törtem a fejem.

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg