Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
النسخه اوروبا
Ha valaki igényt tartana rá esetleg. Lehet így kéne irkálni ide mostantól, amúgy is feltesznek lerágott kérdéseket néhányan, így még mondhatnák azt hogy nem értik amit írunk, nem pedig hogy lusták olvasni és visszakeresni.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
bár ez viccesebb
A felhasználóink közül néhány, aki letölti a Silkroad Online Europe verziónak az ügyfelét, amit július 4-én kibocsátottak, a Silkroad Online Europe verzió törött ügyfelével problémákat tapasztal.
Ezt fordítsd már le nekem kérlek. Köszi. De szerintem nem az van odaírva, hogy update volt július 4.-én és lehet játszani, hanem az, hogy július 4.-én feltöltött, kiadott kliensel problémák vannak, de lehet nekem szar az angolom.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
/inaktív/
ma gyerek mondta unióba, hogy csinált 4 str tabit, mind 10%os, és megkérdezte, szerintünk hány lesz failed... mondtam, hogy 4, bejött. 😊
egy kis érdekesség: SKILL_CH_FIRE_GANGGI_D_02 -> hard fire protection utáni könyv 2. szintje, ad 126 magdefet. jelenleg 91et ad a maxolt, és 72-77es +4es garm szetem, összesen +52 inttel, +5 gfd/premium... szal így a buff mellett kapok 700 sebzést 1 77-78as niya mage/shamantól. kérdem én, blader létemre, ha ez a skill meglesz nekem, és neadjisten még deg9es +4es pimpelt (max 72 intet lehet rá rakni!) cuccom lenne, akkor mennyit csapna rám 1 kib@szott szintembeli szörny, 300at? mégis hogy a picsába fogyjon el így mindaz a kb. 20k HPm, miközben a szintembeli mob legjobb esetben is 500at csap rám? vagy magamrahúzok 20 mobot, és reménykedem, hogy az autópoti nem tudja a sebzést túltölteni? :-s nevetséges.
u.i.: számológéppel kiszámoltam, 71-80ig 3 bicheon-light-fire össz 250k SP kell... legalább ez reális.
btw Velence powa 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Most próbálnám ki elõször az SRO-t, épp töltöm az eu verziót (eddig azt hittem, hogy a kettõ ugyan az csak más nyelvû platformmal)...
Az európai szervert lehet használni kezdõ szinten vagy inkább szedjem le a kínait?
www..KALOZOK.com
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
remélem 80ig hozzák be a dolgokat, nem csak 79ig... btw: Mana Shield 80on 50% (phy?) dmg-et semlegesít. anyád?
"EU ELÕRELÁTHATÓLAG MÉG NEM LESZ, NE TALÁLGASSATOK!" <- ha eu nincs a slient is szar
/inaktív/
/inaktív/
Be legit!
--------------
lv1+7????omg...mákker...felmentem én is odin-ra TG-znni...lv18 vok lv1-es cheste stb...a pénz hiánya😊) majd kövi szervernyitáskor go TG-re...mert a régebbi szervereken nincs sok esély rá
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
az a baj,hogy nálam mikor torrentet benyomok,és elinditom a fájlt,belassul a nettem erõsen,és ugy szedi...igy nemtok netezni,ezért csak este tom :S ez jo lett volna.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
botforum.co.cc :p
Az lenne a kérdésem hogy errõl a silkroad europe legends...-ról mit tudtok mert én most szedem le a silkroad oldaláról hol kell erre reggelni???????,
Pls help
Thx SrAta
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
/inaktív/
/inaktív/