Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
lady pvp-zett és lenyomték ? wow ez nekem elégg új mivel gm-ek lvl100asok és a sun statoknál is jobb cuccaik vannak keresek neked 2 videót amiben láthatod ladyt mikor capet vett fel és nekimentek de 600nál többet senki se ütött rá critben még sunal sem 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

pvp ett is már, 😄, full int nuker volt, és mindig beütötte a glavies 2 skillbõl (még soul fire se volt, a glaviesnek)

botforum.co.cc :p

Már köze 1 éve játszom ezzel a játékkal de még mindig látok új dolgokat!Ezt szeretem ebbena gameban😄!!!
szegéyn GM-ek se kapják ingyen a quest tárgyakat? 😊) hát hova süllyedt ez a világ xDD

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Doomista
😄DDD
remélem a csoka felszedte 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lord Nomak
Ezt is ott találtam, aranyos. ^^

Lord Nomak
A questelõ GM xDDDDDD sm fórumon találtam a képet =DDDD

Én is hallotam csak más játékban !Csávó kiment külföldre aztán csöppet csalódott !Mert csak behuülyítették aztán pofára esett szegény !(nagyott koppantXD)
BB7 eztt honnan veszed?Mert ha igaz akkor yupi😄

pfff, néha aszt hiszik az emberek h lehet ismerkedni in game, asztán in life 😄 (bár volt aki sroba jött össze, és házasodtak meg, aegen, mintha régen mondták volna 😊)

Minap érdekes dolog történt velem az Odin szervren !
Éppen öltem a mobokat amikor oda jött egy kis emberke .Egyiptomi volt. Partyzgattunk meg minden jól szórakoztunk, amikor egyszer csak meg szólal (persze angolul) hogy Nem e akarom felhívni mobilon hogy meghallgasam milyen szépen beszél arabul!😄XD !!De ez halál komoly volt!!
BB7
!HAMAROSAN EURÓPA!!!!!!!!!!!
Én most ugy nézem át lehet majd menni De csak magasabb szinten Mert Szamarkand és Hotan szomszédosak végulis!
ugytom h az elején még nem, de nemtudom

Amugy majd európaból át lehet mennni kínába?
Vagy az egy teljesen külön rész lesz!?
És hogy lesznek a szerverek ?ugyan ezek mint most csak EU-meg Kina külön és te döntessz hova mész?
csak ami itt lessz az nem teljesen ksros lessz, pár skill felvan cserélve,
láttam a kisebb kivitelet, 70ig skillek(igaz már rég néztem mivan leirva magyarul 😄)

Gyere a Rome Eu-ra Nomak! 😊

Te aztán jós vagy tesó😄D és ha hazudtak és nem júliusban lesz?😊)

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Lord Nomak
Nekem nem guglis szerencsére, néha olyanokat fordít hogy köze nincs a dolgokhoz xDD

v holnap v 8 nap v 15 nap v 22 nap ^^
v nem kedd xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hi ALl!
Valaki tud valamit az EU-rol ?Valami idõpont ?Mert már nagyon foglalkoztat ez a dolog!
angoluil össz megvan 😛 csak nagyrészük google translate

dragon11
Ohh köszi!

Lord Nomak
Az a legszarabb hogy kénytelen leszek eu-ra áttérni, már nem megy ez a töketlenkedés nekem, hatszor átrágni ugyanazt csak más wep masteryvel és buildel megöl.. Már bothoz sincs kedvem szóval ez a lol, nem játszom de idegesít hogy megy sro -.-

Lord Nomak
Mondjuk mostanában saját szórakoztatásomra elkezdtem nézegetni a buildokat de kétlem hogy elkezdeném lefordítani magyarra. ^^

Lord Nomak
Még angolul sincs meg az összes skill leírás, legalábbis van pár dolog ami hiánycikk.

XDDDD valószinû h találsz magyart XDD

btw van magyar mágus skillleíárs

shinewalk
Nemtud valaki adni egy linket ahol meglehet nézni az eu-s karik skilljeinek leírását? A legjobb lenne ha magyar lenne.

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Lord Nomak
Int stone nem sokat ér, kb 180-200k között ha eltudod adni már jól jártál.

dragon11
210k-ért megvettem mennyiért adjam el?😊

dragon11
Megéri?és mennyiért tudnám eladni?

dragon11
Most kínálnak lv5os int stone-t 250k-ér..

Nah lejött az a namvadt eu kliens 4 óra alatt....és akkor imádkozunk hogy a winfos ne gondoljon egy olyat hogy letörli....mert már volt rá példa hog 20GB-at csak úgy heccbõl letörölte....ccc 😄DD

Szerintem lvl5 alatt nem érdemes foglakozni a kövekkel lvl6 tól meg elég jó árban mennek az str kövek meg

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

dragon11
2 level 3mas int tabletem van..sebaj veszek str-t

dragon11
Ó kösz,akkor str tableteket gyûjtök,van is azthiszem csak hiszem raktáron:S.És 3mas levelen vagy inkább gyûjtsek nagyobb leveles tabit???És mennyit érne melyik szinet?Nagyon köszönöm a válaszod.

2-3 hete feltetted ugyan ezt a kérdést... csak akkor nem 25ös voltál

/inaktív/

str kõ -t szeretik mindig 😄
1béként sztem tartsd meg magadnak

dragon11
Lv25vagyok szerintetek elementeket áruljak vagy csináljak stone-t?Ha igen,akkor milyet?És milyen elementet áruljak simán?(A pénz érdekében..).Köszi a választ.

elõször aszittem hogy a telepítõ kínai de megnyugodtam😄

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

máma kipróbálom ezt a gémet megnézem milyen😄

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

az viccesebb amikor kezdõdik a cb fentvan mindenki és áramszünet 2 szer is volt részem benne és akkor ne legyek ideges... a kurva szomszédos házban meg persze van oO

/inaktív/

hidd el, cod 2 ben idegesítõbb 😄

de a best az amikor lelõlletek s abban a pillanatban egész házban áramszünet

dragon11
Letöröltem,de más online gamekkel azzal megyek fel serverekre......!!....Mind1 amikor sro-zom kilövöm..

xfire uninstall ..

katt ide te ész
btw asszem ismerlek XD

dragon11
Valaki help pls...Már 3.x vág ki X-fire silkroad-ból hogy upload az sro client exe-t...mit csináljak?Köszi a választ.

QuickHUN
Azt hiszitek fel tudom tenni a dropképem,lótúrót,szinte nem is látszik! Sg is kinyalhatja a seggem a 20k limittel!
Egy pici shield drop volt, 64 sun br:16 al! 84% ph def!

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

haha vicces volt vagy csak én szerintem?😄<#taps>

/inaktív/

ütöttél?😮wow😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD