Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
egyikben 1 országnyi ember (ráadásul a világon a legjobb e-kúltúrával rendelkezõ országa szvsz - én szívesen élnék ott. ^^), és a világ többi részérõl az értelmesebbje (nem egyszerû ugyebár bejutni) van, másikban pedig a világ minden tájáról az összes féle-fajta ember...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ejj ejj, megsérted a Joymax törvénykönyvet, ha kSRO-ban játszol.
Ilyet nem szabad...
Ahogy Maala is írta: fenn hivatalos oldal... klikk... Jahogy iSRO oldal nyílik meg? Hopp a FAQ is iSRO-s. Itt valami komoly gond lehet.
Botolni is tilos, egyetértek, nem is buzdítok senkit sem h használja 😉
Be legit like Darkspell, he is the man!

Be legit!

Doomista
Egy gyerek minap felvett msn-re...a köszönése eléggé....izé...fura volt...ugy köszönt hogy csá csumi csá faszfejkirály...nah jolvan,ez okos gyerek lesz,mondtam magamban...sroval kapcsolatos kérdése lenne,hát bökjed mondom én...

nah gyerekek mit kérdezett ?
szal azt kérdezte,hogy hogyan tudok csinálni botot...
khm...ugyebár itt mindenki tudja,hogy programozási nyelvet kell ismerni hozzá,pl delphi,c++.

szal igen,hát ugye belöle is nagy csíter lesz xD
ezzel azt akarom mondani,hogy még csak 12 éves...szal máris bot,alig ismeri a játékokat meg minden,nah de ez van....

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Jah. fejlettségre majdnem ugyanott lesz, de hozzáállásra és minõségre...

Tudod milyen messze van ide a Hold? 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
szerintem unatkozom, barátnõm elfoglalta PCm, régi képeket nézeget, én itt laptopról Dr Ház közben próbálom magam elfoglalni... :-( ez a mai fiatalság, csak a gép a gép a gép. :-s

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szerintem te vagy a földön az egyetlen ember akit ez érdekel^^
Maala
az a baj, hogy még ha le is lõnék az összes goldminert, akkor is a szervereken maradna annyi arany, amennyi még mindig 1 kalap szart csinál a gazdaságból. 😊

asszem Final Fantasy MMO-ban vontak ki soksok milla goldot a játék szervereirõl, sztem ez iSRO-ra is bõven ráférne... és a normális játékosok nem hiszem, hogy sokáig zavarognának, ha felfognák, hogy vannak, akik ezzel sokkal szarabbul járnak. (persze akkor megint újraindulnának a goldminerek, de ez ezt sokkal könnyebben lehetne már ellenõrizni, mert mindegyik egyszerre jönne...)

Maala
imho iSROban nem a powerlevellel van gond, hanem a farmolással. 😊

bár ez csak elsõ karinál van így, másodszorra már mindenki okosabb lenne. Athensen pl. Devil Yetiknél (déli léghajó) 1 bot sincs, csak néha a PKsok ott szedik le magukról a murdert. 😊 vagy (Kryon!!!) devil eye-k; és bone soldierek, ahová a botok nem tudnak kijutni, mert beakadnak Fertility Temple alá... jah, és Yacháknál is üres (Nomak xD).
és ha jól tudom, neked sem az elsõ karid volt ez.

anno Mittoménnel voltam Nachalozni, õ is protos (1 sossal) volt, 69en elég durva 50-100akat sebeztek a karakterbe, tényleg uncsi volt. 😊

Cat: ds Meteorája, és a te karid neve (csak az aliasod jut eszembe xD) is egészen eredeti koreai név. 😊

ha nem lenne a nyári update isron, mentem volna ksroba én is, már készültem rá, de így mostmár minek 😄

Kryon, lehet, hogy megveted oket, de igeny van rajuk. Ha nem lenne igeny nem leteznenek.

Utolso settbol a nadrag es fejes elsore felmet 5str 400hp 😄

több féle botter van

-1 aki kézzel vitte kariját sokáig, de késõbb már sok bot miatt nem bírta idegekkel handgrindet és beállt a sorba, de azért reméli, hogy 1x lesz még botmentes sro (spec ez vok én... )

-2 van olyan is aki kézzel legfeljebb pvp közben van fenn, de gyakorlatilag csak botol, és élvezi...

-3 és olyan is van aki goldminereket futtat tömegével, és magasról lexarja a gammát, hisz neki ez csak üzlet... (na ezt a fajtát vetem meg... )

Greece.
Ami nem éppen a legújabb server.

Mostanában nem járok, bõven elég a ksro... Tök gáz egyedül nácsálozni egész nap 😊 Bár van úgy hogy betéved valaki 1 órára...

Maala
nem, speciel azért említi zselé 70et, mert azon a szinten kezdett el botolni. bár 1 kicsit csal, mert 69 volt. hazug disznó... mind1 most neki is lesz ideje EU-ra. :-( no gf powa!

máák ^^olyan mint a cod 2 mikor thompsonnal 19 mellé és az uccsó pont fejes ^^
nekem olyan volt h na mondom int et rakok a nyakékemre , clikc katt zsûûûûû zséééé +4int ^^ mondom faxa 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mi ott koreaiként vagyunk xP

80as karid melyik szerveren van?, és jártál e fenn mostanában ott?

mert ha régi szerveren, akkor sztem MOST kirándulj egyet taklában niya területen, és szörnyülködj...

Maala
FAQból alchemy kép
FAQból alchemy kép 2

csak annyi, hogy szerintetek hány kõbõl sikerült neki az int 3? 😊 vagy alapból volt rajta int3, és failed lett a kõ? 😊

1ébként vicces h mindenki azzal jön h ha majd 70 fölé viszed KÉZZEL, hát tehát már arra kell büszke lenni h normálisan játszol ^^
ejj mindig is naiv ( v naív?) voltam (és rossz nyelvtanbol xD)

botolás elvileg tilos
ksro nem koreaiaknak ugyancsak tilos

mégis van itt ebbõl is abból is XD

Maala
official site. nem épp a koreai sro oldalára mutat...

mellesleg koreai írásjelek:

http://darkspell.ppsdes.com -> Egyéb letöltések -> koreai jelek

lvl 80, kézzel.
szólhatok ?: 😊

silkroadbot:
Hol is látod, hogy ez iSRO, és nem ksro?
Mert akkor én meg azt mondom, hogy ez legit fórum és nem botter fórum...
Ugye, csak hozzáállás kérdése.

Kavácska
igaz...azért volt copfos 😊

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Igy 4 sör utan meg kell eroltetnem magam, hogy ertelmes dolgokat is irjak. Amugy igazad van.

nagybetûk nem számítanak 😄 max néha pl csak naggyal leeht "továbbírni"

WuFraZselic
a nincs az jó volt oda 😊)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

datango
szép: a=ㅁ A=ㅁ <--- és igy végig , igy lehet keresni 😄

*Nincs helyett "Nem"

Nincs. Illetve az uj serverek, azokat latom Populated mostanaban. RedSea pl. ejjel-nappal crowded.

öö am. van a napnak olyan szaka amikor fellehet akarhova is connectelni? 😊
(23:00 es 4:00 kozott gondolom monnyuk...)

alias Mr.M@ff1@

Maala
nem, az a nõvéred volt. 😊

de amúgy format d:, és akkor nem lesz okod, hogy ne formázd c:-t 😊

Kavácska
te, most nézem nevedet... olyan ismerõs hmm

nem te voltál az a csaj akit les*zopattam buliban múltkor?? bocs ha nem 😛

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
koczka 😛

Maala
segíthet, vagy sem. xD próba cseresznye!

Maala
Cat, februárban kezdtem SROzni, ~1,5 hónap alatt lettem 47es, és májusban regeltem XFire-re... szal a legdurvább idõszak nincs benne. 😊 (meg mostanában sem megy XFire, mivel nem épp családbarát manapság XFire...)

nekem lenne kedvem grindelni napi soksok órát kézzel, csak jönne már ki eu. :-s

Maala
nono, ha nem lennének gold minerek, nem lennének ilyen õrült nagy árak! azért nem mindegy... egyszóval a pénznek lenne értéke.

Maala
formázás után IS áramtalanít 1x...

Kavácska
igen de most nem ????el dobál :S

SRO reinstall segaíthet?

format c: hoz nincs kedvem

óóó nekem is ilyen volt 1szer 😄 15 percenkétn, msánap csak 30 perc , utána 1 óra és megjavult de az még az ???? es hiba volt ami driver maitt vvan

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nekem is volt ilyen h pár óránként ledobált....format c után megjavult😉

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Kavácska
mien ötletetek van ha kurvasok dc-t kapok
tudom régi kérdés, host fájl téma nem elfogadható válasz..vmi drivert vagy mit nézzek meg??? van h 6 perc , 30 perc..ha már 5-6 órát bent vok akkor istencsászár

Kava voltam

Jah igen, a help menüpontban ott h miért jo a magasabb guild szint van olyan h guild questek ...

érdekes Maala átlagosan sro ban 20 naponta lépett szintet 😛
(1500 / 80 ) és xfire neki nincs is mindig bennt

hát ja, én 72ig kézzel vittem, vettem tekit aztán hajrá napi 3-4 órában átlag, és szerettem a gammát, szívesebben játszok kézzel, de sajna szerverünkön már 71es mobot is 80as botok ölik, ezért mostmár a handgrinder inkább csak az ideget eszi, és ha nincs fenn napi 10+ órát még botter sem tud már rendesen fejlõdni 😛P

tarti19
már megy a játék!!😊
egész jó😛

Nekem 1.5 mb es van és egyáltalán nem laggol szoval nem biztos hogy net miatt van,probáld megnézni drivert.

Miert kell ezt tulragozni? Az bottol akinek nincs kedve napi 2-3-8 orat kezzel grindelni. Itt sajna nincsenek tomeges kuldetesek, azt a keveset is meg kell becsunlni, ami van. Ha lennenek, es a party (guild, union) system is ki lenne dolgozva, lehet, hogy nem talalkoznank botokkal. Esetleg goldbotokkal. Aranyra mindig van igeny.

WuFraZselic
hát nekem elsõ mmorpg-m ez, rpg-t játszottam, KÉZZEL, de majd ha eljutsz 70ig és meglátod milyen állapotok vannak hát sok kedved lesz kézzel játszani.
egyébként én sem akartam hirtelen 70 lenni, 10 hónapomba telt, ugyhoyg...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

sztem mire 70es leszel már minden másképp lesz, tehát ha mákod van, soha nem lesznek olyan gondjaid, mint most nekünk...