Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ilyet nem szabad...
Ahogy Maala is írta: fenn hivatalos oldal... klikk... Jahogy iSRO oldal nyílik meg? Hopp a FAQ is iSRO-s. Itt valami komoly gond lehet.
Botolni is tilos, egyetértek, nem is buzdítok senkit sem h használja 😉
Be legit like Darkspell, he is the man!
Be legit!
nah gyerekek mit kérdezett ?
szal azt kérdezte,hogy hogyan tudok csinálni botot...
khm...ugyebár itt mindenki tudja,hogy programozási nyelvet kell ismerni hozzá,pl delphi,c++.
szal igen,hát ugye belöle is nagy csíter lesz xD
ezzel azt akarom mondani,hogy még csak 12 éves...szal máris bot,alig ismeri a játékokat meg minden,nah de ez van....
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Tudod milyen messze van ide a Hold? 😊
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
asszem Final Fantasy MMO-ban vontak ki soksok milla goldot a játék szervereirõl, sztem ez iSRO-ra is bõven ráférne... és a normális játékosok nem hiszem, hogy sokáig zavarognának, ha felfognák, hogy vannak, akik ezzel sokkal szarabbul járnak. (persze akkor megint újraindulnának a goldminerek, de ez ezt sokkal könnyebben lehetne már ellenõrizni, mert mindegyik egyszerre jönne...)
bár ez csak elsõ karinál van így, másodszorra már mindenki okosabb lenne. Athensen pl. Devil Yetiknél (déli léghajó) 1 bot sincs, csak néha a PKsok ott szedik le magukról a murdert. 😊 vagy (Kryon!!!) devil eye-k; és bone soldierek, ahová a botok nem tudnak kijutni, mert beakadnak Fertility Temple alá... jah, és Yacháknál is üres (Nomak xD).
és ha jól tudom, neked sem az elsõ karid volt ez.
anno Mittoménnel voltam Nachalozni, õ is protos (1 sossal) volt, 69en elég durva 50-100akat sebeztek a karakterbe, tényleg uncsi volt. 😊
Cat: ds Meteorája, és a te karid neve (csak az aliasod jut eszembe xD) is egészen eredeti koreai név. 😊
-1 aki kézzel vitte kariját sokáig, de késõbb már sok bot miatt nem bírta idegekkel handgrindet és beállt a sorba, de azért reméli, hogy 1x lesz még botmentes sro (spec ez vok én... )
-2 van olyan is aki kézzel legfeljebb pvp közben van fenn, de gyakorlatilag csak botol, és élvezi...
-3 és olyan is van aki goldminereket futtat tömegével, és magasról lexarja a gammát, hisz neki ez csak üzlet... (na ezt a fajtát vetem meg... )
Ami nem éppen a legújabb server.
Mostanában nem járok, bõven elég a ksro... Tök gáz egyedül nácsálozni egész nap 😊 Bár van úgy hogy betéved valaki 1 órára...
nekem olyan volt h na mondom int et rakok a nyakékemre , clikc katt zsûûûûû zséééé +4int ^^ mondom faxa 😛
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mert ha régi szerveren, akkor sztem MOST kirándulj egyet taklában niya területen, és szörnyülködj...
FAQból alchemy kép 2
csak annyi, hogy szerintetek hány kõbõl sikerült neki az int 3? 😊 vagy alapból volt rajta int3, és failed lett a kõ? 😊
ejj mindig is naiv ( v naív?) voltam (és rossz nyelvtanbol xD)
ksro nem koreaiaknak ugyancsak tilos
mégis van itt ebbõl is abból is XD
http://darkspell.ppsdes.com -> Egyéb letöltések -> koreai jelek
szólhatok ?: 😊
silkroadbot:
Hol is látod, hogy ez iSRO, és nem ksro?
Mert akkor én meg azt mondom, hogy ez legit fórum és nem botter fórum...
Ugye, csak hozzáállás kérdése.
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
(23:00 es 4:00 kozott gondolom monnyuk...)
alias Mr.M@ff1@
de amúgy format d:, és akkor nem lesz okod, hogy ne formázd c:-t 😊
nem te voltál az a csaj akit les*zopattam buliban múltkor?? bocs ha nem 😛
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
nekem lenne kedvem grindelni napi soksok órát kézzel, csak jönne már ki eu. :-s
SRO reinstall segaíthet?
format c: hoz nincs kedvem
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
tudom régi kérdés, host fájl téma nem elfogadható válasz..vmi drivert vagy mit nézzek meg??? van h 6 perc , 30 perc..ha már 5-6 órát bent vok akkor istencsászár
Kava voltam
(1500 / 80 ) és xfire neki nincs is mindig bennt
egyébként én sem akartam hirtelen 70 lenni, 10 hónapomba telt, ugyhoyg...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio