Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

OFF

erról a Bitfightról jut eszembe, estére meg is kérem bnõmet harapja meg a fülem😄(bár ugyis megteszi😄)
SZerintetek jelenteni fog vki az adminnál??? o_O xD

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

Lord Nomak
Megcsinálnám ha lenne kedvem meg idõm xD Mondjuk kedvem van hozzá, mert hobbi szinten elvagyok vele =)

huhh ullátom nem csak én gondoltam iesmire😄 és gyorsabb voltál.
(bár az én hsz-emnek nem ez volt a kifejezet célja😄 😛)

Lord Nomak
Én már jelentettem, unom az értetlen embereket. Õ már a harmadik volt itt úgy emlékszem aki próbálkozott ezzel. De szerintem sg-n ha több helyen is linkelte több helyrõl is jelentik/jelentették. 😊

Deino nem csinálja, én meg nem tok olyan jól ps elni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

még jõ h benne van bitefight szabályzatban h tilos fórumon használni a linket, mert azonnali kitiltás jár. ha gondolod megereszthetek egy pm-et a vezetõknek h TILTOTT helyen próbálkozol.
de nem leszek genya nyugi, csak mellõzd az ien dolgokat itt.
slkroadbot nevûû fórumozó leakarta harapni többõnk fejét mert ksro-ról beszéltünk.(már aki, én ugyan nem, csak tévedett szegény) ÉÉS ez ugyebááár isro fórum kizáárólag..(szerinte)

Szzóóval kedves silkroadbot nevû "fórumozók igazságharcosa" 😛 itt egy ember akinek valóban neki lehet ugrani... 😉

IfjuSkywalker
<#vigyor2><#lama><#vigyor2><#lama>

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Lord Nomak
Tudod milyen vicces az adminnak jelenteni ezeket ? 😊 Eszméletlen jópofa.

Lord Nomak
Egész korrekt, bár 1-2 dolgot lehetne javítani, pl a felszerelésnél a szöveget, mert a skilleknél jóra sikerültek, szóval olyan snassz a felszerelés rész ^^ Azt is ps-el vagy valamivel meglehetne csinálni, de a többi tetszik (=

WuFraZselic
de mala gay :\ nemtom milyen SS lehetett az, nekem invibe most nézem és ez akárhogyis, de HP recovery<820> ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala küldött scshotot ^^azon 900 volt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok bocsi hogy zavarlak... de kéne arany bitefighton... csak 1 kattot kérek
http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=45766 Elõre is köszi: STeNN
WuFraZselic
izé tipikus magyar szokás hogy keressük a hibáááát, deee x-large hp meg mp pot nem 900 hanem 820at tölt vissza 😊)))

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

byzhouse
Yeti de amugy jó lett az oldal

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

byzhouse
cat 2 öö hogy kerül 1 ásó a yti kezébe?? xD 😄<#buck>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Morphin
Grat...szép lett!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

olvass 😄 még nem lehet

WuFraZselic
kimikimimi??? sun sword õ... r4ppi? sun spear... tweex, yukezzy?

BB7
Mit csináljak az EU Clint-el? Simán feltelepítem?
:help:
Lord Nomak
Az a jó, hogy erre rájönnek új skillek aztán még inkább nem lehet érvényesülni pvp-ben kb.

Lord Nomak
És mit érsz vele ? Nem értem minek örültök.. nekem 2 óra alatt lejött kliens zippeltem eltettem, eu vagy még 2 hét.. Amilyen rendessek kihúzzák július végéig.

BB7
Amúgy az lenne a zsír, ha JoyMax árulna Kóreába repülõjegyeket!
Egy csomóan kimennének KSRO-znának, Lv. 70++-on megálnának! És jönnének vissza Hungary! Én mennék!
Morphin
Köszi akkor majd szétnézek arra felé is...

BB7
HÁHÁHÁ!

Most van 100%-on az EU CLIENT letöltése!!!! YIHÁÁÁ
Maala
hmm Athensen ma reggel 20 perc alatt született egy +9 sun spear és egy +9 sun sword. fuck?

Morphin: (térkép szerint) Oasistól jobbra lévõ keresztezõdésben, vagy inkább ALATTa, vagy balra (alsó) lévõ keresztezõdés környékén (inkább) jobbra... bár ez utóbbi inkább devil yeti hely, de õk már dobnak 60as fegyókat is.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Morphin
Hi..tud nekem mondani vki egy jo helyet a yetikhez?? ahol minimális KS bot szokott lenni és kevesebb giant...a sima yetikkel nincs baj mert megütni sem tudnak...de volt hogy rámjött 2 giant és 1 champi...azt 57esen már nem nagyon birtam...

háát warlockkal pvp ztem 1szer^^ megvotl 1 nukebol (úgy ahogy mindne intes +-5 lvl xD) de mikor pajtásromra rárakott 5 "buffot" az meg merohant safe zoneba és ott anyûázott vááá meghalok

vannak ott is ilyen nevek ^^
de anno még az volt a gáz h mindnenek hun volt a nevében xD
HolySzar_HUN be akarta mesélni h csak éhes szent szar ^^

byzhouse

byzhouse
http://www.youtube.com/watch?v=7h0bP3qKK_E

mert wizzard és warlock közül akarom valameiket pap második kaszttal, csak nem tom 2 hözül melyik az alázósabb.

wizzardot már láttam, elég félelmetes, de amennyit skilljeirõl tudok warlock is lehet legalább olyan durva, csak hát akcióban nem láttam még 1 high lvl példányt sem... 😞

hmm, lehet 1 kérdésem? 😊

80-90es warlock mennyire erõs pvpben, esetleg videót tudsz, amelyen ilyet láthatok?

datango
igen , szerintem is hibrid kell ! igazad van!

Kár volt elõre bejelenteni az EU-t ha nem is lehet vele nyomni!
Mert így az emberek csak csorgathatják a nyálukat, de játszani nem tudnak.

Igazság szerint már én is kipróbálnám, de nem tudom😞!Ha jövõhéten nem lesz véget vetek az életemnek 😄!
Lord Nomak
Az egész EU-val az a baj, hogy tucattermék, csájníz részének még volt egy olyan varázsa mint a többi játéknak nem, erre csinálnak bele egy EU-t ami jó meg minden, de hasonló kategóriában készült vagy 7 játék minimum..

Lord Nomak
Annyira kiváncsi vagyok, hogy még is milyen ez a dolog. De mivel sem a karik, sem a ruhák, sem a fegyverek, még a mobok sem tetszenek így hát.. 😄 Egyedül a skill, a terület a szép és a tetszõs. Meg ez a team-work dolog kétlem, hogy normálisan menne ha csak nem ismerõsökkel csinálja az ember, azt meg nehéz összehozni hogy 3-4 ember egy pt-ben lehetõleg mindig legyen amikor a másik 2-3 ember is.

Lord Nomak
EU karikat nem fogom, csinálok egy warlockot aztán kész, azzal néha felmegyek, de szerintem elérem 30at és azt is megunom 😄 Nem hiányzik sro szerencsére. EU-s karikból sok a variácó.. valamilyen szinten. Ezért nem akarom próbálgatni õket, meg egyelõre a rendszere sem tiszta nekem.

GNGWC - Game&Game World Championship

Egyébként a lenti képeknél lehet látni, hogy aki okos az hibridet csinált protiban és spearrel. Pure intet nem érdemes kreálni mivel nem fullosak a cuccok, tehát intet nem lehet feltolni, ez vonatkozik str-re is. Hibrid meg ebben az egy esetben és felállásban erõs kari, mivel mindenkinek a cucca azonos, viszont kiegyensúlyozottabb a sebzése. Ide jó a hibrid. 😊

Áh õ már öreg róka, megunta már a botolást is 😛
Nem is kiváncsi az EUra 😉

Be legit!

ez az sro világbajnokság?

és télleg, most hogy jön európai karikat is leteszteled? 😊

Lord Nomak
Tavalyi képek, de mivel most aktuális gondoltam belinkelem.

Lord Nomak
Pure str glavier, mivel bugos, utána pure int nuker + s/s kombináció 115%+os mag balanceal, és pure str bower 110%+ phy balanceal, a többi hanyagolható

most szünetel majd farmolás, legfontosabb skilleket feljebb húzom kissé, és irány Európa 😄D

és majd A nagy farmolással kivárom 90es capet, sok bot átmegy új területre, és egész takla enyém lesz 😄DDDD

Te nagyon büszke srác vagy Darkspell, szal akkor muszáj lenne most gratulálnom ugye? Grat, szép munka!
Bár a mese nem errõl szólt belátod ugye?

Be legit!

és szerinted melyik a legjobb?? 😊

Hogy a FAQ iSRO-s? Igen.. tényleg. Nemmondod? Tõlem nyúlták... Én írtam.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Lord Nomak
A negyedik fajtát kihagytad amibe én tartozom, csak a build miatt botol nem pedig mert szükséges, és mert botolni jó. Az volt a célom, hogy megtudjam melyik build a legjobb, és egyáltalán mivel mit lehet kezdeni. Ez be is jött, azóta még csak nem is sro-ztam. 😊

azért nem mentem/megyek át ksrora mert félek hogy 1x arra ébredek, hogy (pl. 1éves 70+++ ) karimat bannolták, mert rájöttek, hogy nem vok koreai, vagy esetleg bevezetnek valami védelmet amitõl már télleg csak koreaiak tudnak majd bejutni...

egyébként tom milyen messze van a Hold, megmondjam? XD

ㅖㄷㅇㅑㅎ ㅡㅑㅜㅇㄷㅜㅏㅑ ㅅㅕㅇ ㅏㅐㄱㄷㅁㅑㅕㅣ!