Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
nekem 5 megás netem van msot amúgy 10 nosza nem is laggol még a vársoban sem biztosan szerveroptimalizálás volt vagy bármi😊

Én elhiszem😊
Nekem még tetszika játk varászlatos nem si nagyon akarok hirtelen 70-es kari lenni. Majd talán eljutok oda is ha meg nem a bot eljut oda😄

semmikor nem ajánlott, de pl. Athenson, 70+on elég xar világ vár a legitekre...

dragon11
Emiatt a játék miatt cseréltem jó net-re...és ez is xar?Ne meséld már be bazz...

tarti19
Akadt már pár mmorpg vagy rpg amit igencsak kézzel vittem😊
azé grat amúgy😊
deh botolni mikor érdemes?

lehet, hogy neted xar..

dragon11
Faszom kivan már a jojmax-al 5.kifagyás a játékban...lehetetlen bejutás na végre bejutok nemtudok startozni mert ez a szánalmas jojmax játéka kifagy..ennyit errõl..grat jojmax,csak így tovább..

WuFraZselic
majd ha 70 fölé elviszel kézzel egy karit akkor merj megszólalni, addig csöndben légyszi, köszike , csá

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kérdezz meg egy 70+ost milyen viszonyok vannak taklában....

"csrss.exe is the main executable for the Microsoft Client/Server Runtime Server Subsystem. This process manages most graphical commands in Windows. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated"

ugye nem ezt akarod bõszen letakarítani a gépedrõl?
tarti19
biztos zamatosan erõs lehet😊
fõleg ha egyedül vitted fel "kézzel"😊

grat <#taps>

WuFraZselic
yehaa, lvl 79 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

de pontosan nem tom, próbálkozz, hálisten személy szerint még nem volt ilyen problémám

formázás, kikapcs, és aztán telepít valahogy így meséltek 1 hasonló esetet...

tarti19
huha😄 ezeka banditák igencsak izzasztanak😊
elkaptam(kaptunk) egy giant Banditot Archer) akkor állat volt hogy igencsak eltörpültem mellette😊

Lol!! A hozzászólásom nem a témára vonatkozott hanem a válasz minõségére. úgy látom az értelmezéssel neked is vannak problémáid..
ezt a témát má rég lezártuk, nemtom minek jössz most vele elõ. persze ezért fórum, h mindenki hozzászólhat mindenhez.
nem olvastál figyelmesen. háát még egyszer a kedvedért: nem ugrani kell, csak normális modor. de ezt már tisztáztuk. uhhogy nincs is belõle sztem további vita.
Azért köszi

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

azé kipróbálom

botforum.co.cc :p

tehát kikapcsolom a vasat, áramtalanít,elindítom windows telepítést+formázás?

ne restartolj, hanem kikapcs, mert van ami bennmarad memóriában restart alatt, és visszaírja magát de áramtalanítás segít, aztán probléma megoldódik, legalábbis hallottam már ilyet...

ha valaki ismer olyan virust amin még a formázás sem segít, az szóljon! mert én igen... 2* formáztam már, és ottvan
csrss folyamat, ami a winfosba van, registry cleaner(6félével is) minden volt már, nem segit, ahogy kitörlöd ujra viszairja magát, 1 programmal tudtam leállítani eszt a folyamatot, de akkor meg azonnal restart, kb 30 exe megy +még több dll file a virushoz

Maala
de minek kikeresni amikor lerajzolod és kész?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

1. táblázat abbol simán össze lehet hozni, ha meg nem vagy kreatív kikeresed ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tarti19
akkor kifejlesztema speckókat is😊 értem köszia választ😊

Maala
hát általánosságban, ha 1szinten van a kariszinted és a (legnagyobb számít) mastery szinted, akkor qrva gyorsan fejlõdsz, ergó gyakran kellenek új cuccok, amiket finanszírozni kell, kevesebb pénzed lesz. gyorsabban lépsz szintet, kevesebb sp-t kapsz, mindig új hely, sokféle material sok helyet foglal a storage-ben. kb.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Már ne haragudj de miért kevered a szezont a fazonnal?
EZ ITT iSRO topic, és még véletlenül se kSRO, szal akkor miért nyavalyogsz ha nem ugranak segíteni egy ötszázhuszonnyolcmilliószor feltett kérdésre.
Keresõ/google ---> utána lehet hülyéket kérdezni.

Be legit!

tarti19
és ha 14-es szintû vagyok és fegyver és a fire mastery is 14-es az baj?:
vagy minidg halmozzam fel a skilleket?

Lord Nomak
Azt jelenti, hogy a skill masteryk és a karaktered között 4-5ös hézag van. Teszem azt lvl20as a karid de a masteryk csak 15-16osak. Ezzel arányosan lehet fejlõdni, bár egy idõ után lassú.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

tarti19
4-es 5-ös gapben az mit jelent?
ne haragudjatok nem avgyok pro😊 deh annak örüólök ha prok válaszolnak nekem😄

Maala
menj végig 4es-5ös gapben, és akkor SPd is lesz, pénzed is lesz, jó sok dropod is lesz, igaz, idõd és életed nem nagyon lesz. 😊

Maala
akkor jó, csak nincs copypaster scriptetek kSROhoz. 😊

kariépítés suempontjából én is így jártam.. csináltam egy bowos karit, de elõtte ahogy említed, semmit nem tudtam a játékról. diablo volt utolsõ ehhez kicsit is hasonlítható játék amit toltam..( a hasonlóságot itt nagyon alap dolgokon értem)
aztán lvl20nál már mondták h hibrid bowos neméppen nyerõ, finoman szólva se..( fóleg h pakoltam én mindenre😄)
végül 29nél kezdtem újat. De ez már adja neki😄 (full str glavie fire+lighting )

És gondolhatod, elõtte segítettek h mit hogyan, és magamtól is rengeteget utánaolvastam persze.. ettõl függetlenül nemárt ha van egy klán ahol megtudsz kédezni bárkit amíg nem vagy pro..
és akinek nincs klán vagy ismerõs, az számíthat(na) fóruma..

Lord Nomak
böff itt van ksro img lófaxság. De leírom szépen is ha valaki rákeresne.
ksro image code és a hozzávaló program itt letölthetõ.

30as mobok....ne ess nekik 😊

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

tarti19
Srácok a Chin TOMb tetején vannak ilyen kõszörnyek😞 azokat hányas szinten érdemes megcsapni 14-es vagyok deh olyat rámvert 90% életem el is veszett😄
Én a Herculesre minden 2. alkalommal belépek.
és még annyit kérdeznék miszerint melyik a legjobb farmolási forma?

de jó csak angolosítással nem lehet koreai betûket írni image veryfináé, szal max azt tudod angolul olvasni h connect, id, password, exit 😛

Lord Nomak
nyuuzon kalandoztam éppen és errõl jutott eszembe xDDDDDDD

Maala
hmm, ahogy olvasgatom a topicot, a régi angolosítás már nem jó kSRO-hoz, vicces. 😊 #32509 -> rossz, dádá.

höhö 😄 én 30 on tudtam h xar a karim de nem akartam újjat kezdeni :S végül 41 en 6k sp vel rászántam magam 😊

hát nemtom, mikor én kezdtem úgy, hogy nem hogy sroról, de még mmorpgrõl sem tudtam addig semmit 1. karim jól el is kúrtam...

aztán fogtam magam és sro fórumon karakterfejlesztés +hasonló hasznos topikokat végigolvastam, +innemn is sok hozzászólás +FAQ, aztán új kari XD

Maala
ah értem, még köszönjem is meg, hogy segítettem.

köszi!

gondolom odáig nem terjed h olvasson
naponta 1 ember kérdezi
ITT MINDEN LE VAN ÍRVA ! ráadsául ez nem ksro topic bár tényleg ideges vok xD

ejj, vazzeg de hülye vagy.
én sem azt mondtam, h körbe kell tapsolna azt, aki vmit 100.ként kérdez meg. csak épp a fórumozás nem arról szól h goomba vok.
látom te se jöttél rá egyedül, segítek.. 😉
azt kell ienko írni: má' kérdezték, nézd meg keresõben!

Maala
és hogy miért is mondom ezt:

Keresõbe beírt szöveg: "angol ksro". a harmadik találat pedig: #32509 jó olvasgatást. igaz, uccsó elõtti kép felett van 1 elírás, de 22 0D 0A nem nehéz megjegyezni. 😊

Maala
azt hittem, arra való a keresõ, hogy ha valami kérdésed van, elõtte próbálj tájékozódni, más nem-e kérdezte már ugyanazt.

háát mondhatom gyönyörû... ezt a tapló viselkedést..
Nem lehetett volna ezt esetleg nomálisan leírni zolesz91-nek?
gondolom idáig már nem terjed az agyad..
már megfigyeltem, akárki kezdõ kédez vmit mindig csak leugatás vagy bunkóság.. csak épp arra nemgondoltok ti is elkezdtétek vhogy, bár gondolom ti anyatejjel szívtátok magatokba a sro-t.
azthittem arra is való a fórum, ha vki nemért vmit, akkor elmagyarázzák neki.

( bocs zolesz91 de én ebben a ksro témában passzolok, nem ismerem.)

-herkules egy tök jó szerver, csak nehéz bejutni és sok rajta a török.
-az alchemyról minden levan írva a faq-ban, képekkel magyarul.
-mindenféle build jó olvasgatást.
-klánon belül megoszlik.
Maala
pty giant a kellemes kis 100xos alap mob HPjával, és a kb 15-20xos alap mobhoz viszonyított sebzésével. 😊

Dehogynem, ha egy lv80 tankol helyette és taxizza 😉

Be legit!