Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én elhiszem😊
Nekem még tetszika játk varászlatos nem si nagyon akarok hirtelen 70-es kari lenni. Majd talán eljutok oda is ha meg nem a bot eljut oda😄
azé grat amúgy😊
deh botolni mikor érdemes?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ugye nem ezt akarod bõszen letakarítani a gépedrõl?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
elkaptam(kaptunk) egy giant Banditot Archer) akkor állat volt hogy igencsak eltörpültem mellette😊
ezt a témát má rég lezártuk, nemtom minek jössz most vele elõ. persze ezért fórum, h mindenki hozzászólhat mindenhez.
nem olvastál figyelmesen. háát még egyszer a kedvedért: nem ugrani kell, csak normális modor. de ezt már tisztáztuk. uhhogy nincs is belõle sztem további vita.
Azért köszi
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
botforum.co.cc :p
csrss folyamat, ami a winfosba van, registry cleaner(6félével is) minden volt már, nem segit, ahogy kitörlöd ujra viszairja magát, 1 programmal tudtam leállítani eszt a folyamatot, de akkor meg azonnal restart, kb 30 exe megy +még több dll file a virushoz
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
EZ ITT iSRO topic, és még véletlenül se kSRO, szal akkor miért nyavalyogsz ha nem ugranak segíteni egy ötszázhuszonnyolcmilliószor feltett kérdésre.
Keresõ/google ---> utána lehet hülyéket kérdezni.
Be legit!
vagy minidg halmozzam fel a skilleket?
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
ne haragudjatok nem avgyok pro😊 deh annak örüólök ha prok válaszolnak nekem😄
aztán lvl20nál már mondták h hibrid bowos neméppen nyerõ, finoman szólva se..( fóleg h pakoltam én mindenre😄)
végül 29nél kezdtem újat. De ez már adja neki😄 (full str glavie fire+lighting )
És gondolhatod, elõtte segítettek h mit hogyan, és magamtól is rengeteget utánaolvastam persze.. ettõl függetlenül nemárt ha van egy klán ahol megtudsz kédezni bárkit amíg nem vagy pro..
és akinek nincs klán vagy ismerõs, az számíthat(na) fóruma..
ksro image code és a hozzávaló program itt letölthetõ.
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Én a Herculesre minden 2. alkalommal belépek.
és még annyit kérdeznék miszerint melyik a legjobb farmolási forma?
aztán fogtam magam és sro fórumon karakterfejlesztés +hasonló hasznos topikokat végigolvastam, +innemn is sok hozzászólás +FAQ, aztán új kari XD
köszi!
naponta 1 ember kérdezi
ITT MINDEN LE VAN ÍRVA ! ráadsául ez nem ksro topic bár tényleg ideges vok xD
látom te se jöttél rá egyedül, segítek.. 😉
azt kell ienko írni: má' kérdezték, nézd meg keresõben!
Keresõbe beírt szöveg: "angol ksro". a harmadik találat pedig: #32509 jó olvasgatást. igaz, uccsó elõtti kép felett van 1 elírás, de 22 0D 0A nem nehéz megjegyezni. 😊
Nem lehetett volna ezt esetleg nomálisan leírni zolesz91-nek?
gondolom idáig már nem terjed az agyad..
már megfigyeltem, akárki kezdõ kédez vmit mindig csak leugatás vagy bunkóság.. csak épp arra nemgondoltok ti is elkezdtétek vhogy, bár gondolom ti anyatejjel szívtátok magatokba a sro-t.
azthittem arra is való a fórum, ha vki nemért vmit, akkor elmagyarázzák neki.
( bocs zolesz91 de én ebben a ksro témában passzolok, nem ismerem.)
-az alchemyról minden levan írva a faq-ban, képekkel magyarul.
-mindenféle build jó olvasgatást.
-klánon belül megoszlik.
Be legit!