Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
77-78-79-80 végig gap9... persián vagy, bõség zavara. és cap90re elég sok SP kell, hidd el. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
80as gap? nice.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

elvileg 10.-en lett volna update..de nem lett😄
wtf?

botforum.co.cc :p

Bicheont hasznalok. Leginkabb. Speart csak akkor, ha valakit orvul le kell nukolni (pl. pvp-ben) 😊 A skilljeim (es igy a sebzesem) valoban eleg gyengek.

Masik kerdes. 77-en elkezdjek-e farmolni (merthogy akkor lesz meg az utolso set chest-je) vagy halasszam 80-ra a dolgot?

már van tört szuerver asszem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

WuFraZselic
milyen fegyvert használsz? egyébként... 80as gapen igy néz ki a karim:
fire-light lvl 80, bicheon lvl 77, heuksal 63. 90es gapnél: fire light bicheon 90, cold 30
light fire mindenképp kell és SZERINTEM weapon skill nélkül nem éri nukert csinálni pvp miatt ofc, so... bicheon vagy heuksal mellé

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hát remélem játszható lesz, mert ha nem... <#falbav>

amúgy pont azért a high lvl warlock és wizzard közül érdekel melyik az erõsebb, mert akkor már ugye elég jó cuccokban van az ellen általában, ami miatt teljesen mások lehetnek erõviszonyok, pl. mikor videón a mágus összes nukeját elnyomja chinese nukerra, míg az csak áll, és végül nagynehezen meteorba hal csak be, hát az kissé elvette kedvem a wizzardtól....

warlock pedig kimondottan sleep effect miatt tetszik, ha ez olyan mint stun, hogy nem lehetsz rá immunis, és semmi nem szedi le, hát az brutális akkor, 20s alatt (elvileg addig tart) még akár 2x körbe is szaladhatod az ellent, mielõtt megölöd XD

ertem, akkor azt hiszem elfelejtem a coldot/heuksal 60-at.

valaki esetleg mas velemenyen van?

WuFraZselic
hányas is vagy lol? 80on 65ös legmagasabb masteryvel nyomulnál, és 5 skill ággal? LOL 😊 ugy elnyomnának mint a szart 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mmm, miert lenne lol? 300-as mastery lvl-el szamoltam.

Tehat ugy gondolod, hogy a heuksalt vissza kellene huzni 30-ra, es a tobbit maxolni.

ja és remélem ellopja valaki a hivatlaos server file okat 😛

Igen, harmadik feultes. Elirtam.

WuFraZselic
ezt igy mind 1xerre vagy mi? mert az eléggé lol lenne
light bicheon fire/cold 80on, 30on heuksal passive miatt

world champion ship, ahoz képest h world, csak 2 országból,-ban lehet jelentkezni :/

hát a bicheon ba a 2.ik leszúrás az 45, te a 3.ik felütésrõl beszélsz, szerintem az intesnek meg elsõsorban fire és lightning legyen

ebben a hónapban ^^ de ha játszható lesz megeszem a kalapom

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gubberx
Sziasutok lenne egy kérdésem, Európával mikor lehet játszani?<#buck><#vigyor2><#banplz>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Egy kerdes, melyik lenne jobb build? Full INT-rol van szo.

Bicheon - 63 (63, a 2. leszuras miatt)
Heuksal - 60 (passziv miatt, bar nemreg mast is kihuztam belole)
Lightning - 62
Fire - 65 (azert 65, hogy meglegyen az utolso imbue elso szintje)
Cold - 50 (cold momentan 0-an van, csak a mana shield miatt huznam fel, es leginkabb csak azt fejlesztenem)

A masik lehetoseg, hogy felejtem a Cold/mana shieldet helyette Fire-t es Lightningot maxolom a sebzes miatt.

Thx.

xD

WuFraZselic
ugyanigy vagyok vele, csak németországi rokonok nélkül... 😊 hátha engem pickelnek ^^

jaja 😄 ott születtél csak elköltöztél mert nem tudtál németül 😄

Maala
én leszarom, hogy Germany-ben kell élned, vannak ott rokonok. 😊 szal regeltem, muha úccse lesz szerencsém. ^^

Maala
az ebben lévõ igazságtól pár nõ el tudna tekinteni... mmint a késésrõl, és a nem múlásról. 😊

ne félj, ami késik nem múlik

dragon11
Akkor jó 😊Reméltem is,hogy nem bannoltak..😊

WuFraZselic
csak a szótövet akartam javitani, direkt irtam azt 😊 egyébként nem bannoltak

dragon11
,,Tudománya"->Helyetted is kijavítottam!!😛.Jaaa jut eszembe kibannoltak téged ?(Bocs ha már írtad..nemvoltam gépnél nagyon sok idõig)

WuFraZselic
tudomány* lol

WuFraZselic
többek közt azért mert a kariépités "turománya" is szükséges oda, meg tapasztalat 😊

Lord Nomak
Még mindig nem olvastad el amit kerestél/kértél mi ? Belinkelem neked a lényeges részt utána akkor mérlegeld hogy miért mondtam, egyébként meg a 6 millió regisztrált ember közül, szerinted mennyi az esélye annak hogy valaki olyat választanak ki aki már ne is haragudj de a játékot sem ismeri. Szokták ám nézni az életkorodat, lakhelyedet ( ami most lényegében már mindegy ) és hogy mikor regisztráltál, plusz milyen karid van etc.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Miért nem lenne edélyem??? Ja és annyi hogy ez az egész silkroadban hogyan fut le

Just the reggae,ska,dreadlock!

Lord Nomak
Link , ha azt mondod azért kérdezed mert nem tudsz angolul, nem azért mert nem találtad a leírást, sírni fogok, remélem tudod =D De ahogy olvastam a szöveget, nem hiszem hogy sok eséJed lenne.

Hallljátok hogy is lesz ez a GNGWC?? Mert szeretnék majd jelentkezni.

Just the reggae,ska,dreadlock!

dragon11
Nem,azt nemtudod meg..miért voltál figyelmetlen a regizésnél...

doxadmin
Ha elfelejteném a titkos passt akkor jelszóváltásnak annyi ugye? Vagyis a titkos passt lekérni gondolom nem lehet semmiféleképp. Ha tudom a felhasználónevet és a sima jelszót vagyis be tok lépni a hiv oltalon, onnan sem lehet valahogyan megtudni?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Lord Nomak
Már várom, hogy Joymax elindítsa a lavinát és végre legyen update, legalább a "mikor lesz eu?" kérdésnek is vége lesz. Bár szerintem helyette jön majd a "hogyan kell updatelni csájníz klienst?"

Lord Nomak
Lehetséges, de legalább feltalálom magam és rákattintok a hivatalos honlapra mielött akkora f*szságot kérdezek, hogy "mikor lesz eu ?" honnan a p*csából tudjuk de tényleg, már kezd unalmas lenni ez a sz*rakodás. Senki se tud többet annál ami hivataloson van.. Minnél többet kérdezgetik annál jobban irritálnak..

WuFraZselic
fuii hybrid str alapból is kurva erõs, hát most hogy +9 lett a sunja :/

OFF: Ugyanmár, szóra sem érdemes a srác 😉
ON: Ez tényleg iSRO topic, és nem csak azért mert az Offi site link és a FAQ is az iSRO-val foglalkozik, hanem mert az ide járó tapasztalt, régen játszó playerek 99.9%-a is napi szinten ezzel játszik, errõl beszélget itt.
Ha a kSRO meg van említve azt itt a többség csak nyálcsorgatás végett olvassa, nézegeti a belinkelt képeket és általában a hozzászólásuk utolsó mondata ez: "..és ez mikor lesz iSRO-ban?"
Remélem mostmár számodra is sikerült elmagyaráznom a lényeget, persze ez csak egy szubjektív vélemény, és amúgy sem izgat ez senkit maximum téged.
A többség természetesnek érzi hogy ide iSRO-val kapcs. dolgokat írjon-kérdezzen.
További szép napot neked 😊

Be legit!

Super Saiyan
azért nem fogod megérteni mert butus vagy ^^

>:C

fél komment nem eleg neki mi?😛

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Lord Nomak
Soha nem fogom megérteni miért kell egy teljes kommentet szentelni egy kérdésnek amikor 1 kattintásra van a válasz.

Super Saiyan
óóó na mind1 ^^az még benne van a nyáriszünebe!
😄

Maala
mi van velem?

Maala
még nem tudni. július végén legrosszabb esetben.

Maala
fuii (spear), unknownpast (sword)

Super Saiyan
nem tudom ide való-e de nincs másik SRO-s topic...mikor lehet játszani az Europával?

3 skill fennt van

WuFraZselic
lmao 😄