Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de mit gondolnak mikor idejönnek? mert szerintem nem igy szoktuk kezdeni h felmegyünk valahova, registrálunk, és nem látuk semmit(olvasunk), csak kérdezünk, meg aszt se értem mikor keresnek olyannal h registrálj már 1 ksro accot létszi, mondom nekik h szerintem ha én is tudok te is tudsz, mintha nem is mondtam volna...

botforum.co.cc :p

Lord Nomak
De képent fent azért lehetne már frissíteni vagy javítani, legalább bõvíteni a pontokat ezzel a hárommal.

1. "Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:" opció használata kötelezõ mielött valamit kérdezel, sokszor ismételt kérdések törölve lesznek.

2. Nyilvánvaló kérdések (pl.: Hol kell letölteni a játékot ? ) csak másokat zavarnak.

3. Kedden átlagban reggel 8-12 óra között nem mennek a szerverek heti karbantartás miatt.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Kiszedtem, értelmetlen beírni, csak a helyet foglalja. Úgy is szarik rá mindenki.. Naponta elpofázom, hogy nem tudjuk mikor lesz eu, erre bejön mindig egy retardált és megkérdezi amikor 5 kommentel még látható helyen tehát lapoznia se kell elolvashatja, én már unom ezt.

WuFraZselic
szerintem most kezdõdnek Nomak az igazi kérdések, pl:
-hogy kell pirosan irni? =D
LOL 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lord Nomak
Na igen, nem egy wcg.. Jó is lenne ha olyan lenne az egész megrendezése, van egy olyan érzésem hogy sikeres lenne.

lehetne csinállni valami forumot neki 😊, aki ért mysql hez szóljon 😛

az a unique szar csak anynit csinál h pk2, és ahol spawnolni tud, azokat a pontokat jelöli, 1ébként botokat lennének, ingyenes botok...meg még sok más 😊

datango
😄😄😄 hehe , ari 😄 mondjuk még mindig jobb mint a mocskos goldminerek...

help valaki segitsen ksro-ra reggelni emrt nem tudok mert az a kksn vagy mi az isten mindig foglalt

byzhouse
de nem szabad csalni 😄 ha beleegyeznek a többiek akkor adok linket de torrent! és nincs (Seed)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

huhh vesszõ powa 😊 btw komolyan van ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

byzhouse
ere köynnü a megoldás van 1 progi hack progi ami tudja hogy hol jelenik meg tg ha kell szolj 😄 (nem vagyok hacker)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

pl mit ? ha beírom h givemegold akkor kapsz 1mill goldot ? 😄

a zárolt topicra gondoltam

szerintetek érdekel még valakit a hogyan csiteljünk silkroadban... mert lenne ez meg az 😄, szoljon ha valakit érdekel 😛

Maala
ha nem a biztonsági kérdésre adtad meg a válast, akkor szoptad. spawntérkép van, semmi más nincs.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

cat.. nem tudok reggelni mertm inden fostalicska kksn foglalt kezdek ideges lenni

van 8 botja és beállítja õket spwan pontokra?

köszönöm köszönöm és még egyszer kösz

doxadmin
ööö ezt tõlem kérdezték a játékban hogy meg e lehet nézni, az enyém biztos helyen van.

A másik hogy van valami hack, patch addon vagy nevezzétek aminek akarjátok ami elõre megmondja hogy mikor és hova jön a tiger girl és társai??? Csak mert zeus szerón van egy gyerek ki naponta 2x leöli a tg-t. Ott állt múlkor is mellettem, tg megjelent (nem oda ahol álltunk persze) 5 perc múlva kiírja hogy ez a buzi kinyírta. Gondolom használhat valakit mert ekkora mák nem létezik.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

nem segítennél??? 😊

megveszed és 28 nap ha bent vagy ha nem

ksro: elöszõr csinálj reget, az nehezebb 😄

izé help a ksro-m nem updatel help

dragon11
Most vettem silket..kiri...azt kérdezném,hogy a premium idõm/arany malac idõm jár anélkül is hogy nemvagyok belejentkezve?Remélem csak akkor amikor online vagyok.Köszi a választ.

valaki légyszi segítsen a ksro-ra reggelni

Csúnya botter!!!

lol

valaki nézzen rá a 41642-es hozzászólásra

mau= kamu sorry kicsit álmos vagyok😄

http://silkroad-europe.de.be/
Szerintem mau de jo lenne ha nem az lenne 😊

Valaki segítsen légyszíves a ksro-bam!!!msn:[email protected]

errõl tudok, és csak ez van most 😊 lessz..

ez VOLT az oldaluk :S
1ébként levelme.net csinálja az emu-t

ja :S, -4 v -5 szintel kiesebb giantot még talán, ha fagyos statust kap+ azzal aszar buffal ami méh a hp-t is felezi(igaz sokkal erõsebb lessz^^)

de mutasd meg, adj 1 linket ahol te eszt láttad, mert én is tudok pár tört serverel foglalkozo oldalt, de azok még messze nincsenek kész az emuval

ezt de utáltam ksro ban 😄 mágussal voltam és ott mindnet ki kellet centizni XD és giantnak mindig ilyen alig marad hp ja (ezt jol megmondtam :S) és ugye ha visszamegyek és leütöm alig kapok vmit

Tegnap kicsit szaladgáltam Takla északi részén, a Guardoknál. Hát látom egy gyerek üt egy Giant Guardot, meg még vagy 3 kicsi ütötte, mondom jólvan. Fél perc se telt el, megyek vissza, gyerek fekszik a földön, a Giant-nak meg van 2mm hp-ja, na mondom ucu neki, kaptam is egy 72es Garment gatyót ajándékba. 😄

tört szerver, tudod 😄
1ébként az a gáz h item mall os az is de alapból +70% xp talán ^^
de pl olyan astral van h +9 ls felmegy 1bõõl +9 re XD

WuFraZselic
hányas vagy most, te utolsó? 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
80as Cap -.-

mióta giantra réhaltam nem járok arra... XD

Maala
sztem nézz szét generaloknál. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

fire 2 kell még?, mert adok csak szólj mikor 😊

Persián van?, óóóó, hát akkor bõség zavara XD

melyik szerveren vagy?, mert a régin akkor már kissé elkéstél farmolással, 70-tõl 80ig minden mob tele 80as bottal...

esetleg bone soldiert, és guardot érdemes megpróbálni 77en ott még talán van hely itt-ott, vagy ha erõs a karid, akkor general 80on, azt nem szeretik block és stun miatt ezért ott van mob bõven...