Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
botforum.co.cc :p
és kimondta h a botolás legális?
itt van az a zene amit keresel
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
öö Majmot mióta droppolnak ?!!<#vigyor0>#vigyor0> xD
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
bárhoygan is nézem, vagy gondolom a játák az ilyen premiumból atrtja fent magát, nemhiába van legális botlásra is lehetõség... sõt most aki kézzel viszi a karit lvl70-ig az nagyon szép dolog csak az elméjével baj van az illetõnek...
Biztosra veszem hogy 70% botolt már és van aki iegncsak aktívan most is teszi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nyugodtan add meg az ID-det és passwordödet és igen érdemes rámenni mert droppolnak többek között sos /som/sosun tevét,szállítólovat,lovat, sos majmot aminek nem kell óra stb.
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
srácok az létezik hogy a uniq monstret heylre pontosan megtudja mondani valaki, mert megjelenés után 1-2 perc és halott...
ezért 60-as kariknak megéri rámennie?
mit droppol el ?
jah igen misivanezzela bottémával😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
1ébként Juni 18. a bejelentés idõpontja
2. Joymax sok mindent elírt már xp
1ébként eu híre Júni 18. án jött ki ? csak mert angol nem perfekt de leeht csak azt jeleni h akkor jeletik be nem?
poszter
de ez nem az update idõpontja, hanem csak simán az infók idõpontja, az update-rõl.
a, õ lépett ki mert elege lett h nem törölhet ia botokat
b, kirúgták mert segített a kuzinjának feltörni embereket
naaa? 😄
hoki votlam közöttük.A játék neve ha jol emlékszem vami 9dragons vagy valami hasonlo,nem emlékszem meg volt mégegy de nem tom mi az.És emiatt sokan tépnek el silkroadbol de az sem akkora baj legalább könnyeben be lehet jutni de jön eu akkor szerintem 2hétig megállás nélkül crowded lesz minden éjjel nappal.
/inaktív/
És kedves noobok minek alapozni egy sima websitera ha akarnék én is csinálhatnék egy weblapot ami vissza számol 30.-ig mert akkor lesz, vagyis ne higgyetek mindenek amit láttok mert sok rossz akaró van jah és a makeszok=n00b-ok 😊
jah és neked byzhouse <#ejnye1>#ejnye1> nem szabad mindennek hinni értem?!(ezt asouth park-bol idéztem aki nem tudná
/inaktív/
igy lenne a legjobb 1 lvl 64+9 SoSun bladel + 1 sosun lvl64+7 -es sosun shiled iyg pvp-ben nem találnék ellen felet xD jah igen full STR
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
a phy balanceom a csalóka, hiába 70%, de csak a +14 str van rajtam, szal kb 75-95-re jönne ki a balanceom, max alchemyvel
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
1ébként a moon az már gáz ? 😄 vagy ha az esik az kapásból megy npc hez és várnak sun-ra ? -.-