Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
apátok kasza... mindjárt én is elkérem Twisted-tõl a sun blade-t, aztán leshetsz, wufy, amikor kiheréllek PVPben. xD no jó, csak sírtam eyget. T_T xD lol.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
nincs annyira jó defem meg setem, hogy cask spearrel nyomjam 😊 shield meg sword fentvan, nemtud megölni nem sosun user 😊 szal én is spearrel tolnám de... lecaspnának. ja és izé, 90es capen neked is lekell dobnod 1 4 mastery közül 1et, és nekem a light fire a legfontosabb, és a bicheon lesz a befutó, meret mondom, nincs olyan jó defem hogy spearrel toljam 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

IfjuSkywalker
én is dualba nyomtam, de nem bántam meg a jeget...magyon hasznos...
mellesleg spear > sword :-)

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

WuFraZselic
de ne felejtsd, én dual build vagyok,lvl 70 heuksal és bichoen, 72+5 br 18 shield meg 72+5 crit 13 sword ottvan majomba, az adja nekem a +phy defet 😊)) ezért nincs ice 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

itt senkinek sincs botja... 😊

IfjuSkywalker
nem, ez lámaként indult😊 összevissza...aztán álltam rá erre az arányra, és sztem nagyon jó^^ fõleg glévisek ellen a mókás a pvp:-)

Szal Zsela, coldot mindenképp huzdd azt ajánlom... megéri a +phy defet is nemcsak a mana shieldet

yesss
Hello mindenkinek!!

Engem folyamatosan kidob a szerver (disconnect from to server) játék közbe és nagyon idegesítõ nem tudja vki hogy mitõl van?

Más téma: ha valakinek van botja szóljon nekem lécci....

WuFraZselic
hát kb azonos a buildünk... mondjuk a mag defedbõl nem csak az látszik, hogy jobb a balanceod, hanem hogy nem +3 prot seted van mint nekem 😄 egyébként én is feltornáznám az intem meg str-em olyanra mint tiéd, kb ugyanaz a build jönne ki 😊 fasza lenne egy pvp 80on 😊

ez 2:1 nek indult ? 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

IfjuSkywalker
talán most....

byzhouse
nem pls linkeld be mégegyszer

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

IfjuSkywalker
Nálatok se látszik a kép, amit "belinkeltem"?<#help>

WuFraZselic
ezt a képet még1x, nekem nem akarja megjeleniteni 😊)

WuFraZselic
nem is Neked szólt elsõsorban 😄 egyébként az a vicces, hogy a srác spear nuker volt, átállt sword/shieldre, és utána 2 hónapra rá kapta ezt. én ráirtam tök véletlen a sun spear tudata nélkül, hogy öcsém, egy sun spearrel szétks-elném a sun+7 glavies szintén ks-elõ köcsög glaviest. erre visszairt, hogy odaadhatom, ha gondolom, kicsit néztem 😊)) de generalra 79en 9es farmba +5 spearrel 8-8.5k-t nukeoltam, sun+6al 13k-t 😊))) pedig csak hybrid vok ^^

mana shield mennyi sp 40ig? 😊

IfjuSkywalker
én nem kezdtem a bot témát😊 nekem mind1 mit csinálsz, csak irigykedek, mer egy olyannal tudnék alkotni....

IfjuSkywalker
Ich bin hybrid^^

WuFraZselic
egyébként mielõtt elkezdenétek megint a bot témát, nem az enyém a sun, csak kölcsönkaptam bármikori használatra, meg nem nevezett idõpontig. azért vannak a jóbarátok... nánáná

WuFraZselic
hybrid vagyok, gyerekek 😊)) igy jó hogy ilyen a balance ^^
egyébként 80as capnél még 80 fire light 77 bicheon 63 heuksal lesz, 90es capnél 90 fire light bicheon és cold 30 ^^ de igy iyg kb 40/50 int van rajtam, max 95-96% hozható ki ebbõl shield/sworddel ^^ ich bin hybrid <3

Botok elég sûrûn kapnak sunt :/

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

IfjuSkywalker
Basszus, honnan van a sun máker? Ja és Darkspellnek igaza van, javitani kéne a balancokon😊

Btw, a helyedben kihúznám a coldot 40ig 😊

Wu

Hogy jött össze a 93% balance?? Az elég gagyi...
De a dmg nice 😊

WuFraZselic
de az nem buff te lol 😄 a buff az ien izé, nem olyan 😄 az kben jah, gold sp ticket 😊

olyan sok volt már, hogy 1et nekiajándékoztam XD

jó is lenne....

THeArrow
honnan van neked sun szpíred?:o

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

teee annyia hülyer nwm vagyok 😄 arra gondoltam ami az a hp-d mellett van 😊 de gondolom az az sp nemdE?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
utállak 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Super Saiyan
nem tékelek mert megutáltok 😞

>:C

Super Saiyan
dejó

Super Saiyan
na igen... én nem tudok angolul... németet tanulok...

hát ja, bár sztem nem igényel nagy angol tudást, simán ki lehet következtetni 😄

Super Saiyan
szal azé van... <#idiota> thx

Doomista
3. angol tudás kötelezõ ide is 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

1. fogod te még unni a farmolást...
2. a sál azért van, hogy ha felveszitek lecsaphassátok egymást következmények nélkül...
3. az inteshez csak náci tabi jó, a többihez más értelemszerûen, rá van írva mi mire jó...

csá

mióta van sosunod wazzeeeeeeee ?? 😊

Super Saiyan
uhhh... lenne 2 kérdésem, és 1 mondandóm
1. a farmolás super király!! 3 skill-t fejlesztek: Light Force és a Blade-ét (nemtom hogy kell leirni az eredetit <#idiota>)
2. vettem 1 szép sálat és feltettem. (az 1. karimon ami lv16) és 1 mocskos g**i fejbevert! és megölt!
3. a mágikus kõhõz csak horogkeresztes Table a jó?

WuFraZselic
ja és az 1. buff az izé, flame body extreme, +phy damage növelõ

WuFraZselic
a premium az ugye ad +100 xp-t, az a gold ticket ikon jelzi. a premium ticket ikonon csak felvan sorolva hogy +5% miket ad, str 3 int 3 meg hogy 28 napig van. és ja van sp ticketem mellette 😊 9es farm csak ugy jó 😊

van prenium meg sima ticketed is ? 😄
az 1. buff az mi ?

WuFraZselic
jóreggelt mindenkinek 😊))))

õ is 2:1 int

hát igen szép , 81 en megkaphatzod 😄

Super Saiyan
ez a heavy armor nagyon tetszik...

protecor rohadt ronda :S nekem meg abban kell tolom 7 lvl en át :S (hülye farm 😄)
btw ez en lol h nem látszik ki a feje XDDD

szép kis képek 😛, nekem a 4th deg tetszik armor male 😛, ja meg a female is^^

botforum.co.cc :p

Lord Nomak
Nagy kreativitás van a 6 cuccban, színét kivévve mindegyik egyforma 80%-ban kb..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Ebben mit nem lehet érteni azt nem tudom, szerintem bárki elolvassa egyértelmû a dolog. Még barátnõm is megértette pedig aztán neki nem sok köze van sro-hoz =D

Farm/farmolás: A farmolást akkor szoktuk használni ha kevés az SP pontunk (lásd SP). Ilyenkor azt kell csinálni hogy szint lépéskor nem szabad a masteryket növelni, igy az ugyanazom szörnybõl kapott SP megnõl. Elõnye:Sok skillt ki lehet fejleszteni Hátránya:Annál kevesebb XP-t kapunk, minél magasabb a farmszintünk (lásd farm szint), azaz lassabban fejlõdik a karakter ha farmol.

Farm szint: A farm szintje a karakter szintje és a legnagyobb mastery szint közötti különbség eredménye. PL.:5-ös farmról beszélünk, ha egy karakter 20as szintû és a legnagyobb mastery szintje 15ös szintû.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

tarti19
Pedig nem nehéz, igaz elõször nekem is elkellett magyarázni, hogy megértsem:😊

Super Saiyan
elolvastam a FAQ-t... se semmit nem értettem belõlle !! elõbb olvasd el^^

na jah de nõtt a postunk száma xD nekem majdnem megvan a 10k :S