Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én spartas és maradok is

pap+lantos fejlõdik a leggyorsabban 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

én Athens, és sztem maradok is....

nekem pap lesz 1ik kasztom de nemtom 1 szerveren vagyunk e? 😊

indítsál te...

wizard van ? (nem néztem végig)
1ébkánt azt nem értem h warrioron miért nem prot van 😄 de jó vid ^^

wizard ot túléled ...
jó tudom lehet h túlzok de akkor is 480 % os skill ^^ (igazából 80 % csak 6 szor tolja 1más után és mindnek 30 % az esély h hátrébb lök ^)

pap lehetek csak én nem vok guildba😊 és azt sem tudom meik serveren vagytok.

Lord Nomak
Én warlockot fogom kipróbálni. 😊 Aztán hogy mi lesz belõle nem tudom, de az elsõ kari tuti delete lesz =D Általában az mindig rosszul sül el nálam. 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Ezert konyorgom mar egy honapja a guildben, hogy valaki inditson legalabb egy papot. Pap, warlock kombo lenn idealis, de senki sem akar kotelnek allni.

Lord Nomak
Houdini 8D garm szettje kellene amíg nem éri el szintet, meg majd átpakolni pár dolgot egyik kariról a másikra. =D Este szerintem 10 után felmászok aztán lekéne rendezni legalább a kariról-karira ügyet =)

Maala
írj rám XFiren, mert bent van mindig stallkari, de én Cod2zöm laptopon. 😊
és XFire is itt van ^^

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
gw-nél inkább az lesz a durva, ha eu karik felbuffolják csájníz karikat.. glaviesre rádobnak pár fincsi buffot aztán lehet rohangálni =D

azért úgy látom boszit nem kell még teljesen felejteni, 1v1 ben elég zúzósnak tûnt, mikor az ellen meg se tudott mozdulni általában...

de, hát igen 1v1 ben kínai valszeg erõsebb lesz, de európait eddig is tudtuk, hogy csapatjátékra találták ki, úgy pedig valszeg bezúznak 1 hasonló létszámú kínai csapatot, guild warnál pl. valszeg európaiak aláznak majd.....

Lehet találgatni mikor törik fel azt is?

Lord Nomak
PVP 3.50-nél kb akkora criteket zúz a kari hogy beszarás =D De sajnos ettõl függetlenül 1on1-ben gyengék lesznek az EU-s karik.

byzhouse
ha minden jól alakul akkor lesz 1 lvl60-as karim (remélem) xD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Lord Nomak
Nincs odaírva mellé, hogy csak phy attackra növeli br-t, bár nem lepõdnék meg ha egy ilyen apró joymax számára lényegtelen infót elfelejtettek volna odaírni =D

Egyébként meg toszodj meg hogy sose nem vagyol gépnél amikor belépek =D

azt tom hogy heuksal hasonló skillje csak mag támadást blockol, de ezt nem tom, lehet csak phy ellen müxik... 😞

Ahh megvan 😛

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Gimme adress ^.^

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Maala
mintha nekem az jött volna le, hogy a br-növelõ csak phy-támadások ellen mûxik.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

hát ja, bár a br növelõ intes ellen is jól jöhet, majd kifejlesztem 1x....

Maala
str-esek ellen. xD

Maala
vegyél fel msn, asszem megvan nekem a dal.

nem vették még észre biztos 😄D

már megváltoztatták, mostmár 1ik leghasznosabb skill, lehet vele mozogni, és míg müxik halhatatlan vagy....

Lord Nomak
73as pure str bower és 69es pure int egy accon farkassal, majommal eladó. Legjobb ajánlat 60k huf volt, de nem hinném hogy eladom, legalábbis most még funolok velük kicsit aztán utána max.. 1-2 hét múlva ^^

remélem sokan átmennek majd isroról és könyebb lesz bejutni 😄D

Cat, jo az oldal gratz, DE:
''Shield Technique Series
Tulajdonképp a legfeleslegesebb skill ebben a játékban. Eleve az, hogy nem mozoghatsz miközben használod a skill-t, és nem is támadhatsz, és csak nézned kell ahogy leütnek.'' ez egy oltari nagy butasag ^.^ mert lehet kozben mozogni es ha pl 10 monca ut egyszerre nagyon faszanyos kis skill tud lenni...

Azt szívesen elfogadom😄

Amúgy sztem a legjobb tört server a Bosserver lesz😛 De ha majd akartot sajátot akkor mennyetek a Levelme.net-re

Just the reggae,ska,dreadlock!

Irj priviben msn-t ha erdekel a dolog😊 En itt kiszaltam 😛

31es sword hybrid int kari nemjo?😮 freebe megkapod ha megigéred jo leszel vele ^.^ es majd partytzunk miko bejon eu😛

byzhouse
hát akkor ... örülj hogy próbáltam segíteni és az NFS U2 nem ebbe a topicba tartozik xD de mind1

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Az biztos öcsi kemeny botos vagyok a high lvl 31es karimmal XDDD

byzhouse
sztem a droppokat nem hülyégböl írta xD vannak iylen Lámik

Ez nem free😞 btw thx azert akk most menek nfsu2-zni XD abba vegighallgathatom 😛

byzhouse
senki se add el 1 lvl52+-os Karit?? mert akkor ujra gamelhetnék sro-val

Taylorka
sztem nem komolyan írta...olvassátok el mégegyszer úgy a hsz-t, mindtha szopatásból írta volna...

www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!

byzhouse
Space te nagyon hülye idézlek téged: tarti19 igen létezik legyél olyan szíves és menjél fel azokra az oldalakra amiket a játékban hírdetnek pl:powerlevel.com meg hasonlóak.
Nyugodtan add meg az ID-det és passwordödet és igen érdemes rámenni mert droppolnak többek között sos /som/sosun tevét,szállítólovat,lovat, sos majmot aminek nem kell óra stb.

SOS majomaminek nem kell óra LOL inkább ne segíts másoknak mert kicsit hülyeségeket beszélsz

aszt nemtom, mert én másról beszélek 😊

botforum.co.cc :p

sos majom😊) na meg1 hüje

milyen tört szerverek?ez miröl beszél

ehh<#vigyor><#banplz>

Lord Nomak
Elgondolkodtató, hogy te egyáltalán mit keresel itt. Semmit se olvasol el, se hivatalost, se FAQ-t és magyar oldalt sem. Legalábbis a két kommented erre utal.

úgytom ds bot nélkül érte el...

byzhouse
EU-ról pár info. Európa NEM lesz különálló, elvileg ugyanazzal a klienssel lesz elérhetõ.
Sokan letöltötték a klienst és csodálkoztak, hogy nem lehet felrakni. Nem is lehet egészen addig amíg a Joymax nem engedi 😊 Tehát amikor jön eu majd akkor felrakhatjátok és mivel már le lett töltve nem fog laggolni a játék a sok letöltõ miatt ^^

elöbb talán olvasd el a magyar oldalt 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

byzhouse
elözöt elírtam mert 15×-ét vettem a simának pedig csak 10×-szer kell

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Fehercsoki
Tört szerverekrõl tudtok valamit?

Fehercsoki
Nekem az eu verzió valamiért hibát ír ki telepítésnél...

byzhouse
LOL 2 Niya General Giant-nak annyi HP-ja van mint Tiger Gilrnek xD ez jó