Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másik:
Full int Bowos egyértelmûen nincs, de cave-ig simán van, és a legjobban fejlõdik (bizonyiték van rá, van pár haver athenson ilyen...) utána meg szépen reskillezik pacheont és átteszi heuksal/bicheonra, és csoki. én sem azt mondtam, hgoy full int bow lvl 90ig, de 60-64ig az a leggyorasbb kari (ja és persze jobolni, pvp-zni nem kell, 72 fölött...)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
Ha skillezni akarsz str!! bowwwal mint ledumáltuk az igen nyerõ.
WuFraZselic: no mostmá teljes a kéép mindenben egyetértünk.
Másik:
A Nachal szoba, de kicsit kibõvítve az egész cave alkalmatlan a botolásra. Aki már próbálta, tudja mirõl beszélek.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
>:C
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
most szeretném tisztázni ha vmi negatív jelzõt írok vmire, azt nem megbántásnak szánom. ha igen majd melléírom😊
>:C
a fejlõdésben biztosan igazad van, ezt nemtom, mert nem nyomtam int bowost, de egyértelmûnek hangzik.
én azért mondtam h hülyeség, (nem megbántás képpen) mert azt gondoltam Super Saiyan bowot szeretne használni véégig. Arra gondoltam ha arra kiváncsihogy lehet a leggyorsabban fejlõdni, majd swordre váltani, akkor ezt kérdi meg. de elképzelhetõ h nincs igazam, ezt csak õ tudhatja😊
szóval ha vki egy bower karit szeretne kihúzni,akkor VÉLEMÉNYEM SZERINT str mindenképp.
ha str, akkor evidens 😊
emelleett a hp is igen csak kell bowosnak, mert ha vki odaér, leüti a kevés hp-s bowost, mert lassúak(viszonylag) a skill
de ezeket máár leírtam.
szóval pvp-ben vagy bow harcban nyilván nagyobb esélye van egy magas hp-jú, nagyokat criticalozó bowosnak.
gondoljunk bele, egy full str glavies ellen hiába vagy intes bowos, ellövöd azt a pár nuke-ot, és ha túléli és odaér a glavies hallott vagy.
str bowwal leszeded egy baszott nagy crittel a fél életét, és ha melléd é, még mindig van esélyed ugye újat critezni.
Vagy valahol hiba van abban amit leítam?(mert már láttam iet, én se ma kezdtem nyugi..)
ja és fejlõdni biztos a leggyorsabb, hiszen alapból bowos a leggyorsabban fejlõdõ !!str!! alapú kari.. amugy meg ez a játék nem hentelni meg botolni lett kitalálva, a pvp a lényeg. ezt ien nagy tapasztalattal kéne tudni..
Silkroad Bot V1.7
Ez engedélyezett
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
az lenne a kérdésem hogy vki tudna e segiteni h mire és mennyit tegyek a blades skilleknél nagyon megköszönném
itt v Aege serveren LifeHouse
köszi
háát lehet h jobban jársz😊 Bá kis szinten, mondjuk elsõ 4degee, fölösleges a ruhacsere, nincsenek(nem sok) mágikus alapú szörnyek.
amugy lehet jó ám az armor, de én garmentre esküszöm. azt mondom hallgass meg más véeményeket is ruhával kapcsolatban.( azért mondom ezt, mert Takla pl tömve van fizikai sebzésû szörnyek tömkelegével, de pvp-ben mag. def. a fontosabb.)
az biztos h Full str a nyerõõ😊
amugy a bow str alapú kari, vassyg valszleg csak szivatott. (remélem mert ha nem, baromságot mondott😊
én egy full str grment bowert ajánlok neked, nekem bevált.
arra figyelj, bowod min.10crit++ os legyen.
bowosok elõnye a baszott n agy crit. ami ugye csak a fizikái támadást duplázza, szóval int alapú bowosnál a crit nem sokkal nagyobb mint a sima lövés. szóval int alapú bowos nem létezik, vagy nagyon szar.(szerintem) emellet azzal is számolni kell, h a bowos skillek lassuak így bírnod kell egynéhány ütést mielõtt leölöd ellenfeled. --> ergo int felejtõ.. str kell a magas hp miatt.
egy full str bowossal akár glaviest is könnyedén bealázhatsz, csak legyen jó fegyód. 😉
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
de egyébként mekkora ötlet van benne, megnéztem a mai részt ami kb 1. évad 3ik része kb, és már itt is van hogy a house vicodint kér, nem adnak, és wilsonnal iratja már most, amibõl ugye lesz ami lesz a 3. évadban 😄 ötletesek, vazze!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
btw, ma látom nagyon hasít az isp-d 😄D
skillbõl és potival is lehet ellene védekezni, így asszed láthatatlan vagy, közben mindenki lát...<#nyes>#nyes>
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-