Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
de izéé õ uj fire skll egyébként lövésem sincs mit is csinál meg mire jó, mármint értem de az egész elvet nem értem hogy ettõl miért is lesz nekem jó 😊
a sosem elég sp-t ugyértem, hogy 80as skillekre farmol, aztán kitalálja hogy 90es capre is farmoljon, aztán ha az is megvan akkor mittomén... 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

je uj forum 😄
http://www.freeforum.hu/freebots
nincs rajta semmien illegális tartalom, de télleg 😄

botforum.co.cc :p

Lord Nomak
Új skillt firenél én nem tolom fel amíg nincs szükség rá, nem használom semmire.. sp meg van elegendõ ha összefarmol az ember strongholdban 200k-t, penonokon 200k-t caveben 100k-t.. Aztán 80ig elég, és akkor még lehet máshol, máson is farmolni. Én így terveztem ezt egyébként intesnél csak mivel neki 30 felett jön el az idõ így már buktam, penonokon meg nem akartam 400k-t lol. Ott 160 összejött azt ennyi, meg is lett az eredménye 69 vagyok és 1 masteryt leszámítva full farmed 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Jaja nekem is kéne nagyon, mert szétvet az ideg néha

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

WuFraZselic
hát szerintem meg épp 9es farmba lehet a dropot várni, több idõt vagy ua. mobokon, többet ölsz meg belõle... nekem most van 53-54-55-56k körüli sp-m (lusta vok ránézni), összesen 174k kell hogy 80ig fire light bicheon maxolva, firebõl a szokásos + az uj skillsor, lightból is a szokásos, és bicheonból a leszurás, felütés, uj kombó, ironwall 4. könyve... ugyhogy jó lesz ez, csak még kell egy jó 100k... de végülis csont8 mikor lesz meg a fully farm nemde, 90es cap-et én karácsony elõtt nem várok, ugyhogy update után beujitom az uj fire és light nuke-okat, aztán ennyi változik, folytatom a farmot... ugysincs olyan mikor aztmondja az ember, hogy "na végre elég sp-m van"... 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lord Nomak
Jó de sp a lényeg, 9 gapnél el kell felejteni a droppokat és az xpt. Nekem 50k sp kell még aztán pihi van, utána meg még 250k xD 50k összejön 74 felére, akkor elosztogatom ide-oda még ami kell, strongot, visiont, fekete madárkát meg teleportot maxolom, aztán utána 80ig farm, 80on meg szétalázom karimat ismét full farmedre 😊

WuFraZselic
ja és GT alatt adja a 0.01et az a 15 db 😄

WuFraZselic
9es farm 20% fejlõdés 2 drop 😊 15 mob ad 0.01et, számolj 😄

Lord Nomak
Nekem 2 droppom volt 4 nap alatt, 5ös farm 7% xp fejlõdés alatt. n1. nachaloknál meg szétownolok mindenkit, senki se jön már kis terembe =D akik ott voltak mindenkit elüldöztem, 1 devil/mob hát még nuker se tud vele mit kezdeni 😛

Lord Nomak
crit10+ akkor megéri, plusz a phy% legyen 50 felett

WuFraZselic
off: dr háuz eléggé lol éppen, a 2. évad közepén tartottak, utobbi 2 hétben meg az 1. évad elsõ 1-2-3. részét adják... kicsit elbasztak vmit vagy nemtom 😊 mind1, szerencsére láttam a teljes 3. évadot, de akkor is idegesitõ...

THeArrow
á ne is mond >.> droppot énmár kurva rég nemláttam xD igaz nemis jáccok 😛 de am sos meg sun ienröl álmodni se merek mert lv16on esett sos aztán doszta.. egézségemre... :S 😞 másik.: volt egy srác aege-n mikor abbahagytam 69es volt mint én megraktam mint a szar pvpbe (s/sel tolta meg garmiba) most ugye még mindig 69es vok xD ö 74es kb, és milám esett neki sun glavi.. és most nem azzal nyúkol h bassza meg.. gg xD na kisírtam magam go dr háuz aztán hiróz 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Én is hallottam már vmi olyasmirõl, ami nem kerül pénzbe, nem is illegális, csak kiegprogi, h a kódbeírás után ha nem tudsz csatlakozni, nem kell újra elõrõl belépned, + beírgatnod az ID-d meg PW-d csak azt a kódot.
ha létezik iesmi akkor vki küldhetne, vagy h honnan lehet leszedni.
vagy ez illegal???

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

Az a gond, hogy a 80as karik mind a remains-nél ütnek, pedig tök felesleges. Ahogy hallottam azon a szinten már semmit nem dobnak...ezért kellene mindenkinek a 75-76-77es moboknál ütni...bár az se volna megoldás.

WuFraZselic
mindenki rosszra gondol, érhetõ... mivel én droppot... huh... hogy is néz ki a doboza? ugyhogy nekem ha lenne idõm se stalloznék, fontosabb most az sp-zés mindennél 😊

A kis karimmal alchemyzem, stallozok egész nap. 64-68-72es droppokat húzok fel +4 / +5 re, + blue és mehet stallba. Volt, hogy egy hét alatt kerestem 50 millát. 😊

WuFraZselic
nekem is gyanus a fiatalember <#banplz> 😊 just kidding ^^

WuFraZselic
1.nem
2.nem

THeArrow
full sun set? mivagy te gold farmer vagy buyer?<#bdead>

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

shinewalk
2kérdésem lenne.
Update után itt is mint a KSRO-ban majd:
1. lehet item mail-os cuccokat stallban árulni?
2. lejebb mennek az item mail-os árak mint pl. egy pet 55silk?

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Te Nomak,

Ha most még nincs is pénzem sun bowra, de egy 72+7es bowot megtudnék venni...megérné szerinted?

Még 4 sun protector kell és megvan a setem is...

nem azzal van a baj, hogy mennyibe kerül, bár én nem szánnék pénzt egy játékra, mert csak 14vagyok és folyószámlám nincs, szüleim meg nem adják meg a kártyaszámukat. de ha nem enged be elsõre a premium se, akkor asszem olyat mégakkor se veszek, ha majd lesz rá komolyabb lehetõségem<#crazya>

Lord Nomak
ez vicces egyébként -.-

Lord Nomak
silkmind, de az img kódot attól még írni kell, csak közben nem kell foglalkozni semmi mással, engem kb 7-8 próbálkozásra bevisz, kézzel ennyi idõ alatt 5öt nyomok el max, hosszútávon akkor add össze mennyit segít =)

Lord Nomak
Azt még hozzáteszem hogy kd-val úgy hogy bow van a kezemben 11k-t nyomott, shieldel a kezemben 9k, bowal kezemben nuke 13k shieldel 11k. r4ppi +5 sunal kb ugyanez de mindenbõl vegyél el 1.5-2k-t. És van 13k hp-m. AMI A VICC!! Glavies 73as.. +2-3 cuccokkal meg néhány kékkel 16k nukeot kapott, na ezt rakd össze =DD És nem csak 1, hanem vagy 3 is =D én meg 13k.. WTF?!?!

Lord Nomak
Én 50 dollárt nem adnék ki rá. Nem hogy 5000et..

Lord Nomak
Glaviesnek mióta van alapból esélye bower ellen ? Cuccaimból 3 kék csak most, és szintemen levõ glaviest aki +3 garmentben rohangál korrekt kékezéssel és +5 glavivel.. megölök. Akárhogy is nézem a bow a lényeg bowernél, mert ha oda sem ér akkor tök8. És mivel van a jó öreg teleport így meg fõleg mindegy. 9k critet benyalja devillel, utána kap kombót aztán steelt és megint egy devil ha kell, utána elköszönhet. Nekem meg a 13k hp-t max 4k-ig vitte le.

WuFraZselic
hát igen, az uniónkba van ez a pár meredek pénzes arc 😄DD sun+9 sword, omg, 1855 a mag attack vége... én sun+6 spearrel grindeltem annak 1977.. not bad ^^
izé, másik arc 5000 USD-ért, (gyengébbek kedvéért amerikai dollárért) vett magának 8th sun garm set, sun accok, sun+7 blade/shield.... ugyhogy no comment >.>

Lord Nomak
Néhány embernek mint a példa is mutatja igazán rosszul megy a sorsa:

Vegyél Prémiumot. 2400 Forintba nem halsz beel.

ne tiszta chinese vs chineset nézzetek, eu majd megkavar mindent,
épp arra lézengõ pap (ksroban látni ilyet vidiken) csak úgy, akár kéretlenül felrak 1-2 buffot mert mér ne, erõviszonyok megváltoznak

tehát számítani kell rá, hogy eus karik megkavarják a dolgokat mindenképp...

Poseidonra minimum 1 óra próbálkozás kella belépésre. Valaki bármiféle trükköt tud, ami megkönnyíti a logint, vagy muszály minden alkalommal 1 órát baszakodnom.

A glavis hiába combózik ide-oda ha kap messzirõl egy stunt, meg critet strong-bow-al, rátolom az anti-devilt, a 2 combót és fekszik. +10 crites bow már elég szépen tolja a dmg-t. 4 Arrow comboval ma criteztem 4k-t, mondom anyád! 😄

Azt azért ne felejtsd el, hogy a bowos távolsági támadásaival, eltelézésével, + még a knock-back el hülyét fog csinálni a blader-glavisokból...

+ 63as pörgetésük még elég erõs...demajd meglátjuk ha meglessz az update

szal te bowos str es vagy, ha az vagy, hát vágülis az uj bowcombo most ellöki az elenfeledet, de azért még nem a legjobb a glavies
ha pedig intes vagy akkor meg a glavies lever a pibe, mert az a 2comboja nagyon utálatos tud lenni, mert a game ugy nézi h ha pl van 2k hp-d, és benyomja a glaveis a combot, akkor az 1ik ütéssel ezret, a másikkal is 1000üt, akkor te már az elsõ ütésnél meghaltál, és glaveisnak 2õ ilyen erõs skillje lessz
ja és most néztem h uj prögésük nem is lessz glaviesoknak

Curbuncle😊) majd megnézzük 😉)

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Az a vicces, hogy a glavisok azt veszem észre nagyon elfognak gyengülni a többihez képest. Szintemen lévõ glavis csak stunból tud leölni. 2/4 szer én nyertem critical-okkal.

Strong-Bow >>> +10 crit; 25% Stun Probability
Arrow Combo >>> Knock-Back Probability
Anti-Devil >>> +35 Crit
Mind Bow Series >>> Como Attack + terület alap sebzés

Hallod, esélye nem lesz glavisnak ellenem...blader még kérdéses.

még mindig hackerkednek azok a magyar láma *** **** ökrök? haver hacked:/

köszönöm szépen mindenkinek a helpet
Ha felszerelesi targyra gondolsz szvsz azt jeletni, hogy a lehetseges maximum (100%) hany szazalekan all au adott tulajdonsag.

és az str + int melett mi az a %?
Maala
sebzés mértékét, meg a cooldownt mutatja... JM szerint nem egyértelmû szorzó, csak valahogy köze van hozzá... sztem meg sima szorzó és csá.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

jaaa te arról beszélsz

Ez fegyvereknel meg ertheto, de, hogy mit keresnek szazalekertekek a skilleknel szamomra sem tiszta (pl 300% meg ilyenek)

oh 😄, én még csak lesetom tölteni, de
Every players must download the Full Client again after the Weekly Server Inspection on July 24th, 2007

Maala
hát, én már felraktam lassan 2 hete a játékot, már csak az inspection-re várok... 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

THeArrow
nekem 49perc volt 340el jött szal szerezz be jobb neted gg

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

anál jobb??😄 sztem is
max 100% lehet, minél nagyobb anál jobb 😄,

xD