Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ugye abban egyetértünk mindenkivel h 100%exp helperrel meg 100% sp helperrel már nagy szinten is lehetne haladni, ha nem ks-elnének le folyton.. megint aztmondom h az egész játék élvezhetõsége a kultúrált játékosok hiányában omlik össze..

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

átgondolva amit írtál, attól tartok igazad lesz bot ügyben.. extra profit sajna eu mellet is jó üzlet..
viszont a kis szintûekkel kapcsolatban amit írtál(nem védeni akarom õket, csak van egy meglátásom) és valszleg úgy gondolja a joymax is ahogy te, van egy kis logikai bukfenc..
ha nem lenne ennyi goldbot, meg egyéb boter, valszleg nem lenne állandóan crowded. így talán a sok kezdõbõl több is tartós silk vásárló lenne, aki mondjuk nem akar nyúl meg sp teki mellett még majd4000Huf-ot prémiumra költeni. sokan bizony amiatt hagyják abba h 1óra mire bemész, és nem is tudsz ölni a kselõ seggfejek miatt.(bár gondolom nem daráltál kézzel még penonoknál vagy taklában..) és bizony akik nincsenek tekintettel másokra inkább botot vesznmek minthogy abbahagyják v szenvedjenek kicsit, mert ugye egyszerûbb..
szóval lehetne simán silkre építve is még nagyobb profittal üzemeltetni a game-t. eddig is népszerû volt, eu után is sz lenne, de bizony sok ember megunja, mert nem elég h sokat kell ölni, de nincs is rá mob a sok boter miatt. Na ezért hagyja abba a "noob"-ok többsége..
amzgy meg annak nem való a számítógép aki nemtud rajta csak progival jáccani...

Kicsit naiv itt egy pár ember...

Az, hogy szóltak, lesz egy újabb botlista, ez is csak azt bizonyítja, hogy esetlegesen elkészült egy crackelt-klienst felismerni képes program, amivel bárkit kidobhatnának, de nem teszik, helyette szólnak minden botternek hogy ne tegye. Valamibõl a Joymaxnak is megkell élni, márpedig ha mindenki bant kapna, magukat szopatnák meg.

Itt elnézést kérek minden alacsony szintûtõl, de a játék, nem rájuk építkezik, a legtöbb noob úgyis egy hét-hónap alatt abbahagyja a játékot vagy feltörik 3x míg be nem látja nem való neki számítógép. Ne szövegeljetek, ha az összes magasszintû bottert kibannolnák, ez a játék összeomlana, nagyrészt õk veszik a silket. Errõl ennyit.

Softmod - iSROBot :
Tudtommal csak a török bot progik, meg a crackelt botok kapnak bant.
A másik, ha softmod user bant kap, az nem a softmod hibája, hanem az a tény játszik közre, hogy a legtöbb goldfarmer akit kivágnak softmod multiklienst használ. Nem a bot a ludas, hanem aki ész nélkül használja.

Maala
no jó napot, olvassuk a híreket. ^^ remélem ban miatt húztátok újra a klienst!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

most úgy se tudok bemenni hogy kézzel henteljek😊)

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Akkor uninstall és install😊)

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

WuFraZselic
én is ujrazuztam 1.006tól 1.100ig ment a patch 😊 de izé, áprilisba volt nagy massive bannolás, csak az a gond hogy a softmod bot usereket baszták ki, az isro-bot credites fajtából senkit. szerintem most is vmi hasonló lesz. jobb félni, ugyhogy most jobolok max 3 óra ticektet lenyomom kézzel valahogy ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

En minden esetre ujra huzom az SRO-t, biztos, ami biztos alapon. Lehet, hogy most komolyan gondoljak. Es az elso mass-banig nem is bottolok.

Please re-setup the normal client whoever uses the abnormal client and we recommend you not to use illegal program such as bot program right away.

Szal rakjam újra a gamet hogy ne bannoljanak vagy elég ha nem crackelt kliensel lépek be?😄D

Ne...nem igaz..botter írtás már megint......áááááááááá

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Tono34
Sztem ezt kellene tennie, ban figyelmeztetés nélkül.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

sztem örüljetek h szóltak.. máár ez is "nagylelkû a joymaxtól, azt is megtehette volna h bannolja az összes botert szó nélkül..

Tono34
Majd lesz másik, mindig van kikapu. 😞

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

igen, de így legális cuccból lesz pííz.. nem botból, nem rontja a jojmax üzletét se meg hírnevét se..

Tono34
A botterek majd eu-s karaktert csinálnak és ott veszik a silket újra.

ha bannolnak elmeek kóreába és kinyírom az összeset😄D

Megoldás mindíg volt, mindíg lesz.
Csak idõ kérdése, addig készüljön mindenki némi kis handgrindre 😛

Be legit!

szupermario😊
élvezheted és nem kell cheat😊

Szerintem semmi nem lesz, vagy ha bármi is történik, lesz rá megoldás...
Bár én élvezni akarom a játékot és nem 10évig farmolni 400k sp-re.
Jagi
változatlanul nem lehet fellépni tekercs nélkül....
no comment

igen erre céloztam..
elõször eladják, utána meg kiszopatják a botereket? 😄
na ez nagy húzás lenne..
és senki nem vonhatja õket felelõsségre, mert ugye hivatalosan semmi közük az átaluk "csúnya gonosz boter"-nek titulált alanyokhoz.
szerintem europa elõtt keményítettek be, most ugyis lesz profit másból..
de szép is lenne..
bár sztem ebbõl se lesz semmi.
én azért bizakodok😊

nyehehe😊
Na ezek után fejtse meg vki jojmaxot...
xD

Közel 2 év leforgása alatt sikerült a megtalálni a módját a bot kliensek felismerésének, joymax?

És mára érkezett el az idõ, hogy olyan népszerû lett a játék hogy már nem létfontosságú a botterek által termelt extra profit?

Vagy csak a szokásos ijeszgetés a antibotterek megnyugtatásához, aztán két nap múlva már megint futkároznak a gold minerek, meg a kselõ botok?

Nekem olyan érzésem van mintha az Isro-s joymaxfönök pár év kóma után felébredve bement dolgozni, látva hogy az összes embere pizzát zabálva passziánszozik a gépek elött kiosztott néhány seggberugást és elkeztek végre dolgozni, haleluja😊
Hmmm...

Hello. This is Silkroad Online.

All servers will be undergoing extra server inspection regarding the massive bot punishment.

Abnormal client (ex: Hacking client with unnatural data) is not accessable after the inspection and will be punished strongly if one tries to access with such a client.

Please re-setup the normal client whoever uses the abnormal client and we recommend you not to use illegal program such as bot program right away.

Thankyou.

Inspection Period : 2007/7/20 11:00~12:30 Silkroad Standard Time (1 hour 30 minute duration)
nyeheh pedig egész jó ötlettel álltam elõ😊
xD

hupsz.. akkor egy ötlet..
ha nem tudsz bemenni estig, menj át vmi haverhoz, és próbálj meg tõle belépni a gamebe az 50es karival.(ha van oan aki jáccik sro-val, ha nincs kérj meg vkit h rakjátok fel, egy jóbarátnak tuti nem gond..)
ha ott betudsz menni, akko otthon winfos reinstall vagy c:\ vagy új vinyó vagy mittomén, ha nem tucc onnan se akkor... szopi paszzolok nemtom 😊

doxadmin
oks megoldódott, újratelepítettem egymás után 3x míg végre beengedett

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
nem használok botot semmi hac semmi más szar, ticketet vettem 4 k ért, meg most akartam malacot venni. Kézzel viszem a játékot.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
oks, de nekem ott kezdõdött hogy reggel bent voltam, csináltam egy +3as shieldet és disconnect. Kiírta hogy zeus emergency szarság. Akarok visszalépni miután kiválasztom a karim, start ra nyomok hogy betöltse disconnect. Nincs semmi bot progi, hack vagy hasonló szarság a gépen. Próbáltam újratelepíteni az sro-t, újraindítani a gépet de ugyan ez. Bann szóba sem jöhet mert silkes vagyok és nem otolok. Az szintén nem hogy feltörtek mert akkor nem disconnectet írna gondolom, ja és a kiskarimmal tudnák írni az 50esre, de mikor megpróbáltam cannot findet ír ki. Vagyis más szarség van itt. A fura hogy 1 éve ismerem a játékot de ilyet még egyszar sem csinált.

Morphin
Hugom gépén pl. csak az én karimat vágta ki a kariválasztó képernyõnél...az összes többit beengedte...(az illegáis programon belüli a karim filter fájlát másik géprõl vittem át)
ez volt a baj, de ezt csak igy csendben 😄😄 nem tuti hogy neked ez a hibád

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Teljesen igazad van a kulturált játékmóddal kapcsolatban...multkor DH elõtt...(jo multkor volt...)szal egy kis csapat trader indult jangan felé, meg egy kis hunter, még 24es sem volt.Szal mennek megyek utánuk gondolom már fostak jo elõre 😄...szal megjön egy ismerõs mondja hogy azonnal vált thiefbe és mészárolja le egy fél ütéssel a ,,ge*i kis huntert"...mondom neki te szerencsétlen ne ezeket üssed már LOL...42+os volt a srác...mondom inkáb segitsünk nekik...mellesleg odavissza bekisértük õket...tehát nemtom egyesek miért igy gondolkoznak...még csak thief expet sem kapott volna csak egy nagyon keveset...tehát nemtom miért jó ez..valsze az ilyen embereknek "nemvolt gyerekszobája" de az is lehet hogy a te általad emlitett 10 éves korosztály...
na mind1 ez ellen ugysem lehet csinálni semmit

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

használtál illegal programot?? nemlehet h bannoltak? vagy az nem ien? velem nem fordult ien elõ uhhogy passz, csak találgatok.
többiek?

szerintem ez természetes. ha vki -nek kédése van, akor +próbál a fórum segíteni.(aztán jól összeveszik 😊xD ) csak az a szar mikor vki fAQ-ban leírt szart kérdez meg tizeddikként. de ez az armoros bowos jó volt.
sztem minden csak pozitív hozzáállás kérdése😊 (UNICUM!!!!!!)

doxadmin
ok ha megoldottátok ezt a hatalmas ijász kérdést, hogy végül is mi a jó a full str-es íjásznak, akkor az én próblémámra is találjatok választ ha kérhetem.

50es karimmal nem tudok belépni a játékba míg a lv 1essel igen. Mikor a start gombra nyomok disconnectet kap az 50es míg az lv 1est beengedi.
Újraindítottam a gépet,nem oldódott meg a probléma. Újratettem az sro-t szintén nem tudok belépni.

Valakinek van valami használható ötlete????? örülnék neki ha megosztaná velem minél elõbb. thx elõre is

Háát igen, több csillag az már nagyon veszélyes. én is imádok tadelni, és 72++ os npc-kkel kiszopok mint huzat. És itt jön a lényeg!!
sok hülye felidegesíti magát, és keres egy botprogamot, vagy hentel mint a hülye 70ig.. pedig nagyon nem errõl kéne h szóljon. Ha erõsebb thief lecsalizott akkor szopi, mérgelõdök egy sort, maj átgondolom legközelebb merre menjek. Azt kell megérteni, hogy ez csak egy játék, mi a francért kéne idegelned magad??!!
ugyan ez a többi job. ha pl thiefkedsz, 70 alatt nem érdemes mert egybõl leszed vmi 8d-s hunti sunnal.. de itt se azzal van a hiba h kicsi vagy, hanem a többi játékos hozzáállásával. Én pl ha látok egy 30as thiefet szaladgálni, nem baszom utána a glavie-emet, mert nem kihívás letolni... itt kezdõdik a kultúrált játék, és talán legközelebb õ is mehggondolja h nála kisebbet leöljön e. persze sajnos vannak török gecik meg kis 10éves parasztok, de nem lenne szabad h õk uralják viselkedésükkel a játékot. Nekem ennyi a véleményem. lehetne itt változtatni, csak tömeg kell hozzá.

Super Saiyan
jó téma... máskor hozzám se szoktak szolni... ti meg megvitatjátok ^^köszönöm

>:C

Super Saiyan
köszönöm

WuFraZselic
igen, ugy értettem, de anélkül is jól halad, én hybrid int spearrel csináltam kb 1-1.5nap/szintet 50 és 60 közt, mig egy klántársam int bowal (52+5 SOS bow) simán följött rám pedig õ még farmolt is. ugyhogy tényleg jó fejlõdés szempontjából.
azért 72 felett kezdõdik az élet, mert jobolsz -> rádhuzzák npc-ket, lekaszálnak, lemerceznek mittomén mi. vagyis nekem ez a tapasztalat. nagy trader voltam 45-64 közt, de többcsilit már akkor is életveszély volt vinni, pedig az kb 1 éve volt 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

😄😄😄 "armor mánia" ez qrva nagy!! XD xD
-nem fikázás volt Saiyan, csak teccett ez a kifejezés. szerintem csináld úgy ahogy legelsõ hozzád fûzött kommentemben leírtam(#42302) végülis csak jó volt az: garment full str.
WuFraZselic: valszleg azért írtad le az intes változatot is, mert ugye számoltál azzal h ien csúnya progit is használni fog azz illetõ.
én csak régimódian, kézzel tolom, szóval ezzel számoltam, ahol nem egy hónap lesz 60+ vagy 70(ugye neked is 10volt.) És hosszú ideig csak hentelini baromi unalmas.
én azon vok meglepõdve, h a legtöbb fórumon, (legyen akármien játék) általában az jön le egy odalátogatónak, h ez a game csak nagyon high lvl-en élvezhetõ, pedig nem. szerintem 6d felett teljesen el lehet vele úgy játszani, mint 8d-n, max többször kinyírnak, de kitérdekel, csak jááték!!! én azért sro-zok mert élvezem a környezetet, legyûgöz a táj, jófej csapatban vok és szeretek hülyülni, + segíteni kisebbeknek. Nem az a lényeg h legyõzhetetlen légy a játékban, hanem h szinteden legyél atom erõs. ezért nemtom megérteni azokat, akik 2hónap alatt akarnak 70+ karit. hova ez a suietség?? ez bizony csak egy játék! Ha az érdekelne mekkora vok valszleg méég mindig elsõ karimat tolnám, de én inkább próbálgatok, kisérletezek😊

Full STR ---> Garment (tök8 a fizikális mob, kitankolja)
Full INT ---> Armor (kisebb sebzés fizikális moboktól)

INT Bower: eszméletlen fejlõdési ráta, farmolsz úgyis sp-t szal utána válthatsz bármi másra...

Uff beszéltem 😊

Be legit!

WuFraZselic
ruby tablet of challange

WuFraZselic
nem szépségverseny ez, vaze 😊

Super Saiyan
még 1 kérdés: Critical-t milyen magic stone-val lehet nõvelni?

Super Saiyan
igen mert a garment szerintem csúnya :S

Super Saiyan

ezmi ??!?!?! hogy kerülnek ide

WuFraZselic
neked az armor a mániád, vazze?! 😊
lehetsz, de 42 körül váltani kell garmentre, bár szerintem lvl 1tõl mehetsz garmentbe

Super Saiyan
ok full str ez marad! nem változtatok!
lehetek full str karival armor?

WuFraZselic
az elsõ rész a nachal szobára vonatkozik*
(ja és persze jobolni, pvp-zni nem kell, 72 fölött RÁÉR*...) és ez is power lvl-re vonatkozik, no job no pvp csak lvl, 1 hónap max és megvan a 60