Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
viszont a kis szintûekkel kapcsolatban amit írtál(nem védeni akarom õket, csak van egy meglátásom) és valszleg úgy gondolja a joymax is ahogy te, van egy kis logikai bukfenc..
ha nem lenne ennyi goldbot, meg egyéb boter, valszleg nem lenne állandóan crowded. így talán a sok kezdõbõl több is tartós silk vásárló lenne, aki mondjuk nem akar nyúl meg sp teki mellett még majd4000Huf-ot prémiumra költeni. sokan bizony amiatt hagyják abba h 1óra mire bemész, és nem is tudsz ölni a kselõ seggfejek miatt.(bár gondolom nem daráltál kézzel még penonoknál vagy taklában..) és bizony akik nincsenek tekintettel másokra inkább botot vesznmek minthogy abbahagyják v szenvedjenek kicsit, mert ugye egyszerûbb..
szóval lehetne simán silkre építve is még nagyobb profittal üzemeltetni a game-t. eddig is népszerû volt, eu után is sz lenne, de bizony sok ember megunja, mert nem elég h sokat kell ölni, de nincs is rá mob a sok boter miatt. Na ezért hagyja abba a "noob"-ok többsége..
amzgy meg annak nem való a számítógép aki nemtud rajta csak progival jáccani...
Az, hogy szóltak, lesz egy újabb botlista, ez is csak azt bizonyítja, hogy esetlegesen elkészült egy crackelt-klienst felismerni képes program, amivel bárkit kidobhatnának, de nem teszik, helyette szólnak minden botternek hogy ne tegye. Valamibõl a Joymaxnak is megkell élni, márpedig ha mindenki bant kapna, magukat szopatnák meg.
Itt elnézést kérek minden alacsony szintûtõl, de a játék, nem rájuk építkezik, a legtöbb noob úgyis egy hét-hónap alatt abbahagyja a játékot vagy feltörik 3x míg be nem látja nem való neki számítógép. Ne szövegeljetek, ha az összes magasszintû bottert kibannolnák, ez a játék összeomlana, nagyrészt õk veszik a silket. Errõl ennyit.
Softmod - iSROBot
Tudtommal csak a török bot progik, meg a crackelt botok kapnak bant.
A másik, ha softmod user bant kap, az nem a softmod hibája, hanem az a tény játszik közre, hogy a legtöbb goldfarmer akit kivágnak softmod multiklienst használ. Nem a bot a ludas, hanem aki ész nélkül használja.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Szal rakjam újra a gamet hogy ne bannoljanak vagy elég ha nem crackelt kliensel lépek be?😄D
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Csak idõ kérdése, addig készüljön mindenki némi kis handgrindre 😛
Be legit!
élvezheted és nem kell cheat😊
Bár én élvezni akarom a játékot és nem 10évig farmolni 400k sp-re.
elõször eladják, utána meg kiszopatják a botereket? 😄
na ez nagy húzás lenne..
és senki nem vonhatja õket felelõsségre, mert ugye hivatalosan semmi közük az átaluk "csúnya gonosz boter"-nek titulált alanyokhoz.
szerintem europa elõtt keményítettek be, most ugyis lesz profit másból..
de szép is lenne..
bár sztem ebbõl se lesz semmi.
én azért bizakodok😊
Na ezek után fejtse meg vki jojmaxot...
xD
És mára érkezett el az idõ, hogy olyan népszerû lett a játék hogy már nem létfontosságú a botterek által termelt extra profit?
Vagy csak a szokásos ijeszgetés a antibotterek megnyugtatásához, aztán két nap múlva már megint futkároznak a gold minerek, meg a kselõ botok?
Nekem olyan érzésem van mintha az Isro-s joymaxfönök pár év kóma után felébredve bement dolgozni, látva hogy az összes embere pizzát zabálva passziánszozik a gépek elött kiosztott néhány seggberugást és elkeztek végre dolgozni, haleluja😊
All servers will be undergoing extra server inspection regarding the massive bot punishment.
Abnormal client (ex: Hacking client with unnatural data) is not accessable after the inspection and will be punished strongly if one tries to access with such a client.
Please re-setup the normal client whoever uses the abnormal client and we recommend you not to use illegal program such as bot program right away.
Thankyou.
Inspection Period : 2007/7/20 11:00~12:30 Silkroad Standard Time (1 hour 30 minute duration)
xD
ha nem tudsz bemenni estig, menj át vmi haverhoz, és próbálj meg tõle belépni a gamebe az 50es karival.(ha van oan aki jáccik sro-val, ha nincs kérj meg vkit h rakjátok fel, egy jóbarátnak tuti nem gond..)
ha ott betudsz menni, akko otthon winfos reinstall vagy c:\ vagy új vinyó vagy mittomén, ha nem tucc onnan se akkor... szopi paszzolok nemtom 😊
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
ez volt a baj, de ezt csak igy csendben 😄😄 nem tuti hogy neked ez a hibád
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
na mind1 ez ellen ugysem lehet csinálni semmit
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
többiek?
sztem minden csak pozitív hozzáállás kérdése😊 (UNICUM!!!!!!)
50es karimmal nem tudok belépni a játékba míg a lv 1essel igen. Mikor a start gombra nyomok disconnectet kap az 50es míg az lv 1est beengedi.
Újraindítottam a gépet,nem oldódott meg a probléma. Újratettem az sro-t szintén nem tudok belépni.
Valakinek van valami használható ötlete????? örülnék neki ha megosztaná velem minél elõbb. thx elõre is
sok hülye felidegesíti magát, és keres egy botprogamot, vagy hentel mint a hülye 70ig.. pedig nagyon nem errõl kéne h szóljon. Ha erõsebb thief lecsalizott akkor szopi, mérgelõdök egy sort, maj átgondolom legközelebb merre menjek. Azt kell megérteni, hogy ez csak egy játék, mi a francért kéne idegelned magad??!!
ugyan ez a többi job. ha pl thiefkedsz, 70 alatt nem érdemes mert egybõl leszed vmi 8d-s hunti sunnal.. de itt se azzal van a hiba h kicsi vagy, hanem a többi játékos hozzáállásával. Én pl ha látok egy 30as thiefet szaladgálni, nem baszom utána a glavie-emet, mert nem kihívás letolni... itt kezdõdik a kultúrált játék, és talán legközelebb õ is mehggondolja h nála kisebbet leöljön e. persze sajnos vannak török gecik meg kis 10éves parasztok, de nem lenne szabad h õk uralják viselkedésükkel a játékot. Nekem ennyi a véleményem. lehetne itt változtatni, csak tömeg kell hozzá.
azért 72 felett kezdõdik az élet, mert jobolsz -> rádhuzzák npc-ket, lekaszálnak, lemerceznek mittomén mi. vagyis nekem ez a tapasztalat. nagy trader voltam 45-64 közt, de többcsilit már akkor is életveszély volt vinni, pedig az kb 1 éve volt 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
-nem fikázás volt Saiyan, csak teccett ez a kifejezés. szerintem csináld úgy ahogy legelsõ hozzád fûzött kommentemben leírtam(#42302) végülis csak jó volt az: garment full str.
WuFraZselic: valszleg azért írtad le az intes változatot is, mert ugye számoltál azzal h ien csúnya progit is használni fog azz illetõ.
én csak régimódian, kézzel tolom, szóval ezzel számoltam, ahol nem egy hónap lesz 60+ vagy 70(ugye neked is 10volt.) És hosszú ideig csak hentelini baromi unalmas.
én azon vok meglepõdve, h a legtöbb fórumon, (legyen akármien játék) általában az jön le egy odalátogatónak, h ez a game csak nagyon high lvl-en élvezhetõ, pedig nem. szerintem 6d felett teljesen el lehet vele úgy játszani, mint 8d-n, max többször kinyírnak, de kitérdekel, csak jááték!!! én azért sro-zok mert élvezem a környezetet, legyûgöz a táj, jófej csapatban vok és szeretek hülyülni, + segíteni kisebbeknek. Nem az a lényeg h legyõzhetetlen légy a játékban, hanem h szinteden legyél atom erõs. ezért nemtom megérteni azokat, akik 2hónap alatt akarnak 70+ karit. hova ez a suietség?? ez bizony csak egy játék! Ha az érdekelne mekkora vok valszleg méég mindig elsõ karimat tolnám, de én inkább próbálgatok, kisérletezek😊
Full INT ---> Armor (kisebb sebzés fizikális moboktól)
INT Bower: eszméletlen fejlõdési ráta, farmolsz úgyis sp-t szal utána válthatsz bármi másra...
Uff beszéltem 😊
Be legit!
lehetsz, de 42 körül váltani kell garmentre, bár szerintem lvl 1tõl mehetsz garmentbe
(ja és persze jobolni, pvp-zni nem kell, 72 fölött RÁÉR*...) és ez is power lvl-re vonatkozik, no job no pvp csak lvl, 1 hónap max és megvan a 60