Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
hát van1-2 ügyes programozó aki csinal ilyen progit hogy még azt az image kódot is beírja magától

amugy minek 100év nem elég 1év??

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Jólvanna csak egy ötlet, finomítgatások persze kellenek 😄 pl lehetne egy olyan hogy halasztás, ez mondjuk 5-10 percre elrakja, csak egy gombot kell megnyomni, aztán elõjön, ha lejár az idõ, de elõ is lehetne hozni idõ elõtt, ha épp ráér a játékos. A Halasztás gombra kattintást megtudná csinálni bot?

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

Lord Nomak
Caveben amikor nachal vagy yacha szobában grindelek, mozdulni nem tudok mert annyi a mob, pont az hiányzik hogy valami ilyen legyen. Fõleg amikor 2 giant van rajtam és nincs zerk, plusz agrok is spawnolnak, az img kód meg pont akkor jön. Most vagy kiteleport shield elõ img kód beír, vagy megpróbálom leszarni azt a 6 mobot ami éppen üt, zombit tesz rám megaláz és beírom a kódot. Másik, hogy tradelés közben se lenne jó amikor 3 oxot kísérek 5 csilis mind, dupla spawnolnak, 30 npc és bedobja az img-t.. De az elgondolása a dolognak nem rossz.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

LOL megnéztem egy feltört acc-t amit az sro forumon találtam és nézzétek hogy mikor lehet vele jáccani újra

Just the reggae,ska,dreadlock!

Lord Nomak
Autumn jó meg minden, fõleg azért ha pl caveben ahol engem speciel rendszeresen valamelyik fogyatékos agro mob elkezd cseszegetni hátulról miközbe giantet ölök.. szal akkor jó mivel hátra is csap a skill elsülés után. Csak hát nem tudom.. Szóval nem használod úgy sem, átlagban egy devil és kombó kell minden mobnak ami 70es és ahol én farmolok, taklában snipereknek kell egy devil egy steel és meghalnak, ez mind crit nélkül. A lényeg az hogy nem használod a skillt.. Azon kívül hogy 1nél több mobot sebez az útvonalban nem ad extrát úgy mint a devil attack rate, steel crit, kombónak sincs extra viszont gyorsan elsül és shieldes ellen jó mert több az esély hogy 4 lövésbõl blokkol 1et, vagy kettõt.. szal érted. Unique vadászatnál sem hasznos mivel magadra húzod az eliteket ha eltalálod.. Farmolás meg szerintem 16os sos bowwal tökéletes, elkezded strongholdban, 19en átmész csákik közé azt ennyi.

Lord Nomak
Ezt felcsapatod +5re kékezed fullra és olyan árba ellehet nyomni hogy hüha xDD

BTW 4millt beleoltem es +0 Oo ez aztan a rate 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Es igy áll a kezemben 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

1nap 2 drop sztem soha az eletbe nemlesz dropom XD

NA SZAL VISSZATÉRÉSEM MOZZANATAI >.>

wtf >.<

ok, a 10 perc meg a 60mp beírási idõ csak a példa kedvéért volt, bár szerintem 1 óra sok, azzal még talán megérné botolni. legjobb lenne szavazásra bocsájtani hivatalos honlapon 😊)

http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/sro2007-07-20_18-34-33_711184958397.jpg

http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/sro2007-07-20_18-34-33_711184958397.jpg

byzhouse
ugy lenne a jó ha 1óránként mert 10perc az hülyeség kibasznám a gépet az ablakon ha 10percenként kérné elég az a kód mikor belépek a játékba nem hogy 10percenként üssek be

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

csonáljön=csináljon 😄

Hmm bocs de nekem nem teccik,jáccok nyirom szörnyet éppen lehet haldoklok és akkor kell beirnom kodot közbe meg nyomogassam gombokat mit csonáljön hös ez igy szerintem elég nehéz lenne.

miközben grindeltem eszembe jutott egy módszer botterek ellen. (annyira megtetszett ez a könnyû belépés 😛) Arról van szó, hogy jobbalul, a tipp ablak fölött megjelenne egy kis ablakmondjuk 10percenként, és egy betûkódot kérne. lenne 60mp, hogy beírd(ha éppen ölnél championt, legyen idõd) és ha beírod zökkenõmentesen menne tovább a game, ha nem írnád be akkor kirúgna. így a botterek kiesnek, te meg maradsz, ha meg mégsem sikerül, akkor úgyis populated lenne a szerver, hogy újra belépj, mert a bottereket kidobja ez a funkció.

byzhouse
nem fogják duplázni mert még nagyobb lagg lesz nyitnak kb 3 új szevert azt csá.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

shinewalk
Szerintetek Eu eután is ilyen lesz??
Vagy EU-val együtt lesz server-bõvítés is??
AZ lenne az igazságos ha megduplázódna a serverek férõhelye.

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Morphin
Nem botirtás volt szvsz...csak az uj kliens miatt nem müködnek a botok...bár lehet az én logikám xar...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

byzhouse
ilyen bot írtást hetente kéne csinalni

kiváncsi vagyok hány botert dobtak ki

EZt észrevettem de hálaégnek nem mennek botok és most minden király,nem kell 12 ig fentlenni bejussál és 7 kor se kell kelni amit amugyse csináltam😄

byzhouse
nem csodálom mikor Easy meg populated van a szervereken 😄

Morphin
hopsz kicsit sok lett a "most" 😄😄

DE jo 19:45 kor simán beenged...😄

Morphin
Köszönöm szépen ezt a bõséges info-t...namost minap beszereztem egy 16+3 SOS bowot...namost ugye most 11es vok...6os farm,de akkor ha farmolok izombol, utána lvl 16on huzzam fel 16ra?? tehát 0ás farmba? nem tarstam 24ig 9esben??
Egyébként az Autumn széria miért nem kell? jó az kis szinten nem?vagy nem éri meg? na mind1...köszi még1x

Lord Nomak
Na meg még valami xDD Madarakat kezd feltépni, feltolod fehér madarat, utána kéket elkezded és mikor full farmed van a feketét is de azt ne nagyon használd. Mikor 80on leszel és meglesz új madár azzal lehet nyomni, az is phy dmg-t ad mint a fekete viszont szép nagyot. Ami a jó benne hogy nem lehet blokkolni a támadását és nem lehet lecsapni, szal shieldes intes ellen jól jön.

Lord Nomak
Ja még annyit, hogy cold azért sem értelmes dolog mert mobozni lehet vele, fagyiznak mobok, viszont fire imbue dmg nagyobb. A másik, hogy a glaviesek fognak a legjobban hullani plusz az intesek. Azon ne lepõdj meg hogy intessel nem tudsz mit kezdeni ha nincs crit, sajnos ez ilyen. Én átlagban 73as intesre armorban nyomok devillel 3.5k-t, viszont a critem meg 8-8.5k. Glaviesre garmentben szintén 73as tehát velem egyszintü olyan 9-9.5k crit megy. Ezek a sebzések olyanok, hogy +3 garm szett és ékszerek és minden kék, nem max statosak de kékek. Strongot és visiont felejtsd el pvp-ben mellesleg, max azzal nyithatsz, de semmi több. Amíg felhúzza neked skillt vagy stuntolsz vagy hasalsz, tehát nem jó. Lehetõleg devilt nyomd el 70 felett mindig ahogy lement a betöltési ideje. Azokkal lehet ocsmányakat critezni és attack rate növelõ hatása is van. steel csak akkor jó ha critezik amúgy low dmg..

Lord Nomak
1-5,5-16,16-24,24-30,30-42,42-48-,48-52,52-60,60-65,65-70, utána meg ahogy érzed, ez a farm szint kb. Így szépen lehet tolni, két helyen érdemes farmolni, stronghold low lvl-en, utána virág+yeowa, aztán bunwang+mujigi, és utána penon, 70en meg bemész nachal szobába caveben és tolod neki mint az idióta. Bowereket nem szeretik, rosszabb mint nuker ilyen szempontból. Lehetõleg crit10+ legyen mindig bowod és 52re egy sos bowot szerezned kéne. Utána 64,68,72 az legyen +5. Skill szempont meg hát bownál minden kell kivévve autumn skilleket, sajnos strong és vision is kell már mivel új skill stuntol az meg izmos. Force részben kell fire imbue, fire shield, phy% növelõ, mag def, és passzív. Lightnál kell mag% növelõ, futás+teleport és parry, plusz passzív. Kb ennyi az egész, teleportot kötelezõ tolnod, ha akarod ha nem, különben pvp-ben elvérzel nagyobb vagy sunos ellen. Engem is csak az ment meg általában. Teleport el, devil, kombó, steel, devil és lehet megint teleportolni arrébb, fire shield meg azért kell forcenál mivel reducet lehet vele nyomatni, mire kimaxolod 78as reduceod lesz tõle, utána már kevés kell ékszerekre és mivel bowernek nem egészséges ha befagy így szintén kötelezõ.
Ha még van kedved fire wallt is nyomathatod, sun spearesek csúnyákat tudnak lõni, és ezzen csökkentheted az esélyét a halálodnak.
A coldot meg felejtsd el, gyökér aki szerint kell cold bowernek mivel pure str 110%+ phy balanceal.. Glavies hullani fog, blader meg nem tud megölni mivel low dmg. Nuker ellen meg minek. Update után lesz még mana shield, tudom jó dolog viszont az alapból kb 80on 7k mp-bõl elkezdi a sebzéseket lehúzni nem fogsz tudni skillezni.

WuFraZselic
3 óra ticket: 3400 sp. asszem ez mindent elárul. itt rohadjak meg, ha ilyen állapot lenne mindig, nem botolnék az tuti! élvezet játszani, mikor 15-20 niya mage/shaman rámjön én meg csak ghost mars meg nuke és csoki mindenkinek. áááh, élvezem, ez hiányzott sro-ból, de ez sajna csak ilyen körülmények közt jöhetett létre 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Már írták a progok, 2 nap kell és megvan az új cucc botra!
Maala
nem...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ez mindig is foglalkoztatott, aki oxi member annak ingyen jár az sm?

"fizetosse tettek." akkor ugy fogalmazok, miota barki szamara elerheto, es nem kell hozza Private member-nek lenned.

Maala
lol, fizetosse tettek. 😊 mindig is az volt, csak volt, amikor volt publikus leakelt (és soxor keyloggeres) verzio...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Akkor is ez volt, mikor fizetosse tettek az SM-et. Nem tart sokaig.

Tono34
Furcsa volt 14:10-kor az összes szerveren populated feliratot látni 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

na most ez a vebfordtó alapján magyarúl--> XDXD

Nos a joymax összetartotta a szarukat és döntött megfoltozni a kellemetlen fickónkon kívül egyszer és örökre....... YEAH RIGHT!

Már az új ügyfélen dolgozunk hogy gyerünk be, mindent, amit tettek, tettek egy kevés könnyû hibatûrõ anyag kapni körbe az új ügyfélnek máig kint kellene lennie (20-a) vagy holnap (21-e).

Annyira, Sit hátat és standot a szerverek közül mindegyikként népesítenek be csak és ellazulnak. Megengedi a Deepblue7 Teamnek, hogy gondoskodjon a munka egészérõl és bérbe adjon téged a fickók ellazulna

If all goes well the new client will be out and you will all be botting..... If not, well get ready for europe!"
114 /512 karakter
visszajelzés »

fordít »
Ha minden jól megy, az új ügyfél kint lesz és te végrendelet mind az legyél botting...

Ha nem, nos legyél kész Európáért!

"Well joymax pulled their shit together and decided to patch out our bot once and for good......... YEAH RIGHT!

We are already working on the new client to get in, all they did was put some easy fail safe stuff to get around the new client should be out by today (20th) or Tomorrow (21st).

So, Sit back and stall as all the servers are only populated and relax. Let the Deepblue7 Team take care of all the work and let you guys relax.

If all goes well the new client will be out and you will all be botting.....

If not, well get ready for europe!"

szal lol xD

botforum.co.cc :p

volt ott esõ? bazz de jó nektek😊
Leötölni nem tehtem meg, mert most arról a géprõl írok, aho letöröltem, és újra szedem a chinát és, az eut töltötm de ám ,elinditottam megy egy kis ideg ,és leáll 1,nek 10 kb/s aztán 9 , 8, 7 6, végén visszesik 0,0 kb / secre ,ez net megszakadására utal?Msn is egyfolytába ki be ki be.
Illetve ez már tegnap reggel kezdõdött ez a probléma, csak nem ilyen sûrûn volt dc.:s
Aki botolt azt így büntetik?Hogy blokkolták és 2 perc fentartozkodás után dc???
kétlem. nem használok multiklienst, csak egy karival botolok. teljesen mintha bot nélkül lennék benn. ha nem használnék botot, és gy kéne elmennem egy kis idõre, elvinném a karim az agresszív mobok elõl és othagynám. szal SEMMI nem változna

Hali
Hogy vagytok?
Egy olyasmi problémával fordúlok ide, ami nagyon zavaró, mégpedig, feléépek 1 perc dc, feléépek emgint dc, aztán megint 2 perc múvla dc, és ez megy folyamatosa, nem rég kezdte el.A netem ugyan szar, sokszor dc-zet olyan 20-301 óráként, ezés is lesz új modemem, de msot nem a net hunyó hisz megy minden és 1 perc múvla d,c vagy annyira szigírtva lett hogy hogyha 1 sec elmegy akkor is dc-zet.:S
Csakhogy en epp az ien fergek miatt fogom abbahagyni a sro-t valoszinuleg 😛

em kértem együttérzésed.
ennyibõl ki nem szarja le, hogy neked csak szép álom marad a lv120 mastery, mer nem fogsz már sro-zni? ja én a wc-be szarok

egyébként lehet tényle gyorsabban fejlõdök handgrinbõl, de nálam ez úgy ment, anyám szólt, hoy akar valamit (14éves vagyok) csak megnyomtam auto traininget és máris mehettem. megis csinálta 600 chakjit gyönyörûen. jó érzéés volt látni miután otthagytam kb 130 megölt chakjival , hogy már 480-nál van... 😊

Te jóég drága arany lelkem, a szivunk szakad meg erted :'( mindenki gyaszolni fog hidd el hogy ha nemlehet majd botolni😞 mi lesz most a vilaggalm lehet az eg a fold helyere kerul?Oo Azé jobb ha tudod en nem erzek veled egyutt XD Ki nem szarja le hogy botolhatsz-e vagy nem?😄DD Ugyis lesz egy kiskapu ami lehetove teszi majd ujra a botolast, csak megkell talalni 😉 De aze sok sikert a hangrindhez en mar megszoktam es bottal nem is volt oan jo >.> (kb lv 16-tol 19ig tolta)

tehát a commentemre a válasz : igen, teljes mértékben így van. okos gyerek. kapsz egy nyalókát.