Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy minek 100év nem elég 1év??
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Just the reggae,ska,dreadlock!
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Es igy áll a kezemben 😊
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/sro2007-07-20_18-34-33_711184958397.jpg
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Vagy EU-val együtt lesz server-bõvítés is??
AZ lenne az igazságos ha megduplázódna a serverek férõhelye.
37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
kiváncsi vagyok hány botert dobtak ki
Egyébként az Autumn széria miért nem kell? jó az kis szinten nem?vagy nem éri meg? na mind1...köszi még1x
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Ha még van kedved fire wallt is nyomathatod, sun spearesek csúnyákat tudnak lõni, és ezzen csökkentheted az esélyét a halálodnak.
A coldot meg felejtsd el, gyökér aki szerint kell cold bowernek mivel pure str 110%+ phy balanceal.. Glavies hullani fog, blader meg nem tud megölni mivel low dmg. Nuker ellen meg minek. Update után lesz még mana shield, tudom jó dolog viszont az alapból kb 80on 7k mp-bõl elkezdi a sebzéseket lehúzni nem fogsz tudni skillezni.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nos a joymax összetartotta a szarukat és döntött megfoltozni a kellemetlen fickónkon kívül egyszer és örökre....... YEAH RIGHT!
Már az új ügyfélen dolgozunk hogy gyerünk be, mindent, amit tettek, tettek egy kevés könnyû hibatûrõ anyag kapni körbe az új ügyfélnek máig kint kellene lennie (20-a) vagy holnap (21-e).
Annyira, Sit hátat és standot a szerverek közül mindegyikként népesítenek be csak és ellazulnak. Megengedi a Deepblue7 Teamnek, hogy gondoskodjon a munka egészérõl és bérbe adjon téged a fickók ellazulna
If all goes well the new client will be out and you will all be botting..... If not, well get ready for europe!"
114 /512 karakter
visszajelzés »
fordít »
Ha minden jól megy, az új ügyfél kint lesz és te végrendelet mind az legyél botting...
Ha nem, nos legyél kész Európáért!
We are already working on the new client to get in, all they did was put some easy fail safe stuff to get around the new client should be out by today (20th) or Tomorrow (21st).
So, Sit back and stall as all the servers are only populated and relax. Let the Deepblue7 Team take care of all the work and let you guys relax.
If all goes well the new client will be out and you will all be botting.....
If not, well get ready for europe!"
szal lol xD
botforum.co.cc :p
Illetve ez már tegnap reggel kezdõdött ez a probléma, csak nem ilyen sûrûn volt dc.:s
Hogy vagytok?
Egy olyasmi problémával fordúlok ide, ami nagyon zavaró, mégpedig, feléépek 1 perc dc, feléépek emgint dc, aztán megint 2 perc múvla dc, és ez megy folyamatosa, nem rég kezdte el.A netem ugyan szar, sokszor dc-zet olyan 20-301 óráként, ezés is lesz új modemem, de msot nem a net hunyó hisz megy minden és 1 perc múvla d,c vagy annyira szigírtva lett hogy hogyha 1 sec elmegy akkor is dc-zet.:S
ennyibõl ki nem szarja le, hogy neked csak szép álom marad a lv120 mastery, mer nem fogsz már sro-zni? ja én a wc-be szarok