Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Prémium csak a dmg, absorp és str/int miatt jó, plusz ugye bármikor login és sp quest. De a lucky semmit se ér sajnos. 5%al nagyobb szerencse hát annyukat.. kitörölhetem vele. Amióta 72 vagyok folyamatosan van prémium, még is eltoltam több tucat elixirt fegyverre, stonet cuccokra.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

a br és a crit pedig sztem szintén olyan dolgok, hogy több dologtól is függnek nem csak %, kb olyan lehet mint a sebzés, ami attacktól is függ, balansztól is, hit ratio parrai stb, és még ezek is függnek egymástól meg kitudja miktõl, szóval kibogozhatatlan....

prémium az elég vicces dolog alchemyvel...

elsõ 3 hétben semmi változás 4 str kõbõl 4 füst stb, aztán uccsó 1 hétben csoda történt, és szinte minden elsõre siker

akkor most döntsem el, hogy ez a prémium hatása, vagy csak simán mákom volt utóbbi 1 hétben....

Morphin
Hát a br igen csalóka...csak akkor tudod meg ha használod...nekem most 60as br18as pajzsom van a cave-ben találhattam vmelyik hajnalban 😄DD de sajna most nem "játszok" érthetõ okokból...a lényeg h eléggé csóró voltam 42 körül és mondom leszarom megyek azzal amit találok...találtam is egy br12est..namost az állitom többet blokkolt mint 45ös br 17esem...haver szerint is faszság...bár õ a 72+5ösét ami br 18 volt eladta a faszba, mert szart se blokkolt...aztán egy 14es pimpelgetett és az meg szét blokkolja magát...és hát alchemy tényleg egy kiismerhetetlen kuriózum 😄DD nekemis van premium és sztem használ vmit...mondju kcsak azota alchemyzek sokat magamnak és haveroknak amiota van....és elégg pozitiv a statisztika 😄

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Lord Nomak
Prémium semmit sem ér, akárcsak egy fegyveren a br xDD Ami alchemyvel kapcsolatos nem sokat ér, a többi számít igen. A fegyvernél is akkor tapasztaltam hogy a "br törés" nem ér semmit amikor 100 lövést normál, se skill se semmi leadtam br18as shieldesre, 38 block (saját bowal lenti képen látható ), aztán sima 72es bowwal se kék se semmi leadtam szintén 100 lövés, és 32 block.. Az enyém fullos és még többet is blokkol 😊

Premium varázsa >.>

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Lord Nomak
Hát, úgy kb 40 crit tabi ment rá és 9 fölé nem megy, így marad ez. A többi meg javítva lesz igen, csak hát pénz, element, tabi kell hozzá. Bár lehet majd szeptember környékén ráteszek egy 30 astralt meg immortalt aztán megpróbálom +7et. Ha összejön elsõre akkor meg sírni fogok, hogy 30 astral és immo van rajta és egyett se kellett elhasználnom. xDDD
Egyébként, lehet hülyeség meg elvileg nincs biztos taktika a +4re meg +5re meg ilyenek. De tegnap dc-t kaptam mikor +1 lett, beléptem, karim hotanban tömegbe szal gép tölt, rányomtam közbe 3 wep elixirt egybõl +4.. na mondom mijaszösz, eddig ráment vagy 60 elixir és +3 fölé nem ment. Gondoltam kipróbálom ezt máson is, logout, login, garment elõ, prot elixirek rá, +0 lett +5 elsõre.. Ez a garmentem olyan volt, hogy nem tudtam +2 fölé vinni soha akárhány elixirt tettem rá.

Lord Nomak
Jóhát kabbe xD

Lord Nomak
2 hét alatt nem lehet 80asnak lenni, ilyet senki sem írt ez a gáz.. Én azt szoktam mondani hogy 1 max másfél hó, karitól függ, nukerrel farm nélkül prémiummal, sp-vel, majommal sos fegyverrel megvan 4 hét alatt farm nélkül. str-es kariknak kell 5-8 hét, de ez mind 24/7

Maala
már tegnap is volt...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Super Saiyan
valaki segitene? nem tudok beujtni... mindig azt irni "Failed to connection to server (C9)"

>:C

byzhouse
ujra elkezdenek telülni a szerverek crowded :S

biztos csináltak már bot progit

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Morphin
Tetszetõs kis bowocska ez 😛...bár a phy%on még tényleg dolgozni kell...látom crit9es...ezis megfelel mert nekem 10+t irtál...és a nukeremmel eddig azt tapasztalom h nekem szvsz elég ritka a bow dropp és azis szar...és találni jót meg eléggé nehéz

Maala
dede!!! még nem hallottad!?!?!? kitiltották a clientlesseket!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kavácska
szombat du elsõre be lehet jutni, mifolyik itt gyöngyösön??? jó tudom miért, ne magyarázzátok el 😛

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

shinewalk
Jön majd valaki EU-s karit kezdeni az Alexanderre??
Az írjon nekem privátot. köszi.

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Maala
nekem van 20-20 mindegyikbõl... kivéve agi, challenge...

byzhouse
amugy te mondtad hogy 2hét allat lvl 80-an leszel?? 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Lord Nomak
Kari statok:

Tegnap este xD Ennek az a története hogy vettem 200 silket, hogy legyen 2 astral 2 immo. Aztán rátettem 1 astralt 1 immot, astral lement mert füst volt. Utána nem figyeltem a dolgokat és 2 astral helyett 2 immot vettem, utána anyáztam hogy picsába xD Utána vettem 2 astralt rányomtam mind a kettõt, erre +5 lett, szal most hát lol

És ez lett a végeredménye xD Itt még javítani fogom az alap %, de amikor kell persze akkor nem esik lila tabi..

Super Saiyan
meg is van Harcos leszek áhhhá

Super Saiyan
köszi szépen

byzhouse

Super Saiyan
mivel nekem magas a SRO és nincs a FAQ-ba Europa infó...
Meik a legjobb kaszt ha
- nem PVP-zek
- STR leszek
- gyorsan akarok ölni
?

Super Saiyan
és még olcsóbb is...
#42554: volt annyi eszem hogy kitöröltem elõlle a "www.sg.hu/"-t

Ez a helyes link: thepowerlevel.com

Super Saiyan
thx

Szia,

Az egyetlen, általam használt és megbízható site: thepowerlevel.com

Szerver telítettségtõl függõen, 5 percen belül megkapod a goldot.
5/5

byzhouse
öö én nem villagtatok semmit se lvl20-as on mert akkor törtrek fel de a hülyék ugy törtek fel hogy meg csinaltak a questem és talán olvasd el hogy mit írtam rendeltem goldot azért törtek fel te ..

Maala
neeem, te bolond vagy, azok az effektek (azonnali DC belépés után, ami már párszor elõfordult -> lásd Takla megnyitása, SP-teki bejövetele) még sosem fordultak elõ, és csak a bot az oka. mint a globláis felmelegedésnek is! 😊

Lord Nomak
De elmagyarázhatom hogy miért írtam ha a felfogásod egyébként nem üti a minimálisat. Te mint az értelmiségiek és erkölcsileg tiszta emberek bálványa, leírod, hogy nálad megy sro semmi gond. De abba nem gondolsz bele, hogy azóta hajnalban egy update volt amit ki is írtak masszív bot írtás néven, utána volt még egy mivel az emberek többségénél a videokártyára allergiás tüneteket produkált sro ezért nem lehetett belépni. És te mire felmásztál ide ezeken a problémákon túllett mindenki. De persze ezt a belinkelt kép és a 10 komment számodra nem tükrözi, és az sem hogy hivataloson kiraktak egy hírt is ezzel kapcsolatban.

Lord Nomak
Mi köze van ennek ahhoz, amit írtam, fogalmam sincs. Adjak egy értelmezõ kéziszótárat ?

Ez érdekes edigi mmo-s idom alatt soha a budos eletben nem tortek fel egy karim sem 😮 Lehet tán mert tisztességesen jaccok? Nem villogok senkinek mimvan (marmint oanoknak akiket nem ismerek) lehet ez a titok nyittja de nembiztos lehet csak makker vok es engem elkerultek de remélem ez igy is marad.
BTW:lv 32-n kutylimmal felkerekedtunk robber archereket fingatni, oksa nagy zsir 1 nuke 1 lion 1 mob idaig szep es jo (foleg h ki sem tudja loni a nyilát 😛 igy hp poti oda nemnagyon kellett) aztan latok egy giantot berzi on zsir marad 2 cm hp-ja mikor futok elole h toccse a hp-m me az 1.2k-bol 1 loves leszed 600-700at >.< erre beszoptam egy 1.5k-s critet tole XD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Igyvan >.< baszhatjuk azt a 3 fõt ha tobb ezer nub van a fajtájukbol >.>

Maala
minek álljak le vitatkozni olyannal sokadszorra, aki még nem fejlõdött 70 felett?

én amíg nem botoltam, sem nyavalyogtam a botok miatt, utánakereshetsz régebbi hsz-ekben, szal ez a maszlag a kúltúrált játékról felesleges... nem szokásom thiefkedni, szivatni a kicsiket, inkább mindig segítettem õket, akár ismertem, akár nem az illetõt.
a KSbot zavar? szerinted ha nem lenne bot, nem lenne ugyanúgy olyan ember, aki KSelne? de lenne... és követne órákon át, és elszedne minden mobot elõled. ennek az általad említett kultúrának, és a botnak annyi köze van egymáshoz, hogy semmi. gyorsabban lehet fejlõdni bot nélkül, mint bottal? igen, ez igaz, de amíg nincsenek ilyen körülmények, mint tegnap és ma, addig ez csak utópia marad. és ez a mostani "utópia" tart még kb 2 napig, utána megy minden a régi kerékvágásban, kár rá szót vesztegetni. jah, hogy szerinted a nembotolás is része a kultúrának? szerintem meg nem.

mellesleg az, hogy te 1db normális törökkel találkoztál, még messze nem azt jelzi, hogy mindegyik török 1 segg, inkább azt, hogy te a "pár" seggarc miatt csak a rosszat látod mindenben, és eleve elítéled õket... én még mindig többségben olyan emberrel találkoztam SRO-n belül, akivel jó beszélgetni, akár ha csak a török embereket nézzük. és ez jópár ember...

Hihihi😊
Látom így ennyi volt amit érdemben hozzá tudtál fûzni.. köszi. grat..

ThedarkmanHUN: igen vannak kivételek, eddigi pályafutásom alatt én is találkoztam 1db(azaz egy fõ) törökkel aki normális. de valljuk meg nem ez a jellemzõ.. a kevés kivételnek mindig örülni kell.

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

byzhouse
ha azt akarod hogy feltörjenek akkor rendelj még az elsö karimmal rendeltem 10millát másnapra feltörték

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Super Saiyan
hellosztok: a www.vir4s.com müködik? (SRO-be és más játékokba lehet venni fizetõ ezközt (gyengébbek kedvéért goldot))

byzhouse
jah együt örültek a som-nak mikor 1nap-ra rá már sírsz hogy nincs meg a som-od xD 😄 utána ott röhögnek rajtad

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

#42522 😞

"Már megint csak a kultúrált játékos közönség hiányzik...(ja tom van aki nem , és minden hiába, de ez a pár 100 nem kéne h meghatározza a játék képét --->itt törökökre meg egyéb faszokra, 10éves kis senkikre gondoltam..)" jo hogy felhozod, benvtoltam török partyban es a 3 törökbõl mind a 3 (!) normális volt! tudtak angolul nem pls 10k-ztak stb joarcok voltak, s velem egyutt orultek a som-nak >.>

Me = huncut kari

Maala
"Igen vannak erkölcsileg gyengék( amit ugye leszartok) akik a könnyeb utat választják."

adj címet, nyomtatok neked erkölcsi bizonyítványt, amit kiakaszthatsz a falra.

meginrt okos dolgot mondtál..(bár ez nemigaz.) Honnan veszed h én kire írtam a KOMMENTET. képzeld épp a botereknek szántam. és képzeld azóta mind beismerte persze aki írt ide azóta..,(majdnem, a nagyon lustákat kivéve, akik inkább menjenek el mariozni) h bot nélkül több sp, nagyobb fejlõdés, csak épp rajta kívül se legyen más boter.. Szóóval megint igazam lett abban, h bot nélkül jobb lenne az élet. Igen vannak erkölcsileg gyengék( amit ugye leszartok) akik a könnyeb utat választják.
Már megint csak a kultúrált játékos közönség hiányzik...(ja tom van aki nem , és minden hiába, de ez a pár 100 nem kéne h meghatározza a játék képét --->itt törökökre meg egyéb faszokra, 10éves kis senkikre gondoltam..)
szóval 1 szónak is 100 a vége bot nélkül jobb. mindenkinek.
na már látom, jön minnyá az ócsárolás.
(hibákért, nyers modorért bocs, nem ez a lényege a hsz-nek, picit ittunk😊 )

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

Morphin
Pontosan ezért tetszett meg a bowos mert változatos...és eléggé ritka build..nemsok bowost látom rohangálni a nagy glavies rengetegben :S nekemis volt (igaz egyiksem nagy szintû) blades,meguntam gyenge szar, akkor nuker most azzal tolom (de kézzel már unom nagyon... mivel most a gép szelleme nem müxik,és még van 5ora ticket <#wow3> )
Na mind1...lassan elkezdem a kis bowost is majd meglátjuk mi sül ki belõle...gondolkoztam még h a 39es glaviesom (ami 32ig blades volt, csak totál skill visszahuzás <#wow1>)visszafejlesztem megint és abbol egy bow-ost...de ahhoz sok pénz kell nagyon, sok idõ, és sok farm...ezért egyszerûbbnek látok ujat kezdeni...
Na lassan elteszem magam hnapra.bye és jo8 all

Lord Nomak
Auto loginnak ott van a silkmind, de mivel olyan nincs hogy img kódot beírja helyetted így csak az id, password és gomb nyomogatástól szabadít meg.

Lord Nomak
Figy, én az összes karit lehúzom egyébként. Ez a lényeg nálam. Bladerem volt, utálom a bladert, nukerem van utálom a nukert, bowerem van hát ezt nem utálom. xDDD Bladerrel bajom low dmg, tanker, halhatatlan.. nukerrel, tanker tömegetoszlat sokszor hal ( többszört mint egy str-es ) Bower meg azért tetszik mert ha valaki tud vele pvp-zni nem igazán lehet megborítani. Glaviest azért nem említem mivel az egy szar, bugos, eltúlzottak a critek nála. Én meg nem játszom olyan karival aminek a 2 ütéssel ownol valakit mivel arra minden fogyatékos képes.
Bower meg tetszetõs, lehet taktikázni, mókázni, rohangálni, nehéz elkapni egy maxolt teleportal xD Ma is azzal szórakoztam, hogy 70es glaviest meglöttem utána teleport 20 méterrel arrébb az meg nem tudta ki lövi mert mire elforgatta egérrel kamera helyzetet senki se volt ott, negyedik lövés után jött rá hogy mi történt aztán elkezdett röhögni xDD Szóval ez ilyen kis huncut kari 😊 Ha meg shieldet a kezembe veszem akkor beállok én bárhova bármilyen tömegbe karimmal ha nincs sunos, ugyanaz mint ha blader lennék szal.. 😊 Lehet vele mókázni rendesen.

Morphin
Köszi szépen végülis értem...nagyon megtetszett nekem a bowos kari...nemsoká 64es a nukerem de hiányzik már a crit érzése <#vigyor1>
Amúgy nekem igy elsõre elég kevés a skillek mennyisége, de lehet ez csak azrét van mert megszoktam h van vagy 5-6nuke amiket váltogatva süthetek el...ezt a 62esemre értem...majd csak megszokom vhogy a bowost is...amúgy egyrészrõl a te régebbi commentjeid miatt kezdek most bele másrészrõl meg a youtube-on van egy UnDutchable nevezetû ember rengeteg pvp videoval meg grindelõssel is...nagyon meggyõzõek a vidik...
na még1x köszi h egyáltalán foglalkoztál velem...bye

van autologin rogram? én ezt eddig mért nem használtam? pedig megszabaított volna párezer ideges órától... most meg már nem is kell -.-

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

byzhouse
xD nem ér semmit keres arra hogy autologin és kész az magától belép

ezek az image kódok nem arra készültek, hogy a programokat kizárják?

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.