Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
elsõ 3 hétben semmi változás 4 str kõbõl 4 füst stb, aztán uccsó 1 hétben csoda történt, és szinte minden elsõre siker
akkor most döntsem el, hogy ez a prémium hatása, vagy csak simán mákom volt utóbbi 1 hétben....
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Egyébként, lehet hülyeség meg elvileg nincs biztos taktika a +4re meg +5re meg ilyenek. De tegnap dc-t kaptam mikor +1 lett, beléptem, karim hotanban tömegbe szal gép tölt, rányomtam közbe 3 wep elixirt egybõl +4.. na mondom mijaszösz, eddig ráment vagy 60 elixir és +3 fölé nem ment. Gondoltam kipróbálom ezt máson is, logout, login, garment elõ, prot elixirek rá, +0 lett +5 elsõre.. Ez a garmentem olyan volt, hogy nem tudtam +2 fölé vinni soha akárhány elixirt tettem rá.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
>:C
biztos csináltak már bot progit
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Az írjon nekem privátot. köszi.
37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Tegnap este xD Ennek az a története hogy vettem 200 silket, hogy legyen 2 astral 2 immo. Aztán rátettem 1 astralt 1 immot, astral lement mert füst volt. Utána nem figyeltem a dolgokat és 2 astral helyett 2 immot vettem, utána anyáztam hogy picsába xD Utána vettem 2 astralt rányomtam mind a kettõt, erre +5 lett, szal most hát lol
És ez lett a végeredménye xD Itt még javítani fogom az alap %, de amikor kell persze akkor nem esik lila tabi..
Meik a legjobb kaszt ha
- nem PVP-zek
- STR leszek
- gyorsan akarok ölni
?
Az egyetlen, általam használt és megbízható site: thepowerlevel.com
Szerver telítettségtõl függõen, 5 percen belül megkapod a goldot.
5/5
BTW:lv 32-n kutylimmal felkerekedtunk robber archereket fingatni, oksa nagy zsir 1 nuke 1 lion 1 mob idaig szep es jo (foleg h ki sem tudja loni a nyilát 😛 igy hp poti oda nemnagyon kellett) aztan latok egy giantot berzi on zsir marad 2 cm hp-ja mikor futok elole h toccse a hp-m me az 1.2k-bol 1 loves leszed 600-700at >.< erre beszoptam egy 1.5k-s critet tole XD
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
én amíg nem botoltam, sem nyavalyogtam a botok miatt, utánakereshetsz régebbi hsz-ekben, szal ez a maszlag a kúltúrált játékról felesleges... nem szokásom thiefkedni, szivatni a kicsiket, inkább mindig segítettem õket, akár ismertem, akár nem az illetõt.
a KSbot zavar? szerinted ha nem lenne bot, nem lenne ugyanúgy olyan ember, aki KSelne? de lenne... és követne órákon át, és elszedne minden mobot elõled. ennek az általad említett kultúrának, és a botnak annyi köze van egymáshoz, hogy semmi. gyorsabban lehet fejlõdni bot nélkül, mint bottal? igen, ez igaz, de amíg nincsenek ilyen körülmények, mint tegnap és ma, addig ez csak utópia marad. és ez a mostani "utópia" tart még kb 2 napig, utána megy minden a régi kerékvágásban, kár rá szót vesztegetni. jah, hogy szerinted a nembotolás is része a kultúrának? szerintem meg nem.
mellesleg az, hogy te 1db normális törökkel találkoztál, még messze nem azt jelzi, hogy mindegyik török 1 segg, inkább azt, hogy te a "pár" seggarc miatt csak a rosszat látod mindenben, és eleve elítéled õket... én még mindig többségben olyan emberrel találkoztam SRO-n belül, akivel jó beszélgetni, akár ha csak a török embereket nézzük. és ez jópár ember...
Látom így ennyi volt amit érdemben hozzá tudtál fûzni.. köszi. grat..
ThedarkmanHUN: igen vannak kivételek, eddigi pályafutásom alatt én is találkoztam 1db(azaz egy fõ) törökkel aki normális. de valljuk meg nem ez a jellemzõ.. a kevés kivételnek mindig örülni kell.
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
adj címet, nyomtatok neked erkölcsi bizonyítványt, amit kiakaszthatsz a falra.
Már megint csak a kultúrált játékos közönség hiányzik...(ja tom van aki nem , és minden hiába, de ez a pár 100 nem kéne h meghatározza a játék képét --->itt törökökre meg egyéb faszokra, 10éves kis senkikre gondoltam..)
szóval 1 szónak is 100 a vége bot nélkül jobb. mindenkinek.
na már látom, jön minnyá az ócsárolás.
(hibákért, nyers modorért bocs, nem ez a lényege a hsz-nek, picit ittunk😊 )
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
Na mind1...lassan elkezdem a kis bowost is majd meglátjuk mi sül ki belõle...gondolkoztam még h a 39es glaviesom (ami 32ig blades volt, csak totál skill visszahuzás <#wow1>#wow1>)visszafejlesztem megint és abbol egy bow-ost...de ahhoz sok pénz kell nagyon, sok idõ, és sok farm...ezért egyszerûbbnek látok ujat kezdeni...
Na lassan elteszem magam hnapra.bye és jo8 all
Bower meg tetszetõs, lehet taktikázni, mókázni, rohangálni, nehéz elkapni egy maxolt teleportal xD Ma is azzal szórakoztam, hogy 70es glaviest meglöttem utána teleport 20 méterrel arrébb az meg nem tudta ki lövi mert mire elforgatta egérrel kamera helyzetet senki se volt ott, negyedik lövés után jött rá hogy mi történt aztán elkezdett röhögni xDD Szóval ez ilyen kis huncut kari 😊 Ha meg shieldet a kezembe veszem akkor beállok én bárhova bármilyen tömegbe karimmal ha nincs sunos, ugyanaz mint ha blader lennék szal.. 😊 Lehet vele mókázni rendesen.
Amúgy nekem igy elsõre elég kevés a skillek mennyisége, de lehet ez csak azrét van mert megszoktam h van vagy 5-6nuke amiket váltogatva süthetek el...ezt a 62esemre értem...majd csak megszokom vhogy a bowost is...amúgy egyrészrõl a te régebbi commentjeid miatt kezdek most bele másrészrõl meg a youtube-on van egy UnDutchable nevezetû ember rengeteg pvp videoval meg grindelõssel is...nagyon meggyõzõek a vidik...
na még1x köszi h egyáltalán foglalkoztál velem...bye
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.