Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
20str tabi másfél hete, 5 ezen a héten és nem megy feljebb.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Nehez pancel 8d dressz 9d ami jolnez ki😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

byzhouse
én véleményem szerint a ruhák nagyon rondák kivéve a nehézpáncél közül a 8dag.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

nemértem
mert ha télleg ígyvan akkor összevissza hackerkednék, és nem bannonának?!

botforum.co.cc :p

Morphin
Még 1 szivességet kérhetek? Tudod van az a java-s skill táblás "progi"(nemtudom a pontos cimét), na szal azzal kb betudod kalibrálni a te skilljeid h néznek ki? Vagy hogy lenne célszerû és akkor azt ott elmented és betudnád linkelni ide v. nekem pm-be ahogy akarod...köszi elõre is

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

"ugyanúgy bann" en ebben nem lennek olyan biztos.

ha nincsidõd gamelni és botolni se akarsz... 😊

miértnem? ugyanúgy bann

Gold Ticket + 0-as GAP + BOT 24/7

Ha GT-d van nem bannolnak.

dragon11
Oh köszi.

gold ticket ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dragon11
Valakitõl sürgõs help-re van szükségem!A guild társaim nagy szintûek lettek már 8nap alatt :S én meg maradtam 27es...õk meg már 41esek stb..valahogy utól szeretném érni õket,de bot-ot nemhasználnék mert kibannolnak!!Idõm gamelni kicsit esténként van.THX for HELP.

str2, nemszégyeled magad? xD

csak pár server
1ébként már van pár máködõképes botocska 😊

eddig tartott, megint crowded

dragon11
Köszike.Am én látok szarul hogy elsõre fentvagyok,és hogy nincs bot mert üresek a serverek ?Mert ha ez van akkör GRAT GOJMAX VÉGRE...

lol én csak 7 😛 1ébként ahogy kivettem kedden jön 😛

Super Saiyan
ha arra gondolsz hogy 24.én le kell ujra szedni akkor valószinûleg igen

>:C

doxadmin
kedden ha minden igaz. Nagyon úgy néz ki hogy tartani is fogják a szavukat. Majd meglátjuk.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

dragon11
Sziasztok!Megjött már az EU(Elnézéseteket kérem,8napig táboroztam,856üzenetet 1nap alatt nemtudok elolvasni)Köszi 😊

"Legend I, Europe Expansion cannot be accessed by current client. Patch apply cannot be made due to the massive capacity of the Legend I, Europe Expansion so you must set up the Full Client to play the game. Every players must download the Full Client again after the Weekly Server Inspection on July 24th, 2007
"

ez az aminek gondolom?

silkroad.uw.hu/oldal/index.html és 1. v 2. hír legalja talán

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hi. Ugy emlekszem valaki leforditotta az EU-s modositasokat (job system, party system etc.) Ossze van ez esetleg gyujtve valahol? Ugy ertem egy helyen.

Thx.

Hat igen 😛 (A jobbak >.<😉 Rem ma v holnap esik egy sun es akk vegre eletem alma beteljesul😛 (nem a sun hanem hogy sok zsetonom lesz a sro-ban 😛)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

ázsiaiak mindent túlélnek 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kavácska
pfúúúj 😄

1,5 év egy sos 😄 azis túl az elsõ éven.. körülményeket inkább nem mondom 😛

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Super Saiyan
te szerecsés
d(>.<😉b

3nap 2 sos 1 som >.<

Csak engem szeret ennyire a jatek?😛

Super Saiyan
ugye 2 kaszt lehet majd az eu-ba is

disorder14
Sziaszok, valaki be tudná dobni annak az oldalnak a linkjét ahol volt 1 táblázat hogy adott szinten adott farmon mennyi sp-t lehet összeszedni?
A választ elõre is kössz & szerintem ez simán elférne FAQ-ba is mert hasznos info

Morphin
LOOOOL hát ez szép...énis gyûjtöm elõre a welixireket...van már 2 oldal...egy kevés még a elixires karinál is 😄D
Na hát tényleg ennyit az alchemyrõl...szörnyû mennyiségû pénzt eltud vinni...még1x grat 😄 nekemis egy olyan az álmom 😛 sõt ink. egy sun+7 de az elérhetetlen 😛

Haverom tegnap fel+olta a 72es bowomat. Adtam neki egy / másfél oldal wep elixirt. Azt mondja, hogy a kurva anyját ennek a bownak, mindig +1nél besül. Eltelik fél perc azt mondja na bazd meg...Mondom lol törötten dugom a seggedbe úgy ijesztgess, erre elsõre felment +5re. 😄

Lord Nomak
Nem lehet, nem lesz eu.. -.-

Super Saiyan
holnap után lehet játszani az EUval?

<#worship>
Lord Nomak
powerlevelhez regisztrálsz, megveszed aranyat, paypallon kifizeted, rámész az online ügyfélszolágatra, beszélsz egy TPL-es arcal akinek majd mondanod kell mihez, melyik szerverre, mennyi aranyat rendeltél, elkéri paypallos regisztrációs email címed hogy ellenõrizze, felmész szerverre jangan lovaszhoz, és vársz, aztán megy valaki, elkéri priviben emailedet hogy jó embernek adja-e majd biztos, aztán exchange és kész.

Lord Nomak
Nem tudom hogy az sp-t hogy meg mint tudod összeszedni, az igazat megvalva én mindig terv szerint csináltam minden farmot, sp kalkulátorral kiszámoltam, hogy egy adott szintig kb mint amiket leírtam mennyit tudok összeszedni. Magasabb szinten volt olyan, hogy farmoltam X szintõl X szintig teszem azt kellett 45k sp, és farmolás miatt ahogy csináltam összejött 80k. Szóval még maradt is bõven.. 😊 Csak aztán meguntam és nem csináltam végig, intesemmel végignyomtam ahogy terveztem és 69re fullos 😊

Lord Nomak
Nem gáz, hogy hackeltek és a nulláról kellett mindent összeszedni úgy hogy nem veszek goldot neten 😊

Kavácska
sõt ahogy elnézem már +3at 😄

amúgyis az a csicska aki sossal nyomja, som sosun alap srácok..legalábbis aegén 😄 a városban körbe futva legalább 10-15 sosun fegyvert látok 64eset lol

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
+5 jobb lenne
+4et nehéz eladni jó áron.

Servertõl függ

68-as spear elsore felment +4 -re, crit 13. Mennyit er egy ilyen?

Hat nekem ma haver lucky powder nelkul feltolta swordom +3ra premiumra mig en 4millt beleoltem >.< szerencse kerdese😊

IfjuSkywalker
Nagyon kéne még ezeken a rucikon javítani, Nomak! Full str és csak 100% balance???<#rolleyes> Tudom, hogy ownolsz vele meg minden, de ezen nagggyon van csiszolni....

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Maala
már tegnap du. óta van bot (~12 órával inspection után, én is ma tudtam meg, lol.)... ennyit arról, hogy a sima botok miatt nem lehetett feljutni a szerverekre. cless bot viszont még mindig nincs, milyen fura!

Már írták tom :p. De olyan különös egész nap fel lehetettett jutni. De úristen menny botter lehetett ha populaedra esik visza.
Egyébként szeretnék rendelni aranyat az oldal megvan korábban írták valaki aki rendelt leírná nekem részletese. Számlát fognak küldeni? Kártya kell hozzá (így sose lessz meg) 😊 vagy valami más?
Morphin
Jogos...mennyi SP-t tudok összeszedni 24ig kb??És ha elértem az adott szinteket amiket írtál nekem akkor fullra huzzam a skilleket az adott szintig??