Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
mmint a skillre gondoltam, nemtom mi a neve^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Na tudtommal (oldalon is fent van ha jol láttam) lesz egy potion amit ha belössz magadba látni fogod láthatalanokat😊

WuFraZselic
LMAO 😊
G te állat 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Inspection Period : 07/24/2007 11:00~17:00 Silkroad Standard Time (6 hour duration)
Mit nem értesz ezen könyörgöm<#falbav><#falbav>

Ez egy elég jo skill😄

Super Saiyan
a k****a any******ukat!!! fszom
hpol lehet leszedni a ksrot?

>:C

WuFraZselic
hát nemtom, engem se scamer, sem stiv_kill nem öl meg (80as bowosok Panicból) +7 bowal, de quanxi is csak nagynehezen tol le, pedig õ neki akad egy csöpp tapasztalata... pedig a spear van a kezemben... bowernek elõnye egyedül a crit increase, ez kb olyan mint a glavienak a szintén eltulzott critje, azzal sem nehéz ügyeskedni egy crit 10+ bowal...

WuFraZselic
semelyik, mivel light nukenak indul, aztán fire meteorok esnek 😊))

tehát nem lesz Eu csk kb 11 - 17 hónap múlva^^
Super Saiyan
tehát?

Maala
Inspection Notice (Europe Expansion) 7/23/2007
Hello. This is Silkroad Online.

We have prepared for a long time to update Legend I, Europe Expansion.

We ask lots of your concerns and detailed schedule is guided below.

Inspection Period : 07/24/2007 11:00~17:00 Silkroad Standard Time (6 hour duration)

- Legend I, Europe Expansion to be opened

- For the users that experience time lost such as Gold/Silver time ticket, Pet etc during the Inspection, will be compensated to open.

- Europe Client downloaded previously will be available from beginning of the inspection and we will inform our users about exact time later.

- As we noticed, users can only connect to our game by Europe client that downloaded previously.

- Some of our users who didn't download can download on downloads page of our website.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
no már csak arra vagyok kíváncsi, hogy hanyadik szintû nuke fog így kinézni valójából... aztaqrva. ez brutál.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
videjó.

inv, glavies soha nem fog megölni egy bowert 😊 én még életemben nem találkoztam olyannal aki lecsap engem +-2 szint kb. Akár tetszik akár nem, a teleport és a 9-10k közötti critek tudnak fájni egy glaviesnek, itt már 13k crit repked.. és a 13k még relatív jó is ha én 9-10k között lövök most.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

azé tettek bele 7 v 6 single questet ^^

botforum.co.cc :p

ej, szerintem meg csak kuva jo cuccai vannak a bowosnak, glaviesnak bekéne ütnie...talán

botforum.co.cc :p

dragon11
Lv26 fülbevaló str1-es sos dropp volt,mennyit ér ?

Lord Nomak
Itt egy video arról, hogyan nem pvp-zünk bowerrel, fõleg ha ennyire erõs a karink. 😊

Super Saiyan

Gubberx
Sziasztok, most hogy megújult az sro hivatalos oldala nem találom hol lehetne megváltoztatni a jelszavamat, az account informationben sem találtam ilyen lehetõséget. Ha valaki tud segítsen pls, elõre is köszi.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

datango
még 1 kérdés:
force ba ez a sor hogy "Cure Therapy" <-- ez a harmony terápi folytatása vagy más kategoria lesz ?😊 (sok lüke kérdésem😛)

vagy ez lesz a lila kör amit egyszer a GM csinalt? 😄

datango
nade most én villámos jeges vagyok .. akkor most én ugye nem tudom felderiteni a rogue-t és jon majd és láthatatlanul agyonver engem vagy hogy képzeljem el ezt ?😄

lord nomak: köszi az infót .D hmmm az nekem joljon mert 2:1 es intes vagyok ugyhogy van mannám amibol leszedheti a sebzést😄 végre nem halok meg 1 hit bõl 😄

Értem meg mintha olyat is láttam volna feltudja venni a lények külsejét nekem ezis tetszik😊

Lord Nomak
Maala majd ha onlájn leszel pm me visszaadom garmenteket amiket már nem hordok, sok helyet foglalnak storeban 😛

Lord Nomak
A láthatatlan az azt jelenti, hogy alig látszik. Láttam ps-eket rólla full láthatatlan nem lesz. Legalábbis azon nem volt teljesen láthatatlan.

Lord Nomak
Örülni kell inkább hogy valami nem kap új sort, sp waste.. Nekem is bejön majd mind bow, hát tökömet beléjük. Gondolom nem 72 lesz az elsõ skillje szóval lehet feltornázni és költeni az sp-t low skillekre. A cold mint már sokszor említettük az mana shield lesz. Igen snow shield a neve, de mivel manából szedi le az X sebzést amit fizikálisan kapsz ezért mana shield.
Mind bowról jut eszembe hogy azt igazán megcsinálhatták volna hogy kiírja milyen skillek milyen szinten jönnek be, így nem kéne ksro honlapra mászkálni érte. -.-

euban rogue láthatatlanná tud válni 😄 erre pl jo lehet😊

datango
ahogy látom az oldalon a cold mastery is kap egy uj sort mégpedig a

"Snow Shield" amibe 3 könyv található , leírásnak csak az van odairva hogy a jeges harcos megjobban fog tudni bánni a jéggel stb stb pulduma ... na ez milesz???

mert láttam a fire mastery be a bõvítés az valami láthatatlant fog tudni felfedni nade ez mire lesz jo ? 😊

lighting nem kap uj sort 😞((

Super Saiyan
ha minden igaz holnap jó is lessz ^^

Maala
mi lenne, telepítened kell majd...

Super Saiyan
www.silkroadonline.net és letöltöd

Morphin
Szal EU klienssel mi lesz? Vki mondjon vmi infot...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Lord Nomak
arrow combot a valóságban megcsinálni ? nem inkább egy autumn vagy steel vagy akár egy devil ? ha leveszem effekteket az autumn reális mivel több embert is átvihet egyszerre ha olyan a kiképzése, steel is reális mert vannak kritikus pontok az emberen, a devil meg a legegyszerübb.. de arrow combo pont hogy lehetetlen, vagy 2 mp alatt kinyomsz nyilat ? xD

Super Saiyan
le lessz vhova irva az EU-s köldetések magyarul + X:??? Y:??? ?

datango
akkor ott ugylátom nem lehet kihagyogatni questeket mint nálunk kinaiaknál 😊))
mondjuk lehet hogy ugy jobban lehetlesz majd fejlõdni ... mert itt nagy hézagok is voltak pl 40-45 ig meg ijenek ...

kinai karimmal feltom venni majd ezeket? (vagy értelme se lenne felvenni kis lvl u eu-s questeket?)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jajj már ez nem valóság ez egy fantasy mmorpg -.-
bow skillek közül egyet sem lehet megcsinálni max arrow combot 😊

eu ban meg bowman tényleg gáz :S de viszont egyik legerõsebb ^^

Lord Nomak
Hát azért valóságos dolgok vannak kínaiban, EU-ban mégtöbb a fantasy =D csájnízban azért van elég olyan mozgás ami reális, glaviesnek majdnem összes skill, bladernél is van jónéhány, bowernél is van azért 1-2 dolog amiben van realitás. 😊 De glaviesnél van a legtöbb szerintem amit valóságban is meglehet csinálni.

Lord Nomak
Phy attackos mozgásra gondolok, wizard meg warlock ezek komolyak, meg pap is. Viszont bowman lol, mekkora faszláma xDD

Morphin
EU klienssel akkor most mivan...levok maradva etéren, akkor hnap kell letölteni megint ugye?És akkor a régi mehet a kukába...!?

Morphin
Köszi köszi....amúgy nekem sem jön be ez az EU feeling...nekem ez tetszik a kínaiban h nemis annyira valóságos de mégis korhû, az EU nekem tul ilyen középkori akar lenni és nem nagyon illik nekem össze a kettõ...

Skillek szépek, igaz
környezet szép, igaz
mobok jól néznek igaz
Viszont a stuff. igaz
karik is gázok karik szebbek mint kínaiak
mozgások is :\ mire gondolsz? ugyanúgy fut mint a kínai xD

dragon11
Jó reggelt mindenkinek!Nagyon gratulálok a gaymax-nak!Nagy meglepetés-el jöttem haza a táborból,hogy populated sok server(3-4 nem). 😊

Lord Nomak
A mondat vége a lényeg, kínaiak jobbak 😊 Nekem még mindig gondot okoz egész eu-ban, hogy szarul vannak megcsinálva a dolgok. Skillek szépek, környezet szép, mobok jól néznek ki szintén. Viszont a stuff.. anyám borogass, karik is gázok, mozgások is :\

sztem fordítva 😊 magyar oldalon sem lesz valszeg xP
1ébként magas szintû garmentek ütnek sztem 😊 bár kínaiak jobbbbbbbbak S:

Lord Nomak
Naja, bár a statok többet jelentenek nekem mint a képek, eu cuccok mind szarul néznek ki fõleg ezért =D

jaja, de ha jól láttam nagy kép nincs 😊

(gondolom lusták voltak levenni a kr feliratot ps el -.-)

Lord Nomak
De minek ? Hivataloson fentvan statokkal együtt 😄 Tudom nem 9Dig csak 6Dig de fentvan 😛

Lord Nomak
http://bobtheveg.dyndns.org/SRO/Char_Build_Applet/?profile=35384
Mint majd láthatod a light nincs 70ig húzva, nem is lesz amíg 80on nincs fire, pacheon fullozva. Elég így, van bõségesen teleportom, futás, mag buff, parry buff, passzív..

Lord Nomak
másfél napja megy bot 24/7 még gm-et se láttam, de amúgy a játékosok kb 80% aki eddig is botolt, ismét botol már