Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy all én azt hiszem mage leszek it a link de tényleg 30 sec kell majd hogy elnyomj ujra egy potit?
Super Saiyan
én azt hittem +7-es xD

>:C

mákos 😊

WuFraZselic
a piv üzidet*

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
YoungSky! cask most olvastam a priv üzimet... én meg kb 10 perce ezt csináltam... csókolom 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

na erre lesz legjobb az új madár, eus karira rázavarni, aztán míg bower fut és teleportál, a madárka pl 1 wizzardot simán lerág, ha épp egyedül van...

de nem hinném, hogy bárki egyedül tudna lenni 1-2 hónap múlva, mert ahogy már mondtam, és ksro videókon is látható, mindíg lesz néhány unatkozó pap, akik kimennek pvpzõk közé, és csak úgy szórakozásból dobálják majd buffokat...

amúgy 1. videón az tetszik legjobban, mikor pap felrakja azt a kis buffocskát, és 3 glévis (egyik +9, másik sun) alig bírják lecsapni 😄DD

Super Saiyan
fejlödünk 1ütt? majd

Maala
én maradok Athensen, inspection után hunter job fel, Alias megcsinál, aztán szépen keresek 1 tradert, és csinálok vele 5* jangan-konstantinápoly tradet... aztán meg elkészítem az EUs karimat. ^^

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
jah, még valami, az EU klienst EGYSZER kellett leszedni, nem többször, és inspection után SEM kell újra leszedni, JoyMax úgy érti, hogy a régi, kínai verziós klienssel egyáltalán nem lehet majd belépni, sem updatelni belõle, tehát MINDENKÉPP újra fel kell rakni a gépecskédre az új installt SROból.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
az még nem jelenti azt, hogy nem is lesz késõbb. 😊
78as mob nuke-ja is bent van, mint 90es light nuke...
amit datango belinkelt, az egy elég durva fire/ice nuke mix. 😊

EU pvp2

az elõzõ folytatása, csak Catnak, alig van benne sunos, fél perccel a vége elõtt 1 sun speares kari, lol. xD
amúgy úgy látom, sokan elfelejtik, hogy az EUs karik pty-ban erõsek, nem 1v1-ben... azért látni ezekben a videókban Warriort, meg Rouge-t, mert ezeknek sok a HPja, és képesek tankolni a kínai karik sebzését ideig-óráig... egy Wizard erre egyedül sehol sem képes. Partyban persze a helyzet már nem ennyire egyértelmû, 2 pap gyógyít vkit, az már eléggé lolos kategória. ^^

én azért akarok Wizard lenni, mert elég gyorsan összeszedi a sebzése miatt az SPt, aztán majd idõvel kifarmolom a második masteryt is neki, ami akármi lehet még. 😊 jah, és szigorúan pure int wizard, menjek hybridnek az, aki nem tud partyban játszani. ("1v1re" ott a bladerem mercekkel. -.-')

shinewalk
Valaki jön majd EU-s karit kezdeni az ALEXANDERRE???
Már vagyunk egy páran.

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Super Saiyan
nem tudom meik legyek...
full str Pallos harcos
v
hibrid int mágus

egyik sem, 90 es unique csinálja

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

én wizardon gondolkozom :S bár már volt 1 xD de rugó kardos lehet leszek xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maala
de vazze, pont az a lényeg, hogy egy másik skill animját rakta be az elsõ light nukehoz...

Super Saiyan
na látod ezért leszek én wizard ^^

Lord Nomak
Ezaz, ezért bízom bowerben, támogatás eléggé jó lesz neki, fõleg ahogy videóban is volt rogue 52k crittel glaviesre lol.. Bower lesz az egyetlen aki elegendõ távolságból tudja megkínálni az eu-s karikat fõleg így hogy ekkora criteket meg wizard is ekkorákat nyom.. Az biztos, hogy eu-s karit meglátom megkínálom egy devilel aztán 5ös kombóval, utána meg spuri teleportal és megint vissza lõni, nem szándékozom egy eu-s partytól elvérezni majd 😄

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Super Saiyan
attól függ... ha pl 1 blades elég erõs hogy elérjen a wizardig akkor jó, de kétlem hogy sokan a közelébe jutnának...találn 1 bowwos...
(magánvélemény!!)

Lord Nomak
Ja és kifelejtettem, hogy gaymax elég rendes kivételesen. Ha tényleg végeznek 6 óra alatt inspel és updattel akkor jól járunk mivel nem 15 órakor kezdik hanem 11kor, szal mi ebbõl szokásos 2 órát érzékeljük, csak most szúrt szemet nekem.

Lord Nomak
Plusz athenson is indítok egy buffer karit, majd leültetem safe zoneba mikor pvp-zek vagy job war, aztán én karim buff fel, elõ a buffer kari, buff én karimat és go pvp xD jajdejólesz 😛

Lord Nomak
Sok wizar lesz ahogy elnézem, mindenki arra akar rámenni. Akiket kérdeztem, vagyis akikkel Odinre megyek majd 12 ember, abból 8 wizard lesz, az meg nem jó :\ Egy csapással alázni lehet pvp-ben wizardot, muszáj más kari is, fõleg buffer kari

Super Saiyan
énis énis ^^ 1upp: int, 2upp 2:1, upp int...

én majdnem, 2:1 int 😊
csak 3 lvluponként vagy 2uponként teszek str-re^^

botforum.co.cc :p

Super Saiyan
én wizard leszek, hibrid 2:1
toplista 2. helyzet...

Euban én legjobban a roguen gondolkodom meg warrioron e kettõ közül leszek valameik.Bar warlock skilljei nagyon bejönnek meg wizard is . Többi nekem nem igazán tetszett.

Gubberx
Thx mester<#worship><#worship>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

nem lehet linkelni,de gagyi . Na akkor legyél kijelentkezve aztán "login" gomb, ott meg a "find account" gombra katt, ennyi.
Super Saiyan
ja, nemrég rakták be

"teleport to hotan" ? xD
datango

ezt láttátok már ? 😛 mennyi pk editoros video van itt 😊

jujj nuke

Gubberx
lol 2x rakta be... bocsi

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Sziasztok, most hogy megújult az sro hivatalos oldala nem találom hol lehetne megváltoztatni a jelszavamat, az account informationben sem találtam ilyen lehetõséget. Ha valaki tud segítsen pls, elõre is köszi.

Super Saiyan
én biztos nem ^^

kiáváncsi ki lessz az lesõk közt aki chinise részre átmegy 😛

Bot nélkül, hehe 😄

lool, az eus bowos a legjobb ez alapján lol 😄, kicsit odavág 1-2 ütése
qrva jo kis video^^

Lord Nomak
Jó de mekkorát üt az a lényeg, nem blokkolható, nem megölhetõ, ha fekszem ha állok stuntban akkor is támad, tehát egészséges szép kis madárka <3

Super Saiyan
10??!!? huuu

új madár sajna támad :S de majd lesz elvileg vörös sas is kr ben 1. szõr 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lord Nomak
Egyébként meg bownál kicsit több ügyeskedés szükséges mint glavienél, glavies megáll a 20k hp-val és nyom 3 gombot egymás után folyamatosan. Bowernek meg ha becsúszik stunt vagy kd akkor kezdhet elõrõl mindent, és jól elteleportolni valahova nem egyszerû..

Lord Nomak
Elöbb kész ? Egy ekkora update ? Jól érzed magad ? =DDD Amikor taklát megnyitották a 6 órás kiírásból lett 10 óra, vagy nem tudom melyiknél volt..

Lord Nomak
73as vagyok, steelel tehát nem devilel kaptál tõlem 5.1k critet múltkor, devilel kb 6k lett volna, ha devil és steel crit egymás után becsúszik hány hp-d marad kb ? 3k ? és csak 73as vagyok.. szóval engem senki se etessen azzal, hogy hibrid speares ekkora túlélõ amikor 73as hibrideket szétalázom, fõleg majd új kombóval, madárral meg craftal.. Arról nem is beszélve hogy capben 99% a phy és 35% a mag balance, 3 tier garm setnél azért már kicsit lesz rajtam annyi str meg int hogy felmegy 110%+ és 45%+ra

quest leírás már van magyarul csak hézagos xP

ez a videó után páran mondták h xar eu, hááát ha azt nézzük h pure str blader az elpusztíthatatlan meg sem tudja ütni a bowert ... 1ébként igen kínaiak soxor gyõznekl és jééé mind son os ^^ eus ok meg simák ^^

más: most akkor mégis jó az amit eddig letöltüttünk ? XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Super Saiyan
lol na mind1 lényeg holnap kész, max holnapután

Az van odairva lehet elöbb kész lehet nem . EZ egy ilyen dolog

Super Saiyan
annyi ideig csinálják 😮?

Super Saiyan
Inspection Notice (Europe Expansion) 7/23/2007
Hello. This is Silkroad Online.

We have prepared for a long time to update Legend I, Europe Expansion.

We ask lots of your concerns and detailed schedule is guided below.

én már itt abbahagytam az olvasást, mivel nem tudok angolul