Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
hnap inspi után tölthetem le UJRA az eu klienst, vagy csak a chinese klienst kell? és ha már anno letöltöttem chinese klienst, nem elég ha reinstallálom sro-t? szal most mivan... thx
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Van prémoim szolgáltatás, lehet igénybe venni õket. Jobban irritált mindig is a tört szerver dolog mint a bot isten bizony.. wow-ban egyszer próbáltam ki ezt azóta hánynom kell tõle, draenei karim 2 nap alatt lett 40es hát huha.. Aztán normálban kezdtem tolni és 1 hónap alatt 36ot értem el.
Felidegesítenek engem itt késõ este :@ Nem baj, holnap eu, update, jejeje, jóccak.
Arról nem találtam sehol infó-t ,hogy holnap le kell törölni a régi progit és az újat felrakni vagy pedig az update után kell felrakni az újat a régire?
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Kikapcsoltam a vgu recovert, majd az eu-n letesztelem ha kijön holnap.
De most legalább tudom holkell a beállitásokat nézegetni úgyhogy köszi a választ.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
2. a poison olyan skill mint az fire imbue csak sebzés nélkül de van esály h lesz posion (tehát cross bow és tõr is tud ^^)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1. lagol
2. 1v1 lehetetlen
3. legalább nem voltak 80 as "akkoris20ktnukolodbeléd"ek
37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg
botforum.co.cc :p
Megtudnátok mondani, hogy ezt miért irja ki silkroad-ozás közben?
A VPU Recover alaphelyzetbe állitotta a grafikus gyorsitót, mivel az nem válaszolt a grafikus illesztõprogram parancsaira
(van kép róla a galériámba csak nemtudom hogy kell beszurni)
botforum.co.cc :p
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
a videjó
Nem vagy lusta, ugye?
/inaktív/
37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg