Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9perc és elkezdõdött..

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

WuFraZselic
na vki regélje el nekem, hgoy akkor most:
hnap inspi után tölthetem le UJRA az eu klienst, vagy csak a chinese klienst kell? és ha már anno letöltöttem chinese klienst, nem elég ha reinstallálom sro-t? szal most mivan... thx

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

....az általunk ismert világ hamarosan megyszûnik létezni.......

Maala
csak eredeti szerverek vannak, mindegyiken ugyanolyan XP-rate, stb...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
vmi egyéni problem, nekem megy tökéletesen. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
értsd: screenshotokat kimásolod vmi biztonságos helyre, uninstall, aztán felrakod az újat.

Lord Nomak
Neked azért még válaszolok. Expansion set néven fut a dolog, tettél már fel expansion szettet úgy hogy alap játék nem volt fent ? Ez egy kiegészítõ úgymond, csak kötelezõ felrakni nem úgy mint más játéknál. 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Nem értelek se téged, se senki mást aki így kezd el játszani valamivel. Egybõl tört szerver, cheat, hax stb. Mire jó nem értem, van 1 nap alatt egy fullos karid aztán akkor már pro vagy, vagy mi ?
Van prémoim szolgáltatás, lehet igénybe venni õket. Jobban irritált mindig is a tört szerver dolog mint a bot isten bizony.. wow-ban egyszer próbáltam ki ezt azóta hánynom kell tõle, draenei karim 2 nap alatt lett 40es hát huha.. Aztán normálban kezdtem tolni és 1 hónap alatt 36ot értem el.

Felidegesítenek engem itt késõ este :@ Nem baj, holnap eu, update, jejeje, jóccak.

Sziasztok .
Arról nem találtam sehol infó-t ,hogy holnap le kell törölni a régi progit és az újat felrakni vagy pedig az update után kell felrakni az újat a régire?

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

Oan nincsen😊 csak offical serverrol tudok =)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

hali!most kezdtem a játékot és szeretnék regisztrálni valami jó szerverre amin az exp 50x kb.légyszi segítsetek
Ez miez?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Vki adna egy mukodokepes sp calc linket?:\

WuFraZselic
jaja, vazze, csak elkapott a héééév, és vazze, amortizáltam a 72+5 br 18 shield és a 72+5 swordom... hülye wufra, faszé nem tudsz leállni... de a spearecske szépen felugrott +5rõl +7re 2 elixbõl 😄 csak akkor hagytam volna abba.... hm

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Igen Atim van.
Kikapcsoltam a vgu recovert, majd az eu-n letesztelem ha kijön holnap.
De most legalább tudom holkell a beállitásokat nézegetni úgyhogy köszi a választ.
Morphin
Valszeg ATI-d van...nekemis régebben igy vágott ki játékokbol..hosszu "lag" után...ezt ugy tudod megoldani h catalyst driverében megkeresed ezt a VPU recovert és ott végülis kikapcsolod..ugysincs rá szükség...nekem legalábbis igy megoldodott...én azota csak drivert szedek le ATI-hoz...a képernyõs szoftvert nem

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Lord Nomak
Remélhetõleg holnap minden szépen fog menni, nem szándékozom egész nap az update kiírást nézni, hogy 6 óra, aztán 8 mert valamit elrontottak, utána 12 mert most éppen ebédszünet is van.

kösz a válaszokat. Nem elõször irja ki és a grafikus gyorsitó szerintem nincs a gépemen(legalábbis nemtudok róla)
shinewalk
Tehát íjpuska! 😊

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

ok😉

1. ugyanaz a mastery tehát elején mind2 (kivéve ha akar már elején pap/lantot húzni)
2. a poison olyan skill mint az fire imbue csak sebzés nélkül de van esály h lesz posion (tehát cross bow és tõr is tud ^^)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

belépek 42 es karimmal pvp zni,
1. lagol
2. 1v1 lehetetlen
3. legalább nem voltak 80 as "akkoris20ktnukolodbeléd"ek

én nekem törös jobban bejön poison hmm jee😄😄😄

shinewalk
Szerintetek hentelésben és PvP-ben melyik a jobb EU-s kari ,az íjpuskás vagy a tõrös??

valami fos gyórsitót tehettél fel, grafikus gyorsító, amit ír, ha tudsz ienról akkór szedd le, és tölts le valami uj drivert az ati honlapjáról

botforum.co.cc :p

eddig ment normálisan vagy most elöször indítottad el?

Hello all.
Megtudnátok mondani, hogy ezt miért irja ki silkroad-ozás közben?

A VPU Recover alaphelyzetbe állitotta a grafikus gyorsitót, mivel az nem válaszolt a grafikus illesztõprogram parancsaira

(van kép róla a galériámba csak nemtudom hogy kell beszurni)

az euro pvp2 õbe vakvagyok, vagy az ijász 58k crt-t lõtt? 😄

botforum.co.cc :p

Super Saiyan
pl én

>:C

Lord Nomak
hm 132k sp kell nekem fire és pacheon skillekre, hát ez laza, ha nem tolom fel 69 fölé a masterymet 76ra végzek egész farmal és 80ig powerlevel =D utána indul light 56ról 😊 az nemtom mennyi de nem is érdekel 😛

az igen LOL
Maala
tudom vazze, ki nem. xD de benne van a 6oskombó. 😊

Lord Nomak
Ezt már láttam úgy 15-20szor 😄

IfjuSkywalker
Bazze, thief denben? Hogy a ragya üssön ki:-) mákos

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Maala
Nomak, amúgy ebben benne van az új kombó is, hogyha már tõlem nem láthatod még 1 jó ideig a 6os kombót. 😊

a videjó

Na má van

jo ezt már 20 szor láttam nekem valami olyan kell ahol kb pvp vagy ilyesmi ez nekem 5 mp be tartott lol

Kurva érdekes, 10 másodpercbe se telt.

Warlock

Nem csak ott még nem találtam de megnézem megin kb 1 hete néztem...

Rákeresel youtube-on.
Nem vagy lusta, ugye?

Lord Nomak
tekis.. mala mesélte pm-be hogy miket csinálsz =D

Ha valaki tud warlock videot légyszi linkeljebe kössz.

pimp in thieftown😊

/inaktív/

érdekes, ha 42 es a pajzsa is lehet nyer 😄 1ébként nem értem miért nem használta a 960 % os skillt

ahhoz képest h nincs meg 24 a srác ^^

shinewalk
Ez se semmi!

WuFraZselic
és igen, kb 60-60 shield és wep elixbõl sikerült +0ázni a br 18 shieldet és a fasza swordom... huh... mert ugye okos vagyok hogy nem hagytam abba a +7 spear után... taps magamnak ... -.-

Super Saiyan
na ezért leszek én Wizard

>:C

shinewalk
Kryon: Annak a pap-os videónak megtod adni a linkjét?