Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
És ezért még lerántanak egy valag lére.
Javaslom válts bankot.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
sztem ukrán menekült, de lehet az is hogy magyartörök <#zavart2>#zavart2>
igényes... akkor magyar vagy török ? :D
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
#78454: <#hawaii>#hawaii>
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Mért nem dobja ki a start gombot az sro?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nade Off vége, On.
Nah, én is 9:50kor keltem. :D
<3 Cat.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
De ez is olyan, mint a botírtás kéne, de nem fogják.
Más:
Nincs silkem, nem vagyok eu és nem spearrel nyomom.
A világ egyik legnehezebb mmorpg-jével játszok és rajtam kivûl még több millióan értik, hogy mire gondolok, mikor azt mondom: Cannot connect due to server traffic.
A wep masterym megelõzi a force masterym, és nem örülök, mikor a törökök összetévesztik a speart meg a glaivet. Büszkén gondolok a pénznyelõ JM-ra,a soha nem látott gm-ekre, és végül a goldbotokra.
Szeretem a Unique hentelést, a pvpket, a jobwarokat és a sox-aim.
Itt élek Jangan szívében, Fortress warban mi vagyunk a császárok, és igen is nálunk vannak a világ legszebb avatarjai.
Silkroad Online, én így szeretlek.
Nem a legjobb, de unatkozom.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Más, másik fórumon épp azon folyt a vita, hogy mi lesz 100 után a kínai karakterekkel, aztán rájöttem:
Item Mallból havi vétellel 450re lehet emelni a max masteryt, és, hogy eu ne maradjon le, ezért nekik pedig lvl*2,5=max mastery, persze IM cuccal. Ha meg véletlen elfelejted megvenni, akkor elveszik az egyik skilltree és újra kell farmolni.
És mindenki boldog<#idiota>#idiota> [/stupidity]
Kérd meg G+ -t és gondolom betesz topicba.
Elado LvL 98 xbow/cleric 140k sp
Mind2 karakter Pluto server. Külön account.
Érdeklödni [email protected]
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mondjuk hülye a gyerek mert nem egy szerencsétlen telefonos ügyintézõt kéne zaklatni a licencjog megvásárlásának lehetõségérõl.
A 2. kérdés már jó, szánalmas hogy a telefonos ügyintézõ azt ajánlja hogy írjon a fórumra és hogy nem lehet az összes botot egyszerre blokkolni (mert akkor másnap csak pár száz játékos lenne a szervereken).
A 3. kérdés meg szánalmas, ahogy van.
Akkor lett volna jó a srác, ha megkérdezi, miért nem licencelnek egy gameguardhoz hasonló rendszert (ami még mûködik is) és miért nem fenyegetõzik, hogy továbbítsa a csaj a feletteseinek, hogy rengeteg felhasználót fognak veszíteni ha ezt az üzletpolitikát folytatják...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
asd
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"
Korea:
00822 420 8854
Internals are: 400 or 450 or 500 or 550
USA, kalifornia:
+14084325038
illetve, itt is van pár info
Joymax call
Hajrá.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
akkor egy joymax elérhetõség kéne
Ne olvasd el mert nem szabad!
semmit se érsz vele ha írsz nekik. egybõl megy a kukába a leveled :D
asd
Mert lenne egy két szavam hozzájuk...
és aki tud az priváltba irjon köszi.
Ne olvasd el mert nem szabad!