82377
Silkroad Online (iSRO)
-
random001 #79305 30k sp 32-esen...
Nem roszindulatból mondom de ezzel a módszerrel bele se fogj egy lock/clericbe szerintem. Cáfoljon meg aki másképpen gondolja de csak két fajta normális farmolási mód van. Az egyik az egyértelműen az ong farm ahol nagy karival 1-2 max 3 hónap alatt összeszedsz annyit amennyi 100-ig kell.
Ennek hiányában 0-ás farmon fel 100-ig és ott visszahúzni a karit 9-es farmba. De ugye eus karinál ez sem egyszerű a ruhák miatt...
Én is eltöprengtem egy lock clericen de 1.200.000 spvel sem indultam még neki a szintezni. De neked sok sikert azért hozzá :) -
kenny00 #79304 pénzt eddig semibe nem öltem xDDD eddig van 30k spm xDD 33 as vagyok de elölögetek:D kicsit mazoistának nézhetek ki 3dgben a 32es moboknál de na xDDDD -
#79303 Azért lettél kiglobalozva.. -
#79302 + talán még pkzni se kellet volna tg nél:D -
random001 #79301 Legeszerűbb ha ongon kifarmolod, és utánna nagy karival rakod bele a szinteket is. -
donatus13 #79300 Warlock/cleric ről :D nagyon jó kari ha van rengeteg pénzed mert kb játékba szinte legtöbb sp neki kell rengeteg spell stb sokat kell kezelned nagyon ,nagyon jó party karakter de pvp ben is nagyon erős de nagyon nehéz lesz vele játszanod szerintem nem könnyű kari de mondom csak akkor ha tudsz rá szánni pénzt mert nagyon lassú fejlődésű. -
kenny00 #79299 ha van még itt valaki aki tudna warlock/crelick karakterben segíteni pmeljen légyszi köszi -
#79298 De nem jó híred volt..Hanem még aki nem ismert globalok miatt, az megismert ezek miatt.. -
#79297 A hírnevet biztos nem mert az szerintem nekem volt a legnagyobb az egész szerón:D -
#79296 Elado LvL 98 rogue/cleric karakter. Pluto szerver. Név: Daidalos
Rogue: xbow(98+7) 98 FF , dagger(98+5)(3passziv 98ig + 4 támadó skill 70 felett).
Cleric: 98 FF Str, Int, Phy, Mag, Res, Bless, Holy Rec, Holy Spell, Healing orbit.
Ezen kívül: 440m gold, kövek, elementek, tabik, pár item, halott szedö pet.
Érdeklödni: [email protected] /Normális ajánlattal/
Elado LvL 92 FF bow-fire-force +4+5 sett +5 bow, szedő pet, premi+ 89k sp 170mill gold. Athens szerver.
Érdeklödni: [email protected] /Normális ajánlattal/ -
Hurkans #79295 Üdvözlet mindenkinek!
Új vagyok még régebben silkroadoztam és most megint kedvem lett ellenben ez az új login rendszer még annyira se enged be mint régebben
Amúgy ha esetleg feltudnék menni akkor Aegén vagyok van még ott magyar? -
#79294 Nem a karit bassza el, hanem a hírnevét ) -
#79293 isron csinálhatjátok ott nincs aki rádszáljon emiatt ksron elvileg csak koreai embereknek kéne lenni és nem magyar,lengyel kereverék meg ilyenek -
kenny00 #79292 ez hogy érted??? -
#79291 xD ez így van szal ha akar valaki goldbot taxizni az ne tegye avval csak elb** a karit(én saját hibámból tanultam ti tanuljatok az enyémből csak egy jó tanács) -
Cat 02 #79290 Én kSRO-ban mindig pk-ztam a nukereket... jó kis pk system volt (van?) az.
Best az volt mikor beleütöttem lightosat, tudtam már h most jön a nuke, holy shield vagy mi fel, aztán nem akkor nyomja be a berserket ?>.< -
#79289 Az biztos! :D -
#79288 ksron is elfogadták meg még taklában is de ezért berágnak a koreaiak aztán nemkapsz partit:D
Apor ezt jól tudja -
donatus13 #79287 Jah spartan mi is sokat csináltuk haveromon 4 lvl húztak asszem 52-56 ra :D és most már vagy 80 asok a goldbotok de még mindig elfogadják azt mondják bár most voltam bent jó ideje azt uniba írták:D -
kenny00 #79286 végre találtam egy jó pontot a free goldbotokban... lehet velünk húzatni magad éjjel nappal mondjuk nekem csak az ishadéknál fogadják el de 2 nap alt találtam egy helyet ahol nem ütnek meg a mobok és így jó:D -754 -1116 sok siert hátha valaki hasznát veszi rajtam kívül^^ -
pepexxx #79285 Szeretném ELADNI karakterem egy tisztességes vevőnek!
Name: Mury_HUN
Server: Neptune
Build: Bow
sex:male
LV: 92 38%
SP: 12.000
Irány ár : 15.000
Extrák: Tartalmaz egy nyuszit sajna halott és egy lejárt Devil spiritet , továbbá egy Helloween
Drest , 100 milt és Stonekat Exireket az accon van + ba 3 kari egy 44-es Wiz/ Cle
41 –es Rogue/ Cle és egy lv 1 kari .. ami igazábol raktárnak szolgál.
Átlagban olyan +4 es a set amit rajta van prot és FULL blue 10D.
A wiz Elementeket tartalmaz d2-d10 ig rogue elixireket és az lv 1 es is szintén elixirt.
Job bol kiléptem ha megveszed szabadon választhatsz majd nem kel szarakodni az 7
Nappal! A guild rettentö rendes segítő kész emberek az unió elég erős pár hónapig az
Uni master guildjáé volt az jangan FW.
Eladás oka : It az iskola, sajnos most érettségizem és nem érek rá húzni a karit de még botal sem
Mivel sajnálatos módon koleszos vagyok, van 2 húgom akik viszon nem értenek ehhez
Haverom nem vállalja szal elvesztem és ha nem húzom jön a nyakamra a 11D… ez az
Eladás oka !
Elérhetőségeim:
MSN : [email protected] --- na itt csak 7 végén találsz meg mert
koleszban nem jutok netthez..pénteken 4 után egész vasárnap 12 ig
elérhető vok MSN-en
Telefon számom megtalálod myvipen !! ( Vári Péter 18 , Gyomaendrőd )
E-mail-om: [email protected]
közlöm a skemmerekkel ez nem a kari
e-mailja … xD
Hivj/ írj és minden megbeszélünk ha van kérdésed!
Itt pár kép a karirol ! LINK CSAK KATOLJ
Rev6 : http://www.rev6.com/player/Neptune/Mury_HUN.html
-
kenny00 #79284 úgy kb vágom h mi ez de még is valaki nem akarja magyarul beírni? lécci^^ -
at16 #79283 pvp-t nem akarják kijavítani? olyan bugos mint a szar.
hiába adok stunt tud ütni. hiába borítom fel, 45fokos szögbe felkel és üt tovább.. vicc -
#79282 Nem az, csak cash kérdése az egész.
Ez kb = azzal a videóval, hogy "sun kell". Addig vette a magic pop-ot míg nem kapott sun speart. -
donatus13 #79281 Mekkora event :)))
[Silkroad Online] Clean Campaign Event!
● Clean Campaign Event
[Web Event]
1. Wipe-Out Event!!!
Bugs can appear at anytime! Please catch the bugs at the event page~
When you catch them, we will give you an avatar cash item which will be available from October!
2. A cheering event for Clean Campaign ~
Please support Clean Campaign~
Leave your message, and by a drawing event, we will give you the Avatar cash item which will be available from October.
* For more details, please refer to the event page.
● What is Clean Campaign?
Joymax strives to make a better gaming environment without bots (illegal programs).
The world of Silkroad Online - a joyful place where players who love the game can gather and experience the fantastic game play!
If you love Silkroad Online, please join the Clean Campaign.
[How to participate!]
Are you still using a bot program?
Please download the official game client from the Silkroad website!
Have you found a botter during the game?
Please tell your friends not to use bot programs!
Do you know what may happen if you use a bot program?
Since Aug 26th, Silkroad online implemented 3 strike-out system so please use the official client to avoid any possible damage.
- 1st offense: 7 day block
- 2nd offense: 14 day block
- 3rd offense: Permanent block
Silkroad Online will consistently try to make a better gaming environment for our players.
Your support is needed in our volition against bots. Please join the Clean Campaign and make Silkroad a better world!
Thank you.
-
#79280 Hihetetlen
+15 omg:D -
Holborn #79279 lol már +15 :D -
#79278 megvan a lvl 100 már vagy 1 hete de gondoltam benyögöm:D -
Cat 02 #79277 Ez elég öreg már -
#79276 makes no sense -
DonCol #79275 Új PK bug a rev6on...aranyos -
Dobronski #79274 Igaz, nem sok... de akkor is lol. :D -
Cat 02 #79273 +1 -
donatus13 #79272 Marha nagy szenvedés a 3 kattintás és 2 gomb nyomás -
Dobronski #79271 Mit meg kéne tanulni? Ne hogy már egy kibebaszott oldallal baszkódni kelljen, hogy betöltse... -
#79270 béka béka haggyatok már a kibaszott békával megkéne tanulni használni azta kibaszott böngészőt -
Dobronski #79269 Működik, de mekkora szar egy oldal.... -
kn00bis #79268 frissít aztán címsoron enter aztán megint frissít és be is jön, le volt írva már 1000x.
Amúgy a warrior build mennyire jó mondjuk pvp-re vagy job-ra ha a baltás ágat húzom ki, és warlock a subclass? A one vagy two handed ággal erősebb lenne? -
Dobronski #79267 Béka. -
#79266 jah hát igen xdd