82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Logikok
    XD Én meg mindig keverem az accokat má azt se tudom melyiken melyik kari van úgy hogy má jegyzetbe kell felírnom:D
  • doxadmin
    ja, én is voltam már úgy hogy a normális karihoz a stallos kari jelszavát írtam be, azt néztem hogy miért nem enged be.
  • DonCol
    sztem te nem az pw-t rontod el folyamatosan, hanem az id-t. jártam már így én is. csak egy számot ütöttem félre, majd csodálkoztam, hogy a pw-vel miért nem enged be...igaz, hogy az id/pw páros nem passzol, de mivel ha olyan id mellé írod a pw-t, ami nem létezik, akkor azt letiltani sem tudod 10 percre, ergo folyamatosan irkálhatod a jelszót.
  • ThedarkmanHUN
    Uccsó pont nagyon adja :D és nagy lehet a valóság tartalma xDDD
  • iLoveSmileyz
    lado LvL 98 rogue/cleric karakter. Pluto szerver. Név: Daidalos
    Rogue: xbow(98+7) 98 FF , dagger(98+5)(3passziv 98ig + 4 támadó skill 70 felett).
    Cleric: 98 FF Str, Int, Phy, Mag, Res, Bless, Holy Rec, Holy Spell, Healing orbit.

Ezen kívül: 440m gold, kövek, elementek, tabik, pár item, halott szedö pet.
    Képek a karakterröl:http://rapidshare.com/files/288089999/__j_mappa__2_.rar.html
    Érdeklödni: [email protected] /Normális ajánlattal/

Elado LvL 94 FF bow-fire-force +4+5 sett +5 bow, szedő pet, premi+ 89k sp 170mill gold. Athens szerver.

Érdeklödni: [email protected] /Normális ajánlattal/
  • doxadmin
    1, autologing rendszer van tudtommal, akkor mit kell folyamatosan irkálni a jelszókat??? 1x beírod az id+hozzá tartozó jelszót connenct, majd 48óra múlva ránézel bent e vagy. Ha kiírja, hogy rossz akkor logikusan rosszul adtál meg valamit, illetve nincs olyan néven regisztráció.

2, ha azt írja ki hogy rossz az id+pass akkor rossz, lehet félre ütöd, talán capslock be van kapcsolva, vagy esetleg megváltoztattad és a régit írod be.

3, ha nem tudsz még új jelszót se változtatni id+sec kérdés+pass+e-mail megadásával akkor ott már tényleg nagy gáz van. Talán nincs is olyan accod, lehet álmodtad hogy játszol sro val.

4, tűzfal is belekontárkodhat.

5, feltörnek és nem tudják a sec kérdést+választ akkor nem tudják meg változtatni a jelszavad.

6, Lehet párod csinált valamit, hogy vele is foglalkozz ne csak srozz
  • porcica
    Köszi mindenkinek, aki segített megtalálni a problemám okát (jah... hogy ilyen emberke nem volt...) Annyi is elég lett volna, ha írjátok, hogy feltörtek te szerencsétlen, vagy valami... Nah mindegy, további jó csevegést itten nektek.
  • miga
    Nagyjából minden azon múlik mit szeretnél vele csinálni. Ha job-ban thief, akkor olyat, ami nagyot szól: mondjuk jó a wiz, nuker, xbow... hunternek előny mondjuk egy wari, és így továb (persze ismerek pl. nagyon jó blader thiefet). De ennél hasznosabb recept szerintem az, hogy olyat csinálj, amivel szeretsz játszani. Csináltam anno egy bard-clericet, ami nagyon hatékony volt, nélkülözhetetlen partyban, csak nem élveztem a játékot. Ajánlani tudom a youtube-ot.
  • draxler12345
    De épp ezaz hogy sosem fogom tudni eldönteni hogy milyen kari leszek :D az tuti hogy str es de a többi^^,...
  • Saxo17
    Hát ha ongoknál kezdesz farmolni akkor oda még egyáltalán nem kell elosztani se a stat pontot se masteryt nem kell húzni, csak azt kell eldöntened h male/female v ch/eu. Beülsz oda aztán amikor végeztél farmmal akkor eldöntöd h mi is lesz belőle.
  • draxler12345
    Hmm mit gondoltok , eu-s kari-ből milyet érdemes csinálni ?:D
    Haverjaim a Rouge/cleric-et ajánlják , viszont valaki Rouge/warlockot mond , egy 3. ember meg Warrior/clericet :DD Egyéni vélemény valakinek? Mert már nagyon nem tudom mihez kezdjek és hétfőtől kezdődik az sp farm.
  • miga
    Opp! Bocs, valóban elnéztem... Úgy gondoltam valaki húzza, nem hittem volna hogy van olyan "elvetemült", aki eu-s karival 9-es farmban nyomja :)
    (abszolut nem rosz értelemben).
    Szvsz magasabb szinten meg lehet csinálni már a ruhákat úgy, hogy full intesen sem hal, amúgy én kb. 2:1 hibrid vagyok. 90% felett van a balance-om, rego elég gyorsan öl, de jól jön a plusz hp pvp-nél.
    Skillekről annyit, hogy azt tudnám leírni én melyikeket használom, van több amit nem húzok, ami másnak esetleg jó lenne. Pl hidden (koponya)-ból nincs csak a 100%-os, másikat visszafejlesztettem.
  • surr3al
    *hasznos
  • surr3al
    én is maximalista vagyok valamilyen szinten, de emellett mérlegelem azt is, hogy mire van szükségem:) szóval feleslegesen nem csinálok semmit. Pl ott van, hogy én wiz bard vagyok, és pl teszem azt bardból a 4ik sort a büdös életben nem fogom használni, max csak a 7ik könyvet, ezért értelemszerűen nem húzom ki :) ergo a farmolandó sp száma már is jócskán leredukálódott. Fölösleges fáradtságtól kímélem meg vele magam:)
    Viszont ami hasznol, ami kell, azt én is maximálisan kifarmol(tam)om
  • Doomista
    Maximalista függőség dolog ez, ha nem vagy maximalista, nem értheted :( Pl én minden csöppet kiiszok a sörös üvegből...pedig nincs értelme más embernek az a pár csöpp, de maximalista vagyok, és nekem minden csepp számít...
  • surr3al
    "De én úgy szeretem a masteriket ha minden skill maxolva van :D"
    lol és ennek amúgy mi értelme van?:D némelyik skillt a büdös életben nem használod, akkor minek?:D
  • Maala
    Rofl. Majd jön az uzsorás, te meg mész le a Dunával. :D
  • kenny00
    am bocs akor ellet írva xd azt úgy számolgattam 3m plus sp volt asszem sok siekrt hozzá:D
  • random001
    Hát én igazándiból migat- kérdeztem volna hogy full intsre csinálta-e.
    És őt kérdezd a skillezésről ne engem. Én még bele sem fogtam. De én úgy szeretem a masteriket ha minden skill maxolva van :D
  • kenny00
    40k sp =) xDDD am kézzel tolom full int ami már néha felidegel mert a gigátol behalok ha nics bless... am nem akarom dlvl ezni... nem az spre megyek elfogok játszadozni 3-4es farban végig addig is elvagyok:P úgyse lesz elég spm ticketek nélkül...
    ja és am szentetek egy kis strt nem kéne bele pakolni?

meg egy pm et küldesz hogy melyik lock skilek szükségesek?
    előre is köszi
  • Dobronski
    Kérlek nekem!
  • random001
    Semmi baj nincs vele, sőt dicséretes hogy annyi van öneröből. :) És nem hiszem hogy dlvl-ezni fogja ha olvastad amire válaszoltam. Aki kézzel játszik 9-es farmon az nem dlvl-ez szerintem.

Amugy full intesre csináltad a lock/celericet? Mert egyértelműen az a legjobb. De én ugyen nem kézzel akarom tolni. Nem tom mennyire életképes bottal full intesen...?
  • WuFraZselic
    gondolom ezt a hsz-t nekem céloztad pala :D
    makker? csak tegnap 34ezret vesztettem... =/
  • miga
    Miért baj ha 30k sp-je van 32-esen? Gondolom most jön a dlvl...
    Amúgy nekem is warlock-cleric-em van (lassan 94) és 720k sp-vel kezdtem el. Warlockból megvan minden ami kell, clericből "csak" holy rec. div., holy spell, bless, healing orbit, ress. 100-ig elég az sp-m, ha jön a D11, akkor kell csak gondolkoznom.
  • Maala
    Szar dolog ez a szerencsejáték, meg az uzsorásoknak a tartozás...
    Vegyél fel diákhitelt, és Lottózd el, amilyen f@kkmakker vagy, első héten 5ösöd lesz. :D
  • WuFraZselic
    na még1x, remélem utoljára :)
    athenson ÜRES lvl 100 FF nuker 10d sun sworddel eladó, kb 30k HUF környékén (ami igen olcsó, sőt), sürgősen kéne a zsé, csupán ezért ennyi, nem akarom körbescammelni a fórumat fejenként 30k-val :) akit érdekel > PM! thx, na csoki :)
  • Andr0
    ezek szerintem mehetnek nyugottan az off-topics-ba.... G+ nem fogja díjazni
  • foxpal
    nekem kell:D
  • byzhouse
    ingyen eladó ecsro vip accom full üres. (nyertem)
  • Rogerke
    Tévedsz, VIP re megint lehet 8$-ért accountot vásárolni : )
  • kenny00
    am ingyenes a pub de a vipre már nem lehet accot venni nem tudom menyi volt én nyertem, köszi lehet majd kipróbálom:D
  • kenny00
    best best... augusztus vége volt szép nyári nap este hazaérek felmegyek a 90es glavisommal berakom stallozni reggel kilépek délután nem fogadja el a jelszót jelszó meglett változtatva karim a múlt éj... volt nincs:/

#79313 én ezt nem vágom regizni nem lehet azaz nekem nem hozta be meg semmi szerver infó nincs meg akkor ez fizetős lenne?
  • vénfarok
    swsro, sjsro, ecsro pub/fembria = szar
    ecsro vip = best
  • kenny00
    neve?
  • kenny00
    kösz kb én is így vagyok vele :D csak nem sikerült egyszer se nagy szintet elérni mert az sp mindig beszolt... meg én pénzt nem szeretnék kiadni érte de így is ellehet szórakozni vele^^ csak az a baj h nincs low lvl en party:/ azaz én még nem láttam szinte...
  • Dobronski
    Hmm... találtam egy tűrhető privát szervert... csak a delay lagot kéne javítani...
  • Saxo17
    Nem minden esetben kell 100as FF karikban gondolkodni. Most ahogy leírta ő kézzel játszik saját maga, nem beül egy taxiba és ránéz 5 óránként. Szóval szép tőle h 32es és van 30k sp-je saját erőből. Valószínű hogy amíg élvezi a játékot addig játszik vele és jól érzi magát. Nem pedig megvárja amíg hónapok alatt csinálnak neki egy karit, pvp-zik 5 napot aztán ennyi volt.

Ja és remélem nem veszed rossz néven a hsz-m, de vannak ilyen játékosok is. Én is addig élveztem a játékot amíg bot nélkül játszottam low szinten ( kb 3és fél éve kezdtem ). Most van egy 100as FF wiz/cleric-em 91-es unfarmed nukerem ( ezzel kezdtem ) Meg egy majdnem 100-ra FF-ra bowerem 63as szinttel. De közel se élvezem úgy mint mondjuk amikor még 20as moboknál futkoztam npc set-be xD
  • porcica
    Sziasztok!
    Én teljesen új vagyok és csak kérdezni szeretnék. Pár napja nem tudok fellépni a játékba, mert azt írja, hogy rossz a jelszóm. Rögtön arra gondoltam, hogy feltörtek, de aztán pl. észrevettem, hogy míg a páromnak 10 percet várni kell a fellépésre ha 3x elrontja, addig nekem egy percet se, folyamatosan írhatom be a jelszókat, aztán ennyi. Na meg ha feltörtek volna, akkor ennyi nap alatt már csak felléptek volna a karimmal. Gondoltam arra is, hogy bannoltak, de se a listában nincs benne a nevem, se alulra nem ír ki semmi ilyesmit, amikor próbálok belépni. Mi lehet a baj? Tud valaki valami okosat mondani? próbáltam már a jelszóváltoztatást is, de hiába írok be mindent jól, nem engedi. Előre is köszi, ha segítettek!
  • kenny00
    ahogy ismerem magam 60ig nem fogok eljutni xDDD de köszi^^csak az a baj h nics aki húzzon:/
  • Cat 02 #79306
    Lehet farmolni dh cave-ben is ^^