Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De legalább nem csak én szenvedek...
azt hittem hogy csak nekem van ilyen bajom
Ne olvasd el mert nem szabad!
de érdekes hogy már bentvannak ezren és még mindíg hibát ír :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Ám azért RoM-ban talán durvább dolgok vannak. Olyan ruhákat lehet csinálni, hogy csak na =\
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Elado LvL 98 xbow/cleric FF 140k sp-vel.
Érdeklödni [email protected]
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Ha nem egyszerre 3000 goldbottal próbálkozol 1 mpben, hanem csak 500-1000 játékossal, kicsit könnyebb a dolgod még arra az 1 szerverre is feljutnod.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
de ha fullosan teli van a szerver tök8 melyik ip-n csatlakozol.
én is azt hittem hogy fú de jó lesz be fogok tudni jutni...közbe meg ugyanugy 3 órát szívtam a loginnal
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
The server .26 and .27 are the oldest login server.
The server .28 and .29 are the newer login server added recently.
The issue is that all the gold bot and clientless bot only use the server .26 and .27 and haven't been updated to use the newer server .28 and .29
In fact most of the clientless only connect to the server .26
If you are connected to the server .26 it will take up sometime even more than 12 hours to connect. The server .27 is the same but a bit least depending on which server it is.
Which is why you never want to be in a queue list with gold bot or to be more precise .26 and .27
This should work for a while, no idea if gold bot will update their client and make the login awfull on each server.
If you are connected to the server .28 or .29, you will in general login within 30 minutes.
Nem tudom mennyire lehet igaz, mindenesetre egy próbát megérhet nektek.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
iSRO - Venus - Lv100 FF Pure Int S/S WOW - Bloodscalp - Lv80 Retri pala, Shadow Priest, Resto Druid, Frost Mage, Affliction Warlock, Prot Warrior, Unholy DK
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
hivatalosan az, gyakorlatban hívható kicsit fizetõsnek, de aki akar az betud lépni és játszani anélkül is..
back from the past.
Másik választ kérek, köszönöm.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Simple like this.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Akkor most az iSRO ingyenes, vagy fizetõs online játék ?
iSRO - Venus - Lv100 FF Pure Int S/S WOW - Bloodscalp - Lv80 Retri pala, Shadow Priest, Resto Druid, Frost Mage, Affliction Warlock, Prot Warrior, Unholy DK
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
De a régi nickjében 1db l betû volt.
de amúgy welcome back
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Jaj hogy egyem a kis szíveteket még mindig sok noob manócska van itt.
Pedig reménykedtem mire vissza jövök addigra a 8.ált kijárják itt egyesek. <#ejnye1>#ejnye1>
Most látom van új private szerver sunsro néven érdekes 😄 csak szaporodnak a priv szerók.
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
az lenne a kérdésem hogy megéri a forceot fejleszteni?
ha igen akkor mit ajánlotok inkább fire/bicheon vagy fire/bow
Úgy örülök